- Komentari -
  1. Uporedite prekršaj nad Ronaldom i prekršaj nad Mitrovica za Ronalda jedva je čekao da svirne a za Mitrovića var soba nije ni htela da pozove sudiju .Znači var služi da bi zaštitio velike
    (Gile, 3. decembar 2022 17:01)

    # Link komentara

  2. Piksi nas je doveo u Katar, ekipa je dala 5 golova na dve utakmice, da je bilo mrvice sreće bila bi 3 boda protiv Kameruna i bar bod protiv Švajcarske.... By the way, postoji snimak iz drugog ugla na kome se jasno vidi da je lopta udarila švajcarcu u ruku koju je držao na grudima mitrovica a da ga je nakon toga povukao i izbacio iz ravnoteze. Covek je dva puta skrivio penal - igranje rukom i povlačenje rukom- a da sudija nije hteo ni da pogleda VAR, kso i pre 4 godine u Rusiji
    (vlada, 3. decembar 2022 15:55)

    # Link komentara

  3. Igre i rezultati Srbije u Kataru su u skladu sa fizickim stanjem. Nemamo rezervni tim. 8 igraca nisilaca igre su bili na 50/60% fizike. I to je sva prica. E sad ako neko hoce da sece glave neka sece. Ovo je realnost.
    (Okrugli Baka, 3. decembar 2022 13:28)

    # Link komentara

  4. Nisu fudbaleri, ni Piksi krivi. Narod je kriv jer se ložio bez ikakvog osnova. Na čemu smo mi zasnivali svoj preterani optimizam, kad nikada u istoriji nismo grupu prošli?
    (EU nema alternativu, 3. decembar 2022 13:26)

    # Link komentara

  5. Pa i na temu fudbala ovde imate cenzuru
    (Sale, 3. decembar 2022 12:41)

    # Link komentara

  6. Po meni je SP 2006. bilo veći debakl samim tim što smo tad u kvalifikacijama bili baš dominantni ostavivši Špance iza nas uz samo jedan primljeni gol a završimo znamo već kako. Na drugom mestu je Južna Afrika sa Antićem gde smo opet imali dobar tim, dobru poziciju u grupi ali mozda manjak sreće ili znanja protiv otpisane Australije. Na kraju 2018. ispade najbolja jer smo otišli sa Krstajicem ne očekujući ništa a uzesmo barem 3 boda, sada ni to. I manite se više kritika, kad igramo defanzivno ljudi traže ofanzivu - sad kada vam je Piksi to dao ni to ne valja. Igra je dobra, na duže staze zadržati Piksija uz samo još malo podešavanje tima bez nepotrebnih eksperimentisanja i bićemo sigurni učesnici evropskih i svetskih prvenstava. Da se ne zaboravi, od Francuske na ovamo nas skor na SP je 2-1-9, to treba uvek imati u vidu pre početka bilo kakve euforije.
    (Egon Kowalski, 3. decembar 2022 12:30)

    # Link komentara

  7. Sto je najgore oni su bezvezna ekipa, mi tek da ne pričamo…
    (Mikele, 3. decembar 2022 12:27)

    # Link komentara

  8. I, da, sport, kultura itd. su nadrgradnja drustva, sto ce reci, kakvo drustvo takva i nadgradnja.
    (wal, 3. decembar 2022 12:24)

    # Link komentara

  9. Utehe niti su potrebne, niti treba da budu tema. Tema treba da bude kako mogu ti igraci koji su izabrani, boljih kao nema, da odigraju jednu cvrstu formaciju, gde se vidi sistem, gde se bori i trci za svaku loptu, i gde nema non-stop panike i promaje u odbrani i na sredini terena. E, onda ce napad svoje da odradi i sve ce biti u redu. Ko je taj koji to moze ovoj grupi da usadi u glave i odredi, i imali ga uopste, e, to je vec pitanje za milion dolara, sto se kaze.
    (wal, 3. decembar 2022 12:21)

    # Link komentara

  10. U tome i jeste kvaka nemate bolju ekipu jer niste ekipa, sem par pojedinaca kao i oni.
    (omniameamecumporto, 3. decembar 2022 12:05)

    # Link komentara

  11. srbija jeste izgubila.od totalno bezveze ekipe.
    srbija je igrala nereseno sa totalnim fudbalskim analfabetama.
    (Ako su ruze, procvetace..., 3. decembar 2022 12:05)

    # Link komentara

  12. Srbi su konfuzni u igri nisu dovedeni u red, i nemaju taj primitivni osecaj bezobraznosti kao sto imaju hrvati i albanci, kad nasi budu bezobrazni na nivou ovih pomenutih bice i rezultata, sve dok glumimo neku otvorenost liberalnost ovakvi ce nas gaziti
    (Sajmon, 3. decembar 2022 11:59)

    # Link komentara

  13. Ma da bre. Imamo tri puta bolju ekipu od njih, samo nam je hemija u debelom minusu. To je problem.
    (Nikola, 03. decembar 2022 11:04)

    Po čemu? Pa ta Švicarska nekad pobjedi ili jako namuči Francusku, Španjolsku itd.
    (?, 3. decembar 2022 11:35)

    # Link komentara

  14. Mi smo zemlja sa najvise fudbalskih strucnjaka, zato i jesmo tu gde smo.
    U velikoj smo zabludi sto se tice fudbala
    (Sale, 3. decembar 2022 11:34)

    # Link komentara

  15. Da, ovi su bas ono prejaki....
    (Plavi grm, 3. decembar 2022 11:33)

    # Link komentara

  16. Kvalifikacije
    Srbija se kvalifikovala poništenim golom Ronalda u Beogradu.
    Euforija i najave
    Srbija je išla na Mundijal sa najavama za finale a neki i osvajanje trofeja.
    Realnost
    Srbija je stigla na Mundijal i nije nijikoga pobijedila u grupi, ima jedan remi i jedan bod, izgubila dvije od tri utakmice, remi ostvarila sa najslabijim rivalom koji je 3-4 puta jeftiniji tim od Srbije i taj tim je završio grupu sa 4 boda tj, jednom pobjedom i to protiv favorita za trofej, jednim remijem i jednim porazom. A Srbija zadnja u grupi, izgubila od 43. tima po FIFA renkingu. To samo govori o nerealnosti Srba u svim aspektima. Srbe ubija nerealnost kako u sportu tako i u politici. I još se dodatno ostamote psovanjem, hvatanjem za penis Vlahović i tučom, plus ona zastava u svlačioni i četnicka kokarda i kapa kod navijača na glavi, a najavili da će da predstave Srbiju u najboljem svjetlu. Srbi se ponašaju kao da je Mundijal rat, a to je samo sport. Srbi ulože toliko energije i onda sagore, nemaju sposobnost biti realni.
    (zašto tako i dokad tako, 3. decembar 2022 11:28)

    # Link komentara

  17. Srbija ce napuniti 28 godina bez plasmana u drugu rundu SP. Od koga smo sve gubili vise nije ni vazno. Dosadno je decenijama slusati opravdanja za neuspeh. Nismo za fudbal ali volimo, dosta tuzna ljubavna prica za nas.
    (Orao pao, 3. decembar 2022 11:14)

    # Link komentara

  18. Onaj mladi visoki Pavlović je čista rupa u obrani, samo trči bezglavo bez suradnje sa ostalima u obrani, kriv je za drugi gol Švice. A inače malo imate pre glomazne korpulentne igrače i to je problem u modernom nogometu jer fizika zahtjeva trčanje svih 90 pa i 100 minuta. Idealno su vam građeni za nogomet Kostić i Tadić i još nekoliko ovo drugo pre teško pre tromo prolazi to u kupskom profi nogometu ali turnirsko natjecanje padate nakon 55 minute tekme. Ipak ste vi više za košarku.
    (zgtom, 3. decembar 2022 11:08)

    # Link komentara

  19. Ma da bre. Imamo tri puta bolju ekipu od njih, samo nam je hemija u debelom minusu. To je problem.
    (Nikola, 3. decembar 2022 11:04)

    # Link komentara

  20. Kao prvo, dobra su ekipa. Kao drugo, Piksi i pored vidljivih slabosti sa Kamerunom, ostao je sa trojicom pozadi. Švajcarci su samo potvrdili da u ovom momentu nemamo kvalitet za takav sistem. Jedan špic (Mitrović) i Mladenović na levoj strani - i rešili bi Švajcarsku. Mitrović i Tadić za 90 minuta učačkali bi gol, trebalo je sačuvati svoju mrežu.
    Da se razumemo, štoperi nisu krivi - ostavljeni su na vetrometinu kvalitetnom Šaćiriju i ekipi.
    (Dragan Lo, 3. decembar 2022 11:00)

    # Link komentara

  21. Швајцарска је земља која филтрира вишу класу од ниже.
    (Просто, 3. decembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  22. Svajcarska je pobedila jednu bezveznu ekipu, što svakako umanjuje njihov uspeh.
    (Sokrat, 3. decembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  23. Ne znamo da "zatvorimo" utakmicu. Isto i protiv Kameruna i Švajcaraca, dozvoljavamo preokret.
    Sa visoko postavljenim štoperima može da igra City, Real, Bajern, jer su im vrhunski, mi ne možemo i ne smemo, plus bekove nemamo.
    (Aragorn, 3. decembar 2022 10:50)

    # Link komentara

  24. Ruku na srce, Srbi sinoc nisu bili uopste losi, ali su Svajcarci bili nenormalno dobri. Pogledajte odnos broja ukupnih dodavanja i broja preciznih dodavanja.
    Jednostavno su prošli bolji
    (Miki maki, 3. decembar 2022 10:45)

    # Link komentara