- Komentari -
  1. @srle... Federer i Vavrinka su osvojili zlatnu medalju na OI u tenisu kao par.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ganci, 14. oktobar 2020 12:51)

    I to ce biti validan argument kad se bude raspravljalo o najboljim dubl igracima svih vremena. Madanipak mislim da tu ima mnogo boljih.
    (Milan, 15. oktobar 2020 04:17)

    # Link komentara

  2. Federer je kompletniji igrac od Nola u svakom segmentu.
    (Crnobrad, 14. oktobar 2020 19:53)

    # Link komentara

  3. Naravno, Novak Djokovic!
    Mozemo i po svakom udarcu, svakom segmentu igre da ih uporedimo i doci do istine da je Novak najkompletniji teniser ikada!
    Verovatno Bolitijeri, Muratoglu i ostali manje znaju od Nolehejtera.
    Ajde bre pajseri, pa i u ovom finalu ga je Novak razvlacio po linijama, spage je pravio Nadal. Sat vremena je trajao 1. set i zavrsen je 6:0, je l' vam to nesto govori ili da vam se crta!?
    Koliko je neiznudjenih napravio Novak?
    Pobedio ga posle 100 godina i odma' je najbolji.
    Pa videcemo u prvom sledecem susretu kako ce opet da se seti i 7 zaredom i Vamos - tamos ritma u kom ce da cvili da stigne loptu i da je prebacuje 3 metra preko mreze.
    (Beobrad, 14. oktobar 2020 19:22)

    # Link komentara

  4. (sasa.r, 14. oktobar 2020 08:55)

    Bravo za komentar, objasnio si.
    Ja to pišem odavno ali botine znaju samo za h2h.
    Onda kad ih pitam kakav je h2h Nadal-Novak u finalima GS turnira, ne znaju ni da beknu.
    Ako im pomeneš Rodika, kažu to ne važi računa se samo ako su imali više od 50 susreta itd.
    Ne možeš protiv glupaka, uvek te spuste na svoj nivo i onda dobiju na iskustvo.
    (Op trt gevezn zajn, 14. oktobar 2020 15:59)

    # Link komentara

  5. Suptilni britanski smisao za humor, a Srbi se lože, hihi...
    (Plonker, 14. oktobar 2020 15:54)

    # Link komentara

  6. 1.RF 20 GS
    2.RAFA 21 GS
    3.NOLE 23 GS
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sin lovca na medvede, 14. oktobar 2020 10:26)

    Svet je lep, kada sanjamo...
    (Piloti, 14. oktobar 2020 15:51)

    # Link komentara

  7. dosta vise ljidi sa lupanjem.imate goat listu koja je jedina merodavna i koja cini celokupno stanje u tenisu,trenutno federer bezi tridesetak poena novaku,videcemo sto ce biti do kraja karijere,nadal nece uspesti da prestikne novaka a mislim ni federera jer mu se sve svodi na sljaku
    (peca, 14. oktobar 2020 10:42)

    Ta lista je merodavna samo neznalicama jer poredi neuporedivo, igrače i turnire iz različitih epoha.
    Bodovanje im je nerealno, zato su neki igrači kao Lendl ispred Samprasa i Borga, a Endi Marej ispred legendarnog Roda Lejvera.
    (Kako vam ne dosadi..., 14. oktobar 2020 15:49)

    # Link komentara

  8. (Milos, 14. oktobar 2020 14:12)

    Da li si primetio nešto čudno na toj listi, kad si je već gledao ?
    Ne mogu se porediti igrači iz različitih vremena, jer se nije igrao isti broj turnira, a mnogi nisu ni postojali.
    Šta je postojalo ? Pogađaš, GS titule.
    Dalje, prvo mesto na atp listi se rangira isto kao i osvojeni GS turnir, što je suludo.
    Zlatna olimpijska medalja, vredi manje i od mastersa itd.
    Zbog svega toga, tamo je jedan Lendl osetno ispred Pita Samprasa, što je ludilo mozga.
    Pitaj Djokovića šta misli o toj listi i da li je za njega Lendl bolji igrač od Samprasa, pa dođi da razgovaramo.
    (Svašta, 14. oktobar 2020 15:39)

    # Link komentara

  9. Jedno je sigurno, Nadal nikako ne moze biti GOAT pored Federera i Djokovica, jednostavno Nadal ni priblizno nema broj sedmica na prvom mjestu kao ova dvojica, nema ni taj Masters Kup, on jednostavno nikako ne moze biti GOAT, jedino da na kraju karijere napravi 4-5 Slemova razlike u odnosu na ovu dvojicu, onda bi se za Nadala slobodno moglo reci da je GOAT, ovako je smijesno Nadala nazivati GOAT-om.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fipa, 14. oktobar 2020 14:36)

    Ne lupetaj bre, titula na GS trunirima je najveće dostignuće u tenisu, isto kao i titula prvaka sveta u nekom drugom sportu.
    Kakav broj sedmica i bakrači, to je isto kao da si rekao da je broj titula prvaka sveta u fudbalu manje bitna stvar od broja nedelja na FIFA rang listi.
    Svi mastersi se igraju na 2 dobijena seta, samo GS na tri, završni se godinama igra na istoj podlozi takođe u dva seta, sve iz marketinških razloga.
    Od četiri GS turnira, samo jedan se igra na Nadalovoj omiljenoj podlozi, a tri na Novakovoj i opet Nadal ima više GS-a.
    U finalima GS turnira Nadal ima bolji skor, plus dva olimpjiska zlata i gomilu Davis Cupa, koje je Španija osvojila pre sevga njegovom ličnom zaslugom.
    Ne znam ko će biti GOAT na kraju, ali trenutno je Nadal sigurno ispred antivaksera i ljubitelja lažnih piramida...
    (Grickam jaficu i gledam Raficu, 14. oktobar 2020 15:30)

    # Link komentara

  10. Jedno je sigurno, Nadal nikako ne moze biti GOAT pored Federera i Djokovica, jednostavno Nadal ni priblizno nema broj sedmica na prvom mjestu kao ova dvojica, nema ni taj Masters Kup, on jednostavno nikako ne moze biti GOAT, jedino da na kraju karijere napravi 4-5 Slemova razlike u odnosu na ovu dvojicu, onda bi se za Nadala slobodno moglo reci da je GOAT, ovako je smijesno Nadala nazivati GOAT-om.
    (fipa, 14. oktobar 2020 14:36)

    # Link komentara

  11. [link]
    (stefke, 14. oktobar 2020 14:32)

    # Link komentara

  12. Ovi Gren Slemovi u muskom tenisu su nesto najprecjenjenije u svijetu sporta, ili bolje receno svi ovi ostali turniri su nepravdno podcjenjeni. Na primjer sad neki igrac ima 22 GS i 47 mastersa, ovaj drugi ima 24 GS i 32 mastersa, i sad je ovaj sa 24 GS kao bolji od ovog sa 22 GS..?? Hahahahaah pa nigdje veze realno, sve mora da se gleda, bukvalno sve, inace koji smisao onda svega ostalog, nek onda ukinu masterse i ostale turnire, nek igraju 7-8 GS godisnje, i ko najvise sakupi na kraju, taj je GOAT i kraj price. Bolje i to nego samo Slemovi i samo Slemovi..
    (Milic, 14. oktobar 2020 14:29)

    # Link komentara

  13. Nadal nikako ne moze biti bolji od Federera jer nema nijedan Masters Kup, Federer ih ima cak 6. Kakav je to GOAT a vamo nema ni jedan Zavrsni Masters, hahahaah pa smijesno je za takvog igraca reci da je GOAT, smijesno stvarno.
    (Bole, 14. oktobar 2020 14:14)

    # Link komentara

  14. dosta vise ljidi sa lupanjem.imate goat listu koja je jedina merodavna i koja cini celokupno stanje u tenisu,trenutno federer bezi tridesetak poena novaku,videcemo sto ce biti do kraja karijere,nadal nece uspesti da prestikne novaka a mislim ni federera jer mu se sve svodi na sljaku
    (peca, 14. oktobar 2020 10:42)

    Da ta GOAT lista nesto vazi, svi bi onda gledali samo u tu GOAT listu. Al ja nesto ne vidim da iko iz svijeta tenisa spominje tu GOAT listu, svi daju neka svoja subjektivna misljenja o tome ko je GOAT. Mada po meni bi trebalo da se sve gleda upravo na osnovu te liste, jer ta lista sve sadrzi, i GS titule, i GS finala i polufinala, masters titule, masters finala, Masters Kup, Dejvis Kup, prvo mjesto na listi, Olimpiske igre. Na toj listi imas bukvalno sve, sve iz te liste nosi GOAT bodove koliko vredi(cini mi se GS 8 bodova, masters kup 6 bodova, masters 4 boda, prvi na kraju godine cini mi se 8 bodova). Da je sve posteno, trebalo bi se ugledati na tu listu, jer ta GOAT lista vrednuje sve, tu mastersi, prvo mjesto i sve ostalo nije uzaldno, tu se sve gleda. A ne ovo i ova subjektivna misljenja, tu svi samo gldaju Slemove, pa koji se vrag onda uopste igraju mastersi i sve ostalo, koja onda svrha svih tih turnira..? Nek onda igraju samo Slemove i cao dovidjenja. Evo na primjer Nadal, cinjenica da on ima 20 GS, al zato nema ni jedan Masters kup, Federer ih ima cak 6, al niko to ne spominje, svi spominju da Nadal ima 20 GS kao i Federer, al to nije posteno ni prema Federeru ni prema Masters Kupu. Ok, Slemovi jesu najbitni, al su precjenjeni previse ili su ovi ostali turniri nepravdno podcjenjeni. Moraju i ti ostali turniri i sve ostalo imati neku tezinu, inace koja svrha onda svega ostalog ako cemo gledati samo Slemove, onda nek igraju i nek se samo spremaju za Slemove i cao dovidjenja.
    (Milos, 14. oktobar 2020 14:12)

    # Link komentara

  15. Djokovic je na zadnjih 7 GS na brzim podlogama osvojio 5 titula(US Open disfalifikovan). Kao sto vidimo, to je cista dominacija, bice berbe Slemova i naredne 2-3 godine, ja uopste ne brinem za Djokovica.
    (Billy, 14. oktobar 2020 13:53)

    # Link komentara

  16. @srle... Federer i Vavrinka su osvojili zlatnu medalju na OI u tenisu kao par.
    (Ganci, 14. oktobar 2020 12:51)

    # Link komentara

  17. Nema ni Federer OI i nema sve masterse 1000, a uskoro se ruši rekord na kraju godine kao broj 1, Novak ima velike izglede 6 put a RF je bio 5 puta. Takođe za par meseci, Novak ima veliku priliku da obori rekord po broju nedelja na mestu broj 1, već 8 marta 2021 godine. To je sasvim legitiman GOAT argument, onaj ko ima najviše nedelja kao broj 1, može da bude u konkurenciji za najboljeg ikada. Šta ostaje Federeru, rekord po broju osvojenih turnira u Bazelu i Haleu, kao i osvojenih ATP 250 turnira. I kako on da bude GOAT, nema teorije, zato su potpuno frustirani njegovi navijači. Prvo Rafa ga sustiže po grend slemovima, a uskoro Novak po broju nedelja, nije lako Federeru ovih dana :)
    (srle, 14. oktobar 2020 12:10)

    # Link komentara

  18. Jutro 11. oktobra: "Nole sigurno pobeđuje Nadala sa 3:0 i postaće prvi koji je osvojio neki slem dva ili više puta, time će i zvanično postati G.O.A.T.. Nadal nema nikakve šanse. Ovo je istorijsko finale!".

    Veče 11. oktobra: "Nema veze nije strašno, sva trojica su G.O.A.T."

    - "Krompir" od Nadala u prvom seta i Nadalov 13. RG: "Daaaaaa, ali AO 2019..."

    haaaaahahahahahahaaaa
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:47)

    Covek objasnio situaciju tacno onako kako je i bilo. Hahaha....Sve bilo spremno za krunisanje. Istorijski mec, najveci ulog ikad u jednom mecu. Pobednik nosi sve i postaje GOAT. Posle meca, svi su oni GOAT. Novak je njega na AO.....A krompiri lete na sve strane. Jos je nesto interesantno, niko ne spominje ukupan broj titula kao parametar. Pa cekaj....cekamo da Novak dodje do toga pa i to onda da ubacimo? Kao i kad je Rafa imao godinama najvise Masters 1000 pa nikom nije palo na pamet da i to stavlja kao neki parametar za GOAT-a. Cim je Nolo pre 2 meseca prestigao Rafu, odjednom postalo posle GS najvaznije. A do tad....
    (sakupljac minusa, 14. oktobar 2020 11:37)

    # Link komentara

  19. ATP lista je najmerodavnija za pricu oko najboljeg.Nije slucajno najmerodavnija za svaki turnir.Da je kaki biti No1. bio bi svako.
    Tokom cele godine moras da si u finalima da si top spreman.Recimo Vavrinka je uzeo 3 GS ali daleko je od Mareja.Desavaju su i desavace se da neko bljesne jer se spremaju samo za tih par turnira.
    Evo ova godina.Rocko i Rafael prelezali skoro godinu a Novak udara na svakom turniru.To je razlika ogromna.
    Sve se racuna u tenisu a ne samo kako klinci kazu GS.Mada imaju oni posebno nesto a to da ih osvojis sve u isto vreme I da ih osvojis po 2x.Roćko Rafica I Nole su zajedno goat
    (Mirko Kojotovski, 14. oktobar 2020 11:27)

    # Link komentara

  20. Nolo pita... Jel mogu da budem član?
    RF i Rafa... Javi se kad osvojiš još 3.
    (Nolofob, 14. oktobar 2020 11:22)

    # Link komentara

  21. Šta ti nije jasno?
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:54)
    edesi?
    (uvalim ti tuki, 14. oktobar 2020 11:19)

    # Link komentara

  22. Federer
    (zlatanZ, 14. oktobar 2020 11:04)

    # Link komentara

  23. Tu nema dileme GOAT je onaj ko ima vise GS titula. Tu je Nolo najbolji 17 je vise od 20. Mrzim klub 20!
    (Nolovernik, 14. oktobar 2020 10:51)

    # Link komentara

  24. Pricati o GOAT kad Novak i Nadal imaju bar jos 3-4 godine vrhunskog tenisa je zamajavanje.
    (ime, 14. oktobar 2020 10:50)

    # Link komentara

  25. Olimpijsko zlato u fudbalu, tenisu, kosarci... nema veliku vrednost.

    @(Рајко Четник, 14. oktobar 2020 09:32)
    (ime, 14. oktobar 2020 10:49)

    # Link komentara

  26. Ova izjava se bas nece svideti nadmenim englezima...
    (crtani, 14. oktobar 2020 10:44)

    # Link komentara

  27. dosta vise ljidi sa lupanjem.imate goat listu koja je jedina merodavna i koja cini celokupno stanje u tenisu,trenutno federer bezi tridesetak poena novaku,videcemo sto ce biti do kraja karijere,nadal nece uspesti da prestikne novaka a mislim ni federera jer mu se sve svodi na sljaku
    (peca, 14. oktobar 2020 10:42)

    # Link komentara

  28. Uvek će najbolji svih vremena u bilo kom sportu biti lični stav svakog pojedinca u zavisnosti od simpatije ili ljubavi koju oseća prema određenom sportisti.Tako je u fudbalu,košarci,formuli 1,skijanju,tenisu pa čak i šahu.Uvek i u svakom trenutku možemo naći opravdanje za omiljenog sportistu zašto mislimo da je najbolji.
    (Nije sve u brojkama, 14. oktobar 2020 10:40)

    # Link komentara

  29. Stiče se utisak da je navijačima Novaka više stalo do obaranja rekorda nego njemu samom. Vidićemo za tri meseca kakve su prilike za nastavak GS trke. Do tada, on uživa u životu, pa makar bio i kod Semira u Visokom a pojedini navijači neka se perpucavaju brojkama za to vreme, jer ovskvi tekstovi služe za tu svrhu.
    (don, 14. oktobar 2020 10:35)

    # Link komentara

  30. Odavno su obojica igrački prepuštali Federera... samo im ostaje još po par GS i da ga i tehnički prestignu.
    (4k4.Dex, 14. oktobar 2020 10:35)

    # Link komentara

  31. 1.RF 20 GS
    2.RAFA 21 GS
    3.NOLE 23 GS
    (sin lovca na medvede, 14. oktobar 2020 10:26)

    # Link komentara

  32. GOAT je onaj ko ima najvise zlatnih medalja= GS, zatim srebrenih= broj nedelja na prvom mestu I bronzanih= mastersi, OI, zavrsni….zlatna medalja ne moze da se menja ni za kakav broj srebrenih, srebrne ni za kakav broj bronzanih. Za sada je 1. Foco od 100 ljeta 2. Marioneta Foce sa Majorke I 3. El mas grande de ningunes , zvani Novak piramida
    (miodrag, 14. oktobar 2020 10:25)

    # Link komentara

  33. Mikii Jumko Srki Goran Loznica i jos neki nickovi svi pisu komentare na jedan isti fazon, dokaz da jedan isti covek to radi zaostao u razvoju.
    (Gedza, 14. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  34. Ovaj sto se potpusuje Srki garant mu Nole heftao seku u ranoj mladosti pa je sad ovako kivan na njega :)
    (Lololol, 14. oktobar 2020 10:12)

    # Link komentara

  35. Aky@ Aky,Aky, pa Nole navija za pola sveta. Slika, sal, kapa Partizanova i bodri se u areni. Zato su mu i zvizdali. Pored zvezde, navijac je i Atletika, Reala, Milana, San Lorenca... a naravno, hvala tvom tati sto nisi grobar, ne daj Boze takav
    (fmp2, 14. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  36. Sve vise i vise na stranim stranicama na drustvenim mrezama se moze procitati Novak G.O.A.T. sve polako dolazi na svoje mesto.
    (Badjo, 14. oktobar 2020 10:07)

    # Link komentara

  37. Hvala tata sto nisam grobar!
    (Aky, 14. oktobar 2020 10:00)

    # Link komentara

  38. Sve rekorde na kraju karijere drzace Srbin i veliki navijac Zvezde Novak Djokovic, pocrkacete od muke.
    (Aky, 14. oktobar 2020 09:32)
    projektujes pogresnu sliku na osnovu nekoliko nereprezentativnih uzoraka koji deluju brojniji samo zato sto mnogo laju (i to iskljucivo preko interneta)...
    osvrni se oko sebe i shvatices da ne poznajes grobare koji mrze novaka...
    da u nekom paralelnom univerzumu igram protiv djokovica u finalu gs-a, pola familije koja navija za partizan bi me zvala da mi kaze: ako te slucajno krene i pocnes da pobedjujes, PRIKOCI!!!
    (lal, 14. oktobar 2020 09:57)

    # Link komentara

  39. Rodžer nema 2 Laureus nagrade više od Novaka...
    (Milan_PT, 14. oktobar 2020 09:48)

    Swiss tennis player Roger Federer holds the record for the most awards with six, five for Sportsman of the Year and one for Comeback of the Year.

    Šta ti nije jasno?
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:54)

    # Link komentara

  40. @Aky

    Ti, No1e i Tomas ste jedan te isti lik.
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:52)

    # Link komentara

  41. (No1e, 14. oktobar 2020 08:42)

    Sve rekorde na kraju karijere drzace Srbin i veliki navijac Zvezde Novak Djokovic, pocrkacete od muke.
    (Aky, 14. oktobar 2020 09:32)

    opet samog sebe citiras? juce si citirao tu copy - paste statistiku pod nekim drugim nikom i napisao "Au kakva brutalna dominacija Srbina".
    (lol, 14. oktobar 2020 09:51)

    # Link komentara

  42. @Aky

    Ti, No1e i Tomas ste jedan te isti lik.
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  43. Biti Srbin znači jednu stvar : ne znaš gde ima više onih koji te ne vole napolju ili kod svojih. Napolju te ne vole zato sto si tamo neki balkanac koji sve redom dere, a kući je prosto, ovde se uspeh ne oprašta. Nije to slučaj samo sa novakom.
    (čabar, 14. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  44. Ako mu je toliko važna Laureus nagrada - neka ga. Ionako Rodžer ima dve Laureus nagrade više od onoga! haaaahahahahahaaaa
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:24)

    Kao i obično, Jumko, lažeš. Rodžer nema 2 Laureus nagrade više od Novaka...
    (Milan_PT, 14. oktobar 2020 09:48)

    # Link komentara

  45. ti sigurno nisi a i ne pitas se....Ti njemu Garos on tebi br 1.....ja tebe Vojvodo, ti mene Serdare...to si ti.
    (vasa ladacki, 14. oktobar 2020 09:47)

    # Link komentara

  46. - Jutro 11. oktobra: "Nole sigurno pobeđuje Nadala sa 3:0 i postaće prvi koji je osvojio neki slem dva ili više puta, time će i zvanično postati G.O.A.T.. Nadal nema nikakve šanse. Ovo je istorijsko finale!".

    Veče 11. oktobra: "Nema veze nije strašno, sva trojica su G.O.A.T."

    - "Krompir" od Nadala u prvom seta i Nadalov 13. RG: "Daaaaaa, ali AO 2019..."

    haaaaahahahahahahaaaa
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:47)

    # Link komentara

  47. (Srki, 14. oktobar 2020 09:18)
    (Goran Loznica, 14. oktobar 2020 09:17)

    Jedan isti lik kome je Djokovic nabio neizlecive komplekse samo zato sto navija za Zvezdu, pa ne morate grobari zbog toga da mrzite Novaka, imate Troickog hahhaahahahhaahha
    (Aky, 14. oktobar 2020 09:35)

    # Link komentara

  48. Djokoviceva G.O.A.T. karijera


    Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
    29-27 protiv Nadala
    27-23 protiv Federera

    -Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

    -Drzi rekord 40 vezanih pobeda

    -Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

    -Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

    -7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

    -Najveća bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranog tenisera (9.025)

    -16 000+ poena na Atp listi

    -Najvise osvojenih Mastersa 36

    -4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

    -gotovo sigurno najvise provedenih nedelja na prvom mestu 310+

    -nije izgubio set protiv Nadala na betonu punih 6 godina
    (No1e, 14. oktobar 2020 08:42)

    Sve rekorde na kraju karijere drzace Srbin i veliki navijac Zvezde Novak Djokovic, pocrkacete od muke.
    (Aky, 14. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  49. Да би Ноле би неприкословени ГОАТ потребне су 4 ствари од тога две неопходне.
    1. да освоји злато у Токију ( Рафа има,Рођа нема),
    2. да освоји још један Ролангарос, тада би био једини од тројице са по два освојена од сва четири ГС,
    3.да буде најдуже по броју недеља на првом месту ( Рођа пада у марту).,
    4. да освоји још 3 ГС, што је реално.
    Све остале рекорде важне за ГОАТ је већ оборио.
    Ноле ускоро ГОАТ.
    (Рајко Четник, 14. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  50. Nadal će definitivno (ukoliko se Nole i Nadal ne povrede) biti treći na toj listi... E sad Nadal ili Nole.... Nekako impresivno sve to deluje kod Nadala... biće to teško odrediti...
    (Marko, 14. oktobar 2020 09:31)

    # Link komentara

  51. (No1e, 14. oktobar 2020 08:42) Srkibot ceta od ranog jutra plasira lazi i zaradjuje za sendvice. Nije to nikakav Novak masters vec zlatni masters. Rod Lejver je drzao sva 4 godisnja GS u OPEN eri a ovo sto je Nolo drzao je izmisljen statisticki podatak jer nije bilo u istoj sezoni. Laureus hahahahahahaha
    (Goran Loznica, 14. oktobar 2020 09:01)

    Ako mu je toliko važna Laureus nagrada - neka ga. Ionako Rodžer ima dve Laureus nagrade više od onoga! haaaahahahahahaaaa
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:24)

    # Link komentara

  52. Voleli bi mi Novaka tu, ali je na GOAT listi Nole tek treći. Federer je i dalje prvi ali ce ga Nadal stići veoma brzo... Mozda i jeste. Nole je dosta daleko od njih. Da bi razmisljao o tome morao bi prvo da stigne Nadala u GS titulama. To je prva i najvaznija lista, a Nole tu nema šanse sa svojih 17 titula. Jedino gde je Nole bolji je broj nedelja na 1 mestu, ali je ta lista manje važna. Gledaju se GS titule, ukupan broj trofeja,..... i na kraju, bitna je i popularnost. Tu je Nole na dnu. Politicke izjave, nebuloze sa religijom i ishranom i razni drugi ispadi ga skupo kostaju. Nadal i Federer su sa druge strane gospoda. Umereni. Ljudi igraju tenis i to je to. Ne sole nikome pamet. Ne promovišu neke psiho čudake. Ne izgladnjuju se. Kratko, gospoda.
    (miki, 14. oktobar 2020 09:21)

    # Link komentara

  53. @No1e

    hahahahaaaaa više od polovine tih "rekorda" možeš da okačiš mačku o rep. Međusobni skor u kome vodi 2 tj 4 meča nikoga ne interesuje, "Novak slem" ste vi izmislili (ako osvoji Golden slam kao Štefi Graf tada se javi), 4 puta najbolji sportista sveta, a Federer 6 puta!, nije izgubio set, 7 vezanih pobeda bla bla koga bre briga za to u svetu!? Kada bude imao najviše GS-a, nedelja na prvom mestu ATP liste i zlatnu medalju na OI, e tada viči da je G.O.A.T.. Do tada ššššššš.
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:18)

    # Link komentara

  54. Ovo je individualni sport covece Boziji, sta uporedjujes fudbal sa tenisom, naravno da medjusobni susreti imaju veliku vaznost, kako moze Federer biti GOAT a Djokovic ga unistava 10godina, kako Nadal od sramote moze biti GOAT a nije uzeo set van sljake Djokovicu 6 godina za redom???

    Djokovic Nadal 2-0 Peking 2014.
    Djokovic Nadal 2-0 London
    Djokovic Nadal 2-0 Majami
    Djokovic Nadal 2-0 Peking
    Djokovic Nadal 2-0 London
    Djokovic Nadal 2-0 Doha
    Djokovic Nadal 2-0 Indian Vels
    Djokovic Nadal 3-0 AO
    Djokovic Nadal 2-0 Atp kup 2020.
    (Tomas, 14. oktobar 2020 09:07)
    Evo sve ga sramota bote,pogotovo za ona finala US Opena kada je umlatio tzv GOATA i ima vise titula na betonu tamo od njega.Takodje ga mnogo sramota sto je navadio Nolu da mu prodaje organske krompire evo vec drugu godinu za redom hahahahahhaa
    (Goran Loznica, 14. oktobar 2020 09:17)

    # Link komentara

  55. Tako je! Najveci, najbolji i najtezi rekord u sportu... Osvojiti najtezi turnir, na podlozi na kojoj su svi poceli igrati tenis, minimum 13 puta! Taj rekord samo noline ne prihvataju! A pored toga jos toliko osvojeno na drugim podlogama... Ali da, nema zavrsni masters! Hahahahahahahahaha... Rafa Goat!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 14. oktobar 2020 08:28)

    Jer je 13+13=20
    Bravo!
    (Nikola, 14. oktobar 2020 09:15)

    # Link komentara

  56. (sasa.r, 14. oktobar 2020 08:55)

    Ovo je individualni sport covece Boziji, sta uporedjujes fudbal sa tenisom, naravno da medjusobni susreti imaju veliku vaznost, kako moze Federer biti GOAT a Djokovic ga unistava 10godina, kako Nadal od sramote moze biti GOAT a nije uzeo set van sljake Djokovicu 6 godina za redom???

    Djokovic Nadal 2-0 Peking 2014.
    Djokovic Nadal 2-0 London
    Djokovic Nadal 2-0 Majami
    Djokovic Nadal 2-0 Peking
    Djokovic Nadal 2-0 London
    Djokovic Nadal 2-0 Doha
    Djokovic Nadal 2-0 Indian Vels
    Djokovic Nadal 3-0 AO
    Djokovic Nadal 2-0 Atp kup 2020.
    (Tomas, 14. oktobar 2020 09:07)

    # Link komentara

  57. RF.. Ostaje.. GOAT.. Nolu.. Fale.. OI.. I.. 3.. Slema.. Od.. Toga.. Nista.. RF.. Ostaje u svakom.. Slucaju.. GOAT.. Po.. Svim.. Parametrima.. Bravo
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:05)

    imam osećaj kao da čitam nešto uklesano u kamenu neke piramide u Egiptu...
    (Aleksa, 14. oktobar 2020 09:07)

    # Link komentara

  58. Djokoviceva G.O.A.T. karijera


    Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
    29-27 protiv Nadala
    27-23 protiv Federera

    -Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

    -Drzi rekord 40 vezanih pobeda

    -Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

    -Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

    -7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

    -Najveća bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranog tenisera (9.025)

    -16 000+ poena na Atp listi

    -Najvise osvojenih Mastersa 36

    -4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

    -gotovo sigurno najvise provedenih nedelja na prvom mestu 310+

    -nije izgubio set protiv Nadala na betonu punih 6 godina
    (No1e, 14. oktobar 2020 08:42) Srkibot ceta od ranog jutra plasira lazi i zaradjuje za sendvice. Nije to nikakav Novak masters vec zlatni masters. Rod Lejver je drzao sva 4 godisnja GS u OPEN eri a ovo sto je Nolo drzao je izmisljen statisticki podatak jer nije bilo u istoj sezoni. Laureus hahahahahahaha
    (Goran Loznica, 14. oktobar 2020 09:01)

    # Link komentara

  59. "Fali mu jedna titula da na jednom Slemu osvoji isto koliko je Pit Sampras osvojio na sva četiri" Sampras nikad nije osvojio rolan garos
    (ser žile, 14. oktobar 2020 08:31)

    Pa i nije, igrao je polufinale 1996. To je najdalje što je stigao na RG. Sampras nikada nije osvojio RG, a ovaj neće nikada osvojiti drugi RG!
    (Srki, 14. oktobar 2020 09:01)

    # Link komentara

  60. Bla, bla, bla! Svaki dan jedno te isto!! GOAT ovaj, Goat onaj a momci jos uvijek igraju? Ne moze se proglasavati GOAT jer to znaci u istoriji tenisa a igraci igraju u drugacijim uslovima, drugacijim reketima, savremenim fisiopterapeutima, prehrano,m , lijekovima, profesionalizmom itd. Bjørg je zavrsio karijeru sa 26 a bio ne do tada dominantan, 12 titula. Dodajte mu jos 10 godina igranja i jos najmanje 10-15 titula itd. Uzivajmo u njihovoj igri ostalo je samo mlacenje slame.
    (Goran, 14. oktobar 2020 08:59)

    # Link komentara

  61. U tenisu kao i u svakom sportu postoje nejprestižniji trofeji. To su GS.U Fudbalu su svjetska prvenstva, u ostalim sportovima olimpijske igre. Ostalo je važno ali više kao neka statistika koja ima zanimljivosti i to je sve. NPR da li iko od vas zna Ko je bolji u međusobnom duelu Francuske i Holandije, ko je završio i koliko puta prvi na rang listi FIFA....pa skoro niko.A da vas neko pita da nabrojite svjetske prvake u fudbalu i broj titula, SVI KOJI PRATITE FUDBAL BI ZNALI.Pamte sa samo največi trofeji, pa onda oni prvi do njih i to je cijela priča.Trofeji su suština a ne broj sedmica, međusobni dueli itd. U tenisu je odnos Nadal, Federer 20 a Novak 17! Da bi Novak uopšte došao u situaciju da se bori za GOAT-a MORA da osvoji do kraja karijere isti broj GS. Ako to uradi, drugi kriterijum su mastersi...e tu je već Novak sada najbolji i bio bi tada najbolji svih vremena.Znači GS, masters...a još može da se računa, specifično, i broj sedmica ali kao treći kriterijum ako su prva dva izjednačena.ZNAČI NADAL JE POSTAO NAJBOLJI SVIH VREMENA JER IMA NEUPOREDIV0 VIŠE MASTERSA OD FEDA.Lično mislim da ni mastersi ni sedmice neće biti važni jer će se neko izdvojiti po GS a to je onda osnovni kriterijum. NPR kada se osvajaju medalje na OI...kako se računa rang lista država ? Po broju osvojenih zlatnih medalja.Znači može neko imati samo jedno zlato a drugi 30 srebrnih medalja, ona država sa jednim zlatom biće ispred ove sa 30 srebrnih medalja.
    (sasa.r, 14. oktobar 2020 08:55)

    # Link komentara

  62. Jedan je.. RF
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:47)

    # Link komentara

  63. Sva trojica su GOAT. Nijedan ne odskače dovoljno da bi bio usamljen na tronu.
    (Nišlija, 14. oktobar 2020 08:30)

    Siptomaticna je poplava ovakvih i slicnih komentata da su sva trojica GOAT nakon Novakovog poraza na RG i uvecanja nkegovog zaostatka u osvojenim GS...pitam se da li bi tako pisali da je trenutna tabela osvojenih slemova obrnuta izmedju Rafe i Novaka.
    i uz to OI pride...
    (Serpico, 14. oktobar 2020 08:45)

    # Link komentara

  64. Djokoviceva G.O.A.T. karijera


    Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
    29-27 protiv Nadala
    27-23 protiv Federera

    -Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

    -Drzi rekord 40 vezanih pobeda

    -Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

    -Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

    -7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

    -Najveća bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranog tenisera (9.025)

    -16 000+ poena na Atp listi

    -Najvise osvojenih Mastersa 36

    -4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

    -gotovo sigurno najvise provedenih nedelja na prvom mestu 310+

    -nije izgubio set protiv Nadala na betonu punih 6 godina
    (No1e, 14. oktobar 2020 08:42)

    # Link komentara

  65. U poslednje vreme je mnogo više počelo da se priča o toj temi vezanoj za GOATA, nego o samoj igri... mislim da to negativno utiče na Novaka... nadam se da će u predstojećim godinama uspeti da izvuče maksimum iz sebe, a rezultati će doći već sami po sebi... nesumnjivo je najkompletniji igrač na turu, tu nema dileme... tu nadmoć treba materijalizovati kroz još nekoliko titula na gren slemovima... No1e🏆
    (Rade, 14. oktobar 2020 08:39)

    # Link komentara

  66. Korektno
    (S TRONE, 14. oktobar 2020 08:35)

    # Link komentara

  67. "Fali mu jedna titula da na jednom Slemu osvoji isto koliko je Pit Sampras osvojio na sva četiri" Sampras nikad nije osvojio rolan garos
    (ser žile, 14. oktobar 2020 08:31)

    # Link komentara

  68. RF.. Ostaje.. GOAT.. Nolu.. Fale.. OI.. I.. 3.. Slema.. Od.. Toga.. Nista.. RF.. Ostaje u svakom.. Slucaju.. GOAT.. Po.. Svim.. Parametrima.. Bravo
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:05)
    Ne mucaj i kad pises.
    (coas, 14. oktobar 2020 08:17)

    Ma promenio telefon, pa mu na tasteru umesto razmaka tačka.
    (x, 14. oktobar 2020 08:31)

    # Link komentara

  69. Sva trojica su GOAT. Nijedan ne odskače dovoljno da bi bio usamljen na tronu.
    (Nišlija, 14. oktobar 2020 08:30)

    # Link komentara

  70. Nema ni RF olimpijske igre
    (Sou Biznis, 14. oktobar 2020 08:30)

    # Link komentara

  71. RF.. Ostaje.. GOAT.. Nolu.. Fale.. OI.. I.. 3.. Slema.. Od.. Toga.. Nista.. RF.. Ostaje u svakom.. Slucaju.. GOAT.. Po.. Svim.. Parametrima.. Bravo
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:05)

    Fali ti tačka na kraju.
    (dzara, 14. oktobar 2020 08:29)

    # Link komentara

  72. Tako je! Najveci, najbolji i najtezi rekord u sportu... Osvojiti najtezi turnir, na podlozi na kojoj su svi poceli igrati tenis, minimum 13 puta! Taj rekord samo noline ne prihvataju! A pored toga jos toliko osvojeno na drugim podlogama... Ali da, nema zavrsni masters! Hahahahahahahahaha... Rafa Goat!
    (Jumko, 14. oktobar 2020 08:28)

    # Link komentara

  73. po meni samo onaj koji ima sve slemove. nije presudan samo broj već da li je igrač kompletan.
    (ende, 14. oktobar 2020 08:22)

    # Link komentara

  74. RF.. Ostaje.. GOAT.. Nolu.. Fale.. OI.. I.. 3.. Slema.. Od.. Toga.. Nista.. RF.. Ostaje u svakom.. Slucaju.. GOAT.. Po.. Svim.. Parametrima.. Bravo
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:05)
    Ne mucaj i kad pises.
    (coas, 14. oktobar 2020 08:17)

    # Link komentara

  75. RF.. Ostaje.. GOAT.. Nolu.. Fale.. OI.. I.. 3.. Slema.. Od.. Toga.. Nista.. RF.. Ostaje u svakom.. Slucaju.. GOAT.. Po.. Svim.. Parametrima.. Bravo
    (Milos, 14. oktobar 2020 08:05)

    # Link komentara

  76. Nisam ovo očekivao od Škota... u svakom slučaju slažem se sa njim . Pozdrav
    (kakogod, 14. oktobar 2020 08:05)

    # Link komentara

  77. ‘Mnogi misle da ce on biti najbolji...’

    -mnogi mislite sa ovog foruma par desetina njih?hahahh
    (Goran Loznica, 14. oktobar 2020 08:01)

    # Link komentara