- Komentari -
  1. Fudbalska reprezentacija Srbije je odraz stanja u našem društvu.
    (Siniša Milosavljević, 5. decembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  2. Pričao sam i kad smo se plsirali - on nije dobar trener. Niti ima rezultate, niti neki impozantan trenerski CV. Da je nešto u tom polju znao, već bi pokazao. Pa trener iz Serie B ima bolji taktički pogled na igru. Samo radimo gluposti. Zaposlimo trenera sa rezultatima i renomeom, ionako im FSS daje odlične plate, nije da ne bi neko pristao.
    (Toni, 5. decembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  3. Budi muško i priznaj da si pogrešio. Taktika katastrofa, onda silikonske žene fudbalera u hotelu,rade šta hoće...
    (Sale, 5. decembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  4. kakav nebeski komentar, ili udbaski, 'neki ljudi', 'neki uticaji', 'peta kolona' itd. zivim u usa vise od 20 god nikad nisam cuo, ali ni priblizno da ijedan trener na ijedan nacin priziva takve mracne sile za koje niko ne zna i koje nemaju ime a koje mu sve rade o glavi ... ne da to nesto posebno znaci (to sto treneri u usa nikad ne koriste ovakve price), ali dosta bre o tome, prosli smo tako kako smo prosli, uspeh je sto smo otisli tamo, pixi ocigledno nastavlja i to je to, kraj price, sledece takmicenje, izvuci pouku i promeni nesto ako mozes, ako ne, ako ne bude bolje, kraj za tebe i kraj price.
    (sls, 5. decembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  5. Posle ovako sramne retorike g.Stojkovića pred novinarima postavljam pitanje: da li je on stvarno gazda u FSS, kako su mnogi zvrdili. Kako je govorio, kako je pretio, kako je tražio neprijatelje svuda,samo ne u sebi greške - činjenica je da je tako. Jer, ispoljio je i žalost što ne ostaje staro rukovodstvo, umesto da se kao trenere- selektor, isključivo bavi fudbalom. Priznao je da je on vodio glavnu reč i da više neće moći. Stojkovbiću, da si gledao Hrvate i Japance video bi kako postoje sistemi u fudbalu i kako se bori 120,a na eventualno 60 minuta. Nisam za smenu,ali sam duboko kao čovek koji voli fubal, reprezentaciju, razočaran u Stojkovićža. Da li ste primetili sa kakvim je nipodaštavanjem govorio o plasmanu naših klubova u evropska takmičćenja.Kaže:"Šta smo imali dva tri učešća u Ligi šampiona i ništa višđe"...Ovo je za satid, ovo je nemoral, ovo je patologija, narcisoidnost...Pitam ga - da li je on nekada igrao Ligu šampiona.
    (distanca, 5. decembar 2022 18:54)

    # Link komentara

  6. Dragan Stojkovic - Kiksi
    (spontani, 5. decembar 2022 18:27)

    # Link komentara

  7. Potam Stojkovića: ko je odabrao fudbalere, zašto je vodio povredjene , zašto mu go služi kao opravdanje. Pa sam kaže da mu se niko nije mešao u izbor.Zaključak - zna se ko je krivac. PIKSI.
    (gile, 5. decembar 2022 18:20)

    # Link komentara

  8. Nemam nista protiv da ostane, ali ne pada mi napamet da podrzim ovaj tim u bilo kom obliku. Psovanje, prostakluk, drskost, I onda ni trunke odgovornosti za tako los utisak u sve 3 utakmice. Da je bar rekao dosta sam gresio, analizira cu svoj rad I probacu da ispravim svoje greske do sledeceg okupljanja..e tad bi se uz ekran...od ovog sad nema nista. Nazalost
    (Dvojnik, 5. decembar 2022 18:17)

    # Link komentara

  9. Zvezdasi, nisu mi jasni vasi komentari. Piksiju ste zaboravili da vam je peta zvezda ali mu niste zaboravili sto vas je lose vodio kao predsednik, dok vam ne smeta kako vas upropascuje sadasnji direktor kome precutno dajete prednost da otera Piksija i upropasti ponovo reprezentaciju sa svojim kombinacijama kao sto unistava zvezdu.
    (Lice sa poternice, 5. decembar 2022 18:11)

    # Link komentara

  10. Sportska kuća u Pazovi nije više kafancuga u koju može da udje ko i kad hoće,već je kuća mira za pripremu reprezentacije,ali zato hotel u Dohi jeste.
    (kris, 5. decembar 2022 18:06)

    # Link komentara

  11. Piksi je bio fudbalerčina,ali je današnjom press konferencijom pokazao da je najobičnija egoistična i sujetna osoba,a da ne pominjem rezultate - kakav je kao trener. Držao je danas politički govor , on je pretio, kao on je očistio Staru pazovu, nikako ne pomenu zašto je na deset dana pre odlaska na SP trebalo birati predsednika! Ali zato indirektno govori da nije lepo to šđto se dogodilo upirujući pšrst na Zvezdu. Kao zvezdaš predlažem da se on kao zvezdina zvezdica (ne znam koja je po redu) skine. Ne može on sa Džajićem,ŠekulaRCEM...Izgrao je za Olimpik u Baru kada je Zevzda osvojila titulu Evrope.Žao mi je fudbalera , Piksi nije imao sistem u ifri.Upravo gledam Hrvatska -Japan .Piksi,muralisto, gledaj ,pa uči....Ali ne upotrebljavaj političke fraze.Sram te bilo.
    (distanca, 5. decembar 2022 18:04)

    # Link komentara

  12. Ma narano, zato što je nekima "važnima" TRN, jer NJEGA ne vole i ne cene, on je ODLUČIO da povede "povređene", "sa formom i kvalitetima", da ima opravdanje za 2 PORAZA i da ih valjda zbog toga ČASTI provodom sa njihovim izabranicama (silikonskim veslim lepoticama) pred poslednji meč!!!
    Stvarno je super trener, koga treba častiti bar sa još par miliona dolara! Dal iz FSS, ili države Srbije budžeta, SVEJEDNO, ali ako ostane posle NOVČANIH NAGRADA za ove njegove izabrane "odlične fudbalere".
    (nada22, 5. decembar 2022 17:58)

    # Link komentara

  13. Dobro, koji je vama djavo?! Opet isto radite cak i tamo gde bas i nema mnogo komentara i posla za vas.
    (Pirotehnicar, 5. decembar 2022 17:54)

    # Link komentara

  14. Opasno iskompleksiran lik. Svi krivi sem njega.
    (Šuplja barka, 5. decembar 2022 17:34)

    # Link komentara

  15. ma jeste, zbog Terzića si primio 8 komada u tri tekme.. još si i dobro prošao, samo onaj Brazil je trebao da ti spakuje toliko. Kiksaro i neznalice.
    (lj, 5. decembar 2022 17:18)

    # Link komentara

  16. Svi znamo da je razna bagra uticala na reprezentaciju godinama unazad radi raznih kombinacija.Prljavi ljudi koji su hteli da se ugrade na razne transfere,samo ih zanimao dzep a drzava i reprezentacije ne.
    Zato PODRSKA Piksiju !
    Treba svoj korumpiranoj bagri zabraniti pristup stadionima,sportu.
    (Profit al malo morgen, 5. decembar 2022 17:03)

    # Link komentara

  17. Kiksi-ODLAZI!!!!!!!!!!
    (CHE, 5. decembar 2022 17:02)

    # Link komentara

  18. Piksi,samo hrabro,idemo dalje ! Živela Srbija !
    (Mare, 5. decembar 2022 17:00)

    # Link komentara

  19. Piksi je živa legenda i nacionalno blago ali mora malo da obuzda ovaj banzai, kamikaza futbal. Ovaj njegov eksperiment je bio dobar za kvalifikacije i Ligu nacija. Za velika takmičenja izgleda previše rizičan jer ispada po broju primljenih golova da smo mi neka Zambija. Mi smo zapravo dali najviše golova u ne samo u grupi nego u najviše u grupi posle raspada SFRJ.
    (Aron, 5. decembar 2022 16:37)

    # Link komentara

  20. Piksi je živa legenda i nacionalno blago ali mora malo da obuzda ovaj banzai, kamikaza futbal. Ovaj njegov eksperiment je bio dobar za kvalifikacije i Ligu nacija. Za velika takmičenja izgleda previše rizičan jer ispada po broju primljenih golova da smo mi neka Zambija. Mi smo zapravo dali najviše golova u ne samo u grupi nego u najviše u grupi posle raspada SFRJ.
    (Aron, 5. decembar 2022 16:36)

    # Link komentara

  21. Bolje da je cutao, ostao bi legenda..niko ne bi znao da je tolko glup..
    (aabb, 5. decembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  22. @Pirotehnicar

    Eraković je momentalno bolji izbor za štopera u 11 ispred Veljkovića čak i Milenkovića koji se raspada već godinu dana. O Stefanu Mitroviću da ne govorim.

    Štoperski trio Pavlović-Gudelj-Eraković bi bio 5 puta brži i pametniji od postojećeg.
    352 se ne igra sa 3 stabla pozadi, dvojica štopera moraju biti brži i gipki a Eraković je najbrži i najagresivniji štoper koga imamo.
    (fudbaloman, 5. decembar 2022 15:21)

    # Link komentara

  23. I ja ga volim, samo neka podnese ostavku i jos vise cu da ga volim i cenim. Budi bre musko!
    (nik, 5. decembar 2022 15:20)

    # Link komentara

  24. Mi te volimo Piksi ali si TOTALNO podbacio na SP.. nista vise.. pozdrav svima..
    (realista, 5. decembar 2022 15:10)

    # Link komentara

  25. Zvezdane, Zvezdane…
    (Crno na belo, 5. decembar 2022 15:06)

    # Link komentara

  26. Zvezdane, Zvezdane…
    (Crno na belo, 5. decembar 2022 15:05)

    # Link komentara

  27. Svi znamo da misli na Terzu madjiju :D
    (Baltazar Lord, 5. decembar 2022 15:04)

    # Link komentara

  28. Ne daj Piksi majstore
    (borba, 5. decembar 2022 15:04)

    # Link komentara

  29. A gde mu je onaj orao na ramenu?
    (Igor, 5. decembar 2022 15:03)

    # Link komentara

  30. Piksija za predsednika
    (plus, 5. decembar 2022 15:00)

    # Link komentara

  31. Valjda kamen u nozi, to jeste u cipeli, a trn je u oku?
    (Ivan, 5. decembar 2022 14:59)

    # Link komentara

  32. Jos nesto, nadam se da Stefan Mitrovic (stoper) vise nikada nece zaigrati za reprezentaciju. Imao je on i dobrih i svetlih momenata, ali, nema vise mesta zbog toga sto su tu Milenkovic, Masovic, Erakovic, Veljkovic, Spajic, Babic, Pavlovic pa i Nastasic i Markovic, ovaj vise nema sta da trazi.
    (Piro, 5. decembar 2022 14:58)

    # Link komentara

  33. Nisi trebao da vodis Erakovica, sad to slobodno mogu da kazem. Jeste i taj mali buducnost reprezentacije, ali, mogao si da ga ne povedes i da ostanes potpuno van zone uticaja na svaki moguci nacin, ionako nam je bilo svejedno ko je sesti stoper (znam da ovo moze da bude protumaceno i u korist malog, ali, razumete na sta mislim)- ne znam za kremansko prorocanstvo i da li se ogresio o onog coveka, ali, znam samo da si izjavio da je Masovic povredjen i da ga zbog toga ne vodis (kao da je on jedini takav koji bi isao na SP, pazi, Boga ti), a on vec kroz nekoliko dana bez problema igrao za klub?!
    (Pirotehnicar, 5. decembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  34. Spoljni i unutrasnji neprijatelji.
    (Balkanski spijun, 5. decembar 2022 14:54)

    # Link komentara

  35. Uvek dobro dođe teorija zavere", neki tamo, a koji su to ne saznamo. Možda CIA, BIA, Vatikan, Iluminati!? Samo nebo zna.
    (Dorotej, 5. decembar 2022 14:50)

    # Link komentara