- Komentari -
  1. Nije ga Zverev sprečio, nego je Nole sprečio sam sebe. Kratko i jasno i videlo se iz aviona.
    (Bardami, 31. jul 2021 13:08)

    # Link komentara

  2. Svi izbegavaju da to kažu ali od početka godine, iako je osvojio tri grend slem turnira, Novak nije bio superioran kako većina voli to da prikaže, protivnici su bili ti koji su protiv njega ulazili u mečeve bez ikakve namere da ga makar malo namuče. Zašto je to tako može samo da se nagadja. Nije se on toliko istrošio u ona dva miks dubl meča da bi to bio razlog ova dva poraza. Na Vimbldonu prvog ozbiljnijeg protivnika je imao tek u polufinalu. Ona dva čudna meča sa Musetijem i Cicipasom na Rolan Garosu i njihov pa skoro nestanak sa terena u narednim setovima...
    (Dragana, 30. jul 2021 18:45)

    Curo, ti si stvarno nebaždarena. Nezainteresovani -došlo je vreme da mu stanemo na put, ne važi 6:0 već igramo od 0:0, ... Mnogo vilim one koji Novakja mrze - to je po onom do podne mrziš sebe, a od podne ceo svet.
    (Hvala Bogu te nisam englez, 31. jul 2021 01:58)

    # Link komentara

  3. Teniska nacijo, prebrojte ko ima vise gs sampiona, top 10 igraca ili vise osvajaca olimpjiskih medalja. Ako cete vec rangirat sta racunate a sta ne, mozemo i samo muske umracunati jer vi se svakako bunite sto zene igraju tenis jer je dosadan i puno zaradjuju ne? A mozete i Madjaricu iz Jugoslavije racunati kao vasu. Pa kad sve saberete, javite mi. p.s. u pitanju je celokupna nacija kao teniska pa ne racunajte jednog coveka kojeg je uzgred trenirao Pilic.
    (Mario, 30. jul 2021 16:55)

    Ja brojah, ne, i prebrojah, ne, da imamo više, ne. Ti možeš levo, ne, amožeš i pravo,ne.
    (Hvala Bogu te nisam englez, 31. jul 2021 01:46)

    # Link komentara

  4. Mene, vidiš, nije sramota da kažem šta primećujem i šta mislim. Ako imaš neki razlog za sramotu ti se sramoti, tvoj problem ali to nema nikakve veze samnom, to što odbijaš da vidiš neke očigledne stvari takodje je tvoj problem. Sa takvim navijačima koji ne vide dalje od nosa nije čudo što je Novak Djoković poverovao da je zaista nepobediv i to je najtužnije od svega jer nema nepobedivih.
    (Dragana, 30. jul 2021 22:00)

    Tvoje pisanije je u stilu - pišem mnogo, a ne napišem ništa. Može to i kraće, ali neću ...
    (Hvala Bogu te nisam englez, 31. jul 2021 01:42)

    # Link komentara

  5. Саша ће бити број један кад се Новак повуче.
    (први српски бек, 30. jul 2021 21:23)

    On je Alexander. I biće broj jedan, al za malo.
    (Hvala Bogu te nisam englez, 31. jul 2021 01:40)

    # Link komentara

  6. Da se svi ne pretvaramo i ne izmisljamo toplu vodu, svi znamo da nije igrao taj dubl uzeo bi zlato.Sada,zasto je i taj dubl igrao, sami bog zna. Pogotovo poslije teskih meceva u protekla dva mjeseca.Glavu gore, oporavi se ako mozes. Bojim se da ce ovo ostaviti traga na daljnji tok karijere.
    (Bane, 30. jul 2021 23:54)

    # Link komentara

  7. Da se ovaj mec igrao u 3 dobiiena seta,Novak bi se vratio iz ovog totalnog pada,i prosao dalje...Ovako vremena nije bilo.
    (Sinke, 30. jul 2021 23:19)

    # Link komentara

  8. (Andrea Djani, 30. jul 2021 18:52)

    SVAKO SE BORI ZA SEBE I ZA SVOJU ZEMLJU, ok je da je Zverev dao sve od sebe. SVI ONI DAJU SVE OD SEBE , KAO DA IH NEKO POTPLATI, KADA JE NOVAK U PITANJU - to je uradio i Vavrinka, nikada pre ni posle nije ni protiv koga igrao kao protiv Novaka, to svi koji prate istinski i dugo tenis znaju. Ok , tako je, zato što je Novak svima izazov, kao što je bio momku iz Bolivije samo što su ovi ostali foliranti, tako je isto bilo bitno Vavrinki. A gde je sada Vavrinka ? Isto je bilo i Timu, a gde je sada TIm? Isto je tako sada važno Zverevu. I u redu je. Plus za Đokovića.

    Sasvim sigurno, ili vrlo verovatno, da će naravno slučajno hahaha Zverev biti u Novakovoj polovini žreba na US Openu, a onda se pobednik zna, tako da neka Zverevu zaltna olimpijska za Nemačku u kojoj živi i na koju se žalio da mu ne pridaje nikakv značaj iako je 5.igrač sveta. Nemačka je svašta radila i Bekeru.Našu Anu , nemačku snahu, isto ne gleda sa simpatijama jer je Srpkinja, da na žalost ali je tako i to će reći svi koji žive u NEmačkoj.

    ZNAČI, ČESTITKE ZVEREVU NA POBEDI, ALI SUTRA KAREN UZIMA ZLATO, JER ON TEK NEMA NIKAKVIH VEĆIH USPEHA PA ĆE BAŠ DATI SVE OD SEBE, a Ruse već maltretiraju samim tim što nema ruske himne niti zastave. RUS I NEMAC- KAO DRUGI SVETSKI RAT - BIĆE ŽESTOKO USRED JAPANA.
    (Nikol Dž. Femija, 30. jul 2021 23:18)

    # Link komentara

  9. Izgubila je Barti, ubedljivo prva igračica na wta listi. Izgubio je Novak, ubedljivo prvi igrač na atp listi.

    BIĆE ZANIMLJIVO SUTRA U MEŠOVITOM PARU DA ĆE IGRATI JEDNO PROTIV DRUGOG U FINALU MIKSA PRVA NA SVETU I PRVI NA SVETU !!
    (Nikol Dž. Femija, 30. jul 2021 23:03)

    # Link komentara

  10. @sasa jokic
    Ti bi, zato sto si rodjeni gubitnik i prevara i poraz su ti u krvi.
    Zverev je dosao da osvoji olimpijsko zlato, da postane olimpijski sampion, sto je san svakog sportiste, a ne da gleda kako to neko drugi uspeva.
    Jel ti jos smesna njegova izjava da je dosao po zlato?
    (., 30. jul 2021 22:25)

    # Link komentara

  11. Zverev je pobedio jer je bio bolji i kraj price. U trecem setu Novak nije ni nagovestio da bi mogao da ga nekako ugrozi a kamoli pobedi. Spustite se malo na zemlju i ne napadajte vise njegove protivnike i ljude koji ga ne kuju u zvezde.
    (Daca, 30. jul 2021 22:22)

    # Link komentara

  12. Aj sve sve, al nije mi jasno sto Federeru i Nadalu racunate zlato iz dubla. Shvatite vec jednom, nemojte se praviti ludi, dubl i singl nemaju veze jedno s drugim, trofeji i medalje sa dubla su potpuno nebitni za GOAT trku. I to OI zlato, Federera su nakon Wimbldona 2017 vec bili proglasili za GOAT-a, a lik nema zlatnu medalju. Eto koliko su OI bitne za tenis, niko ziv ih i ne spominje. Ako je Novak vec negdje morao da zezne, bolje sto je to uradio na OI nego na US Openu. Samo se ja bojim da ga ove OI ne kostaju US Opena, eto Sinsinati je vec za dve sedmice, a trebao bi to igrati ko pripremu za US Openu. Svu u svemu vidicemo, daj boze da bude svjez za US Open.
    (Milos, 30. jul 2021 22:10)

    # Link komentara

  13. @žika
    Mene, vidiš, nije sramota da kažem šta primećujem i šta mislim. Ako imaš neki razlog za sramotu ti se sramoti, tvoj problem ali to nema nikakve veze samnom, to što odbijaš da vidiš neke očigledne stvari takodje je tvoj problem. Sa takvim navijačima koji ne vide dalje od nosa nije čudo što je Novak Djoković poverovao da je zaista nepobediv i to je najtužnije od svega jer nema nepobedivih.
    (Dragana, 30. jul 2021 22:00)

    # Link komentara

  14. Nasi GS sampioni Djokovic, Jelena Jankovic, Zimonjic, Ana Ivanovic, plus u jednom trenutku smo imali prve dve igracice sveta. Varas se ti ako mislis da u tenisu imamo samo Djokovica
    (Kitic, 30. jul 2021 18:32)
    jelena jankovic nikada nije osvojila GS... ima samo jedno finale USO... umesto nje cu staviti moniku seles...
    (lal, 30. jul 2021 19:56)

    Ima Wimbldon u miks dublu 2007 ili 2008, ako je ovaj racuno Slemove iz dubla, onda cemo i mi.
    (Kitic, 30. jul 2021 21:52)

    # Link komentara

  15. Teniska nacijo, prebrojte ko ima vise gs sampiona, top 10 igraca ili vise osvajaca olimpjiskih medalja. Ako cete vec rangirat sta racunate a sta ne, mozemo i samo muske umracunati jer vi se svakako bunite sto zene igraju tenis jer je dosadan i puno zaradjuju ne? A mozete i Madjaricu iz Jugoslavije racunati kao vasu. Pa kad sve saberete, javite mi. p.s. u pitanju je celokupna nacija kao teniska pa ne racunajte jednog coveka kojeg je uzgred trenirao Pilic.
    (Mario, 30. jul 2021 16:55)

    Biće da je i Novak Hrvat. Još samo da ga stavite na euro
    (Pjer Luiđi, 30. jul 2021 21:52)

    # Link komentara

  16. Olimpijska medalja u tenisu nema nikakvu tezinu osim u slucaju ako ste u situaciji u kakvoj je bio Nole , da bude u poziciji da u jednoj sezoni osvoji sve i to je moguce samo svake cetvrte godine , znace realno druge sanse ne Noletove vec i bilo kog drugog nece biti ili ce proci mnogo godina . Imajuci to u vidu , a gubite 1 0 u setovima i imate brejk zaostatka u drugom i ne predati se , vec dati sve od sebe da sprecite Noleta da ispis istoriju , a onda mu se na mrezi izvinjavati je govnarski do kraja . Pa zasto se izvinjavao . Ko se to izvinjava sto je pobedio . Zna i on da je ispao govnar i takav ce ostati .
    (Andrea Djani, 30. jul 2021 18:52)

    nije on dao sve od sebe da spreci Novaka da ispise istoriju, on je dao sve od sebe da ude u finale OI
    (f, 30. jul 2021 21:32)

    # Link komentara

  17. Саша ће бити број један кад се Новак повуче.
    (први српски бек, 30. jul 2021 21:23)

    # Link komentara

  18. Zao mi je Noleta, ali mislim da ovaj glupi zlatni slem je glupost. Realno koga briga za OI u tenisu. To kod nas nabili neku tenziju. Kad je pobedio na Wimb. voditeljka mu kaže još jedan GS i kompletirao si. Niko I ne pominje OI.
    To je bitno da osvoji USO, i onako je razmišljao da ne ide na OI. Ovo ga je taman iznerviralo I opomenulo. Jako je teško i ovo sto je postigao, da bi pobedio na sva 4 GS u godini moras da budeš malte ne duplo bolji od svih ostalih. Jer svako ima loš dan, kiks, svi se naostre na najboljeg, po zakonu verovatnoce moras nekad da kiksnes. To samo pokazuje koliko je Nole bolji od svih. Na svakom GS neki novi Cicipas plane i nestane.
    Svak Casto Noletu I puno sreće na us openu. To je 99,9% uspeha. OI su 0,01%.
    (sumadinac milan, 30. jul 2021 21:12)

    # Link komentara

  19. Z@sini
    Najlakše je ismevati a najteže biti realan. Nisam doktor, još manje kraljica ali primećujem ono što ostrašćeni ne primećuju ili odbijaju da primete. Supermeni ne postoje a Novaka su mediji, njegov pr tim i navijači predstavili kao takvog. Nisam njegov navijač kad igra za sebe na turnirima već samo kad igra za Srbiju. Još samo fali da Nina bude kriva što je ispao u singlu. Niko ga puškom nije naterao da igra miks dubl ali je lepo poslužio kao alibi ako ne osvoji zlato. Pa nek se bori za dve bronze, medalja je medalja. Lično bih volela da osvoji sa Ninom ako ne može obe. I opet ponavljam, lako je igrati protiv igrača koji ," beru cveće " po terenu, jedva čekaju da se meč završi kako bi išli na ronjenje ili da gledaju finale EP u fudbalu itd. Sasvim je druga priča kad se igra protiv onih koji imaju ambicije i želje da daju sve od sebe u meču. A takvih je malo kad igraju protiv njega dok protiv Nadala, Federera, Medvedeva i drugih daju i više nego što mogu i trude se iz petnih žila da odigraju što bolje.
    (Dragana, 30. jul 2021 20:48)

    # Link komentara

  20. @ Рајко Ђукановић
    Aj izguslaj neku ljubavnu pesmu.
    (Crnogorcina, 30. jul 2021 20:28)

    # Link komentara

  21. Mislim da ce novak zbog ovoga biti dosta manje motivisan na us openu. U prvi rundama to moze bitu dosta veliki problem, dok u zavrsnici moze da bude i dobra stvar jer ce pritisak biti manji nego da je osvojio i OI
    (Vlada, 30. jul 2021 20:25)

    # Link komentara

  22. @ Рајко Ђукановић
    Ajd izguslaj neku ljubavnu pesmu.
    (Crnogorcina, 30. jul 2021 20:24)

    # Link komentara

  23. To što je sprečio Novaka da uzme Zlatni slem, čini pobedu većom. Koja glupa izjava.
    (draganTenis, 30. jul 2021 20:13)

    # Link komentara

  24. Nasi GS sampioni Djokovic, Jelena Jankovic, Zimonjic, Ana Ivanovic, plus u jednom trenutku smo imali prve dve igracice sveta. Varas se ti ako mislis da u tenisu imamo samo Djokovica
    (Kitic, 30. jul 2021 18:32)
    jelena jankovic nikada nije osvojila GS... ima samo jedno finale USO... umesto nje cu staviti moniku seles...
    (lal, 30. jul 2021 19:56)

    # Link komentara

  25. Uff izgoreo sam... kako neka obicna i nevazna figura saplice legende i koci istorisko dostignuce... uvek u zivotu ima tih nakaza koji samo stoje na putu i totalno su nevazni... crkni Zverevu
    (Batman, 30. jul 2021 19:15)

    tebi treba lekarska pomoć druže…
    (dude, 30. jul 2021 19:36)

    # Link komentara

  26. Dragana, molim te nemoj nikad više ništa da analiziraš ili bar to ne radi javno. Sramota me je na tvoj račun.
    (žika, 30. jul 2021 19:34)

    # Link komentara

  27. Uff izgoreo sam... kako neka obicna i nevazna figura saplice legende i koci istorisko dostignuce... uvek u zivotu ima tih nakaza koji samo stoje na putu i totalno su nevazni... crkni Zverevu
    (Batman, 30. jul 2021 19:15)

    # Link komentara

  28. Svi izbegavaju da to kažu ali od početka godine, iako je osvojio tri grend slem turnira, Novak nije bio superioran kako većina voli to da prikaže, protivnici su bili ti koji su protiv njega ulazili u mečeve bez ikakve namere da ga makar malo namuče. Zašto je to tako može samo da se nagadja. Nije se on toliko istrošio u ona dva miks dubl meča da bi to bio razlog ova dva poraza. Na Vimbldonu prvog ozbiljnijeg protivnika je imao tek u polufinalu. Ona dva čudna meča sa Musetijem i Cicipasom na Rolan Garosu i njihov pa skoro nestanak sa terena u narednim setovima. AO i da ne pominjem. Da li je on stvarno poverovao da im je puštao setove fore i mislio da je dovoljno da se samo pojavi i da su dva zlata njegova? Ko ga je u to ubedio? Pa i sada sve do Zvereva od otprilike polovine drugog seta, nije imao otpor protivnika a čim se neko potrudio, pokazao želju i ambiciju odmah je sve drugačije. Lako je igrati i pobedjivati kad sa druge strane protivnik nije zainteresovan ali čim se malo zainteresuje odmah je to druga priča. Zašto se toliko precenio i nije želeo da vidi ono što je očigledno? Miks ne bi dobili ni da je bio odmoran, Vesnina i Karacev su bolji miks dubl i imaju mnogo više iskustva u dubl mečevima. Takodje ni tolika uobraženost i oholost, pre svega javnosti a donekle i njega samog ništa dobro ne donose, slično se desilo i basketašima. Verovatno se mnogi ne slažu ali kad dublje zagledate u sve te mečeve koje je imao ove godine videćete da ima dosta istine u tome.
    (Dragana, 30. jul 2021 18:45)

    To kraljice vidi se da si doktor ?? Znači Nadal saznaje da mu je Nole protivnik i sam sebi kaže ma gde da igram protiv njega i još da ga mučim,onda tako i Cici i ostali ???? o Interentu Interentu...
    (sini, 30. jul 2021 19:10)

    # Link komentara

  29. Novak je car za sva vremena a komentatori sa RTS-a su najiritantnije osobe za slusanje i gledanje.
    (RTS dinosaurusi, 30. jul 2021 19:05)

    # Link komentara

  30. Olimpijska medalja u tenisu nema nikakvu tezinu osim u slucaju ako ste u situaciji u kakvoj je bio Nole , da bude u poziciji da u jednoj sezoni osvoji sve i to je moguce samo svake cetvrte godine , znace realno druge sanse ne Noletove vec i bilo kog drugog nece biti ili ce proci mnogo godina . Imajuci to u vidu , a gubite 1 0 u setovima i imate brejk zaostatka u drugom i ne predati se , vec dati sve od sebe da sprecite Noleta da ispis istoriju , a onda mu se na mrezi izvinjavati je govnarski do kraja . Pa zasto se izvinjavao . Ko se to izvinjava sto je pobedio . Zna i on da je ispao govnar i takav ce ostati .
    (Andrea Djani, 30. jul 2021 18:52)

    # Link komentara

  31. Svi izbegavaju da to kažu ali od početka godine, iako je osvojio tri grend slem turnira, Novak nije bio superioran kako većina voli to da prikaže, protivnici su bili ti koji su protiv njega ulazili u mečeve bez ikakve namere da ga makar malo namuče. Zašto je to tako može samo da se nagadja. Nije se on toliko istrošio u ona dva miks dubl meča da bi to bio razlog ova dva poraza. Na Vimbldonu prvog ozbiljnijeg protivnika je imao tek u polufinalu. Ona dva čudna meča sa Musetijem i Cicipasom na Rolan Garosu i njihov pa skoro nestanak sa terena u narednim setovima. AO i da ne pominjem. Da li je on stvarno poverovao da im je puštao setove fore i mislio da je dovoljno da se samo pojavi i da su dva zlata njegova? Ko ga je u to ubedio? Pa i sada sve do Zvereva od otprilike polovine drugog seta, nije imao otpor protivnika a čim se neko potrudio, pokazao želju i ambiciju odmah je sve drugačije. Lako je igrati i pobedjivati kad sa druge strane protivnik nije zainteresovan ali čim se malo zainteresuje odmah je to druga priča. Zašto se toliko precenio i nije želeo da vidi ono što je očigledno? Miks ne bi dobili ni da je bio odmoran, Vesnina i Karacev su bolji miks dubl i imaju mnogo više iskustva u dubl mečevima. Takodje ni tolika uobraženost i oholost, pre svega javnosti a donekle i njega samog ništa dobro ne donose, slično se desilo i basketašima. Verovatno se mnogi ne slažu ali kad dublje zagledate u sve te mečeve koje je imao ove godine videćete da ima dosta istine u tome.
    (Dragana, 30. jul 2021 18:45)

    # Link komentara

  32. Novaće, digni glavu, ponosi smo na tebe, uzmi bronzu, ako možeš i dve, sijaće kao zlato, shvatićeš to jednog dana kada podvučeš crtu. Sretno.
    (Mito, 30. jul 2021 18:34)

    # Link komentara

  33. Samo nesrecni ljudi se raduju tudjem porazu. Djokovic izgubio i misevi izasli iz rupe. A uspeh u dublicima: to prati samo uza porodica sa komsijama, popularno na nivou dizanja tegova. A vi samo slavite svaki Novakov poraz, od onih koji slave oluju nista drugo i nije za ocekivati.
    (Nikola, 30. jul 2021 18:33)

    # Link komentara

  34. Hrvatski teniski gs sampioni. Dodig, Ivanisevic, Baroni, Pavic, Mektic, Cilic, Majoli. I to samo otkad smo samostalni. A vi volite i ono iz zajednicke drzave, pa dodajmo Pilica i Mitica. Cudo od kontinuiteta.
    (Mario, 30. jul 2021 17:55)

    Nasi GS sampioni Djokovic, Jelena Jankovic, Zimonjic, Ana Ivanovic, plus u jednom trenutku smo imali prve dve igracice sveta. Varas se ti ako mislis da u tenisu imamo samo Djokovica
    (Kitic, 30. jul 2021 18:32)

    # Link komentara

  35. Nema veze Nole,ti si naš kralj, voli te Srbija.Idemo dalje.
    (Lokator, 30. jul 2021 18:30)

    # Link komentara

  36. @(Mario, 30. jul 2021 17:55)

    Realno, oni svi zajedno ne mogu u istu rečenicu sa Đokovićem. Niža su liga u poređenju sa Đokovićem. Pred svaki GS ga svi šalju u penziju a on ih sve izgazi. US Open i posle će svi kuknjava i opet u rupe kad ih Đoković sve odvali.
    (Ridah, 30. jul 2021 18:25)

    # Link komentara

  37. Igra dva meča dva dana zaredom. Kolaps sistema. Šta mu je to trebalo, da samog sebe iscrpi. Totalno beskorisan dubl da igra po sparini dok Zverev odmara.
    (Aleksandar, 30. jul 2021 18:19)

    # Link komentara

  38. Za Novaka, od Baje Malog Knindze : Stani malo čoveče prokleti... Pa moraš napraviti prioritete, hocu 4 Grend-slema a ne i krnjavu olimpijadu i dubl-miks i na kraju NIŠTA. Onaj ko nema mere u životu tako prodje. Gde si bre zapeo, da kupiš ljubav zapadnog sveta. Krivlje meni i Srbiji što si naš i isti ko i svi mi : znaš ti nas, j..o ti nas
    Eto pa se uči meri u životu
    (Jovan, 30. jul 2021 18:11)

    # Link komentara

  39. Sta je teze postici kao teniska nacija? Imati jednog igraca koji je naj ikada verovatno, ili imati 4 top 10 igraca i 2 osvajaca gs titula? To ne moze biti slucajno. Ili DC osvojen sa 2 generacije. Ili 4 para koja su osvojili medalju za svoju zemlju. Ejjj 4 para sa medaljom. A vi slobodno racunajte Madjaricu iz Jugoslavije kao vasu.
    (Mario, 30. jul 2021 17:19

    Prvo, jako je ružno nazivati takvu šampionku poput Monike Seleš "Madjaricom". No, to je stvar obiteljskog odgoja, kako vi kažete, i tu se ništa ne može učiniti.
    Vi se takodje dičite ljudima iz Hrvatske druge etničke pripadnosti, poput Tesle, recimo.
    Drugo, uporedjivati vaše teniske uspehe sa Novakom Djokovićem, jednako je kao uporedjivati Franju Arapovića sa Džordanom, dakle - deplasirano.
    Ima ovde izuzetno duhovitih komentatora iz Hrvatske, rado ih čitam i kada nas zezaju, ali tvoja mržnja i glupost koja iz iste izbija zaista je degutantna.
    (Mali Hijavata, 30. jul 2021 18:10)

    # Link komentara

  40. Hrvatski teniski gs sampioni. Dodig, Ivanisevic, Baroni, Pavic, Mektic, Cilic, Majoli. I to samo otkad smo samostalni. A vi volite i ono iz zajednicke drzave, pa dodajmo Pilica i Mitica. Cudo od kontinuiteta.
    (Mario, 30. jul 2021 17:55)

    Nije bolest sve što boli.
    (spock, 30. jul 2021 18:08)

    # Link komentara

  41. Krivo mi je sto nece dobiti sportsku penziju….
    (sasa jokic, 30. jul 2021 18:03)

    # Link komentara

  42. Ноле, главу горе, ма твоји Срби те воле..
    (Рајко Ђукановић, 30. jul 2021 17:55)

    # Link komentara

  43. Hrvatski teniski gs sampioni. Dodig, Ivanisevic, Baroni, Pavic, Mektic, Cilic, Majoli. I to samo otkad smo samostalni. A vi volite i ono iz zajednicke drzave, pa dodajmo Pilica i Mitica. Cudo od kontinuiteta.
    (Mario, 30. jul 2021 17:55)

    # Link komentara

  44. Sta je teze postici kao teniska nacija? Imati jednog igraca koji je naj ikada verovatno, ili imati 4 top 10 igraca i 2 osvajaca gs titula? To ne moze biti slucajno. Ili DC osvojen sa 2 generacije. Ili 4 para koja su osvojili medalju za svoju zemlju. Ejjj 4 para sa medaljom. A vi slobodno racunajte Madjaricu iz Jugoslavije kao vasu.
    (Mario, 30. jul 2021 17:19)

    Ti bi sve to, još i gaće i sestru dao da imaš Novaka, ili da si imao Moniku. Ali džaba, ipak si samo mali kvislinški rob, kao i mama i tata, i dalje kroz istoriju.
    (Vojvoda Momčilo, 30. jul 2021 17:50)

    # Link komentara

  45. Ideeeemoooooo 💪
    (Ja, 30. jul 2021 17:16)

    Samo ti idi, znaš već gde...
    (Miloš, 30. jul 2021 17:48)

    # Link komentara

  46. Sta je teze postici kao teniska nacija? Imati jednog igraca koji je naj ikada verovatno, ili imati 4 top 10 igraca i 2 osvajaca gs titula? To ne moze biti slucajno. Ili DC osvojen sa 2 generacije. Ili 4 para koja su osvojili medalju za svoju zemlju. Ejjj 4 para sa medaljom. A vi slobodno racunajte Madjaricu iz Jugoslavije kao vasu.
    (Mario, 30. jul 2021 17:19)

    Dr. Novak već na US openu nastavlja tretman ljudi obolelih od zlobe i zavisti.
    U Srbiji živi 26 nacionalnosti koje nikada nismo proganjali, i svi koji imaju pasoš ove zemlje (iliti putovnicu) su naši, uključujući i Moniku Seleš.
    A sada trk u Knin na proslavu etničkog čišćenja.
    (Torrente, 30. jul 2021 17:47)

    # Link komentara

  47. Nemogu zamisliti koliko je Novak bio bukvalno skrcan ovde nakon meča žao mi je iskreno ako je neko želeo pobedu to je on a i svi mi,ali čovek je od krvi i mesa postavio je visok cilj i precenio je situaciju. Iskreno ja sam se iznenadio sa prihvatanje dubla i mislim da mu je to odmoglo u singlu uz preveliku želju da osvoji zlato. Novače šta god i gde god uradio hvala ti za sve radosti koje si nam doneo a bilo ih je nebrojano!
    (unknown, 30. jul 2021 17:47)

    # Link komentara

  48. Nole volim te ali si se preigrao sa ovim miksom.To ti nije trebalo iz više razloga.Jedan je svakako trošenje energije i snage a još bitnije je mogućnost povrede a US open se približava.Glavu gore ,brzo se oporavi i juriš na četvrti GS.Srećno.
    (Bobi B., 30. jul 2021 17:46)

    # Link komentara

  49. @Sasina pobeda je pobeda jednog smrdljivka , koji je , na zalost , uspeo da spreci istoriju tenisa . Opet uslovi za igru , neshvatljiva odluka Noleta da igra i mix dubl , zgusnut kalendar itd.sve je to takodje uticalo , ali ipak je srdljivko nasao gde ce da saceka Noleta . Smrad , smrdljivi .
    (Andrea Djani, 30. jul 2021 17:03)


    Imate li moderatora. Ovo uopste nije komentar, ne znam ni kako bih ovo i nazvao, baljezganje mozda?
    (pojma nemam, 30. jul 2021 17:44)

    # Link komentara

  50. Kao teniser jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji. Kao covek 0. Jeste videli vi ono urlanje prema boksu, one ludacke iskolacene oci, onaj bes i nije mu prvi put. I onda ce sutra da izigrava nekog jogija, da grli drvece, meditira u bosanskim piramidama i salje srca.
    Sto je stariji sve vise lici na oca, koji je inace jedan od najljigavijih ljudi koje sam u zivotu video.
    (Djoka iz NY, 30. jul 2021 17:44)

    # Link komentara

  51. Kad igra vaš GOAT sajdžija za medalju, hejteri?
    (Veder, 30. jul 2021 17:40)

    # Link komentara

  52. Srbi ako hocete gledati medalje kako se osvajaju za svoju zemlju u tenisu potrazite Ancica, Pavica,Mektica, Cilu, Ljubicica, Ivanisevica, Dodiga. Imamo puno olimpijskih medalja i dejvis kupova, cak i viska. Teniska nacija.
    (Antex, 30. jul 2021 17:37)

    # Link komentara

  53. Teniska nacijo, prebrojte ko ima vise gs sampiona, top 10 igraca ili vise osvajaca olimpjiskih medalja. Ako cete vec rangirat sta racunate a sta ne, mozemo i samo muske umracunati jer vi se svakako bunite sto zene igraju tenis jer je dosadan i puno zaradjuju ne? A mozete i Madjaricu iz Jugoslavije racunati kao vasu. Pa kad sve saberete, javite mi. p.s. u pitanju je celokupna nacija kao teniska pa ne racunajte jednog coveka kojeg je uzgred trenirao Pilic.
    (Mario, 30. jul 2021 16:55)


    Mario, ima ona lipa pisma od vaseg sunarodnika Satana Panonskog, a zove se "Lepi Mario". Samo prati tekst...
    (Ono sto se desava na ovom svetu nije istina, 30. jul 2021 17:36)

    # Link komentara

  54. DJOKOVIC-GOAT!!!!!
    (Šou Biznis, 30. jul 2021 17:35)

    # Link komentara

  55. Od danas u 12 casova zlato sa olimpijade vise nije bitno u tenisu. Do 12 je bilo prevazno za zlatni slem i da imas i to u kolekciji. E pa neces imati:)
    (Fedor, 30. jul 2021 17:22)


    Imam sargarepu koja nije bas sargarepa, voleo bih da mi se poigras sa sargarepom, i da mi je lepo iscedis.
    (Ono sto se desava na ovom svetu nije istina, 30. jul 2021 17:34)

    # Link komentara

  56. Tooooo Zverev.
    (sandzakbosna, 30. jul 2021 17:34)

    # Link komentara

  57. Vi Srbi nezaslužujete Noleta. Toliko pljuvanja,pa ako je tko htio osvojit Zlato to je on. Promovira Srbiju u svijetu kao nitko kao sportista,ali i kao čovjek.
    Tek kad ode sa sportske pozornice neki će vidit kolio je VELIK.
    (Susjed, 30. jul 2021 17:33)

    # Link komentara

  58. Teniska nacijo, prebrojte ko ima vise gs sampiona, top 10 igraca ili vise osvajaca olimpjiskih medalja. Ako cete vec rangirat sta racunate a sta ne, mozemo i samo muske umracunati jer vi se svakako bunite sto zene igraju tenis jer je dosadan i puno zaradjuju ne? A mozete i Madjaricu iz Jugoslavije racunati kao vasu. Pa kad sve saberete, javite mi. p.s. u pitanju je celokupna nacija kao teniska pa ne racunajte jednog coveka kojeg je uzgred trenirao Pilic.
    (Mario, 30. jul 2021 16:55)

    Vidio Mario sine, kad skupite 20 GS, 36 mastersa, 5 masters kupova i 350 sedmica na prvom mjestu, naravno sve to u muskoj konkurenciji, e tek onda cemo pricati. Samo sto je i tebi samom jasno da je to nemoguca misija za vas tenis, to je prosto NEMOGUCE.
    (Kitic, 30. jul 2021 17:32)

    # Link komentara

  59. Namerno je izgubio,kao i do sada mnogo puta zbog velikih uloga u kladionicama po Aziji.
    (Aleksandar, 30. jul 2021 17:31)

    # Link komentara

  60. @dzericak
    A ko je broj jedan na 2 dobijena seta ako je Nolu 80 posto uspesnost? Ko ima vise od 80 posto na 2 dobijena? Ha ha nolomanska matematika. Zverev je uspesniji na 2 dobijena? Medo? Cici?
    (Deki ns, 30. jul 2021 17:30)

    # Link komentara

  61. Brate mili, prvi 5 komentara sve trolovi. Čak i mene troluju. Zaista su ljudi na ovim prostorima neverovatni…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 30. jul 2021 17:30)

    # Link komentara

  62. @(Mario, 30. jul 2021 16:55)

    Pa u tome je i poenta jadniče. Da Srbija kao mala zemljica koja nije teniska nacija je iznedrila najboljeg i najuspešnijeg tenisera svih vremena I to u najjačoj konkurenciji ikada. Tebi promašenom životnom slučaju ostaje samo da svratiš ovako posle nekih poraza, koji se kad tad moraju desiti naravno, i da glumiš propalog trola koji čak ne zna ni to raditi ko treba. Ajd sad nazad na onaj tvoj jutarnji, dnevni, večernji stagod, i idi prati kako stojite u gađanju glinenih golubova.
    (Jovan, 30. jul 2021 17:28)

    # Link komentara

  63. Novak je toliko pruzio reprezentaciji i Srbiji da nema sta da se zameri. Svi ruzni komentari ovde su suvisni i degutantni. Hvala ti Novace sto postojis a pre svega Bogu hvala sto si bas iz Srbije. Samo glavu gore i idemo po nove trofeje.
    (Sinkegrof, 30. jul 2021 17:27)

    # Link komentara

  64. Kada sam video Zvereva sa Nemačkim grbom na glavi znao sam da je Nolo gotov. Nemac je to bre!
    (Lola, 30. jul 2021 17:25)

    # Link komentara

  65. Veroovatno Srbija to nije videla od reklama ,pogledaajte negde gde nije bilo reklama u jednom trenutku zumira se prvo krst od Dokovica koji ga stiti i koji je dobio u Hilandaru pa posle toga cudan znak koji nosi Zverev i posle toga Dokovic ne moze da dobije nista ( milion posto ga blokiraju kako neznam ali nemoguce da ne moze da dobije gem ).Mozda to nekome izgleda smesno ali mislim da su mu time uzeli energiju i blokirali ga.
    (Nikola, 30. jul 2021 17:25)

    # Link komentara

  66. Da li Miša Zverev zna nešto više ako u podnaslovu piše da je prokomentarisao ISPADANJE Novaka Đokovića sa Olimpijskih igara kao da se sutra ne igra meč za bronzanu medalju?
    (patriot, 30. jul 2021 17:24)

    # Link komentara

  67. Nolo... Ha ha ha, nolomani kako ste?
    (Levoruki Krstivoje, 30. jul 2021 17:24)

    # Link komentara

  68. Nole i cela Srbija da stave veliko "L" preko cela(losers).
    (Paja, 30. jul 2021 17:23)

    # Link komentara

  69. Bravo Sasha majstore tako se sprecava istorija.
    (Deki ns, 30. jul 2021 17:23)

    # Link komentara

  70. Od danas u 12 casova zlato sa olimpijade vise nije bitno u tenisu. Do 12 je bilo prevazno za zlatni slem i da imas i to u kolekciji. E pa neces imati:)
    (Fedor, 30. jul 2021 17:22)

    # Link komentara

  71. Sta je teze postici kao teniska nacija? Imati jednog igraca koji je naj ikada verovatno, ili imati 4 top 10 igraca i 2 osvajaca gs titula? To ne moze biti slucajno. Ili DC osvojen sa 2 generacije. Ili 4 para koja su osvojili medalju za svoju zemlju. Ejjj 4 para sa medaljom. A vi slobodno racunajte Madjaricu iz Jugoslavije kao vasu.
    (Mario, 30. jul 2021 17:19)

    # Link komentara

  72. Ja bih rekao da osim igre na različitim podlogama, potoji i razlika u tenisu na dva dobijena seta i na tri dobijena seta. Teška srca kađem sebi da Đoković već neko vreme nije broj jedan u igri na dva dobijena seta. Recimo da mu je tu koeficijent uspešnosti 80%, a na tri seta 95%.
    (dzericak, 30. jul 2021 17:18)

    # Link komentara

  73. Sasa Zverev rece pre neki dan da nije dosao nekom da srusi snove vec da se bori za svoju medalju, a Misa Zverev u Cicipasovom stilu kaze uspeo je Sasa da pobedi Novaka i spreci ga da osvoji zlatni slem.

    Sta reci kad je motivacija da komsiji crkne krava, nego fuj i cela Srbija u nedelju ce navijati za zlato Karena Hacanova! A Noletu bronza x2 > 1 zlato

    Ideeeemoooooo 💪
    (Ja, 30. jul 2021 17:16)

    # Link komentara

  74. Bravo Zverev
    (THE G.O.A.T. FROM BASEL, 30. jul 2021 17:15)

    # Link komentara

  75. Mentalna gromada,psihički najači,a na kraju,moša.
    Igra nula,servis nula,kretanje nula,hvalisanje za 10.
    Promeni pelene i bori se za bronzu.
    Mada je 2,3 i 4 mesto isto,kao kada ti izjavljuju saučešće.
    (Mudri Miloje, 30. jul 2021 17:13)

    # Link komentara

  76. Kako je lep danasnji dan cudo jedno. Tek ce biti naredni.
    (Deki ns, 30. jul 2021 17:12)

    # Link komentara

  77. Ma ima vreme jos malo da se spremi i eto njega na sledecim OI 2024.Tad sigurno osvaja srebro.
    (Kaiser Roger, 30. jul 2021 17:10)

    # Link komentara

  78. Jel plakao?.
    (Kaiser Roger, 30. jul 2021 17:09)

    # Link komentara

  79. Pretpostavljam da oi od jutros vise nisu bitne u tenisu.
    (Fedor, 30. jul 2021 17:09)

    # Link komentara

  80. Sasina pobeda je pobeda jednog smrdljivka , koji je , na zalost , uspeo da spreci istoriju tenisa . Opet uslovi za igru , neshvatljiva odluka Noleta da igra i mix dubl , zgusnut kalendar itd.sve je to takodje uticalo , ali ipak je srdljivko nasao gde ce da saceka Noleta . Smrad , smrdljivi .
    (Andrea Djani, 30. jul 2021 17:03)

    # Link komentara

  81. Ovo nije nikakvo iznenađenje.Odavno je Saša Zverev bio kandidat za veće domete.
    Izdao ga je prvo menadžer(tražio veliku odštetu) pa neka ruskinja(opet velika
    odšteta za pokušaj silovanja).Kad je uvideo da su oko njega silni češatori,uzeo
    je brata za trenera(valjda ga on neće prodati) i evo ga.Novaku je ovo dobra opome-
    na da polako pravi prostor za napuštanje teniske scene kao igrač.Dolaze mlađi sa
    jakim servisima koji znaju da igraju(za razliku od Ivaniševića) i biće problema.
    (a, 30. jul 2021 17:01)

    # Link komentara

  82. Recept za dobijanje Djokovica:
    1. Dajte mu top 5 igraca
    2. Ispraznite tribine, da nema ko protiv njega da navija.
    Siguran poraz, jer nema ko da izvuce onaj inat iz njega.
    (el diablo, 30. jul 2021 17:00)

    # Link komentara

  83. Jel nase Nolo opet bilo pljacljivko ili?
    (Moggio, 30. jul 2021 16:57)

    # Link komentara

  84. Teniska nacijo, prebrojte ko ima vise gs sampiona, top 10 igraca ili vise osvajaca olimpjiskih medalja. Ako cete vec rangirat sta racunate a sta ne, mozemo i samo muske umracunati jer vi se svakako bunite sto zene igraju tenis jer je dosadan i puno zaradjuju ne? A mozete i Madjaricu iz Jugoslavije racunati kao vasu. Pa kad sve saberete, javite mi. p.s. u pitanju je celokupna nacija kao teniska pa ne racunajte jednog coveka kojeg je uzgred trenirao Pilic.
    (Mario, 30. jul 2021 16:55)

    # Link komentara

  85. E, ovako. Teško mi je da ne mogu čak ni da racionališem. Ali ono što predosećam, je da će se Rus iz Rusije okititi zlatom.
    (I.B., 30. jul 2021 16:54)

    # Link komentara

  86. Ne razumem, zasto bi sprecavanje nekoga da ispise istoriju bila “vilika stvar”. Mislim svaka cast na pobedi, ali ako se uporedi znacaj za jednoga ili drugog….neuporedivo je. Ja bi pustio protivnika, bez problema.
    (sasa jokic, 30. jul 2021 16:54)

    # Link komentara

  87. Ovakve uslove jedino mladji mogu nešto lakše podneti, a i oni se muče. Videli smo Medvedeva. Novak, izdrži još ta dva meča, pa na oporavak i onda pripreme za US open. Svoje si odradio, borio se
    (kimiko, 30. jul 2021 16:53)

    # Link komentara

  88. E nek si se i ti oglasio ajde bezi
    (Ma nemoj, 30. jul 2021 16:48)

    # Link komentara

  89. Najbolji, najneverovatni čak toliko da sam mu ja ovde čestitao zlato unapred, a znao sam da ne treba da sam i u privatnom životu teški baksuz, da nikadadevojku ni druga nisam imao, da prejadno živim ali se nisam nadao da to moje baksustvo može da se odrazi i na Nola i na sve ostale olimpice, ja sam medalju i strelcima čestitao unapred a oni ni u finale da uđu, birbe za ove drvene medalje neću ni da gledam.
    (Loznica, Gučevo, Cer....., 30. jul 2021 16:41)

    # Link komentara