- Komentari -

Rasplet u senci tragedije

Završnicu Svetskog prvenstva u Kataru obeležiće, između ostalog, i tragični odlazak Siniše Mihajlovića.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. @Hoh Zašto tako surovo? Čemu toliki hejt Novaka? Svako u svom sportu je legenda na neki način. Siniša je bio izuzetan sportista i ostaće upamćen kao takav, ali Novak je mlad i za ove njegove godine je dosta postigao. To što ga ne poznaju neki ili se prave da ga ne poznaju, to govori o njima. Mislim da Novaka zna cela planeta.
  (Mirjana, 17. decembar 2022 12:06)

  # Link komentara

 2. "Kad god Hrvatska pobedi fudbal izgubi" je krilatica i proslog i ovog prvenstva. Nadamo se da ce danas fudbal pobediti. A sto se tice kupovine SP. U toj recenici se uvek stavi kupac. A ko je prodavac? Pa Francuska. Za par dilova oko energenata i nekih poslova u Kataru. Naravno i titula pride. Al o tome, sutra.
  (Gento NS, 17. decembar 2022 11:52)

  # Link komentara

 3. Od kako sam shvatio da dosta njih nikad nije čulo za Novaka Đokovića, odustao sam od potražnje mišljenja o čoveku koji je fudbal igrao pre 20 i kusur godina

  Pa ne možeš da porediš trećerazredni sport koji gledaju dokone babe u Londonu i starci po Parizu sa najpopularnijim sportom na svetu.

  Naravno da ne možeš da porediš Mihu koji je ginuo kao igrač za svoju zemlju i đokovića koji ispada u prvom kolu Olimpijskih igara i koji je uvek povređen kad se igra Dejvis kup.

  Jedan brani svoju otadžbinu, drugi piše “bravo komšije”. Jednog je gledao ceo svet dok je podizao trofej Serije A, drugog ne prepoznaju u Kataru čije turnire redovno igra. Toliko.
  (Hoh, 17. decembar 2022 09:56)

  # Link komentara