- Komentari -

Novi demant Ronalda

Kapiten Portugalije Kristijano Ronaldo oglasio se na društvenim mrežama povodom tvrdnji medija da je pretio da će da napusti tim ako ne bude u startnoj postavi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Pola penal, pola demant, cudo nevidjeno....
    (Platipus perica, 8. decembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  2. Demantovao je i da ide iz Juventusa, pricao kako mediji konstantno lazu, prljaju mu ugled i onda buum. Samo 7 dana posle njegovog "demanta", lik presao u United. Demantovao je i da ima problema u Unitedu, da je sve ok, da ostaje sigirno i ovu sezonu, pa sta bi na kraju? Demantovao je i da ide u Saudijsku Arabiju, al evo izgleda da ce biti i to istina. Dakle, posle svega vidjenog do sad s njegove strane, zar on ili njegov PR tim zaista misle da smo mi pali s marsa? Da smo sisali vesla? Bas si bio verodostojan svaki put kad si nesto demantovao! Ovo je sigurno tacno, pogotovo sto je procurelo u portugalsim medijima i s obzirom na sve sto se desvaalo i njegovo ponasanje, u stvari to i nije nikakvo iznenadjenje. To je upravo on! Najdegutantnija fudbalska licnost svih vremena.
    (Marlec, 8. decembar 2022 19:35)

    # Link komentara

  3. Demantovao je i da ide iz Juventusa, pricao kako mediji konstantno lazu, prljaju mu ugled i onda buum. Samo 7 dana posle njegovog "demanta", lik presao u United. Demantovao je i da ima problema u Unitedu, da je sve ok, da ostaje sigirno i ovu sezonu, pa sta bi na kraju? Demantovao je i da ide u Saudijsku Arabiju, al evo izgleda da ce biti i to istina. Dakle, posle svega vidjenog do sad s njegove strane, zar on ili njegov PR tim zaista misle da smo mi pali s marsa? Da smo sisali vesla? Bas si bio verodostojan svaki put kad si nesto demantovao! Ovo je sigurno tacno, pogotovo sto je procurelo u portugalsim medijima i s obzirom na sve sto se desvaalo i njegovo ponasanje, u stvari to i nije nikakvo iznenadjenje. To je upravo on! Najdegutantnija fudbalska licnost svih vremena.
    (Marlec, 8. decembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  4. Na svakih pola sata vest o Ronaldu au…potpuno ludilo…
    (pero mitic, 8. decembar 2022 19:23)

    # Link komentara

  5. Ovo kao kad su terali Vlahovića da igra i izlazi pred novinare da laže kako je sve okej, nije bilo ničega, atmosfera za 10 i svi su drugari. Hoće to Pantiću...
    (cccc, 8. decembar 2022 19:23)

    # Link komentara

  6. Da sam ja trener poslao bih ga kuci
    (2022, 8. decembar 2022 19:22)

    # Link komentara

  7. Rece covek koji se ne raduje golovima svojih saigraca, sramota!!!
    (Avici, 8. decembar 2022 19:21)

    # Link komentara

  8. On sa 37 godina kao neki vodja, lider, kapiten hoce da ukrade gol suigracu i ne slavi pobedu sa ekipom. Odvratno
    (Par, 8. decembar 2022 19:18)

    # Link komentara