- Komentari -
  1. Baš dobro da je neko prijetio da se događa neko veliko čudo sa Nadalom .
    (ZoSo, 12. jun 2022 13:45)

    # Link komentara

  2. Kad cete vi Rafu ostavite na miru
    I prestat sa tim stalno zavera oko to doping Ako on koristi onda ga svi koriste sportisti.
    (Normalan, 8. jun 2022 18:55)

    # Link komentara

  3. @Jeste! 20>22.
    Xo xo xo!
    (Gloria, 07. jun 2022 18:20)
    Zašto se svi hvatate samo za broj GS. A što se onda igraju ostali turniri? Ništa broj mastersa, međusobni dueli, broj nedelja na prvom mestu, sve što odslikava konstantnost i univerzalnost jednog tenisera. Jedan od njih tempira formu za jedan GS, pa ga posle pola godine nigde nema... Verovatno nema takve hemije koja drži celu sezonu...
    (Marek, 8. jun 2022 08:59)

    # Link komentara

  4. Bravo,svaka mu je na mesto...!!!
    Realno...!!
    (Gari, 8. jun 2022 08:20)

    # Link komentara

  5. Rafael Nadal- pola čovek, pola farmaceutska industrija. Običan prevarant.
    (Milan, 8. jun 2022 08:11)

    # Link komentara

  6. U pravu je.
    (Žikica-prva puška Srbije, 7. jun 2022 23:38)

    # Link komentara

  7. Rafonje se mnogo uznemirile.
    Tišti ih nešto i pored 22 GS.
    Sumnjivo do bola.
    (Zarko, 7. jun 2022 22:21)

    # Link komentara

  8. Foot Doctor Explains Rafa Nadal's Foot Injections (And How They MAY Extend His Career)

    [link]
    (Dar, 7. jun 2022 21:20)

    # Link komentara

  9. Sve što je izjavio je istina.
    (Wlado, 7. jun 2022 20:12)

    # Link komentara

  10. Nije sam Bojom koji se danas javio i iskazao sumnju u Rafine postupke pri osvajanju GS titula.
    Učinio jeć to i dr Fric Zergel, poznati njemački ljekar, koji se bavi učinkom anaboličkih steroida koje Rafa prima od 2009. godine, navodeći da se konkretno radi o betametazonu.
    Eto, to je Rafa, "korektni sportista". Ustvari,,prevarant, veći od Armstronga.
    Ali čudi da ga mnogi podržavaju.
    Ne može biti da ne znaju.
    (lol, 7. jun 2022 19:55)

    # Link komentara

  11. Pocelo je polako…Da je samo cutao i igrao, ne bi iritirao toliko. Te njegove bajke nisam trenirao 8 meseci i osvojio sam 2GS su price za one sa IQ ispod 50…
    (Straight Outta München, 7. jun 2022 19:15)

    # Link komentara

  12. Opa bato...
    (maštar, 7. jun 2022 19:11)

    # Link komentara

  13. Nije poenta, da li je dozvoljeno ili ne, već zbog čega je dozvoljeno i omogućeno pojedincima. Ne govorim samo za Nadala, već i za Đokovića. Ovaj umrtvi stopalo i može da igra vlaško kolo do iznemoglosti, a Noletu pukne stomačni mišić i on cepa loptice kao terminator.
    Evo Zverev izvrnuo zglob, pokidao ligamente i sleduje mu dva meseca pauze. Budemo videli u kakvoj formi će se vratiti na US Open. Sigurno ne u stilu Nadala bez ikakvih VIDLJIVIH "problemčića".
    (Neko iz mase, 07. jun 2022 17:03)

    Pa imao sam povredu tetive ramena, i boljelo me samo kada guram ili vucem nesto, u svim ostalim situacijama nisam osjecao nikalav bol. Novaku se nije pokidao misic, vec je imao naprsnuce u predjelu stomaka. Vjerovatno je osjecao odredjene bolove i da je uzeo nesto da smanji bol, a i sam je rekao da bol nije bio pri vecini pokreta koje je izvodio. Nadal umrtvljuje nerv u nozi, tj peti, nema osjecaj , i krece se bolje nego ikada prije. Svi bi rjesavali na taj nacin kad bi to tako moglo tako parcijalno i bez posledica.
    (kaokakao, 7. jun 2022 18:49)

    # Link komentara

  14. Tako razmišlja pravi sportista , a ne neki kome se nameštaju prva mesta .
    (ZoSo, 7. jun 2022 18:47)

    # Link komentara

  15. A Takmičio se u sportu gde postoji doping kontrola.Uskoro idem na evropsko i morao sam da ispunim ADEL test,bez kojeg više ne možeš da odeš na takvo takmičenje.Imamo slučaj da je drugar uzeo tabletu za snižavanje pritiska i pao na dop. kontroli,jer nije prijavio.Kazna novčana i vremenska.Ovakav slučaj Nadala,mislim da bi dobio doživotnu zabranu.Tačno je da da je neko drugi to uradio,žestoko bi platio.
    (wtf, 7. jun 2022 18:41)

    # Link komentara

  16. Nije poenta, da li je dozvoljeno ili ne, već zbog čega je dozvoljeno i omogućeno pojedincima. Ne govorim samo za Nadala, već i za Đokovića. Ovaj umrtvi stopalo i može da igra vlaško kolo do iznemoglosti, a Noletu pukne stomačni mišić i on cepa loptice kao terminator.
    Evo Zverev izvrnuo zglob, pokidao ligamente i sleduje mu dva meseca pauze. Budemo videli u kakvoj formi će se vratiti na US Open. Sigurno ne u stilu Nadala bez ikakvih VIDLJIVIH "problemčića".
    (Neko iz mase, 07. jun 2022 17:03)
    Ovo kod Nadala nema veze sa Zverevom, jer se Nadal nije povredio, vec ima hronicni problem, koji je izrazeniji sad, jer tu su i godine.
    (Tn, 7. jun 2022 18:32)

    # Link komentara

  17. Počelo je, počelo!
    (Bl, 07. jun 2022 17:58)

    Jeste! 20>22.
    Xo xo xo!
    (Gloria, 7. jun 2022 18:20)

    # Link komentara

  18. sve tacno! To i ja mislim. Ako ga boli, ne treba da igra a ne da koristi blokade ili stimulanse
    (Znalac, 7. jun 2022 18:19)

    # Link komentara

  19. Počelo je, počelo!
    (Bl, 7. jun 2022 17:58)

    # Link komentara

  20. Bas sam hteo pre par dana da napisem da ce biciklisti prvi da ga provale sta radi jer i sami hodaju po ivici po pitanju dopinga, kad eto bicikliste, doduse izmedju redova receno, ali poenta je jasna.
    (123, 7. jun 2022 17:50)

    # Link komentara

  21. Ja ponavljam, kako je moguce (nisam ekspert) da ti daju inekciju i anesteziraju stolalo, znaci ne osecas ga, a treba da s me islanjas na isto i da (sto je ekstremno bitno u tenisu) balansiras, namestas na udarqc?
    Proca je po meni apsolutno nemoguca, a i sto kaze ovaj lik, izvini da li je samo protiv bolova? Cak je i Novak dao prilicno ostru izjavu; “nine mu to prvi put”, u fazonu j.bi se vise sa tvojim kuknjavama, a onda izletis kao razjaren bik na teren…
    (sasa the king, 07. jun 2022 16:24)


    Pa nije njemu celo stopalo "umrtvljeno" nego samo mali deo.
    (loko, 7. jun 2022 17:13)

    # Link komentara

  22. Saglasan 100 %!
    (Goran, 7. jun 2022 17:12)

    # Link komentara

  23. Ovo nije napad na Nadala nego na biciklizam. Njegova poenta je ili da tenis prati po pitanju dopinga biciklizam (zabrana koriscenja supstanci) ili da biciklizam prati tenis (dozvoljeno koriscenje supstanci). Nadal nije kriv sto je tenisu dozvoljene neke supstance koje su u biciklizmu zabranjene. Konkretan primer su kortiko steroidi koji su u biciklizmu strogo zabranjeni u tenisu su dozvoljeni ako imaju lekarsku dozvolu. Zapitajte se zasto puno tenisera je alergicna na nesto ili imaju astmu?
    (Dylan Dog, 7. jun 2022 17:12)

    # Link komentara

  24. Na jednom turniru, ne sećam se kom, ali se sećam da je Vavrinka tražio kafu jer ga bolela glava, a ne sme valjda ni kafetin da popije, paracetamol ni da pomiriše. Šta se to promenilo u pravilima ili svaki turnir ima svoja, ne znam. Pre svega, ne može samo da kaže "primio sam injekciju" i gotova stvar. Injekciju čega? Ako taj analgetik deluje na centralni nervni sistem, pa to je doping po definiciji! "Ne, ja se ne dopingujem, ja samo celog turnira primam injekcije.". Sprdačina.

    ATP i WTA su verovatno najkorumpiranije asocijacije u svetskom sportu i u svakom segmentu. Od igrača se traže nadljudski napori, na pojedincima "treniraju strogoću", ali moraju u nečemu i da im progledaju kroz prste, najbolje u onome što im ne odnosi, nego naprotiv donosi pare. Nadal je i njima i nama lepo rekao na samom početku da bez "injekcija" neće da igra. Kakav je to RG na kome nema Federera, a onda ni Nadala! Ko to da gleda? Ostaje Đoković kao jedina atrakcija, a njega ne žele da vide, kamoli da gledaju.

    Mislim da je ovde Nadal naprotiv išao otvorenih karata. Jednostavno ih je ucenio i nisu mu mogli ništa. U stilu "Ovo nije vaš turnir, ovo je moj turnir i odjebite."
    (Cinique, 7. jun 2022 17:09)

    # Link komentara

  25. Bravo na komentaru!

    Nadam se da su ga prenele sva sportske i ostala medija
    (noleisthebest, 7. jun 2022 17:07)

    # Link komentara

  26. 22 jako boli izgleda
    (ante, 7. jun 2022 17:05)

    # Link komentara

  27. Noline me fasciniraju ogranicenoscu iz dana u dan. Da nije dozvoljeno korisititi te injekcije, mislite da bi Rafa o tome pricao javno, mislim sta koristi?
    (Tn, 07. jun 2022 16:41)

    Nije poenta, da li je dozvoljeno ili ne, već zbog čega je dozvoljeno i omogućeno pojedincima. Ne govorim samo za Nadala, već i za Đokovića. Ovaj umrtvi stopalo i može da igra vlaško kolo do iznemoglosti, a Noletu pukne stomačni mišić i on cepa loptice kao terminator.
    Evo Zverev izvrnuo zglob, pokidao ligamente i sleduje mu dva meseca pauze. Budemo videli u kakvoj formi će se vratiti na US Open. Sigurno ne u stilu Nadala bez ikakvih VIDLJIVIH "problemčića".
    (Neko iz mase, 7. jun 2022 17:03)

    # Link komentara

  28. Gijom nikad cuo hahah,a ko si ti bate ?
    (Laki, 7. jun 2022 17:03)

    # Link komentara

  29. Prvo, laz je da se dopinguju svi biciklisti. Drugo, naveo si jedan primer Amstronga i trece, podrzavas inekcije koje je Rafa primao i ne zelis nista da kazes da li je ovaj covek u pravu da to radi neki biciklista? Bitno je da si ih popljuvao? A da li su Rafi pomogle te inekcije?
    (123, 7. jun 2022 16:26)

    Nije laz da se dopinguju svi biciklisti i atleticari, jer bez toga nema popravljanja, i vecina profi sportista. Jesi li ti ikada trenirao nesto profi ili mozda trenirao nekog profi sportistu, jesi li ikada uzimao bilo koji oblik dopinga ili ista o tome procitao, knjigu, naucni rad? Vjerovatno nisi, i tesko da znas ista o dopingu... Drugo, Nadal je uzimao injekcije kako bi blokirao bol a koje je primao i Novak kad je imao povredu na AO i kasnije osvojio turnir. Iste je Nole primao i tokom perioda povrede lakta, plus konzumirao mnogo tableta protiv bolova. Iste je primao Ibrahimovic, koji je pomenut i mnogo fudbalera i drugih sportista. To nije doping. I bickilista se osvrnuo na to, kako to nije dozvoljeno u biciklizmu u odnosu na druge sportove, nije nikoga optuzio, a van toga doping se moze uzimati injektivno ili preko tableta.
    (Boris, 7. jun 2022 16:59)

    # Link komentara

  30. Ono kada neko prica o dopingu a bavi se najprljavijim sportom u istoriji.
    Pa taj biciklizam je najprljaviji sport na svetu.Koje ti je tu umece treba nego da imaš što više snage da vrtiš pedale.
    Dzaba ti doping u tenisu ako ne znaš da ga igraš.
    Evo Nole neka igra protiv Trpickog za jedno godinu dana a da se Troicki za tih godinu dana redovno dopinguje,da dobije snagu kao Hulk.I šta Nole bi ga odrao sa pola snage.
    Pa nije tenis igra snage.
    Ono vrtiš pedale do iznemoglosti.
    Kažu ovaj košarkaš se dopinguje pa šta?
    Šta će bolje da šutira,odjednom ce da se pretvori u Jordana.
    Pa to da je tako onda bi teniseri,košarkaši,fudbaleri itd svi izgledali kao Lu Ferinjo ili Dorijan Yates.
    (Men Behaving Badly, 7. jun 2022 16:57)

    # Link komentara

  31. Vala ako si im rekao. Sad će siroti da se upropaste od griže savesti. Možda neko i zaglavi na psihijatriji.
    Nije tu bitno da li neko koristi sredstva "na granici", već ko ih koristi. Pošto je to Nadal, onda se i ne postavlja pitanje legalnosti supstanci koje je koristio. Da je to bio neki igrač ispod 20. mesta na listi, pisale bi i novine u najvećoj zabiti u Sibiru, osude bi pljuštale sa svih strana, dok ga na kraju ne bi razapeli i najverovatnije kaznili, preventivno.
    (Neko iz mase, 7. jun 2022 16:55)

    # Link komentara

  32. Ja nesto ne verujem da se drogira, ali da mucka to sigurno. Umanjuje pobedu iz 2021 Noletu sa ovim prenemaganjem oko noge i mislim da to nije fer, mislim da je Nole 2021 zasluzeno pobedio igrajuci bolje, takodje je bilo blizu i ove godine, ali publika mu je bas dosta pomogla u prvom setu kao i pocetkom drugog (3-0 za Rafu). Treci set je Novak izgubio zbog umora jer je non stop jurio rezultat i borio se protiv publike, 4. set je bio blizu imao 2 set lopte ali ga je pritisak oborio.
    (Nidzo, 7. jun 2022 16:55)

    # Link komentara

  33. mi znamo ko je goat, a nadal svoje titule neka slavi sa slepim fanovima.
    (vrg, 7. jun 2022 16:51)

    # Link komentara

  34. А ја добио силне минусе када сам написао да је победник РГ решен на паузи између другог и трећег сета Ђоковић-Надал. Надал је скокнуо до свлачионице и вратио се препорођен. Да се ушло у пети сет, опет би Надал ишао у свлачионицу. Јавна јр тајна тај Надалов допинг. Те паузе од неколико месеци су му служиле да се очисти од хемије па онда испочетка. Реално не би пребацио 15 титула....
    (Tata, 7. jun 2022 16:50)

    # Link komentara

  35. Poznati biciklista za kojeg nikad čuo.
    (ajde sjašite već, 7. jun 2022 16:47)

    # Link komentara

  36. Kazu nolomani odmotava se klupko. Neki nebitan lik nesto rekao jer kuka kako su protiv njegovog sporta. A ostatak sveta se divi li divi Rafi.
    (Rafa goat, 7. jun 2022 16:47)

    # Link komentara

  37. Biris@ Nije Nadal, neko Nike…
    (sasa the king, 7. jun 2022 16:47)

    # Link komentara

  38. pocelo je,pocelo....
    (Bob, 07. jun 2022 16:16)

    Jeste! 20>22
    Xo xo xo!
    (Gloria, 7. jun 2022 16:46)

    # Link komentara

  39. Hahaha, ko je ovaj anonimus? I on bi malo slave preko Rafe.
    (Muamer, 7. jun 2022 16:43)

    # Link komentara

  40. Noline me fasciniraju ogranicenoscu iz dana u dan. Da nije dozvoljeno korisititi te injekcije, mislite da bi Rafa o tome pricao javno, mislim sta koristi?
    (Tn, 7. jun 2022 16:41)

    # Link komentara

  41. Gijom je bio sjajan na upravo zavrsenmo Giro d Italia, cinimi se da je ostao medju prvih deset u plasmanu, odlican biciklista za brdske etape, svestan i sta je doping... Nadalovi lekari treba da se kandiduju za Nobela za medicnu, samo jos da otkriju kakva cuda cine sa Rafom.
    (spanski sportisti, 7. jun 2022 16:36)

    # Link komentara

  42. Kad igra nole
    (Milos, 7. jun 2022 16:35)

    # Link komentara

  43. Meni je od svega najjaci dokaz sto je bivsa francuska ministarka sporta rekla da je Nadal dopingovan zbog povrede kolena 2012.Svi znamo kakav je bio kasnije 2013,jedan od najjacih Nadala.Ona prosto mora da ima uvid u to sto se radi u Francuskoj.
    (Kaiser Roger, 7. jun 2022 16:20)

    Nadal je tuzio, dobio na sudu, ona morala da plati 12 000 eura odstete koje je Rafa uplatio u dobrotvorne svrhe. Mogu Noline da skupe novac i pokusaju da tuze Nadala ako imaju i mrvicu dokaza za svoje nebuloze, pa da vidimo kako ce proci njihova tuzba.
    (Boris, 7. jun 2022 16:33)

    # Link komentara

  44. Meni je od svega najjaci dokaz sto je bivsa francuska ministarka sporta rekla da je Nadal dopingovan zbog povrede kolena 2012.Svi znamo kakav je bio kasnije 2013,jedan od najjacih Nadala.Ona prosto mora da ima uvid u to sto se radi u Francuskoj.
    (Kaiser Roger, 07. jun 2022 16:20) A to što je izgubila na sudu zbog tih laži, to ti nije dokaz ?
    (Legolas, 7. jun 2022 16:28)

    # Link komentara

  45. A WADA se ne oglašava nikakvim javnim saopštenjem?! Pa ako indirektno prozivaju Madala, onda u isto vreme protivaju i njih kao saučesnike. Zašto oni ne izađu sa zvaničnom dokumentacijom i pobiju sve sumnje?
    (Baltazar, 7. jun 2022 16:27)

    # Link komentara

  46. Nadal prima Somatotropin(Hormon rasta)garant...Koji reaguje na sva tkiva u organizmu,a ne samo na jedan i koji inače ima i anaboličko dejstvo...Logičnije rešenje za njegovo stanje nemam.Sa tom vrstom povrede o kojoj on priča,ako je uopšte ima,jedva da bi mogao da hoda,a kamoli da osvoji GS.
    (Wolokee, 7. jun 2022 16:27)

    # Link komentara

  47. (Boris, 7. jun 2022 16:10)

    Prvo, laz je da se dopinguju svi biciklisti. Drugo, naveo si jedan primer Amstronga i trece, podrzavas inekcije koje je Rafa primao i ne zelis nista da kazes da li je ovaj covek u pravu da to radi neki biciklista? Bitno je da si ih popljuvao? A da li su Rafi pomogle te inekcije?
    (123, 7. jun 2022 16:26)

    # Link komentara

  48. Ja ponavljam, kako je moguce (nisam ekspert) da ti daju inekciju i anesteziraju stolalo, znaci ne osecas ga, a treba da s me islanjas na isto i da (sto je ekstremno bitno u tenisu) balansiras, namestas na udarqc?
    Proca je po meni apsolutno nemoguca, a i sto kaze ovaj lik, izvini da li je samo protiv bolova? Cak je i Novak dao prilicno ostru izjavu; “nine mu to prvi put”, u fazonu j.bi se vise sa tvojim kuknjavama, a onda izletis kao razjaren bik na teren…
    (sasa the king, 7. jun 2022 16:24)

    # Link komentara

  49. U pravu je covek
    (dare2, 7. jun 2022 16:22)

    # Link komentara

  50. I evo strucnjaka na delu.
    Doping pomaze da performanse budu snaznije i izdrzljivije.
    Stopalo koje boli je neutralisano i trpi napor bez bolova nije pojacavanje performansi vec odrzavanje iste bez bolova.
    Tu treba povuci liniju.
    (gargleblaster, 7. jun 2022 16:20)

    # Link komentara

  51. Covek sve objasnio.
    (321, 7. jun 2022 16:20)

    # Link komentara

  52. Meni je od svega najjaci dokaz sto je bivsa francuska ministarka sporta rekla da je Nadal dopingovan zbog povrede kolena 2012.Svi znamo kakav je bio kasnije 2013,jedan od najjacih Nadala.Ona prosto mora da ima uvid u to sto se radi u Francuskoj.
    (Kaiser Roger, 7. jun 2022 16:20)

    # Link komentara

  53. Očekujte vrlo brzu pauzu Nadala od 2 do 3 meseca, valja se očistiti od hemije. I to mu nije prvi put. Dugo to traje.
    (SOVA, 7. jun 2022 16:20)

    # Link komentara

  54. Nadalova pobeda se u medijima glorifikuje jos vise zbog toga pod kakvim je okolnostima osvojena.. Sve bi to bilo okej, ali onda imamo Novakovu situaciju sa AO prosle godine. Mediji i prisutni novinari su do te mere zahtevali objasnjenje da su trazili uvid u medicinsku dokumentaciju, za povredu koja se desila na terenu, pri rezultatu 2-0 za Novaka. Postavljala su se pitanja sto teniserima, sto analiticarima i to sve sa negativnim prizvukom, cak je i Nadal imao zanimljivu izjavu da titula ne moze da se osvoji ako si zaista povredjen i u bolovima..
    (TB, 7. jun 2022 16:18)

    # Link komentara

  55. Za sve ove koji misle da su samo nolomani i sa brdovitog Balkana to primetili.Prosto je anatomski nemoguce da covek 15 godina za redom svake sezone igra najjaci tenis na RG i da je svaki put tesko povredjen.Ili se dopinguje sto je najverovatnije ili nas laze da ni skinuo teret sa sebe.Jedno o ta dva, mada je realno da se dopinguje.
    (Kaiser Roger, 7. jun 2022 16:17)

    # Link komentara

  56. pocelo je,pocelo....
    (Bob, 7. jun 2022 16:16)

    # Link komentara

  57. Sve je u pravu! Nadal je dopingovan odavno! Još od 2009, kada su uhvatili dr Fuentesa a on pretio da će izneti sva imena pa ga "kaznili" 6 meseci.
    (RiverPlate, 7. jun 2022 16:16)

    # Link komentara

  58. CCC, LN objavio...kako se to provuklo tolikom Rafamanu ?
    (Nemanja, 7. jun 2022 16:16)

    # Link komentara

  59. E moj Martane...Bolje da ne diraš u osinje gnezdo. Očigledno je jasno da Rafa na RG može da koristi šta hoće. Da leti po terenu i da pritom govori kako leti sa povredom. I da ga još sažaljevaju zbog te famozne teške neizlečive povrede.
    (motamkablove, 7. jun 2022 16:15)

    # Link komentara

  60. Класична Надалова манипулација и крађа трофеја захваљујући Евроатланском протекционизму !
    (Геџа, 7. jun 2022 16:15)

    # Link komentara

  61. 22>20
    (ende, 7. jun 2022 16:14)

    # Link komentara

  62. Upsss ...
    (Dragon, 7. jun 2022 16:13)

    # Link komentara

  63. Realna priča! Isplivaće to na videlo jednog dana!
    (veljko, 7. jun 2022 16:12)

    # Link komentara

  64. Sve jasno! Nije mu prvi x!
    (Hentreal, 7. jun 2022 16:12)

    # Link komentara

  65. Mislim da je poenta izjave ovog bicikliste sledeća:
    Ako dozvoljavate Nadalu da se dopinguje, dozvolite i nama!
    (Između redova, 7. jun 2022 16:12)

    # Link komentara

  66. Od reči do reči.
    (Tačno, 7. jun 2022 16:12)

    # Link komentara

  67. Imam osećaj da ATP radi sve što može kako Djokovic ne bi bio GOAT, a i sam Djokovic im izuzetno pomaze u tome od finala USO prošle godine. Svi znaju da je Nadal dopingovan i briga ih, zato što je alternativa, da jedan dečko sa Balkana bude GOAT, mnogo gora opcija.
    (jova, 7. jun 2022 16:11)

    # Link komentara

  68. Biciklizam uveo pravilo bez igli, haha, pa biciklizam je najdopingovaniji sport ikada, prvi su poceli koristiti doping i prije bodibildera. Biti profi biciklista bez dopinga je nemoguca misija, to je ubjedljivo najtezi sport, ali eto Armstrong je morao podnijeti zrtvu za sve, iako svi, ama bas svi koriste isto kao i on. Armstrong je bio daleko najtalentivaniji i najveci radnik, niko ni blizu kao on, a doping uzima sve i jedan biciklista, pa i vecina profi sportista, samo u manjem obimu dosta nego biciklisti, atleticari, plivaci itd.
    (Boris, 7. jun 2022 16:10)

    # Link komentara

  69. Šta reći nego, Bravo! Na neki način nije samo Nadal na inekcijama, nego zapad, da bi očuvao to gde je, jer bolje ne može.
    (zare, 7. jun 2022 16:07)

    # Link komentara

  70. Konacno da neko nesto javno kaze o onome sto svi mislimo. A cik da ga i testiraju...
    (Montina, 7. jun 2022 16:06)

    # Link komentara

  71. Tačno je tako, u pravu si
    (nikola simić, 7. jun 2022 16:04)

    # Link komentara

  72. Slažem se u potpunosti..
    (marko, 7. jun 2022 16:01)

    # Link komentara

  73. Srbi se slažu?
    (Ne znam, a čim ne znam nisam Srbin. I nije neznam, čisto da znate., 7. jun 2022 15:59)

    # Link komentara

  74. Hmm, Nadal ima svake godine sve veće i veće mišiće. Da li je to još nekome sumnjivo, ili samo meni?
    (Nebojša, 7. jun 2022 15:59)

    # Link komentara

  75. Počelo je klupko da se odmotava
    Sigurno će doći dan kada ćemo saznati da se Nadal često dopingovao
    Istina jeste lekovita,ali ponekad i neupotrebljiva,naročito ako puno kasni
    (Napo Leon, 7. jun 2022 15:59)

    # Link komentara

  76. Ziva istina
    (Rodni, 7. jun 2022 15:56)

    # Link komentara