- Komentari -
  1. Hvala vam.
    (Slavko Vrekic, 8. avgust 2021 02:38)

    # Link komentara

  2. Hvala za sve od nas koji volimo i bodrimo reprezentaciju.
    (Stara kuka, 7. avgust 2021 13:33)

    # Link komentara

  3. Hvala, devojke! Sve najbolje i da ostanete u Srbiji i u košarci, ali na nekim drugim pozicijama. Nadam se da vas neće oterati kao Nađu Higl i Milorada Čavića.
    (Frodo, 7. avgust 2021 13:00)

    # Link komentara

  4. HVALA za sve devojke!!!
    (buljisha, 7. avgust 2021 12:58)

    # Link komentara

  5. Za ljude koji pitaju ima li buducnosi, verujte mi nema potrebe da se brinemo, dolazi mnogo dobra generacija koja je dva puta bila vicesampion Evrope. Jovana Nogic, Ivana Raca, Ivana Katanic, Teodora Turudic, tu je u timu vec i Angela Dugalic. Bice to kvalitetan tim, vec su one radile i sa nasim kosarkasicama na pripremama i sa stucnim stabom. Ivana Raca je draftovana skoro u WNBA za LA Sparkse, a devojka je ‘99 godiste. Srecno buducim generacijama, a ovim divnim devojkama hvala za sve!
    (231, 7. avgust 2021 12:44)

    # Link komentara

  6. od cega se oprastaju? imaju po 32 godine, u drugim reprezentacijama igraju i u 40! ovo ne sme da se tolerise, treba zakon da se donese do 45 da se igra!
    (najjaci, 7. avgust 2021 12:42)

    # Link komentara

  7. šteta je što nisu uzele medalju na oproštaju.
    svaka vam čast devojke i sve najbolje u daljem životu...
    bile ste sjajne!!!
    (matori, 7. avgust 2021 12:32)

    # Link komentara

  8. Bravo devojke i hvala za sve.
    (Momak, 7. avgust 2021 12:15)

    # Link komentara

  9. Mojoj Kragujevčanki, Šumadinki, kapitenu moram poseban naklon. Hvala ti Jeco što si učestvovala u podizanju ženske košarkaške reprezentacije do visina koje ni u snu nisam očekivao početkom 2000-ih. Hvala ti što si ove devojke predvodila do još jednog zlata, što si zatrpala koš ove iste Francuske pre nepuna 2 meseca. Što si igrala čak i onda kada nisi morala. Hvala za doprinos najlepšoj igri na svetu koju mnogo volimo iako se svojski trudimo da je uništimo.

    Sonja, priznajem, nisam pratio dugo vremena. Čuo sam za neku Sonju Petrović da zna mnogo, da je odlična, da nam treba i da bi bilo neverovatno kada bi igrala. Onda si se vratila. Onda sam imao prilike da gledam jednu od najboljih košarkašica van Amerike koje sam u životu video. Donela si potpuno novu dimenziju našoj igri i donela si nam neslućene radosti. Hvala ti za sve. Što bi rekao Šareni 2015. “Ana Dabović, za Sonju… Petrović, Sonjaaaaa, BRAVOOOO.”


    Devojke, uživajte u penziji, u porodičnom životu, podarite nam nove šampione i šampionke. Ostanite u košarci i pomozite svojim neverovatnim znanjem da ova lepa igra koju znamo vrlo dobro da igramo ne padne u zaborav. ŽIVE BILE I SPORTSKI POZDRAV.
    (Gde ja živim, 7. avgust 2021 12:14)

    # Link komentara

  10. Jelena se borila na ovim OI i dala svoj doprinos, Sonja nas je ukopala. Dovoljno da ostanemo bez medalje. Crvendakic i Dabovic takodje ocaj.
    (Pogresno tempirana forma, 7. avgust 2021 11:30)

    Da prostis ne lupetaj. Sonja je jedva dobila odobrenje od kardiologa nakon prelezane korone da igra na OI. Videlo se koliko je umorna i koliko nema snage, a i pored toga se borila i vukla ekipu. Bilo je vreme da povuku i ostale igracice.
    Kosarkasice su ostvarile sjajne rezultate u poslednjih 10 godina. Vanvremenska generacija, vanvremenski rezultati. U samom vrhu svestske zenske kosarke poslednju deceniju. Hvala im na svemu! Srecn odlazak Sonji i Jeleni u zasluzenu penziju!
    (Nikola, 7. avgust 2021 12:14)

    # Link komentara

  11. Жао ми је Соње и Јелене што се нису опростиле са медаљом. Хвала им на свему што су дале у дресу Србије, а то је увек и у сваком тренутку био максимум. Оспоравати квалитет девојака које су 2 пута постале шампионке Европе и једном узеле бронзу, освојиле бронзу на Олимпијским играма у Рију, то је срамно. Овим истим Францускињама су узеле европско злато у финалу, бронзу у Рију и сада неко прича да су ове квалитетније.? Ајте молим вас, па комплексе смо им већ набили, сада су нам се на крају приче после толико година коначно мало реванширале. Србији да будемо реални ова бронза и не значи толико за конто, али као што рекох, жао ми је баш због ових девојака што нису једну фантастичан период за српску женску кошарку завршиле опет као најбоља европска екипа и са медаљом око врата. Дубоки наклон овој трофејној генерацији која је увек била пример свима како се носи дрес Србије и чији квалитет само злонамерни и они који појма немају о спорту могу да омаловажавају. За такве ликове не можеш довољно наосвајати и побеђивати, они то нити прате нити их интересује, али важно да пљуцну. Сада, након последњег меча Соње, Јелене и још неких златних девојака је време за све, само не за то. Оно што је најлепше, то је да српска кошарка са бисерима какви су Јована Ногић, Ивана Раца, Ивана Катанић, Теодора Турудић, Маша Јанковић, Снежана Богићевић, Вишња Стефановић и осталим талентованим девојчицама уз Црвендакић, Дугалић... има светлу будућност.
    (my way, 7. avgust 2021 12:13)

    # Link komentara

  12. Sonja je mašina....ta generacija je ostvarila sve i biće jako teško vratiti se na staze njihovog uspeha. Ali, ponosno je bilo imati ih. HVALA ZA SVE
    (MatijaBg, 7. avgust 2021 12:08)

    # Link komentara

  13. Zbog njih dvije mi je i najviše žao što smo završili četvrti. Djevojke veliko hvala, reprezentativne karijere bez mrlje. Kad se sjetim gdje je naša ženska košarka bila prije deset godina, period od 2015. pa do danas djeluje bajkovito. Bila je privilegija gledati vas.
    (Cincinat, 7. avgust 2021 12:06)

    # Link komentara

  14. Veliko HVALA!!! Nervirale ste nas u svakom meču, ali smo se na kraju uglavnom radovali! Šteta sto nije bilo tako i ovog puta. Ostaće velika praznina odlaskom Sonje i Jelene i videćemo kada ćemo se opet radovati uspesima kosarkasica.
    (veliki strumf, 7. avgust 2021 11:50)

    # Link komentara

  15. Jel ima uopste zamena kvalitetnih za njih dve?
    Mislim da samo 3 igracice iz rostera imaju manje od 31 godine.
    Tesko ce se odlaskom Sonje, Jelene i moguce jos pokoje igracice u skorije vreme ponoviti ovakvi uspesi.
    Mozda gresim, videcemo.
    (Nwmaime, 7. avgust 2021 11:47)

    # Link komentara

  16. Velika privilegija je bila gledati Sonju Petrovic (Vasic) svih ovih godina. Jedna od najboljih evropskih kosarkasica, i verovatno najbolja srpska kosarkasica ikada. Velika sreca za nas sto u isto vreme pored Sonje imali smo i Jelenu u timu. Ne znam kada i da li ce se to opet dogoditi. Gledala sam ovaj kosarkaski turnir na OI, svesna da ce verovatno proci dosta vremena pre nego opet budemo imali nekoga blizu kvaliteta Sonje Vasic, i da ce verovatno proci neko vreme pre nego opet vidim zensku kosarkasku reprezentaciju u zavrsnici nekog velikog turnira. Iako sam tuzna sto se Jelenina i Sonjina prica zavrsila 4. mestom, jedva cekam SP sledece godine i da vidim nov tim Srbije i neke nove devojke jer Sonja i Jelena sigurno su bile i bice inspiracija mnogim devojcicama, i opet ce se jednom potrefiti da imamo jedan takav tandem kao sto su Sonja i Jelena.
    (NekaTamo, 7. avgust 2021 11:46)

    # Link komentara

  17. Velika, velika šteta zbog njih dve što se nisu oprostile sa medaljom. Bile su uzor i vodile našu reprezentaciju do najvećih uspeha u istoriji. Ostaje zapisano, medalje sa Evropskih prvenstava i bronza iz Rija, Jelena i Sonja svaka čast.
    (srle, 7. avgust 2021 11:37)

    # Link komentara

  18. Hvala devojke za svu radost koju ste nam podarile, za to što ste nadahnule neke nove klince i pokazale im kako se svim srcem bori za reprezentaciju, kako se peva himna i plače uz nju.

    O igračkim kvalitetima ne treba trošiti reči. Sonja moja omiljena košarkašica, a pamtim još Anđeliju Arbutinu dok je igrala.

    neko je Jelena&Sonja, a neko ....... Bolje da ćutim.

    HVALA NA SVEMU, ŽIVE BILE.
    (Dušan, 7. avgust 2021 11:33)

    # Link komentara

  19. HVALA, LEGENDE.
    (baš to, 7. avgust 2021 11:32)

    # Link komentara

  20. Jelena se borila na ovim OI i dala svoj doprinos, Sonja nas je ukopala. Dovoljno da ostanemo bez medalje. Crvendakic i Dabovic takodje ocaj.
    (Pogresno tempirana forma, 7. avgust 2021 11:30)

    # Link komentara

  21. Hvala na svemu obema! Odrzale su lekciju svima kako se bori za naci9nalni dres! MVPs!
    (Keynes, 7. avgust 2021 11:25)

    # Link komentara

  22. Hvala djevojke!
    (kaokakao, 7. avgust 2021 11:20)

    # Link komentara