- Komentari -
  1. @ zvonko

    Upravo to, ali ne samo da je 2021 godina D godina za njega. To je upravo bila i 2020. Dobro, desio se virus. Zato, upravo su mnooogo bili bitni USA open i RG ove godine. I sta cemo cemo sad, svake godine raja se pali i zari, a on "ispali", pa tek sada ima imperative, AO. Cicipas? Ono Novaku nece vise tek tako da prolazi, voleo bih da gresim. Sto neko rece u nekom komentaru na neki clanak, pa odvaljivao je Spanca na sljaci ... da se ne podsecamo. I Spanac ga najblaze receno pocisti pre neki dan.
    (jeste, 14. oktobar 2020 02:30)

    # Link komentara

  2. Secam se prica kad je Novak povredio lakat, pa pauza, pa operacija. Mnogi su ga i tada otpisivali, citao sam dosta komentara. Kad u inat svima on se vratio i od tada gospodari na prvom mestu ATP liste. Jeste ga sada Nadal pobedio ubedljivo ali ne brinite se vraca to njima Novak i to sa kamatom. Sacekajmo sledecu godinu pa cete videti nasu zver sa GS peharima a Nadala i ostale sa Tanjirima!
    (CHE, 13. oktobar 2020 21:11)

    # Link komentara

  3. Zvonko, pises nebuloze uz duzno postovanje ! Novak je odigrao nekoliko turnira pre ovog a nadal je te iste propustio. Nadal moze da se nada samo RG kod Novaka je potpuno druga prica. Tvoj komentar je vise ocajnicki nego realan i objektivan.
    (Nemanja, 13. oktobar 2020 16:55)

    # Link komentara

  4. Imao je naš Novak apsolutni potencijal da postane ubedljivo najveći u istoriji. Ima Bogom dan talenat i ništa manje nisam očekivao od njega. Ovako,ostaće samo treći najveći i žao mi je zbog toga.
    U većini slučajeva kada stigne na mali korak do najvišeg stepenika on se spotakne, ne može. To nije odlika “mentalne gromade” kako ga ljudi vole nazivati. Imamo , trenutno, dominantnog svetskog br. 1, igra finale gren slema, šljaka mu nimalo nije strana i biva razbijen na parčiće. Posle prvog seta, rezigniran, gasim TV i odlazim se baviti nečim pametnijim iako sam to popodne opredelio za tenis, da pogledam bar jedan kvalitetan teniski meč, ako ništa drugo, na najvišem nivou. Iako sam samo gledalac iz fotelje imao sam pravo to očekivati, mislim.
    A one priče da naš Novak ima još tri godine, pet i slično su neozbiljne. U njegovim godinama on ima samo onaj jedan grend slem turnir koji je pred njim i trebao bi da ga odigra kao da mu je poslednji. Po meni to je jedini način. Čini mi se da Nadal tako posmatra stvari i zato će on imati 23 grend slema + i postati najveći. 2021 godina je godina D za Noleta, nema on druge. Pokušao sam biti samo realan.
    (zvonko, 13. oktobar 2020 14:37)

    # Link komentara

  5. odučavanje, to je to.
    dosta više.
    (ende, 13. oktobar 2020 11:38)

    # Link komentara