- Komentari -
  1. Voodoo braco, voodoo. Pikseta su zamadjijali.
    (Дулее, 30. novembar 2022 00:42)

    # Link komentara

  2. Prvo : Brazil neće osvojiti SP, to je trula ekipa i mi smo se previše plašili bez potrebe. U narednim rundama neko će nokautirati Kazemira,ili će ga izvozati kao što je svojevremeno radio Mesi.
    Drugo: sa Kamerunom smo se preigrali. Dešava se i boljima od nas (Argentina,Nemačka,Belgija i dr.).
    Zašto da ne verujemo u pobedu protiv Švajcarske?
    Samo smo mi loši,a ostali su dobri?
    Treče: najborbenije su ekipe iz Afrike i Azije. Na sledećem SP biće 48 ekipa i prve runde će biti na nivou Beogradske zone.
    (Vlada, 29. novembar 2022 23:29)

    # Link komentara

  3. Piksi ništa nije kriv. Krivi su Vlahović i Gudelj.
    (A, 29. novembar 2022 23:27)

    # Link komentara

  4. Ali niko ne pominje drugi gol Kamerunaca u smislu da je igrač koji nam je dao gol sve odradio vrhunski, verovatno najlepši gol do sada na prvenstvu - kontrola lopte u punom trku, pa bacio Maksimovića i prevario golmana - ekstra klasa. Sad što je protiv nas, to je drugo :)
    (Heroj, 29. novembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  5. Piksi je neshvatljivo olako pristupio Svjetskom. Od Portugala je praznicna atmosfera medju igračima, navijačima. Mediji su kao i uvijek stvorili stetan pritisak. Piksi je glorifikovan, obožavan, preko mjere. Ništa se nije naucilo iz debakla protiv Danske. U medijima se taj poraz skoro nije ni pomenuo. Sve je to uticalo da na Svjetskom odemo mentalno nepripremljeni, zbunjeni... priče o polufinalu, finalu, osvajanju, Mitru kao prvom strijelcu, potcenjivanje grupe... Turnirsko takmicenje nije što i kvalifikacije i Liga nacije... U ove dvije utakmice smo bili beskarakterni, fizički, taktički na amaterskom nivou. Nisam optimista pred Svajcarsku. Piksi je, zbog ove dvije godine, zaslužio još jednu šansu. Kvalifikacije, Liga nacije i Evropsko. Nadam se da će izvući lekciju i da će mu ovo iskustvo pomoći da bude bolji. A to važi za sve nas, medije pogotovu.
    (Ivan, 29. novembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  6. Ipak ne može svako zabiti tri komada Kamerunu.
    (Ipak, 29. novembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  7. Ljudi ovde reaguju negativní ne zato sto mrze Srbiju, Piksija, igrace, FIFA, Neimara ili koga god, vec sto gledaju bledu igru nase reprerzentacije. Nijednu reprezentaciju ne treba da bude sramota ako izgubi od jednog Brazila, Engleske, Spanije. Kiksevi sa slabima se desavaju svima. Ali fakat je da smo pokazali dve blede igre. I navijaci imaju prava da se ljute i nismo ni neki strucnjaci, ni selektori ali navijaci svuda tako reaguju. U najacim timu ide lose, trener dobije otkaz biom kriv ili ne..
    (Milan, 29. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  8. Poenta je u tome da bi morali da pobedimo Svajcarsku i da smo pobedili Kamerun ali, cinjenica je da u ove dve utakmice nista nije pokazano tako da je verovanje u dalji prolazak minimalno. Voleo bih da gresim ali....
    (mirko, 29. novembar 2022 16:01) 

    Netacno. Da smo pobedili Kamerun sa 2 razlike, i mi i Svajcarci bi imali istu gol razliku, ali bismo mi bili u prednosti zbog vise datih golova, te bi nam zato i remi bio dovoljan, a teret pobede i pritisak na ledjima Svajcaraca u tom slucaju.
    (Dzoni Sins, 29. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  9. За посматрача нико запамти нико не брсни офсајд високо са спорим играчима.Ми играмо сувише споро,везни ред не постоји,немамо три брза играча у одбрани који могу да стигну противника ако неко погреши и заостане.Погледај систем игре Енглеза,Бразила,Француза и Шпанаца па и Немаца који је то пресинг.И плус физичка спрема.Ту смо најтањи.
    (Мирос- лав, 29. novembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  10. Čitam i gledam izjave naših igrača i trenera. Svi su optimisti, svi su spremni i izginuce za pobedu. Igramo protiv ekipe koja je takmičarska i zna da igra. Možemo li mi da damo protivniku više golova nego što ćemo da primimo. A primiče o najmanje 1 gol ako ne i neki više. Možemo li da damo Švajcarcima 2,3 ili više golova koji će nas odvesti u dalji tok takmicenja. Smemo li da ih napadnemo kao Kamerunce. Mi u petak moramo prvi da damo gol i diktiramo igru. Budemo li prvi primili gol prilika za pobedu merice se u promilima a samim tim i za prolaz dalje. Na prethodne dve utakmice radili smo sve što ne treba da radimo. Nadam se i želim da u ovoj odlučujući utakmici budemo na najvišem nivou i pokažemo da vredimo.
    (Patriota, 29. novembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  11. Jel ovde neka kolektivna amnezija nastala?Pa jel iko video da je Kamerun zaigrao 4-2-4 formaciju. Tu formaciju branis upravo onako kako smo probali, ofsajd zamkama. Ne mozes da odes nisko jer su 4 njihova napadaca ispred naseg sesnesterca...ne mozes u sredinu jer je pritiskaju sendvicem 4 plus 4. Ta formacija se brani jedino kako smo i radili. Visoko Napadnes da im das gol. Jel iko u ovoj zemlji zna osnovno o fudbalu kad vec zna kako je trebalo da se igra?! POBOGU!!!
    (Posmatrac, 29. novembar 2022 18:56)

    Sklon sam da ti verujem, ali... Iako sam totalni laik, mozga ipak nesto imam. Zasto, ako je formacija sa 4 napadaca toliko ubitacna, najjaci klubovi evrope ne igraju, npr. s 6 napadaca? Samo pitam, intrigira me. Zasto je super ofanzivna postavka najcesce sa samo dva isturena spica, pa i to se redje igra?

    Da li se povlacenjem nazad pravi guzva, sprecava kontra i onemogucava igra kroz dubinu? Samo pitam. I poslednje pitanje: zasto se onda mnoge slabije ekipe postavljaju u blok, neke u krilo golmanu, umesto da se postave visoko i nahvataju City , npr. na ofside ili kontre?
    (Ne treba nasima drveni advokat, 29. novembar 2022 20:19)

    # Link komentara

  12. Mozemo pobediti,ali ekipa mora da bude sastavljena i vodjena drugacije nego dve predhodne.
    Svajcarci su pokazali veoma visok nivo takticke discipline,ali i tehnike.Za nijansu su bolji u tome,ali su posebno bolji u koncentraciji i disciplini u igri.
    Treba nam da pokazemo 120% svega znanja i tehnike da bi pobedili.Za nereseno je pptrebno 100%.Sve ispod toga bice poraz.
    Dakli,na teren izvesti hitre,fokusirane ,odlucne i beskompromisne.
    (Djed Gavrilo, 29. novembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  13. Šta se bre palite?

    Da je bilo sve regularno (čist gol Ronalda u Beogradu), odrali bi nas Italijani i mi ne bi ni učestvovali!!

    ALO!

    Eto toliko smo zaslužili.
    (Dusanovo carstvo!, 29. novembar 2022 19:11)

    # Link komentara

  14. pustite vi Piksija na miru. da to sve može mnogo bolje sa našim igračima i savezom i sl. mi bi izlazili iz grupe na svakom prvenstvu sveta. a možda bi po nekad otišli i na evropsko.
    (analiza, 29. novembar 2022 19:00)

    # Link komentara

  15. Jel ovde neka kolektivna amnezija nastala? Jel ovde iko ima oci da vidi ono ispred nosa? Dva dana horski svi ponavljaju "Sto se nije povukao sto nije cuvao loptu na sredini... Pa jel iko video da je Kamerun zaigrao 4-2-4 formaciju. Tu formaciju branis upravo onako kako smo probali, ofsajd zamkama. Ne mozes da odes nisko jer su 4 njihova napadaca ispred naseg sesnesterca...ne mozes u sredinu jer je pritiskaju sendvicem 4 plus 4. Ta formacija se brani jedino kako smo i radili. Visoko Napadnes da im das gol. E sad oni su dva puta prosli i dva puta dali i to je sva prica. Jel iko u ovoj zemlji zna osnovno o fudbalu kad vec zna kako je trebalo da se igra?! POBOGU!!!
    (Posmatrac, 29. novembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  16. Neobjašnjive stvari slažem se. Od jedne ozbiljne reprezentacije koja se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo i koja u svojim redovima ima dobre svetski priznate i poznate igrače očekuje se zaista jedna zrelost i ozbiljnjnost u nastupima na Mundijalu. Protiv Brazila očekivani poraz, da, slažem se, Brazil je prvi favorit prvenstva sa velikim fudbalskim majstorima u svojim redovima i od takvog giganta nije sramota izgubiti ali je sramota odigrati onako kukavički kako smo mi odigrali tu utakmicu. Jedva smo dva puta centar prešli, okvir gola Brazila nismo mogli ni da sanjamo a kamo li da uputimo neku udarac ka njemu. To je već kukavičluk. A protiv Kameruna totalni AMATERIZAM. Imaš ispred sebe inferiornijeg i tehnički daleko lošijeg rivala od sebe i ti dopustiš da primiš čak tri TRI gola od njih i ne uspeš da ih pobediš a vodio si pritom sa dva gola razlike i imao još sijaset prilika da zatvoriš utakmicu ubedljivom pobedom. Blamaža! Selektor drema na klupi dok mu tim na terenu ulazi u anarhiju iako vodi sa dva gola razlike, ne povlači poteze koji se od njega očekuju u takvim situacijama, pravi nerezonske izmene, menja igrače koji su najviše pokazali na terenu i naravno, rezultat svega toga je da prima dva brza gola od tima koji je za klasu-dve lošiji od njegovog i koji na klupi ima selektora totalnog amatera, uz dužno poštovanje Songu zaista ali on je na nivou Krstajića kao selektor. I ti od te ekipe sa tim selektorom ne uspeš da pobediš a imao si i igru i rezultat i veliku prednost!
    (Ivan Veljković, 29. novembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  17. Gledam.ovo i nemogu da se.ne.smijem
    Vi ste mozda.najgori tim na sp...spori ste i niste evoluirali ni milimetra ...svicarska ce vas bez stresa dobit...
    Uostalom Svicarska je uvijek prosla grupu ,a ovi govore realno mi smo bolji tim hahahah...neznam samo po cemu osim po nerealnosti..
    Jos imate susjede viceprvake i nista niste naucili
    (Lukica sa Velebita, 29. novembar 2022 17:19)

    # Link komentara

  18. Нико да укаже на слона у соби, на чињеницу да већ годинама немамо десног бека и уместо да га "измисли", Пикси игра овај ужас од тактике са три штопера. Покажите ми озбиљну момчад која још игра тако а не са четири играча у линији! Од просечног лигашког се може направити одличан репрезентативни играч, примера је много.
    (3opaH, 29. novembar 2022 17:18)

    # Link komentara

  19. Naravno da nismo zadovoljni jer smo ispustili vodjstvo i sigurnu pobedu. Ali makar za utehu gotovo svi su proglasili našu utakmicu najlepšom utakmicom prvenstva do sada i pamtiće se dugo. Ako bar ništa ne uradimo za utehu je da igramo ofanzivan fudbal sa pregršt šansi. Da, mogli smo da zatvorimo tekmu ali to bi bila jedna od milion istih utakmica a zato je ova utakmica bila posebna. Neka se pokažu protiv Švajcarske i ja cu biti prezadovoljan. Najveca sramota je zapravo bila utakmica sa Brazilom gde nismo ličili na sebe.
    (Markenzi, 29. novembar 2022 17:01)

    # Link komentara

  20. Postoji veoma lako resenje,hitno pozvati Novaka Djokovica da nauci igrace kako se vodi mec,kako se prepoznaju sanse i kako se mec privodi kraju,uostalom sve u vezi taktike kako se dobija mec,siguran sam de ce se rado odazvati i odrzati besplatno predavanje.
    (siki, 29. novembar 2022 16:36)

    # Link komentara

  21. Biće još mnogo neobjašnjivih stvari... Uzdržite se od negativnih kritika i nekonstruktivnih opaski... Treba navijati za Srbiju, zato što smo još u igriri...
    (Milun Jeftović, 29. novembar 2022 16:33)

    # Link komentara

  22. ne slazem se uopste sa ovim ljudima. Piksi je napravio kult reprezentscije. sve je u igri i otvoreno, ovi ljudi preuvelicavaju
    (mikos, 29. novembar 2022 16:14)

    # Link komentara

  23. Poenta je u tome da bi morali da pobedimo Svajcarsku i da smo pobedili Kamerun ali, cinjenica je da u ove dve utakmice nista nije pokazano tako da je verovanje u dalji prolazak minimalno. Voleo bih da gresim ali....
    (mirko, 29. novembar 2022 16:01)

    # Link komentara

  24. Vidim, mnogo ste svi pametni. Niko od vas nije vodio reprezentaciju. Znate da imamo kvalitetniji napad nego odbranu. Znate da je Piksi skupio razbijenu reprezentaciju, i da je elegantno odveo na SP. Imamo povređenih igraća. Imamo napokon 9 omladinaca svetskih prvaka, koje je posle osvojene svetske titule FSS rasterao po svetu, a Karadžićevi veliki selektori su ih zaboravili, ali i Piksi verovatno pod uticajem starih struktura gura recimo S. Mitrovića i Gudelja dva problematična igraća, oba sporo misle i sporo igraju loptom, a li glume autoritete. Naš golman Vanja MS igar bolje fudbal i od Gudelja i S. Mitrovića, a ima razoran udarac da je preporučljiv za izvođenje slobodnih udaraca umesto nabacivanja. Treće A. Mitrović je postao sebičnjak, samo on da da gol, a juče je 4 stopostentne šanse propustio. To što su SMS i Tadić posle 3:1 počeli da igraju na male ulične goliće, prodavali prenose, pete, producirali se pred menadžerima, o tome ne govorite. S poštovanjem
    (Mito, 29. novembar 2022 15:47)

    # Link komentara

  25. Piksi je uz medijsku pomoć i par marketinških trikova lepo zamaskirao skoro sve probleme u reprezentaciji. Istina je da ni u kvalifikacijama nismo odigrali utakmicu u kojoj smo bili u punoj kontroli i gde nismo visili. Na zalost na prvenstvu su se ukazale stvari koje su se gurale pod tepih, jer ih je nemoguce sakriti na tom nivou. Drugo poluvreme protiv Kameruna i Brazila, i naše konferencije za medije, jasno pokazuju da su amaterizam, egoizam, i seljoberizam i dalje tu, samo je Piksi sve to malo bolje upakovao u lepšu ambalažu. Realan domet u ovoj grupi je četvrto mesto. Treće ako osvojimo smatrao bih uspehom. Ložili smo se bez veze, i opet su nas navukli na staru foru. To će valjda uvek biti tako, što opet dosta govori i o nama navijačima. Dajte Brazil...
    (Laza, 29. novembar 2022 15:32)

    # Link komentara