- Komentari -
  1. I dalje niko da prenese bilo kakvu izjavu Nine Stojanović.
    Sada razumem zašto Jokić bojkotuje domaće medije već pet godina i ne daje nikakve izjave.
    Pametan čovek.
    (Nema zlata za "goata", 1. avgust 2021 17:06)
    Duso brizna dusebrizna, zasto si sklon da budes moron? Uzo je No1e gemova za 20 slemova i uzece jos dok ne puknete i ti i onaj milos. (On je u stvari vec puko ali zbog rime sam ga uvuko)
    (Big Bang, 2. avgust 2021 04:46)

    # Link komentara

  2. Ne samo covek, ljudina! Druga vrsta u poredjenju sa beskicmenjacima koji ga mrze i pljuju.
    (Sarkazam, 2. avgust 2021 04:35)

    # Link komentara

  3. Pa naravno da su jedva docekali da ga ispljuju. Time zele da ospore njegov ogroman uspeh ove godine, i sve sto je postigao. Ali koliko god pisali, pljuvali, statistika je ono sto ostaje. A ona ide trenutno u njegovu korist. Pogledajte opet reklami Dzona Mekinroa koji kaze....mogu da ti kazu da si ovakav, ili onakav, ali cinjenica je da si sve ostvario u najacoj eri muskog tenisa. I tu je kraj price. To treba da mu bude podstrek. Samo nek se smeju i ismejavaju.....
    (Seka, 1. avgust 2021 16:42) # Link komentara

    samo toliko da okacim link za one koje nisu videli…

    [link]
    (dare slovenac, 1. avgust 2021 23:17)

    # Link komentara

  4. Novak se brzo oporavlja i mentalno i fizički. I ovo do sada što je ostvario je za poštovanje. Nije mu prvi put da padne!
    Još uvek je broj jedan i neće se predati!
    (Maksa, 1. avgust 2021 22:31)

    # Link komentara

  5. mislim da uzima zato na sledecim OI i tad odlazi u penziju
    (estudijantes, 1. avgust 2021 21:53)

    # Link komentara

  6. Pa kada ne slusa Ivanisevica , pa i sve druge na komentarima. Trebao je da odmori i na US open laganini. Sta mlatara tamo sa japancima tera pravdu
    (joks, 1. avgust 2021 17:42)

    # Link komentara

  7. I dalje niko da prenese bilo kakvu izjavu Nine Stojanović.
    Sada razumem zašto Jokić bojkotuje domaće medije već pet godina i ne daje nikakve izjave.
    Pametan čovek.
    (Nema zlata za "goata", 1. avgust 2021 17:06)

    # Link komentara

  8. Nolo nikad neće imati zlato sa OI-a. Baš ga briga ima drvene medalje
    (Muamer, 1. avgust 2021 17:03)

    # Link komentara

  9. Zabranili mu šumeće tabletice
    (Muamer, 1. avgust 2021 17:01)

    # Link komentara

  10. Pa naravno da su jedva docekali da ga ispljuju. Time zele da ospore njegov ogroman uspeh ove godine, i sve sto je postigao. Ali koliko god pisali, pljuvali, statistika je ono sto ostaje. A ona ide trenutno u njegovu korist. Pogledajte opet reklami Dzona Mekinroa koji kaze....mogu da ti kazu da si ovakav, ili onakav, ali cinjenica je da si sve ostvario u najacoj eri muskog tenisa. I tu je kraj price. To treba da mu bude podstrek. Samo nek se smeju i ismejavaju.....
    (Seka, 1. avgust 2021 16:42)

    # Link komentara

  11. Ja se najedoh leba za ovu Olimpijadu.
    (Djido, 1. avgust 2021 16:32)

    # Link komentara

  12. Nicijom porazu se nisu obradivali kao Novakovom. U svakom drugom slucaju nekoga ko ima sansu za rekord bodre, sem njega. Ipak, ne mogu se oteti utisku da to malo snage sto je falilo da su odnjeli parovi. Zbog toga mi je krivo i ne mogu da ga shvatim zasto mu je to trebalo. Takodje, onaj bijes, bez obzira na situaciju ne opravdavam.
    (Slobodan, 1. avgust 2021 16:09)

    # Link komentara

  13. Mašina koja pobeđuje u stvari je Novak
    (no1e, 1. avgust 2021 15:55)

    # Link komentara

  14. @no1e
    Nikad on nije ispao covek. Cak je i ono aplaudiranje na dobar potez licemerno jer se posle smeje kada isti taj pogodi liniju.
    (Canca, 1. avgust 2021 15:02)

    Koji si ti?
    (no1e, 1. avgust 2021 15:53)

    # Link komentara

  15. Novak, bog tenisa. I čovek ljudina. Živio nam 100 godina!
    (ja, 1. avgust 2021 15:51)

    # Link komentara

  16. Definitivno mu je miks bio greska.
    U mecu sa Zverevim, mislim da je
    doslo do kolapsa usled nemogucih
    uslova, kao i zbog delimicne iscrpljenosti
    zbog miksa, Zverev osetio krv i to je to. U svakom slucaju, sledi oporavak
    pa napada na Kalendarski Slem.

    P.S.
    Mediji mogu da pisu sta zele, da ga hvale/pljuju
    ali jedno se nikada nece promeniti, a to je
    - Dobar konj ima 1.000 mana, a los je jednostavno los.
    (Cole, 1. avgust 2021 14:32

    Od početka meča sa Zverevom nije dobro izgledao, dosta se mučio, iako je rezultatski lako dobio prvi set. Zverev je bio u nokdaunu nakon brejka u drugom, međutim Novak dosta traljavo, čak nonšalantno odigrava taj 6. gem drugog seta i posle toga kreću problemi za njega a Zverev pušta ruku iako je do tog momenta bio u svojoj fazi sa dosta grešaka. Izgubio je fokus jer je pomislio da je ovaj gotov i da će lagano završiti u dva seta. Imao je šansu da se vrati početkom trećeg seta, ali to je već bilo na servis Zvereva. Da je dobio njega, dobili bi i miks, jer su i tamo sitnice odlučivale.
    No dobro, šta je tu je. Možda mu ipak nije suđeno da osvoji olimpijsko zlato, jer teško da može sa 37 na šljaci Pariza, što oziskuje mnogo potrošnje.
    (don, 1. avgust 2021 15:44)

    # Link komentara

  17. Novak je 2019 želeo da odustane od Vimbldona, pa ipak stigao do finala sa Federerom i pobedio. Biće tako i na US Openu.
    (Cile, 01. avgust 2021 15:16)

    to je bilo 2018.
    (..., 1. avgust 2021 15:35)

    # Link komentara

  18. Vise volim kad Novak divlja nego da osvoji medalju,verujte mi. Ona psovka s vimbldona upucena publici mi je draza nego olimpijska medalja. Bes je divna,mocna stvar,to je nasa prava priroda,to je predivni evolucioni atavizam. Volim besne ljude kao sto je novak i kao sto sam i ja. A neprijateljima novaka samo upucujem istu psovku s vimbldona,heheh
    (Oliver, 1. avgust 2021 15:27)

    # Link komentara

  19. Niko i nikada u životu nije dobio, niti ostvario sve što je hteo... Jednostavno, Bog ne daje neke stvari, i te stvari su uvek sa razlogom.
    Ova sa Noletom npr., plašim se da bi Nole nakon zlata u Tokiju i uzimanja US Opena drastično izgubio motivaciju, pao skroz i time bio izgubljen za tenis.
    Ovako, želja za zlatom na Olimpijskim igrama će ga goniti i dalje, samim tim i dati motivaciju da igra do tada vrhunski, pa ako Bog da, tek tamo uzeti zlato...
    A Zlatni Grand slam nikad verovatno uzeti neće, iako je želju imao.
    Ali godišnji Grand slam ako Bog da, ove godine hoće!
    Nema slučajnosti, sve se sa razlogom dešava, Gospod nas više čuva, no što mi mislimo!
    (Neo@, 1. avgust 2021 15:20)

    # Link komentara

  20. ...najveći ikada!
    (Luzer, 1. avgust 2021 15:20)

    # Link komentara

  21. Novak je 2019 želeo da odustane od Vimbldona, pa ipak stigao do finala sa Federerom i pobedio. Biće tako i na US Openu.
    (Cile, 1. avgust 2021 15:16)

    # Link komentara

  22. Sto vise vremena prolazi sve me vise boli dusa zbog njega. jednostavno nije bilo sudjeno. Rrakcije na drustvenim mrezama su sokantne, mrznja koju dobija od zapadnih medija i naroda na tviteru je bolesna. On ovo ne zasluzuje. Apsolutno nicija briga nije da li je Srbija ostala bez medalje u tenisu a najvise o tome bruje mediji, jedva su cekali da ga opet sruse sa trona. I plasim se da se od ovoga nece oporaviti...
    (..., 1. avgust 2021 15:08)

    # Link komentara

  23. Novak je najbolji teniser svih vremena, to je sigurno. Ali, mislim da trenutno ima jedan problem, a to je da su igrači novije generacije uglavnom betonaši i uvek su opasni, pogotovo na 2 dobijena seta. Ali, na šljaci i travi igraju slabo, i tu dolazi do izražaja Novakova svestranost. Zaključak je da će ubuduće Đoković lakše osvajati Vimbldon i Roland Garos nego ostale turnire na betonu.
    (kompletni idiot, 1. avgust 2021 15:05)

    # Link komentara

  24. Nolo, sad na USO vrati im za bonbardovanje.
    (Noloman, 1. avgust 2021 15:04)

    # Link komentara

  25. @no1e
    Nikad on nije ispao covek. Cak je i ono aplaudiranje na dobar potez licemerno jer se posle smeje kada isti taj pogodi liniju.
    (Canca, 1. avgust 2021 15:02)

    # Link komentara

  26. Zverev od sada umesto kajle oko vrata nosi olimpijsko zlato
    (no1e, 1. avgust 2021 15:00)

    # Link komentara

  27. Hvala bogu da su opet krenuli da pišu negativno o njemu, na tome se hrani. Čim su ga hvalili na OI, odmah ispade čovek.
    (no1e, 1. avgust 2021 14:55)

    # Link komentara

  28. Sve mogu da svarim, ali ne i priče o tome da su OI najvažnija stvar u sportu. Setimo se samo 2016. godine. Endi Marej osvojio svoje drugo olimpijsko zlato u singlu. I - šta ga je potom mučilo i tištalo? To što nikada nije bio prvi na ATP listi. Zato je krajem iste godine bacio sve karte na to da konačno bude broj 1 na ATP. U tome je i uspeo, ali je cena bila - kao što svi znamo - previsoka. Koliko god uspeha da ostvariš, ostaće nešto što nisi ostvario. Poželjno je imati u životu ciljeve, divno je ostvarivati ih, ali - po koju cenu?! To je uvek ključno pitanje...
    (Ekscentrik, 1. avgust 2021 14:54)

    # Link komentara

  29. Novak je dobar čovek jeste da mu fali te Olimpijske igre al bez nje učinio više za više nego ijedan današnji sportista za Srbiju posebno u tenisu. Imamo Dejvis Kup i Atp Kup odnosno ima bronzu u singlu koja možda nije kao zlatna al se računa.

    Iako Novak došao sa ciljem da uzme medalju i to baš zlatnu. Nije se dalo odnosno bio Aca bolji nakon prvog seta na kraju.

    I poznato je koliko Nemci cene i poštuju Novaka znamo zašto i da je imao saradnju sa Borišom koji isto dobar čovek. Plus govori Nemački pomalo.
    (Srbin, 1. avgust 2021 14:52)

    # Link komentara

  30. Covek planira, bog odlucuje. Mozda ga ceka zlato za 3 godine pa da se time i oprosti od tenisa, kakav bi to filmski kraj bio, mozda jos lepse nego da je uzeo sada. Da je uzeo sada zlato i posle US open verovatno bi doslo do prevelikog zasicenja pa postoji mogućnost da vise ne bi ni osvsjao, da bi se ponovio scenario nakon osvajanja prvog RG. Ovo neosvojeno zlato ce ga drzati u teniskom zivotu jos 3 godine, taman da pokupi jos nekoliko slemova i da se oprosti kao Bog, zlatom sa Olimpijade! Sad se malo odmori, napuni baterije pa onda tvrd rad pred US Open da ih opet sve postavis na mesto, pocevsi od Zvereva i Cicipasa pa preko britanskih i nemackih novinara do dezurnih pljuvaca. Glavu gore Nole, nista se strasno nije desilo, idemooooo!
    (Sub013, 1. avgust 2021 14:48)

    # Link komentara

  31. Sva ova hajka svetskih medija protiv Novaka je samo ,u najmanju ruku,ne fer pokusaj da Novaka mentalno jos vise ''uruse''.E,pa nece im proci .Znaju oni s kim imaju ''posla''.Ovo sto se desilo u Tokiju je samo nesretan sticaj okolnosti.Bolje da se ovde deseilo nego na USopenu.izdici ce Novak kao i mnogo puta dosad i osvojice taj GREN SLEM ,na muku mnogih,a na radost njegovu i svih nas koji verujemo i volimo Novaka JER ON JESTE NAJBOLJI.
    (mirjana simionska, 1. avgust 2021 14:42)

    # Link komentara

  32. I na US Openu ce kiksnuti, skupo ce ga kostati sto je igrao u Tokiju
    (Stole, 01. avgust 2021 14:08)
    Ce kiksnuti? Kako si tako siguran? A mozda ipak optimizam da prevlada, ipak je covek najveci teniser ikada, sa 20 grend slem titula, osvojio sve sto se moze osvojiti?
    (Mentalna gromada, 1. avgust 2021 14:34)

    # Link komentara

  33. Pa čovek je osvojio 3 slema u nizu, Wimbldon 2 puta za redom, glavni je favorit na sledećih 5 slemova najmanje, pa neka osvoji samo 2 biće dobro, ej ljudi Nole će imati 38 u Parizu i igrati će sigurno na OI, a dušmani neka crknu
    (Bojan, 1. avgust 2021 14:34)

    # Link komentara

  34. I na US Openu ce kiksnuti, skupo ce ga kostati sto je igrao u Tokiju
    (Stole, 1. avgust 2021 14:08)
    Tip komentara tipican za kladionicare, strucnjake bez skole, borce pritiv logike i promasena ljudska bica.
    (Big Bang, 1. avgust 2021 14:32)

    # Link komentara

  35. Definitivno mu je miks bio greska.
    U mecu sa Zverevim, mislim da je
    doslo do kolapsa usled nemogucih
    uslova, kao i zbog delimicne iscrpljenosti
    zbog miksa, Zverev osetio krv i to je to. U svakom slucaju, sledi oporavak
    pa napada na Kalendarski Slem.

    P.S.
    Mediji mogu da pisu sta zele, da ga hvale/pljuju
    ali jedno se nikada nece promeniti, a to je
    - Dobar konj ima 1.000 mana, a los je jednostavno los.
    (Cole, 1. avgust 2021 14:32)

    # Link komentara

  36. Voleo bih da moderatori odobre komentar jer nikoga ne vređa, a ne znam zašto više puta nije objavljen:

    Apropo Novakovog odustajanja iz mix dubla, mišljenja sam da ako Nina Stojanović lično misli da je Novakovo odustajanje nefer i nekorektan potez prema njoj, onda je taj potez definitivno i takav.

    Sve ostalo je lažni puritanizam, lažni moral i lažna briga prema Nini od strane onih kojima je motiv da ionako svakodnevno nalaze Noletu sve i svašta, a za ovu divnu devojku verujem da nisu ni čuli pre OI.
    (Jason Tatum, 1. avgust 2021 14:23)

    # Link komentara

  37. Nece ga OI i to je to, osvojio je Dejvis Kup i Atp Kup iz prve a OI nikako, ima tu nesto...
    (Dzej, 1. avgust 2021 14:18)

    # Link komentara

  38. Djokovic na svojoj omiljenoj podlozi gubi 2 meca u 2 dana, neobjasnjivo zaista
    (Darko, 1. avgust 2021 14:17)

    # Link komentara

  39. I mašina kad se preoptereti preko svog maksimuma na kraju sagori i zariba. Novaku je duša mirna, otišao je čistog srca i želje junačke da nas sve obraduje, nije uspeo, boli nas sve ali će sigurno proći. Ono što ne prolazi je da je Novak naš najveći sportista, šampion, ponos i ljudina kakva se jednom rađa. Osmeh na lice majstore, idemo dalje! Jedan je Đoković Novak! Volimo te brate!
    (ljubitelj sporta i okolo sporta, 1. avgust 2021 14:16)

    # Link komentara

  40. Najveci ikada - Novak Djokovic!
    (Ljubba, 1. avgust 2021 14:16)

    # Link komentara

  41. I Federer i Nadal, najveći su uvek gubili.
    Sva trojica.
    (Darko, 1. avgust 2021 14:09)

    # Link komentara

  42. I na US Openu ce kiksnuti, skupo ce ga kostati sto je igrao u Tokiju
    (Stole, 1. avgust 2021 14:08)

    # Link komentara