- Komentari -

Brazil prejak za Srbiju!

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila rezultatom 2:0 (0:0), u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

MT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Protiv Brazila se igralo za mnogo vise od tri boda. To je ono sto nikako da shvate u strucnom stabu. Prva utakmica je najvaznija za samopouzdanje. Nije problem izgubiti. Problem je biti potpuno porazen u psihickom smislu. I kako sad povratiti samopouzdanje igracima? Kako? Ugledati se na ekipe poput Kanade koje sa manjkom kvaliteta izvlace vise od maksimuma. I oni izgubise od favorita u grupi ali pucaju od samopouzdanja.
    (Optimista, 26. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  2. Ali ja ne razumem na cemu mi baziramo uverenje da smo bolji od Svajcarske i Kameruna? Zasto smo mi sebi uvrteli u lobanju da je iz te grupe samo Brazil jaci od nas[a da i tu uz malo srece mozemo da odigramo na remi ili cak i da ih dobijemo, lmao]? Zasto smo uvrteli sebi u lobanju da je sve osim prolaska dalje neuspeh? Zasto? Mi smo jedna od najlosijih reprezentacija na ovom SP gledajuci FIFA rang listu. Naravno, mi toj listi ne pridajemo znacaj jer tu nikad nismo bili bolji od top 20-30. Ali to je nas problem. Nemamo kvalitet za prolazak grupe. To moze da se desi samo ako imamo srece.
    (Puh, 26. novembar 2022 17:58)

    # Link komentara

  3. Srbi su dobro izgledali do gola. A onda je Piksi napravio kljucnu gresku sto se prerano otvorio. Trebao je nastaviti isto, a igrati na sve ili nista samo zadnjih 10 minuta. Prebahato je naivno onako riskirati protiv prejakog Brazila. Kod vas je problem sto postoje nedodirljivi, kod vas Piksi i jos neki, kod nas Boban i jos neki i sto onu urade to je sveto pismo i ne smije ih se uopce kritizirati. Sretno vam bilo dalje na SP.
    (Susjed, 26. novembar 2022 11:32)

    # Link komentara

  4. Samo neka mi neko objasni da li selektor vidi sto i cela nacija, da Strahinja Pavlović mora da se vrati u petliće i da uči pre svega prijem i vodjenje lopte! Daleko si ti zemljace od Nemanje Vidića, sramota je sto te porede sa tim velemajstorom i ikonom Mancester Junajteda, mozda bi mogao samo vodu da mu nosis ako bi i to umeo. Ti si decko ocigledno promasio profesiju, balet bi ti najvise odgovarao.
    (Dacha, 25. novembar 2022 19:49)

    # Link komentara

  5. I da smo bolje igrali opet bi bilo 2-0 za njih. Brazil je to.
    (Da se ne lažemo, 25. novembar 2022 13:38)

    # Link komentara

  6. Nedopustivo je da se ovako bezdusno odigra utakmica na svetskom prvenstvu, bez trunke vere u sebe, bez zara i zelje da se pobedi,.ko.god je na terenu! Probaju da igraju nesto tek kad krenu da gube, kao i poslednjih 20 godina, to je nesto od cega smo mislili da smo pobegli, dokle vise taj jadni defetisticki mentalitet? Nisu pali fizicki ko sto Piksi proba da zamaze oci narodu, pali ste duhovno i mentalno, a telo ce naravno da prati tako jadno stanje duha, kao sto prati kad neko igra sa velikom zeljom i zarom, pa adrenalin napravi da letite i uradite fizicki i nesto sto inace ne mozete.
    (Ivanhoe, 25. novembar 2022 12:25)

    # Link komentara

  7. Nisu momci krivi za poraz , brazil je mnogo jaca ekipa od nas.samo smo ih dvaput pobedili, poslednji put u beogradu 3. juna 1934.s nestvarnih 8-4.
    (nesa, 25. novembar 2022 11:30)

    # Link komentara

  8. Nismo imali sredine, džaba što SMS košta toliko i što se svi otimaju od njega, pojeli su ga večeras
    (spin, 24. novembar 2022 23:57)

    Ma ti neki koji se otimaju za njega nemaju pojma. Daj reci im ti da ne bacaju pare. Sto si takav?
    (Dex, 25. novembar 2022 10:23)

    # Link komentara

  9. Nikome nije krivo zbog poraza već zbog kukavičke igre i nezalaganja, nemogućnosti da se povežu 3 kvalitetna pasa, manjka trčanja, kretanja bez lopte. Katastrofalan fizički i mentalni pristup. 90 minuta bez udarca u okvir gola. Mislite da će Kamerunci i Švajcarci ovako pristupiti utakmici? Ginuće po terenu ako treba.
    (Ćumur, 25. novembar 2022 10:16)

    # Link komentara

  10. Ali kad cujem da je piksi odustao od svoje napadacke igre, da je igrao defanzivno i tako to... to samo neznalica moze da kaze... kad smo pobedili portugal tamo, igrali smo istu formaciju, pa smo ubili portugalce, koji su slicnog kvaliteta kao i brazil... znaci nije do taktike... videli ste kad je usao vlahovic i igrali smo sa dva spica, napravili su nam 10 sansi, jer smo im ostavili mnogo prostora, odmah je morao da odreaguje piksi i izvede mitrovica, a ubaci defanzivnijeg igraca, jer bi nam dali jos 5 golova... problem veceras je bio u preteranom respektovanju brazilaca i manjka hrabrosti...
    (djomla, 25. novembar 2022 10:09)

    # Link komentara

  11. Srbija je odigrala najgoru utakmicu od svih reprezentacija na ovom Mundijalu. Niko mi nije delovao toliko nemoćan na terenu kao Srbija. Taktika, tehnika, fizička sprema igrača, sve je to daleko ispod dosada vidjenog na prevenstvu. Ne znam šta očekuju ovi komentatori od izranavljene i osramoćene ekipe, da ide dalje?
    (jack, 25. novembar 2022 08:33) 

    Ne preteruj druze, ne preteruj! Nisi gledao Australiju, Iran, Kostariku, Katar,... A mi smo prvo poluvreme odigrali skoro pa egal za Brazilom, dok su mogli da trce po terenu. Kad je stigao umor, sve se nazalost raspalo, a to je pitanje za kondocione trenere.

    Protiv Kameruna ce biti fizicki jos zahtevnija utakmica, ali verujem da smo bolji i od njih i od Svajcaraca, verujem...!
    (batko, 25. novembar 2022 09:59)

    # Link komentara

  12. Treba ih zatvoriti u sobe da gledaju Nemačka - Japan dok im ne ispadnu oči, ili dok ne shvate kako se bori za svoju zemlju i narod, pošto je ovo sinoć bilo sramotno.
    (Dokle, 25. novembar 2022 09:53)

    # Link komentara

  13. beskorisni fudbaleri sa prenaduvanim platama...
    (miki, 25. novembar 2022 08:18)

    Bitno da Mesi i iztetovirano društvo koje Saudijska Arabija šalje na fabricko nisu preplaceni
    (Bane, 25. novembar 2022 09:47)

    # Link komentara

  14. Realno, pripremna utakmica za (za nas) playoff SP koji tek pocinje (posto moramo da pobedimo sve ). Izgledalo kao Srbija-Bahrein, samo sto smo mi bili Bahrein. Tuga kako su igrali, ali eto sanse u 1/32 finala protiv Kameruna.
    (NBG, 25. novembar 2022 09:46)

    # Link komentara

  15. Prvo kao i uvjek puna podrška za Selektora Stojkovica i igrače. Ali ovako, nije problem što smo izgubili ali sam malo razočaran kako smo odigrali. Lično mislim da su momci odigrali ispod svojih mogućnosti. Izdvojio bi Pavlovića koji je odigrao odlično, golman nije bio loš osim onog nepotrebnog dodavanja Gudelju. Drugo naši mediji bez potrebe pišu i dižu i velicaju Stojkovica(kog ja inace obožavam) a sad su spremni da ga zakopaju, a tu mislim na jedan dio javnosti. Ne treba ići u krajnosti. Imamo jos dvi utakmice pa ćemo da vidimo. Inače još jednom puna podrška i vjerujem da naši momci mogu puno bolje od dosad prikazanog. Napred Srbija!
    (Neko iz mase, 25. novembar 2022 09:31)

    # Link komentara

  16. Jedan primer, koji sam slučajno zapamtio: dva igrača iz Verone koja je ubedljivo poslednja u seriji A, sa samo jednom pobedom iz 17 mečeva... Gore od nekog uspešnog drugoligaša, jer taj drugoligaš ide na pobede, i ostvaruje ih, a ova V totalna luzerska depresija. Kako neki igrač iz takvog tima može biti uspešan? Jeste, igraju u Italiji, ali kako igraju i za koga? Ovo sam slučajno primetio, a vrv ima još takvih primera.
    Sa druge strane najbolji igrači najboljih svetskih ekipa. Glupo je svako poređenje. Saudijci su iz jednog istog kluba, ali šampionskog. Pobednički mentalitet se neguje stalnim pobedama, a ne stvara deklarativno preko noći.
    Ovo smo izgubili na sredini. Dva spojena pasa nismo imali, lopta je uvek bila kod Brazilaca, a sve zbog manjka našeg trčanja. Saudijci, Japanci, Kanađani i Tunižani nadtrčali protivnike. Ako nemaš skil, moraš onda da trčiš više od protivnika. Mi niti smoimali veći skil niti smo trčali više.Šta očekivati onda. Ne dobro, već odlično smo prošli. Zaslužili smo petardu a nije pukla samo zahvaljujući golmanu i velikoj sreći, (stativa, prečka, šanse...).
    (SrbEUin, 25. novembar 2022 09:29)

    # Link komentara

  17. Nisam procitao sve komentare, logicno, pa ne znam da li je ovo, mozda, neko vec napisao...u svakom slucaju, polako sa "defetizmom", secam se SP u Italiji, ja 20 godina, u JNA, ista, mozda i veca euforija, pred odlazak, imalo se i zbog cega, realno. I onda, prva utakmica u grupi, protiv SR Nemacke, i poraz od 4:1. Nije bilo interneta, pa nije mogao svako da "opljune", ali, da ga je bilo, sigurno bi ih bilo "brda". Posle tog, bolnog, poraza, sledece dve utakmice, dve pobede, 1:0 protiv Kolumbije i 4:1 protiv UAE. Pa onda, legendarna utakmica i 2 "epska" Piksijeva gola za pobedu od 2:1 protiv Spanije. I onda nikad' prezaljeno ispadanje na penale protiv Argentine, od 20. minuta sa igracem manje zbog, vise nego prestrogog, iskljucenja Sabanadzovica. i pored toga, potpuno ravnopravna borba sledecih 100 minuta, realno, blizi smo pobedi bili, i dalje zalim za onim Dejinim promasajem, kada je Piksi prvo izlomio kicmu nekom Argentincu na levom krilu i dodao Deji loptu "na tacni". Verovatno ju je Dejo unapred vec video u golu, nestvarno je da je on to promasio. Nesrecnih penala ne zelim ni da se podsecam i vodjstva 2:1 pred 4. i 5. seriju.
    Poenta je da nikome od nas asocijacija na to prvenstvo nije poraz od 4:1 u 1. kolu, vec sve ostalo sto se posle toga dogodilo.
    Zato momci, glavu gore, pobedite sledece 2, a posle toga, svaku sledecu kao da je finale, dokazali ste u Lisabonu da to em znate, em umete.
    SREĆNO!
    (RedStarForever, 25. novembar 2022 09:23)

    # Link komentara

  18. Mora ovo puno bolje u finalu!!
    (baden, 25. novembar 2022 09:22)

    # Link komentara

  19. Prvo kao i uvjek puna podrška za Selektora Stojkovica i igrače. Ali ovako, nije problem što smo izgubili ali sam malo razočaran kako smo odigrali. Lično mislim da su momci odigrali ispod svojih mogućnosti. Izdvojio bi Pavlovića koji je odigrao odlično, golman nije bio loš osim onog nepotrebnog dodavanja Gudelju. Drugo naši mediji bez potrebe pišu i dižu i velicaju Stojkovica(kog ja inace obožavam) a sad su spremni da ga zakopaju. Ne treba ići u krajnosti. Imamo jos dvi utakmice pa ćemo da vidimo. Inače još jednom puna podrška i vjerujem da naši momci mogu puno bolje od dosad prikazanog. Napred Srbija!
    (Neko iz mase, 25. novembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  20. Ljudi hajdete polako s ovim pljuvanjem. Prvo poluvreme smo bili RAVNOPRAVNI sa Brazilom. Doslo je do pada u drugom,imamo strah od Brazila jer odrastamo sa tim odusevljavanjem Brazilom i njihovim fudbalom. Igramo dve tekme, i dalje sam optimista,mislim da ce utakmica protiv Svajcarske resavati pitanje ko drugi prolazi iako ni Kamerun nije naivan. Sportski pozdrav
    (Srbija, 25. novembar 2022 08:08)

    To je ogroman problem sto postoje ljudi koji misle da smo bili ravnopravni u prvom poluvremenu. A jos veci problem je sto to misli i selektor, ciju recenicu i ponavljas.
    (GeOs, 25. novembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  21. Идемо даље, за мене сте и даље Шампиони.
    Мало ко помиње судију и неспортско понашање играча Бразила.
    Судија нас је убио у старту, првих десет минута је било толико непоштено ка нама, да је то болело. Ту се поставио ниво и све је отишло у том смеру.
    Истина је да се то могло претпоставити и да је притисак на судију мирао бити већи од почетка и то групан притисак а највише Пиксија, јер је и његов ауторитет у свету фудбала највећи.
    Писали смо сви овде, упозоравали на чињеницу да нам је опет исти судија.
    ФС Србије је морао боље да заштити екипу. Имају они контакте, али очито за личне интересе.
    Бразилци бољи, честитамо, али вера у наше не престаје.
    Спортски поздрав!
    (Један Убод, 25. novembar 2022 08:59)

    # Link komentara

  22. zasto je vecito problem kondicija nasih sportista, ne fudbalera nego svih, vec zadnjih ko zna kolko decenija, jel genetika u pitanju? srbi jednostavno nisu za trcanje
    (drt, 25. novembar 2022 08:49)

    # Link komentara

  23. Ne znam koga ovi predstavljaju, ali mene sigurno ne! Pošto bi ja za Srbiju ostavio poslednji dah na terenu, za očiglednu razliku od njih sinoć! Odigrali su kao najveće kukavice, isto kao i pre Piksija, da proba da se izvuče bod. Šta bi sa hrabrom i napadačkom igrom?! Strašno! a ovaj Brazil nije apsolutno ništa, ali ako ih samo gledaš - daće ti gol. Ovaj Lazović ga gleda umesto da mu ide u noge, ovaj centrira bez problema za 2:0..stoje svi na 3 metra od igraca, i gledaju, presing ne postoji, ako nemate u glavi i srcu, džaba vam noge. Kaže Piksi "mi smo mala zemlja", a kolika zemlja je Hrvatska?!? Pa su stigli do finala?! Kako to?! Pustite više te jadne izgovore, narod nije glup! Izgubite 5:0 ali se bar borite i dajte sve od sebe da pobedite! To je mnogo bolje nego ovakvih 2:0! I ovaj pokušaj mazanja ociju Piksija, kao čudi se što su igrači fizički pali, nije to fizički uopste, to se samo manifestuje fizički, strah i nesigurnost, to je u glavi miki. Treba ih staviti u karantin da gledaju Nemačka - Japan dok im oči ne ispadnu, ili dok ne shvate nešto, tj. kakose bori za svoju zemlju i narod. Da su Saudijci i Japanci razmišljali i imali stav kao mi juče , ne bi od njih ostalo ništa, a kamoli da preokrenu rezultat i pobede Argentinu i Nemačku! Dokle više taj jadni mentalitet, kao "to je Brazil", pa?! Pa budi ti Srbija! ili Japan i Saudijska Arabija za početak! Sramota!
    (Sramota kao i pre, 25. novembar 2022 08:49)

    # Link komentara

  24. statistika je neumoljiva. sut u okvir i van gola: brazil 35 srbija 2. da je bilo i 5:0 za brazil nikakav problem. srbija ocajna.
    (keka, 25. novembar 2022 01:48)

    Brazil jeste bio lečka bolji ali za nas SP tek sada počinje. A a ove koji pišu da je Brazil najbolji i da nema ko da ih zaustavi... Samo ste pod utiskom naše loše igre. Mogu Francuska, Španija, Engleska a ne bih otpisao posle jedne loše utakmice ni Argentinu i Nemačku. Istina pitanje je da li će Nemačka u opšte proći grupu jer im je presudan meč sa Španijom odakle im treba barem bod. Ali Nemci su to i ne valja ih otpisivati nikad.
    (Ronaldihno Gaucho, 25. novembar 2022 08:36)

    # Link komentara

  25. Što je rečeno u Maratoncima...."ostali samo dugmići"
    (Kriger, 25. novembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  26. Srbija je odigrala najgoru utakmicu od svih reprezentacija na ovom Mundijalu. Niko mi nije delovao toliko nemoćan na terenu kao Srbija. Taktika, tehnika, fizička sprema igrača, sve je to daleko ispod dosada vidjenog na prevenstvu. Ne znam šta očekuju ovi komentatori od izranavljene i osramoćene ekipe, da ide dalje?
    (jack, 25. novembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  27. Gdje je SMS...da li je igrao igrač za koga Juve daje 200 miloona Eurića
    (Kriger, 25. novembar 2022 08:32)

    # Link komentara

  28. Sta radi Gudelj???
    (Neo, 24. novembar 2022 20:41)

    Nista.
    (Paradox, 25. novembar 2022 08:32)

    # Link komentara

  29. Glavni krivac za ovakav rezultat je sudija. Zvuči ofucano ali je tako. Ubio je volju našim igračima duplim standardima. Tadiću malo ne alomiša vrat pa ništa a njihove ne smeš ni pipnuti pa ti igraj!
    (shonex, 25. novembar 2022 08:27)

    # Link komentara

  30. Ne razumem zasto su vam igraci krivi. Oni imaju svoje odlike i nisu perfektni kao i ni drugi ali strategija koja omogucava njihov maksimum u korist njihovih aduta, nije koriscena. Cist takticki poraz. Igracima kapa dole, dali su sve od sebe ali jednostavno ako imate 2m niste pokretni i okretni kao neko sa 1.6m.
    (winter is coming, 25. novembar 2022 08:26)

    # Link komentara

  31. beskorisni fudbaleri sa prenaduvanim platama...
    (miki, 25. novembar 2022 08:18)

    # Link komentara

  32. Не би сви толико мрачили. Има и позитивних ствари. Са Бразилом се тек у финалу опет

    U finalu cega druze, bocanja? Oni mozda do finala i dodju, zavisi od situacije, ali mi smo posle Kameruna na putu za povratak.
    (Milos, 25. novembar 2022 08:14)

    # Link komentara

  33. Izgubili od Brazila pa šta. Imamo još dve utakmice i pobedicemo. Idemo dalje.
    (Nenad, 25. novembar 2022 08:12)

    # Link komentara

  34. Ljudi hajdete polako s ovim pljuvanjem. Prvo poluvreme smo bili RAVNOPRAVNI sa Brazilom. Doslo je do pada u drugom,imamo strah od Brazila jer odrastamo sa tim odusevljavanjem Brazilom i njihovim fudbalom. Igramo dve tekme, i dalje sam optimista,mislim da ce utakmica protiv Svajcarske resavati pitanje ko drugi prolazi iako ni Kamerun nije naivan. Sportski pozdrav
    (Srbija, 25. novembar 2022 08:08)

    # Link komentara

  35. Vi ste naši junaci šta god da napravite na SP...
    (Halo Bing..., 25. novembar 2022 08:05)

    # Link komentara

  36. Koliko selektora i fudbalskih strucnjaka na jednom mestu. Idemo dalje, za nas su bitne sledece dve utakmice. Prolazimo grupu!
    (sat, 25. novembar 2022 07:57)

    # Link komentara

  37. Srbija, ne samo u fudbalu nego uopšte u sportu, doživljava totalni krah u posljednjih nekoliko godina.
    (Myrthos, 25. novembar 2022 07:47)

    # Link komentara

  38. strahinja pavlovic
    (plasticni hirurg, 25. novembar 2022 07:46)

    # Link komentara

  39. nacionalni stadion
    (plasticni hirurg, 25. novembar 2022 07:46)

    # Link komentara

  40. Iskreno najgora mi je Piksijeva izjava “imamo rekonvalescente u timu, da ih nismo poveli bila bi revolucija u Srbiji”. Pa selektore, samo ti ime zanimanja kaže šta treba da radiš, da selektuješ tj. biraš. Jel tebi Piksi treba Srbija ta pravi tim?
    Inače tim je na terenu izgledao kao da su svi od reda rekonvalescenti.
    (Iggy, 25. novembar 2022 07:40)

    # Link komentara

  41. Dajte Brazil da se igramo.
    (Prijatelju stari, 25. novembar 2022 07:27)

    # Link komentara

  42. Dajte brazil da se igramo !

    Hahhaahahahaaaaaa
    Brdovita zemlja na balkanu naseljena bolidima i mentolima….
    (KomeNdija, 25. novembar 2022 07:07)

    # Link komentara

  43. Malo je falilo da Srbija pobedi!!
    (Tamo neko!!, 25. novembar 2022 07:06)

    # Link komentara

  44. Sporo,bojažljivo,bez prave želje da se ugrozi protivnički gol.Iz tih razloga Brazilci su bili dosta komforni i bilo je pitanje vremena kada će da nam daju prvi a onda i sledeće golove.
    Ponavljam,nije Brazil toliko dobar koliko smo mi bili loši.
    (Razmisli, 25. novembar 2022 07:01)

    # Link komentara

  45. jel moze u toku sp da se smeni selektor?
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 22:56)

    Ne znam, ali kandidata bi bilo vise.
    (KKK-666, 25. novembar 2022 06:56)

    # Link komentara

  46. Ako mislimo da se radujemo u sportu cekaj AO i Novaka da podigne 22 titulu. Fudbal realno, tesko ikad i igde!
    (NS, 25. novembar 2022 06:47)

    # Link komentara

  47. Izgubiti je ok, ali igra sramotna, bez ideje, bez kreacije, bez pasa unapred i uplaseno kao mala deca, cim cuju da neko zatabana iza lopta se gubi, bez duela, bez pokazivanja zuba, skroz bledo ibezopasno, s takvom igrom, prolaza nam nema
    (Saki-b, 25. novembar 2022 06:42)

    # Link komentara

  48. Hulk...
    Ganac sipu,dobar ti je Radonjić j Lazovic
    (Orka, 25. novembar 2022 06:42)

    # Link komentara

  49. Šta vam je SMS kriv? Prvi put u životu postavljen u napad. To vam je kao da Pogbu ili Kazemira postavite u napad. A i da je igrao na prirodnoj poziciji ne bi puno pomogao, nadigrani smo u svakom pogledu.
    (Obrad, 25. novembar 2022 06:32)

    # Link komentara

  50. Konacno su navijaci docekali da pokazu da su svi veliki strucnjaci, osim Piksija, koji nema pojma o fudbalu. Dosli smo da budemo svetski prvaci, a onda nas tamo neki Brazil pregazi kao plitak potok, he, he, he.
    (Nostradamus, 25. novembar 2022 06:15)

    # Link komentara

  51. Ne znam šta ste vi gledali ali Srbija je zbilja lijepo odigrala. Onako kako su naši postavili sebe i igre rekl bi se da je Brazil 4 pa i pet klasa iznad ali momi su zbilja odigrali srcem i tu za mene prestaje svaka rasprava o rezultatu.
    Napokon imamo golmana a ne manekena, veoma pozitivno za Srbiju. Ostali igrači kao djeca plahi a nisu djeca već zbilja dobri igrači.
    (BLuka, 25. novembar 2022 06:07)

    # Link komentara

  52. Kad ne znas vrhunskog fudbala bodovi se na SP uzimaju fizickom spremom i zeljom...
    (AZagor, 25. novembar 2022 05:18)

    # Link komentara

  53. Jel Brazil imao golmana uopšte? Ja ga nisam video celu utakmicu.
    (Anonimus, 25. novembar 2022 04:50)

    # Link komentara

  54. Nemamo brza i prodorna krila,Živković je smešan a i njegova prva zamena Lazović.Radonjić ima brzinu ali samo to i ništa više.Ja sam tipovao na Đuričića da bi mogao dobro da odradi posao polevoj strani ,ko zna možda mu posle sinoćnje bruke od igre i da šansu levo ( Radonjić desno).Moramo da ubrzamo igru maksimalno jer sada nema kalkulacija dve pobede nas vode dalje.
    (Tito, 25. novembar 2022 04:39)

    # Link komentara

  55. Srbija je bila uplašena, pogubili su se, nikakvu hrabrost nisu pokazali. Nije lako igrati protiv Brazila, al ako dođeš na Mundijal, ne dolaziš da se plašiš. Svako ima iste šanse.

    Tim treba da se očisti od "talenata" kao što je Milinković Savić koji su spori i 70% lopti izgube. Mitrović nije trebalo da počinje tekmu, zašto ga nije ostavio za kraj, a počeo s Vlahovićem? Zašto barem trojica svežih nisu ubačena na poluvremenu? Srbiju je golman spasio da ne bude 7:0, odbrana se posle prvog gola totalno predala.

    Neverovatno da neko dođe da igra protiv Brazila i umisli da će odbranom da izgura 0:0, i tako da dođe do boda, a izgleda da je to bio glavni koncept Srbije, jer druga ideja nije pokazana.
    (Deksa, 25. novembar 2022 04:35)

    # Link komentara

  56. A da mi više ne skandiramo ono - dajte Brazil… bas je bzv.
    (blokiran, 25. novembar 2022 04:05)

    # Link komentara

  57. Ako ima neko ozbiljan iz fudbalskog miljea da analizira kretanje Sergeja Milinković Slavica tokom 90 minuta. Kriminal! Čovek markira svoje igrače (ali bukvalno), probajte da nadjete jedan sprint bilo u napadu bilo u odbrani, bilo presing, bilo sprint pozicioniranje/repozicioniranje u bilo kom delu terena odbrana/napad. Sramota za saigrače pre svega.
    (B, 25. novembar 2022 03:54)

    # Link komentara

  58. Kazu Piksi ne igra ziheraski,nego napadacki?! Ja od napada nisam video nista…….mi smo usli u utakmicu sa pricom,Brazil je najbolji ,on nas je vec pobedio,evo vam lopta ali mi cemo samo da pokusamo da se ne obrukamo …..ali ti da ne pokusas da spojis tri pasa,kao Brazil ti nije dozvolio,nije tacno……nemas ti kvalitet za to,tako ce da bude i za Kamerun
    (red star, 25. novembar 2022 03:44)

    # Link komentara

  59. Izuzetno solidno za ekipu koja igra sa igračem manje protiv Brazila.
    (Sms sramota, 25. novembar 2022 03:41)

    # Link komentara

  60. Izuzetno solidno za ekipu koja igra sa igračem manje protiv Brazila.
    (Sms sramota, 25. novembar 2022 03:39)

    # Link komentara

  61. Dopada mi se formacija koju je stojkovic postavio otkada je dosao, to nije nas kvalitet u potpunosti zato sto treba puno bas puno snage, protiv slabijih selekcija to izgleda lepo Ali kada dodje top ekipa to je nocna mora I izgleda bas ovako sto je brazil pokazao, sada imamo Jos 2 utakmice I tu su nase sanse I realnost, realni navijaci su to znali I pre a ovi drugi da smire malo dozivljaj I mediji malo da olade
    (Branimir, 25. novembar 2022 03:39)

    # Link komentara

  62. Kratko i jasno
    Brazil jeste bolji od Srbije ali Brazil nije igrao toliko dobro koliko je Srbija igrala lose, u prvom poluvremenu i nekako ali drugo poluvreme totalna katastrofa, toliko talenta pojedinacno a kao tim totalni kolaps
    (yes how no, 25. novembar 2022 03:19)

    # Link komentara

  63. Video se strah i kod Piksija i nasih igraca. Kad sam video sastav, video sam da ke Piksi odustao od svoje igre. Nema veze, idemo dalje.
    (Gadza, 25. novembar 2022 03:00)

    # Link komentara

  64. mnogi ljudi ovde optuzuju nase igrace za kukavicku igru i slicno. nije istina. hteli su oni napred, hteli su da zabiju golcinu, ali ne znaju oni bas previse a izgleda da i nemaju previse snage a oni zutaci s druge strane su klasa i u napadu i u odbrani i u svemu drugom, pa je zato samo 0 : 2, dosta dobar rezultat kad se sve doda i oduzme, samo da ne bude isti rezultat i u druge dve, to vec ne bi bilo dobro.
    (ss, 25. novembar 2022 02:57)

    # Link komentara

  65. Jadno, i razočaravajuće bezvoljno smo igrali. Nema leba od ovakve igre mogu da se pakuju. Šteta znam da mogu mnogo,mnogo bolje ali!
    (Željko, 25. novembar 2022 02:33)

    # Link komentara

  66. Glavu gore, utakmica nije bila losa. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili. Malo smo se steglo, parirali Brazil u prvom poluvremenu i onda pali fizički u poslednjih 20 minuta kada smo primili drugi gol. Ništa strašno, idemo dalje. Možemo da pobedimo i Ganu i Svajcarsku i prodjemo grupu. Idemo SRBIJA!!!!!
    (Dux, 25. novembar 2022 02:05)

    # Link komentara

  67. Nasi fudbaleri su kao deca preplaseni i nemaju hrabrosti NI MALO ali NI MALO
    (dule, 24. novembar 2022 23:34)

    Штета што наши играчи нису чули за ону изреку "пази шта пожелиш да ти се не испуни".

    Да јесу уместо "дајте Бразил да се играмо" певали би "дајте Катар да се играмо". Па би сада ми сви у коментарима причали другу причу.

    Не би сви толико мрачили. Има и позитивних ствари. Са Бразилом се тек у финалу опет можемо срести.
    (јд123, 25. novembar 2022 01:54)

    # Link komentara

  68. statistika je neumoljiva. sut u okvir i van gola: brazil 35 srbija 2. da je bilo i 5:0 za brazil nikakav problem. srbija ocajna.
    (keka, 25. novembar 2022 01:48)

    # Link komentara

  69. Mnogo smo poleteli, mnogo! Posle pobede nad Portugalom, već smo viđeni u osmini finala.
    Nemamo kondicije, kao Zvezda i Partizan. Brazil naravno da je to svetska ekipa, ali ni blizu onog "pravog" Brazila. Mi smo im mnogo toga dopustili i onda smo bili kažnjeni.
    Posle svake utakmice kukamo na suđenje, dajte više te politike, igrajte fudbal.
    Kao što je neko napisao, možete nekog da zalomite, da progurate kroz noge, d odigrate dupli pas.. Kohones nam je jako slaba strana, osim pojedinaca.
    (The_Dejan, 25. novembar 2022 01:18)

    # Link komentara

  70. Mladenovic je kriv kod makazica, okrenuo je ledja umesto da grudima markira…Pavlovic je odlican! Kazem, da su igrali Tadic i Sergej, bila bi druga prica.
    (sasa the king, 25. novembar 2022 01:13)

    # Link komentara

  71. Kanada bi oduvala ovakvog Brazila
    (zakon, 25. novembar 2022 00:36)

    # Link komentara

  72. Glavu gore, idemo dalje. Nismo igrali protiv Mongolije nego protiv Brazila.
    (Bojan, 25. novembar 2022 00:16)

    # Link komentara

  73. Pita moj sin: "Tata a kako oni brzo trce a mi ne"???Treba li nesto dodati?
    (Realno, 25. novembar 2022 00:10)

    # Link komentara

  74. Inače, još jednom da se vratim na Saudijsku Arabiju i Japan. Saudijska Arabija jeste bilo čudo, zato što se retko dešava, da se to očekuje svako kolo ne bi bilo čudo. A Nemačka je dalja od Brazila nego što smo mi od njih. Bolji su od Japana, ali to već nije nikakvo čudo.
    (jsx, 25. novembar 2022 00:09)

    # Link komentara

  75. Bilo je mnogo nadmenih i optimistickih komentara pre, i mnogo malodusnih komentara posle utakmice. Mislim da nema razloga ni za jedne ni za druge.Kao sto je neko vec napisao, veliki je uspeh sam dolazak na SP. Naravno kad smo vec dosli trebamo da pokusamo da ostvarimo sto bolji plasman. Za pocetak treba da pokusamo da prodjemo grupu, sto ce biti jako tesko. Protiv Kameruna smo verovatno blagi favoriti. Ali Scajcarska je protiv nas favorit To je reprezentacija koja je u LN pobedila Spaniju i Portugal. Reprezentaxija koja je na proslom EP izbaxila Francusku. Ipak sa njima mozemo da se nadigravamo i da ih pobedimo Verocatno mozemo i sa vecinom reprezentacija. Ali ipak treba da shvatimo da ima mnogo kcalitetnijih reprezentacija od nase Naravno da ne teba nista zameriti nasim momcima. Oni uvek daju sce od sebe, ali nazalost nekad to nije dovoljno.
    (Kuki, 25. novembar 2022 00:04)

    # Link komentara

  76. Brazil je jaci, tu nema dileme, ima brze, bolje igrace.
    Medjutim, ovo sto mi igramo nije fudbal.
    20 puta odbrana vraca golmanu loptu, bekovi ispucavaju, sredina vraca loptu odbrani.
    Da li neko iz srednjeg reda moze da predribla, krene napred dobaci ili sutne?
    Nama fali kvalitetan igrac na sredini terena vec 20 god.
    Neko da napravi visak, asistira napadacima.
    Na sredini imamo 2-3 dvometrasa, pa nije ovo kosarka.
    Ovaj iz Lacia kako se zove Savic, on moze da igra zadnjeg pored brzih saigraca, ali u Srbiji on nema takve saigrace i prakticno je njegova igra dosadna, neucinkovita i on je igrac manje na terenu.
    Moze samo da dobacuje na sigurno, ne moze da potrci, da nekoga stigne, nista.
    Ne kazem da je on za nesto kriv, nije, borio se, ali takvi igraci u ovakvom sistemu su neupotrebljivi.
    Mitrovic odsecen nema lopti, spor, Tadic totalno van forme.
    Mnogo sporih igraca u timu, fale brzi prodorni bekovi, 2-3 igraca na sredini koja znaju sa loptom.
    Onaj Zivkovic igra u mestu, bezopasan totalno.
    Ne kritikujem nikoga, borili su se svi, fali dosta fudbalskog umeca u ovom timu.
    Da nam je samo jedan vrhunski igrac sve bi bilo drugacije, ali takvog nemamo. Poprilicno smo limitiran tim a mediji nas dizu u nebesa.
    Bice jako tesko pobediti Kamerun, i ta nam je utakmica biti ili ne biti.
    Posle ovoga nastupa nisam siguran da mozemo uopste dobiti Kamerun.
    (baron, 25. novembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  77. Brazil je daleko kvalitetniji od nas i zasluženo nas je pobedio. Jednostavno Brazil nas je u svim segmentima igre večeras nadvisio za nekoliko klasa, i zato nas je lagano rutinski pobedio.
    (Ljubitelj fudbala, 25. novembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  78. Koliko komentara protiv Pavlovica. Voleli ga vi ili ne, mi boljeg stoperanemamo niti cemo imata sledecih nekoliko godina. I ne cudite se toliko sto nine uspeo da sacuva Neimara, Disarlisona i ekipu pa jedan Vidic
    2010. nije sacuvao Kejhila i grupu gradjana oko njega.
    (Аспера, 25. novembar 2022 00:00)

    # Link komentara

  79. Bilo je mnogo nadmenih i optimistickih komentara pre, i mnogo malodusnih komentara posle utakmice. Mislim da nema razloga ni za jedne ni za druge.Kao sto je neko vec napisao, celiki je uspeh sam dolazak na SP. Naravno kad smo vec dosli trebamo da pokusamo da ostvarimo sto bolji plasman. Za çocetak treba da pikusamo da prodjemo grupu, sto ce biti jako tesko. Protiv Kameruna smo verovatno blagi favoriti. Ali Scajxarska je protiv nas favorit To je reprezentacija koja je u LN pobedila Spaniju i Portugal. Reprezentaxija koja je na proslom EP ozbaxila Francusku. Ipal sa njima mozemo da se nadigravamo i da ih pobedimo Verocatno mozemo o sa vecinom reprezentacija. Ali ipak treba da shvatim da ima mnogo kcalitetnijih reprezentacija od nase Naravno da ne teba nista zameriti nasim momcima. Oni uvek daju sce od sebe, ali nazalost nekad to nijecdocoljno.
    (Kuki, 24. novembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  80. Bilo je mnogo nadmenih i optimistickih komentara pre, i mnogo malodusnih komentara posle utakmice. Mislim da nema razloga ni za jedne ni za druge.Kao sto je neko vec napisao, celiki je uspeh sam dolazak na SP. Naravno kad smo vec dosli trebamo da pokusamo da ostvarimo sto bolji plasman. Za çocetak treba da pikusamo da prodjemo grupu, sto ce biti jako tesko. Protiv Kameruna smo verovatno blagi favoriti. Ali Scajxarska je protiv nas favorit To je reprezentacija koja je u LN pobedila Spaniju i Portugal. Reprezentaxija koja je na proslom EP ozbaxila Francusku. Ipal sa njima mozemo da se nadigravamo i da ih pobedimo Verocatno mozemo o sa vecinom reprezentacija. Ali ipak treba da shvatim da ima mnogo kcalitetnijih reprezentacija od nase Naravno da ne teba nista zameriti nasim momcima. Oni uvek daju sce od sebe, ali nazalost nekad to nijecdocoljno
    (Kuki, 24. novembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  81. Uvijek cu da gledam reprezentaciju,ko god bio trener I kakvi god bili rezultati,ali ovo nocas nije za pohvalu.Ne znam kako postoje ljudi koji su ovim zadovoljni?OK je izgubit od Brazila, ali sta smo mi pokazali?Pa loptu ne mozemo da zadrzimo.Znaci fudbaleri Koji igraju u ozbiljnim klubovima to ne znaju.Stavrnk sam razocaran bio prikazanim.No eto, idemo dalje, Ali nisam optimista toliko ka prije meca protiv Brazila.
    (dada, 24. novembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  82. Само једна оваква утакмица је била довољна да покаже сву слабост и тима и селектора !
    (Никада зарез - увек ЗАПЕТА, 24. novembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  83. Nemamo pojma. Gdje je nas cuveni vezni red. Rezlutat nije stvarna slika, trebali smo izgubiti 6 ili 7-0. Pokazalo se da igrati bunker protiv Brazila ne vrijedi i da je to potpuno pogresna taktika. Izgeldalo je kao da ih je duplo vise na terenu. Prijem lopte nikakav, pasovi nula, otkrivanje nula. Totalna bezidejnost. U drugom se stalno igralo u nasem sesnaestercu. Ocekivali smo vise. Nije Brazil toliko dobar koliko smo mi losi. Zasto Vlahovic i Jovic ne igraju od pocetka. Ovakvom igrom gubimo i od albanaca-svajcaraca.
    (Nikola, 24. novembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  84. Brazil je prejak za bilo koga. Predviđam finale Brazil - Francuska, Brazil uzima trofej sa 2:1 ili 3:2.
    (Tarabić, 24. novembar 2022 23:58)

    # Link komentara

  85. Nismo imali sredine, džaba što SMS košta toliko i što se svi otimaju od njega, pojeli su ga večeras
    (spin, 24. novembar 2022 23:57)

    # Link komentara

  86. Brazil nije posebno snazna ekipa. Mogao bih se kladiti da ce ih prva ozbiljnija reprezentacija eliminisati sa SP. Danas su pobedili ne zbog visokog kvaliteta vec zbog nejake anemicne Srbije. Mi u ovakvom izdanje nemamo sta da trazimo ni protiv Kameruna a sa Svajcarskom da ne govorimo. Losi smo u fudbalu, nemamo taktiku, strategiju, organizaciju... Sve isto kao prethodnih nekoliko decenija.
    (Dan mrmota, 24. novembar 2022 23:55)

    # Link komentara

  87. Posle Saudijske Arabije i Japana, evo iznenadio je i Brazil....
    (boki, 24. novembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  88. Nije sramota izgubiti odboljih, ali je sramota na koji način . Niko od naših nije pokazao borbenost ni sračanost. Da ne grešim imalo je par naših koji su se trudili , ostatak ekipe kao daje već u svlačionici pre izlaska na teren izgubio utakmicu.
    (ika, 24. novembar 2022 23:50)

    # Link komentara

  89. Mučno je bilo za gledanje. Jesu bolji, al ovakva Srbija bi izgubila i od Nepala
    (Gile, 24. novembar 2022 23:50)

    # Link komentara

  90. Pricajte sta god hocete, ali na mene je najbolji utisak ostavio ovaj mali Pavlovic. Bek prva liga. Gine za svaku loptu.
    (Drale, 24. novembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  91. Pavlovic kad primi loptu meni srce preskoci, ne zna dal je dosao ili posao, a tek oni pokreti, kao onaj drugar sto nema pojma o fudbalu al ga moras pozvati jer ti fali igrac. Tragikomicno.
    (Hulk, 24. novembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  92. Nije Brazil bio toliko dobar koliko smo mi bili losi, neorganizovani, bezidejni, spori, skoro paralisani. U prvom su pickali loptu u njihovoj polovini, vracali golmanu ako da ih je bilo strah da predju polovinu terena.
    Kada smo primili prvi odmah su zivnuli, ali ne moze se tako protiv mocnog Brazila. Kazna je stigla brzo. Mislim da su Brazilci posle drugog gola usporili da se ne trose bez veze jer su videli da od ovih nema nista.
    Nije katastrof izgubiti od Brazila, ali je sramota ne pojaviti se i igrati od srca.
    Pa oni tri povezana dodavanja nisu mogli da urade cisto. Lopta im non stop skakuce, pasovi su neprecizni, sutira se nasumice samo da se otarasi lopte.
    Ocigledno da sa ovakvom igrom necemo ici nigde.
    Nadam se da ce ovaj poraz da ih probudi i da opokazu barem malo od onog sto su pokazali na kvalifikacijama.
    Uglavnom danas sam pojeo svoje zivce od muke, pa ovakvu igru gledam vec skoro 50 godina, osim pojedinih sjanih trenutaka.
    (Milosav, 24. novembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  93. Dobro... i šta sad mogli ste primiti i pet komada da vas golman nije spasio. Udarili na gol protivnika niti jednom niste. Malo ste visoko poletjeli kao da ono sa Portugalom u kvalifikacijama nije bila sreća još u Beogradu. Vidite se tu gdje imate šanse, izgubili ste tri boda ali nije niti Kamerun slab.
    Sve je moguće samo nemojte opet dajte nam da se igramo. Ako mi ne potučeno Kanadu onako muški idemo i mi doma šta ćemo tamo.
    (omniameamecumporto, 24. novembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  94. Nije sramota izgubiti od Brazila i nismo deklasirani. Ovaj i kvakav Brazil ce najverovatnije osvojiti SP.

    Ono sto brine je nasa losa fizicka sprema, nedovoljna motivisanost, povrede.

    Ovo NIJE Srbija iz kvalifikacija i Lige Nacija. Ovo mora i moze bolje.

    Mora se to popraviti do ponedeljka i Kameruna. Ako pobedimo Kamerun, a verujem da hocemo, odlucujuca ce biti protiv Svajcarske gde su sanse 50-50.
    (Kontras, 24. novembar 2022 23:38)

    # Link komentara

  95. Utakmice u grupi su nebitne, mozemo sve da izgubimo.

    Nasi tempiraju formu za eliminacioni deo.
    (Strucno misljenje, 24. novembar 2022 23:36)

    # Link komentara

  96. Ma Piksi znao da Brazil ne može da se pobedi...

    ... pa rešio da zavara i opusti (malo manje) Kamerun i (mnogo više) Švajcarsku.

    Videćete da će dobiti Kamerun na mišiće.... a onda će biti rapsodija protiv Švajcarske... razmontirace ih
    (Don Kihot Balkanski, 24. novembar 2022 23:35)

    # Link komentara

  97. Jel moguce da mi nikada ali NIKAD nismo odigrali na nekoj vaznoj utakmici na primer 2 pasa petom ili da nikad nismo nekom gurnuli loptu kroz noge, da niko nije pokusao volej sa 25 metara

    Posle SVAKE nase utakmice na SP prica se samo o sudijama i o tome kako je moglo bolje

    Pa gospodo ako imas mu..a onda u 3 minuti gurnes kroz noge nekom brazilcu slomis ga dva puta na laznkak pa makar nesto zapamtis sa utakmice

    Mi smo izgubili 2-0 ove utakmice se nece secati za 3 dana neko ce se setiti samo golu brazilca koji je smekeski dao gol

    Nasi fudbaleri su kao deca preplaseni i nemaju hrabrosti NI MALO ali NI MALO

    Na SP se igraju epske utakmice koje se prepricavaju 50 godina ali ne ovakve utakmice

    Ovo je destrukcija fudbala sto mi igramo
    (dule, 24. novembar 2022 23:34)

    # Link komentara

  98. Sve je veoma jednostavno, problem je nastao na psihickom planu. Ne na fizickom.

    Piksi ih je ubedio da mogu sve, Djokovic je rekao da dolazi na finale, stvorio se ogroman pritisak javnosti. Pa jos Saudijci pobedili Argentinu preokratom. A onda su izasli na teren, gde je maltene ceo stadion navijao za Brazil. Brazilci uporni, shvatili nas maksimalno ozbiljno. I onda se rusi ta slika u glavi, oni su potpuno psiholoski nepripremljeni bili za ovaj mec.

    To je proizvelo ogroman zamor. Bukvalno STRES!

    Naivno odradjena prva utakmica, ali ona ionako nije bitna. Bitne su sledece dve.
    (Trotters Independent Traders, 24. novembar 2022 23:33)

    # Link komentara

  99. Mislim da dosta gresimo.
    Ako ides na prvenstvo da bi samo ucestvovao, onda nemoj ni da ides.
    Samim tim sto si se kvalifikovao znaci da postoji nesto u toj ekipi.
    Ides da pobedjujes!!
    Pobedama si dosao do tog takmicenja, nisi parolom vazno je ucestvovati.
    Pa sta ako je Brazil?
    Bio je i 2015e.
    Moze naspram tebe da bude ko god hoce, ides da se boris da pobedis!
    Za mesec dana ce igrati protiv tih istih Brazilaca u klubovima i kidace se sa njima,bice bolji,pobedjivace... nesto ih ne vuce da igraju za reprezentaciju.
    Bude po koji bljesak, ali i dalje nesto koci
    (Ivica, 24. novembar 2022 23:31)

    # Link komentara

  100. Odavno nisam video ovakav Brasil, od daleke 2002 na Juznoj Koreji,prvi i jedini Favorit za prvo mesto…???
    (Maki123, 24. novembar 2022 23:31)

    # Link komentara

  101. Ovi napaljeni sto velicaju Arabiju i Japan neka sacekaju sve 3 utakmice pa da vidimo gde je ko. Tako su dizali glas za Serif protiv Real i Dinamo protiv Celsi pa znamo kako su oni prosli. Puka sreca i nista vise. A Piksi da ubaci Luku Jovica, izgleda ovi povredjeni.
    (Delpo, 24. novembar 2022 23:30)

    # Link komentara

  102. Volimo fudbal bas volimo ali jako ne znamo da ga igramo. Mnogo smo losi i netalentovani ali i dalje najvise volimo fudbal.
    (Priti, 24. novembar 2022 23:30)

    # Link komentara

  103. Moj utisak je da se 99% utakmice igralo na našoj polovini. Brazilci odlični, naše mrzelo da trče, umorni a prvenstvo ni počelo nije, ne kapiram, bez trčanja nema rezultata. Lopta kao da i nije bila u posedu ovih naših zvučnijih imena, nestadoše svi, ostadoše Pavlović i golman... Ne zabrinjava poraz, zabrinjava igra i pristup...
    (Eva, 24. novembar 2022 23:30)

    # Link komentara

  104. Meni je neverovatno da Gudelj ili ko vec stoji pored njega i ne skida mu loptu , pusta ga da napravi makazice
    (Igor, 24. novembar 2022 23:29)

    # Link komentara

  105. Нова сензација на СП, после Аргентине и Немачке и Србија изгубила од аутсајдера
    (СЕЛЕКТОР, 24. novembar 2022 23:28)

    # Link komentara

  106. Mogu pljuvati Neimara, ali je on majstorski odradio ono sa vezivanjem kopačke, gde je uspavao naše igrače, a oni su silovito krenuli u presing, gde je PONOVO Nemanja Gudelj izgubio loptu ispred svog gola i tada, na sreću nismo primili gol. Medjutim, to je u mnogome doprinelo da napunimo gaće i da u dalji tok meča udjemo totalno nesigurno.
    (Porter, 24. novembar 2022 23:27)

    # Link komentara

  107. Biti selektor Brazila je najlaksi posao na svetu
    (charlie, 24. novembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  108. Stvarno su mnogo jači. Međutim, ostaje gorak ukus zbog nemoći u jednom delu utakmice gde su u svakom napadu redjali gol sansu i bukvalno im nismo mogli nista. Svaka čast Milenkoviću i Vanji golmanu. Rezultat je i dobar u odnosu na zbivanje na terenu. Možda je trebalo izvršiti neke izmene i ranije, ako smo ostali bez snage. Uglavnom dobro smo prošli. Namučili smo ih u prvom poluvremenu. Da smo odigrali napadački tj sa ofanzivnijom postavom doživeli bi rezultatsku katastrofu. Tako da momcima želim da pokažu šta znaju protiv druga dva protivnika protiv kojih ce imati vise šanse. Mnogo više snage treba kada se branis nego kada napadaš. To zna svako ko je barem i potrčao za loptom, tako da ne treba mnogo zamerati momcima.
    (Bojan, 24. novembar 2022 23:22)

    # Link komentara

  109. Budjenje!
    (Johnny B, 24. novembar 2022 23:21)

    # Link komentara

  110. Najvece prasenje na svetu je bilo kad su Rusi bili ispraseni od Finaca '39 godine. Rusi igraju sa 22 igraca, Finci sa 2. I Finci ih isprasise za 5 minuta.
    (Sergio, 24. novembar 2022 23:20)

    # Link komentara

  111. katastrofa postavka prvo poluvreme. dugo da ne spominjem. jeste ovo bio brazil ali ovako se ne dobija utakmica. piksi je isao na nereseno umesto na pobesu sto niko nije ocekivao mada je to bilo najrealnije. lagali su nas sve vreme
    (aj, 24. novembar 2022 23:20)

    # Link komentara

  112. Tezak poraz i hladan tus
    Ali ipak moramo da nastavimo podrsku za tim i ono sto Piksi radi.
    Vazno je da se vratimo u ritam protiv Kameruna i onda nadamo se borbi sa Svajcarskom za prolaz
    Treba nam vise utakmica protiv dobrih timova. Kao daleki pogled sad smo u A konferenciji u Evropi i imacemo vise iskustva za ove borbe sto je dobro.

    Nemojte sad da se okrenuti prema pojedincima i reprezentaciji. Pustitve barem da prodje turnir pa da onda se sve gleda u skupu.
    Nije ovo bilo dobro danas ali Brazil je to, ajde da vidmo kako se vratimo u naredna dva meca

    Napred Orlovi!
    (Tyson, 24. novembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  113. Izgubiše Argentina i Nemačka, sad i nas iznenadiše Brazilci. Bar je bilo zanimljivo ovo prvo kolo sa toliko iznenadjenja. Nadam se da već od sledećeg kola nećemo dozvoliti više iznenadjenja i da ćemo opravdati ulogu favorita.
    (Diletant, 24. novembar 2022 23:18)

    # Link komentara

  114. Pa jesu bili bolji Brazilci nema sta.Nas Vanja spasao jos jedno ,dva tri sigurna gola.Ali ono sto me smara kod ove ekipe Brazilaca sto se mnogo protezu po terenu,non stop traze faul (Neimar sramota od igraca) plus sudija svirao im sve.Uredu pobedice ali neka sami to urade.Ne treba im toliko pomagati.
    (Microsoft Power Point, 24. novembar 2022 23:18)

    # Link komentara

  115. Brazil mocan kao I uvek, to je njihova religija I drugacije ne znaju, nasi sa vise hrabrosti da Igraju I bice dobro. Igracemo u ligi nacija sa najboljim timovima I tu cemo da gradimo bolji mentality, a naravno da nista ovde nije zavrseno, imamo Jos dve utakmice I 6 bodova u igri I na kraju prolaz
    (Branimir, 24. novembar 2022 23:18)

    # Link komentara

  116. Nasi solidni. Svako ko je ikad pomislio da mozemo da se nosimo sa Brazilom nikad loptu sutnuo nije ili radi za neke sumnjive portable ruzicaste boje . Pa njima Gabi Martineli, Gabi Zezus greju klupu, a Firminja nisu ni poveli, imaju 5 boljih. O cemu pricamo? Videcemo i Spaniju, nemacku i francusku, da li ce i oni izdrzati 0-0 do 63. minuta. A sad Kamerun i Svica, da se dokaze gde smo.
    (Kg, 24. novembar 2022 23:17)

    # Link komentara

  117. gospodo mi smo imali 0 suteva, gde ste vi videli 1
    (snajper, 24. novembar 2022 23:17)

    # Link komentara

  118. Mene malo sramota
    (Di je glava Lajovicu, 24. novembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  119. Brazil za klasu bolji , mi uplašeni, nepovezani i orjentisani na nerešen rezultat.... Ko god igra takav fudbal , ne može ni očekivati bolji rezultat. A Brazil u drugom poluvremenu je bilo milina gledati. Sve u svemu dobro smo prošli. Idemo dalje, da probamo dobiti Kamerun i Švajcarsku, biće mnogo teško, ali ako to želimo moramo igrati moderan fudbal bez kalkulacija.....
    (Petar, 24. novembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  120. Realno Brazil nas je totalno demolirao večeras. Očitao nam lekciju fudbala. Lagano rutinski nas pobedio. I to treba priznati. Evo upravo gledam na RTS-u pričaju o VAR-u, o sudijama, ovo, ono, bla, bla, bla, kao kriv nam onaj, kriv nam ovaj, a nikako, nikako da kažu ovo: BRAZIL JE DALEKO BOLJI OD NAS I ZASLUŽENO NAS JE POBEDIO! A to je JEDINA ISTINA! I tačka!
    (Ivan, 24. novembar 2022 23:15)

    # Link komentara

  121. zalutali smo u katar - ono u lisabonu se slucajno desilo
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  122. Moj drug kosarkaski trener mi rekao; u basketu bolja ekipa uvek pobedi. U fudbalu to nije uvek tako.
    (021, 24. novembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  123. Da li su Piski i njegovi puleni gledali kako igra Saudi Arabia? Izgleda da nisu. Kako god, Brazil je prejak za nas a izgleda biće i za druge. Osim Francuske ne vidim ko bi im mogao pomrsiti konce.
    (Rope, 24. novembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  124. Srbija ne treba da bude nezadovoljna. Drugi gol Risarlisona vrtece se godinama u spicama sportskih emisija.a mozda i najlepsi gol svetskih prvenstava. Da je bila neka druga reprezentacija umesto Srbije to nebi bilo moguce.
    (Milovan, 24. novembar 2022 23:13)

    # Link komentara

  125. Ne boli mene poraz od Brazila, niti od žlj lige, već ona bezidejna igra, kukavička, drugim rečima ne znanje fudbala kad treba da se igra .. Može Piksi ili bilo koji trener da ti da nalog kako da igraš, ali brate fudbal se igra glavom i nogama valjda znate da napadnete i uradite to što su Brazilci dva puta uradili tj da date gol, to je cilj igre, i po mogućstvu dati gol više od protivnika, pokušati, probati, želeti, znati ...Izgleda da ipak ne znate. U ovom vremenu ratova, bezparice, krize, borbe sa EU, otimanjem Kosova i td, mi želimo malo radosti malo ponosa da znamo nešto .. Izgleda da samo Đoković zna da ima pet ili šest mečeva i tu ostavi srce i pobedi. Vi ste vaše srce ostavili u Lisabonu. Izvinite što želimo da pobedite za nas, vas, i oprostite nam što nam je žao što ne umete....
    (Ljubomir, 24. novembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  126. Došlo je za naplatu to što naši igrači imaju u nogama malo ovako jakih utakmica u reprezentaciji. Videlo se da u uplašeni i defanzivni od početka. Najprostija dodavanja su ima bila problem. Da su u kontinuitetu na velikim takmičenjima opet bi izgubili, ali bi utisak bio daleko bolji. Brazil je na skoro svakom SP najbolja ekipa. Njima može samo da se dogodi kiks pa da ispadnu ili da zbog nekih stvari van terena (npr. loša atmosfera u timu) loše odigraju i ispadnu.
    (Petar, 24. novembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  127. Da je Brazil iskoristio svoje sanse bilo bi 5,6 razlike, ovo je realnost, zaustaviti toliko okretna krila Brazila je naucna fantastika, srbija jednostavno ne pripada samom vrhu svjetskog fudbal ali mislim da ima dovoljno kvaliteta da se nosi sa Kamerunom i Švicarskom. Smanjiti dozivljaj i euforiju pa da se krene kako treba.
    (Sir djavo, 24. novembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  128. Sam plasman na prvenstvo je ogroman uspeh za Srbiju. Ali navijaci k'o navijaci, nerealni kao i uvek i svuda. Ali navijanje se ne bazira na realnosti. Na svu srecu Brazil se nije puno potrudio da nas vrati u realnost. Nakon ovakve dominacije Brazila 2:0 je ogroman uspeh za Srbiju. Sto se mene tice nek' gube i od Kameruna samo da ne izgube od Svice. Mada nisam optimistican. Ali kao sto rekoh, sam plasman je ogroman uspeh.
    (Sergio, 24. novembar 2022 23:11)

    # Link komentara

  129. Ljudi ja ne gledam fudbal deceniju i ne razumem se nešto mnogo ali mislim da onog Pavlovića treba da uramite. Čovek je bukvalno spasio nekoliko golova Brazila pride. Takođe golman Vanja vam je izvodio neke egzibicije na početku i prava je sreća što nisu dali još nekoliko gola. Tek se u drugom poluvremenu u poslednjih 25 minuta nekako aktivirao. Takođe sredina nam se uopšte nije videla i Brazilci su ulazili bez ikakve muke na naš deo terena. Prvo poluvreme dobro , drugo uspavano a i sudija im je malo više naklonjen.
    Ja sam zadovoljan obzirom da je Brazil favorit .
    Šta je tu je , samo napred!
    (Mitra, 24. novembar 2022 23:11)

    # Link komentara

  130. Zamolio bih dezurne pljuvace da se ne glupiraju, Brasil je vrv SP ove godine na ovom prvenstvu, videcemo kako ce proci ostale ekipe, ja msm mnogo gore..
    Tezak nam je raspored u grupi ali imamo sansu.
    (C i n i k, 24. novembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  131. Nacionalni praznik. Imali smo kornu protiv Brazil !
    (GeOs, 24. novembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  132. spori smo ko voz iz bara
    (zakazi pregled., 24. novembar 2022 23:07)

    # Link komentara

  133. Orlovi pali,orlovi pali...orlovi pali...
    (PC,Niš., 24. novembar 2022 23:06)

    # Link komentara

  134. Evo ma u Kataru.
    1. Ljudi jel neko stvarno misli da zemlja sa 7 mil stanovnika može da parira jednoj od 200 milki? Dajte osvestite se. Pa mnogo bogatije zemlje od naše mogu da gledaju i plaču kada ovi krenu da igraju. To su bogovi fudbala.
    2. Što se tiče loženja, pa mi smo male mace za to, kako se ovde lože Brazilci i Englezi. Tek da vidite kada ih očetkaju jače ekipe kako se pada. Mi ni ne znamo šta znači visoko leteti.
    3. Španci osvajaju ovo, ako ih neko može u tome sprečiti to su Francuzi. I to je to. Brazil, Fra i Špa, su dve klase ispred ostalih. Što kaže Piksi nije sramota izgubiti od njih, sramota je izgubiti od Saudijske Arabije.
    4. Nadam se da je momcima ovo neki nauk. Ako nema kretanja igrača koji nemaju loptu, džaba sve. Špnaci to godinama pokazuju. Naša najveća mana je što nam se ne oktrivaju igrači i što se plašimo da uđemo u duel i da odradimo rizičan pas. Jedan pošten dupli pas nismo napravili. Bez toga, ne možeš pobediti bolju ekipu. Simple as that.
    (Igorče, 24. novembar 2022 23:06)

    # Link komentara

  135. Da je Srbija i povela izgubila bi utakmicu. Nevjerojatno je koliko su skupi igrači hrvatske i srbije i koji igraju u najvećim klubovima a nemaju snage za trčati 70 min Nevjerojatno.Igrsš na svjetskom prvenstvu čekaš to 4 g i nemožeš trčati 90 min.
    (Crni zg, 24. novembar 2022 23:06)

    # Link komentara

  136. Brazil je iskoristio svoje šanse a mi svoje nismo i to je to. Da je u prvom poluvremenu sudija dosudio čist penal za Srbiju sve bi bilo drugačije. Ništa, idemo dalje i da im u finalu duplo uzvratimo.
    (Jovo Puzdra, 24. novembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  137. Mislio sam da je nemoguce da u modernom fudbalu jedna ekipa profesionalaca koji zive od fudbala moze zavrsiti utakmicu bez suta na gol..
    (Hugo Boss, 24. novembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  138. Pa, očekivano. Čim vidiš da naši igraju bunker, znači da gubimo. Istu priču sam gledao za ovih 40tak godina koliko pratim fudbal. Mora se igrati sa mnogo više srca i napadati da bi bilo nekog rezultata.
    (Selektor, 24. novembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  139. Malo gledam srpski nogomet, ali ono što sam jasno vidio jest da je Katai jako dobar igrač. Zašto taj čovjek nije na terenu?
    (peća mihailovski, 24. novembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  140. okej realno i očekivano. zabrinjavajuće je samo kako Tadić, Sergej, Gudelj i Lukić nismo mogli da sastave dva dodavanja... Trebali bi da nose igru i da preuzmu inicijativu a bili su nevidljivi.
    (ivke, 24. novembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  141. Gaženje jeste bilo, ali kakva bruka druže??? Jesi ti očekivao neki drugačiji ishod? Brazil. Jel treba još nešto napisati? Cela naša država stane u jedan njihov grad, a nema niti će biti fudbalskije nacije od njih. Za nas prvenstvo tek počinje, ovo je bila revijalna utakmica da se Brazil zagreje. Kamerun i "Šipce" da dobijemo, to je realnije...Čuj, bruka...
    A odbojka. I tada je naša država stala u njihov grad, pa šta bi. Nije strašno izgubiti, ali je strašno da mi nismo šutnuli u gol, oni su mogli da igraju bez golmana, nije im ni trebao.
    (Goran, 24. novembar 2022 23:02)

    # Link komentara

  142. 0 suteva u okvir gola 97 min.
    (voi, 24. novembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  143. Realnost. Neka je Brazil i buduci svetski prvak, ovako se ne igra fudbal. Nasa stara prica, od kako ja pratim fudbal. Uvek smo imali sasvim solidne igrace, koji u klubovima igraju neke bitne uloge, ali kada dodju u repku, uvek ocekuju da ce neko drugi da odigra i da trci za njih. Ovako je "igrala" i Piksijeva generacija, koja je po imenima bila mnogo jaca. Nas problem je sto mi nemamo igru. Nasi veznjaci se uplase, niko ne trazi loptu, eventualno dotrce da "ledjima okrenuti ka golu" odigraju dupli pas sa odbranom i ocekuju da ce odbrana da im kreira napad. Ne moze da se igra fudbal sa tri vezna "kvaritelja igre", tu smo jedino uvek bili dobri. Uvek smo imali dobrog zadnjeg veznog, nekada i vise komada i to je to. ALi i kada ne znas da igras fudbal, onda trcis i to trcis dok ne padnes. Moze nekom da se ne svidja sta cu da napisem, ali Hrvati se ne bi obrukali ovde, ako nista drugo, ne bi odigrali ovako jadno. Hrvate sreca deli, kao uostalom i sve druge ekipe koje dodju do zavrsnice, a nama treba puno vise od srece. Videcete kako ce druge ekipe odigrati protiv Brazila, bez straha. Vanji svaka cast, pa cak i momcima u odbrani iako su i delovali mlako, ali kad te ovako napusti ostatak ekipe, ni ne mozes bolje.
    Uvak mi gubimo jer smo "neiskusni!???", jer smo bili umorni, jer su uslovi za igru bili teski... sudije nas kradu... itd...
    (3PO, 24. novembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  144. Ovi Brazilci Lete 🤣
    (EZeljko, 24. novembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  145. У финалу ћемо их размонтирати.
    (нс бој, 24. novembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  146. Svi vi, koji se sada pravite jako pametni, ste nesposobni za život. Propade svet zbog jedne utakmice. Pa sta ako smo izgubili? Što neko reče, to je Brazil, nije Lihtenštajn. Da li vam u vašim malim životima toliko fali da sve zavisi od fudbala? Žao mi je što smo izgubili, ali život ide dalje. Nije da Srbija nije za svetsko prvenstvo, nego jedan razmaženi i sebični deo našeg naroda nije za to. Ma bežite, bre...
    (Dejan, 24. novembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  147. odgledao ozark na netflix posle utakmice sad mogu lepo da zaspim
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  148. Bas me sramota. Nije to vise ni stvar kvaliteta, niti snage protivnika. Nama pred SP treba po jedan psihijatar na svakog igraca.
    Njima se pod pritiskom i reputacijom vecitih gubitnika, bukvalno noge odseku. Deluju kao potpuni amateri.
    Nedostatak koncentracije, nepravilno disanje, dovodi do toga da se nasi igraci uopste ne krecu. Igra samo onaj sa loptom ili koji je blizu protivnickog igraca. Svi ostali imaju olovne noge.
    Zao mi je sto smo uopste otisli na SP.
    (Gruja, 24. novembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  149. Kad je doček ispred skupštine.
    (Gagi, 24. novembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  150. Ma nije nista strasno, navikli ste vi da gubite jos 1389, a da slavite kao pobedu. Nece vam ni ova biti zadnja!
    (komsija sa Kosova, 24. novembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  151. jel moze u toku sp da se smeni selektor?
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  152. Rezultat je odličan. Udarci 24 3 u okvir gola 10 0 posed lopte 75 25 stativa i prečka i samo 2 0 možemo pevati od sreće što nas nisu nakantali mogli smo proći kao Kostarika il Iran.
    (Boško, 24. novembar 2022 22:54)

    # Link komentara

  153. Milinkovic Savić se posvađao s'nogama...momak nije dve lopte primio kako treba za celu utakmicu,a važi za glavnog igrača na sredini terena...
    (Šlager pevač, 24. novembar 2022 21:40)
    ja to pričam odavno..dovolljno mi pet minuta da ocenim igrača,kao fol ima prekid,visinu...a igra veznog igrača...da skratim u nijednom timu bivše juge sedamdesetih i osamdesetih ne bi bio ni rezerva po znanju,tehnici,kreaciji...garantujem...Pa jedan Hukić i Mulahasanović su za Ovoga Haris Škoro...
    (tompus, 24. novembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  154. Mi imamo mali broj kvalitetnih igraca, Sergej, Tadic, Mitrovic, Vlahovic, eventualno Kostic su vrhunski, ostali su prosecni klupski igraci i igraju upravo tamo gde i kvalitetom zasluzuju.Moze nekad i nekome da je dan pa da pruzi partiju zivota ali to je to sto mi imamo.Pola od vrhunskih izlaze iz povrede, van ritma su, ostali dobiju udvajanje i nema ko da povuce.Nije kriv ni Piksi ni igraci, nisu se obrukali i valjda ce na narednim utakmicama da bude bolje.I da ispadnemo u grupi opet glavu gore i raditi naporno za sledece kvalifikacije, sam dolazak u Katar je uspeh, sad sa Piksijem bar ima neka nada za buducnosti.
    (Srce, 24. novembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  155. Ne kontam zasto Gudelj igra i mislim da Pavlovic ima smetnje u razvoju. Zasad, bravo golmane. Toliko.
    (Sark, 24. novembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  156. Zapeo Piksi za drugo poluvreme a mi smo imali mnogo sreće i u prvom i u drugom. Jedino se slažem sa njim da su naši u 60 minutu stali kao da niko nema snage ni 3 koraka da napravi.
    (Hik, 24. novembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  157. nije prejak , dozvolili smo mu da bude jak ! videćete protiv švajcaraca da nije prejak, moguće da utavrljaju neki gol ,ali da ih napucavaju ko na treningu da im seva kroz uši e to neće da može
    (Misa, 24. novembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  158. Mislio sam da se sa zavrsetkom utakmice zavrsilo mucenje. Na zalost, ono se nastavilo i na konferenciji za stampu, jos je mucnije bilo za gledanje. Izraz lica Memedovica kad je kamera presla na njega sve govori.
    (Slavisa V., 24. novembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  159. Kakav lik!
    Nikad u životu nisam video da igrač tokom meča skida sebi dres kao da je frajer..
    A onda vrh, svi na terenu da poćne drugo poluvreme on polako zadnji dolazi oblači majicu na terenu a utakmica počela on veže pertle!!!!!
    Hahahahha auuuuuu
    (Sheriff, 24. novembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  160. Ko god je ocekivao neki povoljan rezultat nije normalan, drugo je navijati a drugo biti realan. U prvom poluvremenu sa previse respecta su igrali sa nama, cim su dodali gas u drugom odma se videlo gde smo i sta smo. I pre prvenstva se znalo da se od nas ocekuje rezulat u ostale dve utakmice. Gorcina ostaje sto nismo uspeli jedan krsten pas da napravimo, Tadic najlosiji na utakmici od koga se najvise ocekuje, za njim u sivilo su se nasli i Zivkovic, Gudelj. Mnogo nam je falio Kostic da pokrije tu bekovsku poziciju, jer Mladenovicu nije mesto niti ima kvalitet za ovakvu jednu utakmicu. Videcete totalno drugu Srbiju kada se bude igralo vec sledecu utakmicu, kada se budu vratili na svoj stil igre od pocetka.
    (Bigule, 24. novembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  161. Nemci oduvali ovaj Brazil 7:1 u Brazilu
    (zakon, 24. novembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  162. Pevanje naših igrača i sprdanje dajte Brazil da se igramo Luka Modrić je preveo Casemiru Rodrigu i Vinicijusu i onda se desilo sve ovo šta se desilo.
    (Zoki Bg, 24. novembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  163. Vidi se da je Piksi razočaran i ljut kao ris. Jedva se suzdržavada ne plane. Sigurno su ga svi povređeni ubeđivali da su spremni. Verujem u daleko bolju utakmicu protiv Kameruna.
    (Nikad izvini, 24. novembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  164. Nije problem izgubiti od Brazila, to je u neku ruku i očekivano, problem je totalna bezidejnost, 0 šuteva u okvir u gola i sva "dodavanja" koja su bila sumanuto izbijanje lopte, niko na loptu nije stao i pogledao ispred sebe. 2:0, rezultat iz snova za ovakvu igru, realno trebalo je bar još 3 da primimo...
    (Sale, 24. novembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  165. Najlošiji utisak mi je ostavio Pavlović. Žuti na samom početku. Trom, spor. Loptu ne drži ni 1 sec. Blago užasan.
    (Mika, 24. novembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  166. Ljudi treba biti realan. Ovi su najjači na prvenstvu. Ne može da se igra sa njima, jednostavno ne može. Vrhunska odbrana, vezni red i onda dolazimo do najkvalitetnijeg i najraznolikijeg napada na planeti trenutno. Ljudi bre imaju 8 napadača u rosteru i ne zna se ko je bolji, mogu da biraju ko će da igra. Sa klupe im ulaze igrači koji su kvalitetniji od prvotimaca. Na sve to 2 ponajbolja štopera sveta i vrhunski bekovi pozadi. 2 0 je još i dobar rezultat, mogli su 5 da nam daju. Istina je da se nismo naigrali, ali realno nismo ni mogli mnogo više od ovoga večeras, presing po celom terenu 90+ minuta čoveče, neverovatno. Brazil ako ne osvoji nisu ništa uradili, a mi da se okrenemo Kamerunu. Siguran sam da ćemo pokazati pravo lice, verujmo u momke. Ponosan sam kad vidim onoliko srpskih zastava na stadionu u sred Katara. Ajmo Srbija!
    (Тома, 24. novembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  167. Ljudi morate da shvatite da smo mi mala zemlja i nemamo taj fond igrača i nemamo taj kvalitet,liga nam je slaba i kvalitet lige je loš.Piksi uopšte nije kriv on raspolaže sa takvim igračima u to je to.Fizićki ne možemo da pariramo nijednoj reprezentaciji.Brazil je velesila i ima najbolje igrače sa neverovatnim kvalitetom i trkačkim sposobnostima.Oni će i da osvoje ovaj turnir.Sada je pitanje da li mogu da se oporave posle ove totalne provalije.Sve u svemu to je to ne možemo da očekujemo nešto više.
    (Nenad, 24. novembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  168. Nije problem poraz od Brazila nego prikazana igra. Ako neki igrači nisu spremni, nisu trebali ni igrati. Protiv Brazila se može ne izgubiti samo ako ih napadnete, jer se puno lošije brane nego što napadaju. Kad ih je Njemačka usred Brazila stisnula razvalila ih je 7:1.
    (Rade, ZG, 24. novembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  169. Hrvati su neopevani srećnici kada duplo gori nego mi pobede Argentinu u utakmici gde su bili nevidljivi, pa onda opet uz pomoć sudija prođu Dance i Engleze. Rusima su srećno utrpali gol. Penaldžije.
    (Simke obavezni vojni rok, 24. novembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  170. ???, MitroGool, Vlahogool??, Nespominjite ih Višeps:zaboravio tadiča(bolji od Modriča itditd...)
    (željkovameli, 24. novembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  171. Sve reprezentacije se hvale kako su u punom naponu snage zbog zimskog termina prvenstva, jedino su naši igrači u fizičkom šoku nakon ove utakmice. Piksi je šokiran padom forme u drugom poluvremenu? Koliko on poznaje ili ne poznaje ekipu? Čudne stvari.
    (???, 24. novembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  172. Piksi: "Pokazali smo da protiv Brazila može da se igra."
    Može, ali sa dva golmana :-)
    (yyy, 24. novembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  173. Gaženje. realno bi bilo 5: 0...bruka.
    (Kriger, 24. novembar 2022 22:32)

    Gaženje jeste bilo, ali kakva bruka druže??? Jesi ti očekivao neki drugačiji ishod? Brazil. Jel treba još nešto napisati? Cela naša država stane u jedan njihov grad, a nema niti će biti fudbalskije nacije od njih. Za nas prvenstvo tek počinje, ovo je bila revijalna utakmica da se Brazil zagreje. Kamerun i "Šipce" da dobijemo, to je realnije...Čuj, bruka....
    (Nerealno realan, 24. novembar 2022 22:46)

    # Link komentara

  174. Ne kapiram, zašto selektor pominje nedovoljnu spremnost Mitrovića, Vlahovića i Kostića, kad lopta ne bi ni stigla do njih. Zakazala je sredina terena potpuno.
    (Radovan III, 24. novembar 2022 22:46)

    # Link komentara

  175. Kritika je jedna i velika...mnogo smo se "puvali", što bi reko Kari Pešić al očigledno da je bilo u prazno...
    (Marko, 24. novembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  176. ja ne vidim sta smo lose uradili. brazil je pokazao vrhunsku igru. mi smo mogli samo da se branimo i trazimo sanse u kontri. to smo i uradili. pritom kada je brazil poveo, piksi pojacava napad! Bravo! tu smo pokusali i dali maksimum ali nije islo. primili smo jos jedan gol i to je to. primili bi jos 5 da Milenkovic brat nije odigrao vrhunski. Sergej mi je najslabija karika. uvek nadmen i pun nekih trikova koji nikad ne upale. uglavnom ovo je odlican rezultat. ako ovako odigramo sledece dve tekme, dobijamo obe!
    (zoo, 24. novembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  177. Sramotno priznanje selektora da je na prvenstvo poveo povređene igrače jer bi ga javnost u Srbiji "nije mi jasno šta?". To je njemu onda savršen alibi. Još jedna sramota. Kako selektor ne zna zašto mu ekipa pada fizički? Laž! Oni nisu pali, oni su standardni takvi. Na ovom svetskom prvenstvu nisu ekipe iz kvalifikacija. Na kraju, očekivanja od selektora bez ikakvog iskustva da na atmosferu vodi ekipu kroz ovakav turnir je krajnje neozbiljno.
    (Zlatko, 24. novembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  178. Vidim da sada kreće priča kako nam je falio Kostić :-)
    Komedija. Ljudi zaboravljaju da smo došli na SP tako što ga je Mitrović nekako umuvao u 90+ minutu, Realnost je da smo suvi prosek. Piksi je u slučnoj situaciji kao Pešić, sa jedinom razlikom što on nema Jokića. Jokić je svetska klasa i bar je bio dovoljan da se prođe grupa, a ovde nema na koga da se čovek osloni. Kad igraju protiv svetske klase, vidi se iz aviona da ne pripadaju toj klasi.
    (Alkos, 24. novembar 2022 22:43)

    # Link komentara

  179. A bre dobro smo i prošli. Piksi ostavka.
    (Stanoye, 24. novembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  180. Al što se ovde neko teši kao “pa nije loše 2:0” alo ljudi, ostalo je samo 2 jer su bili u pm neprecizni i još nesrećne dve stative! Realno je trebalo da bude 6:0 i toliko! Više sreće u 2026, jer ovaj put je kraj (biće isto sa Švajcarskom i Kamerunom)!
    (Šone KV, 24. novembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  181. Nazalost, pristup igri protiv najjacih se nije promjenio. Uplasili smo se, ko i uvijek. Pritisak je bio na Brazilu, ne na nama. Ovu utakmicu je trebalo odigrati muski, pa i neka izgubimo. Nismo promjenili taj kukavicki mentalitet fudbalske reprezentacije. Posle primljenog gola, selektor je prenaglio s brzinom.izmjenama, s obzirom da je ostalo jos 30+ minuta do kraja. Pogubili smo se, panicili, ostavili previse prostora za kontre i mogli smo da primimo jos 4 gola. Pristup igri i takticka greska posle primljenog gola su selektorova odgovornost. Od Brazila nije sramota izgubiti, ali je uvijek sramota kukavicki igrati. Uvijek smo imali odlicne igrace, ali nikad hrabrost. Nazalost, posle kvalifikacija i Lige nacija, ocekivao sam da smo se promjenili. Ali, ne vidim razliku izmedju nocasnje fudbalske filozofije i filozofija svih prethodnih selektora.
    (Ivan, 24. novembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  182. Srbija zalutala u Katar.
    (Nazalost, 24. novembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  183. uzeo sam odmor da odgledam svetsko ko covek, izgleda da cu u utorak nazad na posao.
    (montoya, 24. novembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  184. Sve je jasno kao dan, Brazil je za nekoliko klasa bolji od nas i to treba priznati i čestitati im na ovoj pobedi. Ja sam to i pre meča znao, i nisam se nadao nikakvom iznenađenju, jednostavno Brazil je bio toliko dominantan večeras da nas je jednom rutinskom laganom igrom pobedio. Možemo biti srećni što nismo primili još toliko golova minimum. Da nismo imali ludačku sreću u nekim situacijama ovaj rezultat je mogao biti još ubedljiviji za Brazil. Brazilci su dominirali u svemu, u tehnici, trčanju, pasovima, šutevima, ama apsolutno u svemu, naši su imali velike probleme da pređu sopstvenu polovinu terena, i ne zato što smo mi toliko loši već je Brazil daleko bolji tim i to je večeras pokazao i dokazao. Brazil je krem fudbala u svetu, glavni favorit za titulu, i nije sramota izgubiti od njih. Znači nikakva malodušnost ne bi smela da se javi posle ovog meča. Naše prave šanse su protiv Kameruna i Švajcarske. Čestitke Brazilcima na zasluženoj pobedi protiv Srbije večeras.
    (Ivan Veljković, 24. novembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  185. Povratak u realnost. Nadati se boljoj igri protiv Svice i Kameruna...
    (Zorz, 24. novembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  186. Zapeo Piksi za drugo poluvreme a mi smo imali mnogo sreće i u prvom i u drugom. Jedino se slažem sa njim da su naši u 60 minutu stali kao da niko nema snage ni 3 koraka da napravi.
    (Hik, 24. novembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  187. Nije ovo neočekivano i toliko strašno nego je suluda bila sva ona euforija da pobeđujemo Brazil i bla,bla,bla.Brazil je svetska fudbalska sila i treba im čestitati na pobedi.
    (Bole BG., 24. novembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  188. Борили се момци, клизали на сваку лопту, оставили срце на терену, али Бразил једноставно бољи. Свака част и сад на Камерун.
    (Из угла, 24. novembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  189. Brazil plesa Sambu sa Srbijom
    (Dragan, 24. novembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  190. dva kljucna momenta po meni, zuti karton u 6 min. igre bespotrebno od strane suca, tu nas je odmah saseko i stavio do znanja da ne mozemo da pobedimo i drugi ne vodjenje kataija na prvenstvo jer osim tadica mi nemamo veznog igarca koji moze jednim potezom da nesto uradi
    (srki, 24. novembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  191. Nije Brazil prejak nego smo igrali sa previse respekta.To nam se obilo o glavu
    (Bojan, 24. novembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  192. Brazil je klasa. 45 minuta smo imali egal ugru. I videlo se da će Brazil u prvih 15 minuta drugog poluvremena krenuti da nas razbije. Piksi je pogrešno postavio izmene. Ne igra se ova utakmica sa 2 špica, nego se učvršćuje odbrana. Ono što ne valja je nedostatak kontri i brzine. Ali, očekivan poraz, koji treba večeras zaboraviti i okrenuti se utakmicama u kojima moramo pobediti.
    (Pridjen, pozdravin se, 24. novembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  193. Bravo momci,
    samo,
    nemoj dodavat loptu meni.
    (jel me netko trazio, 24. novembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  194. 40 godina igram fudbal.
    Kosta Rika, Rusija, Koreja, Srbija, Iran… mozes kucu da stavis da ce biti poslednji u grupi.

    Verovatno i kod pomenutih, kao i u Srbalja, svaki put se ocekuje osvajanje SP.

    O cemu to govori?

    ??
    (ime, 24. novembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  195. Sramota za trenera ovako da se postavi taktika i igraci nespremni pa crknu posle 35min.cist amaterizam.Mislim da mu je jasno posle ove utakmice da mi ne mozemo nikad da igramo3-4-3.Najvisa smo ekipa ali zato i najsporiji na turniru.Imali smo srece trebali smo izgubiti sa mnogo vecim razlikom.
    (Nidza, 24. novembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  196. Setite prvu utakmicu jos od 1990. Tada Nemacka nas pobedila i kasnije postala svetski prvak. Vidim slicnosti i verujem da cemo imati slicne rezultati kao tada.
    (Janoš, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  197. Ja mislim da je ovo bila taktika da idemo na 0:0 ili što manji poraz, jer u slucaju istog broja bodova sa Svajcarskom gleda se gol razlika. Videcete protiv Kameruna ofanzivu svih 90 minuta jer igramo za gol razliku i da se izborimo da nam protiv Svajcarske bude dovoljan i bod.
    (Jugosloven, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  198. Morao je Vlahovic ili Jovic od pocetka umesto rovitog Mitrovica. Kostic takodjer. Sad sta je tu je, odvalili su nas i sad smo aterirali na zemlju. Pokusati pobediti Kamerun, to je sad uslov za bilo sta.
    (CHE, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  199. Ni jedan sut u gol protivnika za 90 minuta nisam vidio!.
    (Karamurat, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  200. Dajte Srbi stabiliziratjte se. Bez panike u iduće dvije i imate prolaz. Bolje da ste sad izgubili od njih nego u finalu. Samo polako, tekmu po tekmu. Kvalitet imate.
    (Maxim, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  201. Uvaliće Šaćiri, ja vam kažem.
    (Aleksandar, 24. novembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  202. Bicemo Svetski sampioni!
    Nije taj Brazil nesto!
    Razbicemo Brazil!
    Niko nema napadace kao mi!
    Piksi je legenda,Brazil nece da se vidi na terenu
    Nema taj Brazil vezni red a ni neku odbranu!

    Milenkovic “da se isprsimo Brazilu”!

    Stvarnost: nula suteva na gol
    (Lozenje, 24. novembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  203. Čisto da pametnjaković. Srbija je 2015 godine na SP do 20 godina prvi meč izgubila. Ostalo je istorija. Polako sa negativnim komentarima. Sutra je novi dan. U ponedeljak nova utakmica, u petak još jedna. I Kamerun i Švajcarska su mnogo slabiji i od Brazila i od Portugalije. Nije kraj prvenstva. I drugi ide dalje.
    (Šampioni, 24. novembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  204. Mučno za gledati, a opet, nemaš šta da zameriš ljudima osim možda prevelikog straha i treme. Bolji su i fizički i tehnički od nas, i to mnogo.
    (Slaya, 24. novembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  205. Njemacka je 90' nagrdila Jugu u prvom kolu,razbila je tacnije....i sta je posle bilo?Napred Orlovi
    (shone bjelovacki, 24. novembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  206. Segrej je apsolutna katastrofa, kao što je igrao i prošlo svetsko prvenstvo...tek pred sam kraj poluvremena je uspeo da ima tačan pas. U drugom još gori.
    (Mrki, 24. novembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  207. Zašto nije igrao Tadić??
    Nije problem izgubiti od Brazila ,Srbija treba biti zadovoljna jer je mogla primiti još 3-4 gola.
    Brine pogubljenost posle primljenih golova.Nije pitanje ko je nocas igrao dobro,vec ko je bio najveća rupa.
    (Žorž, 24. novembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  208. Brazil je po imenima prvi favorit. Ne znam šta im se desilo protiv Argentine na kontinentalnom šampionatu koja ima samo par igrača te klase, ali eto, Argentinci su iznenadili Brazil kao Saudijci njih. U svakom slučaju izgubili smo od mnogo bolje ekipe, a gol razlika nije tako strašna. Sad moramo da pobedimo sledeće dve i prolazimo. Nećemo doći do polufinala, kao što ljudi lupaju, ali nema veze, bitno je da uspostavimo kontinuitet. Neka prođemo grupu na par prvenstava, pa obda polako da gradimo nešto.
    (jsx, 24. novembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  209. Trebali su da prime jos 3 - 4 komada
    (Dobro su prosli, 24. novembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  210. Ne znam sta se svi ovde razmecu kritikom! Brazilci 5-struki svetski lrvaci, jedna od nsjmnogoljudnijih zemalja na planeti - a mi? Koliko nas ima, i kako nemamo ligu - ODLICNO!!!
    (olala, 24. novembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  211. Bravo za mene, pogodio sam 2:0 tacan rezultat! Elem, ko je ocekivao drugacije on ili je zaslepljen pristrasnoscu, ili se ne razume u fudbal. Brazil je jedna od top 3 svetske reprezentacije, i mi smo daleko od tog nivoa. Za nas prvenstvo tek sada pocinje, i sada je vreme da igramo sa sebi ravnima. Molimo boga da sada izvucemo X protiv Kameruna, a da Svajcarska izgubi od Brazila. Tako bi u zadnjoj utakmici imali sve u svojim rukama i verujem da bi uz malo srece i pobedili!
    (navijac, 24. novembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  212. Nasa najjaca karika sredina terena je kapitulirala protiv Brazila. Igrali smo 97 minuta bez sredine terena. Odbrani svaka cast na ovoj vetrometini sta su sve spasili pocev od Vanje. Nije mi jasan Piksi da je Sergeja drzao u igri celu utakmicu, pa videlo se da nije 'u terenu'. Mozda je moglo drugacije da je potegao prave poteze, ovako su dobili krila po datom golu, a mi se raspali. Lazovic udje sa klupe i pas ne zna odigrati. Moralo je bolje od selektora i veznog reda. Tadic se trudio ali ne moze sam. Mislim da je Sergej izasao u prvom i sa popunjenom vezom sa jos dvojicom igraca, Mitar sam gore, pa se moglo i ocekivati igre.. Srecno dalje. Brazil lud! :)
    (Hood, 24. novembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  213. Samo mi jedno nije jasno, zašto igrači jedne od najboljih ekipa na svetu moraju da se onoliko previjaju i prevrću po travi, kao da su im sve koske polomili. Dragane, znaš ti dobro šta ti je činiti. Idemoooo bre orloviiii.
    (Beč opet čeka titulu- Rade Milić, 24. novembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  214. Da smo u drugom poluvremenu igrali kao Saudijci ili Japanci, a to je brzo i prodorno, imali bi cemu da se nadamo.
    (Prespori smo, 24. novembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  215. Gaženje. realno bi bilo 5: 0...bruka.
    (Kriger, 24. novembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  216. Ričarlison je osigurao besmrtnost Srbiji. Ovaj gol će se vrtiti na svim fudbalskim špicama još barem 50 godina.
    (vaso, 24. novembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  217. E, tačno sam znao da će da nas izmaleriše...
    (Darvin, 24. novembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  218. Razbucali ih
    (Kriger, 24. novembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  219. Nije problem izgubiti, i da su izgubili 3, 4 gola, al da su imali igru. Loptu u nogama, sanse neke. Ovako su delovali jako pogubljeno. Bukvalno ih je Brazil razmontirao. E to je ono sto brine za Kamerun i Svajcarsku. Po ko zna koji put se pokazalo da u kvalifikacijama je jedan nivo ovo je skroz druga dimenzija. Da li je ovaj Brazil toliko prejak ili smo mi losija ekipa od S.Arabije i Katara pokazace sledeca utakmica. Mislim da ovo nije bio pravi pokazatelj snage Srbije. Lose su usli u mec, uvukla se nesigurnost i pali su svi kompletno, poceli su da srljaju i traze greske iz predhodne situacije, a to ko se bavi sportom da tu vise igre nema. Sutra da odigraju novu utakmicu sa Brazilom, vec bi bila druga prica. Dobro je da se ovo desilo sa protivnikom koji je najtezi, glava gore pa ce biti i bolje.
    (Kgh, 24. novembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  220. Gaženje
    (Kriger, 24. novembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  221. Razvali li ih. da nije bilo Vanje MS... 7 komada bi palo
    (Kriger, 24. novembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  222. Šteta,došli smo na prvenstvo u očajnoj formi.Pola tima povređeno i to najbolji igrači.Vidi se po kretnjama Mitrovica,Vlahovica da ne mogu.Kostic nije ni igrao i to je kompletan napad.Jos je gore kad se zna da su svi bili u vrhunskoj formi pre samo mesec dana.Ali sta je,tu je.Glavu gore,probati nesto u naredne dve utakmice,pa i ako ne osvojimo ni bod,nista strasno.Sam plasman je veliki uspeh.A protiv vise sile se ne moze.I Brazilu da maknes iz napada Vinisijusa,Neimara i Rišarlisona mucili bi se.Mi svakako bez tri najbolja igraca nemozemo ništa.Dobre ocene danas su zaslužili Milenkovic i Vanja MS.Svi ostali ispod nivoa.Sergej ubedljivo najgori.
    (Kartonka za vanka, 24. novembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  223. Realno, ne možemo da pobedimo ni Kamerun, ni Švajcarsku...
    (Oglo, 24. novembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  224. јел смо скупо продали кожу??
    (Bellator, 24. novembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  225. AH TAJ ODBRAMBENI FUDBAL…..DOKLE BRE VISE DOKLE ?????
    (Nikola, 24. novembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  226. Alo ljudi, Brazil ima cca 215 miliona stanovnika i svi igraju nogomet. Ljudski je nadati se, ali realno nama nema Kostića, Mitrović se vidi da nema snage i lošiji si 50%, a Brazil može da ima 4 tima, 2 bi sigurno bila u polufinalu. Stisnuti dalje pa kako bude.
    (tesla, 24. novembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  227. brazil uz francusku spaniju i mozda englesku favoriti... ne podrzavam potrugal, belgiju, hrvatsku...
    (singrrr!, 24. novembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  228. Jel još neko misli da se može do finala doći na sreću?
    (Medo, 24. novembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  229. Gubitnicki mentalitet ponovo na delu. Umesto da smo izgubili sa 10:0 ali pokazali napadacki karatker i zube, ovako cemo ostati kao i uvek upamceni kao mlaka ekipa koja je opet izgubila na isti nacin kao predhodnih decenija. A upravo to sto decenijama isto igras i na isti nacin konstantno gubis zove se => gubitnicki mentalitet.
    (Aleksandar, 24. novembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  230. Ljudi, ne može se igrati previše otvoreno i ofanzivno protiv ovakvog tima kakav ima Brazil. Bukvalno svako naše dodavanje na njihovoj polovini su pritiskali i terali nas u greške gde su brzim oduzimanjem lopte i fantastičnom kretnjom uz dva-tri dodavanja već bili ispred našeg šesnaesterca. Imaju brze igrače i izuzetne tehničare i kako mi sa njima da se nosimo ofanzivno? Da barem imamo jednog ili dvojicu njihove extra klase pa da oni prave razliku i navlače par igrača pa da se nešto proba ali to nije naša priča. Sad dalje odigrati kako umemo i uzeti što više bodova pa probati nekako proći dalje... Glava gore i srećno momcima.
    (Egon Kowalski, 24. novembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  231. Prva utakmica, a Piksi kaze da su umorni! Od cega?
    (antihrist, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  232. Pavlovic veliki borac, ostar, ali mora da nauci da se kontroliose.
    Puno komentara da je zuti karton nezasluzen, meni se cini bas obrnuto. Ostro startuje na protivnika, sudija pusta prednost, on nastavlja jos ostrije na drugog igraca, bez sanse da dobije loptu, potpuno nepotrebno, nepromisljeno.
    (Pera, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  233. Evo citam komentare...ista prica kao po kladionicama...sve strucnjaci. Svi najbolje znaju,sve neki selektori koji znaju kako se igra protiv Brazila.
    (Nikica, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  234. Naši igrači kažu da su pokazali respekt prema protivniku (drugo ništa nisu pokazali...)
    (nebojša, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  235. A Hrvati se onako isprsili Francuzima u finalu svetskog prvenstva!
    (Mare, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  236. Признајем да нисам баш неки стручњак али ови су ванземаљци. Добијају првенство, то се голим оком види. Нашима свака част, није им било лако.
    (Петар, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  237. Sta se primate, potcenice nas Brazil u finalu. Sve je to deo Piksijeve taktike. Osvajamo SP!
    (Aca Pantljičara, 24. novembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  238. A što ga vi pretjerujete, za ne povjerovati. Igrali ste protiv najbolje ekipe na turniru i prvog favorita. I izgubili 2:0, big deal ... Sad igrate utakmice protiv ekipa od kojih ste sigurno jači a sa 6 bodova se ide dalje. Sretno !
    (biber_lajsna, 24. novembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  239. 98 minuta bez suta okvir gola protivnika sta reci katastrofa i debakl najveci u najavi
    (canaka, 24. novembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  240. Prekritični ste prema sebi. Pogledajte demografsku sliku Srbije, Hrvatske naspram Brazila, i vi i mi smo se poklali, umjesto da surađujemo i napredujemo. Teške zablude reflektiraju se i na sport, nećemo o njima, sve u svemu odlični smo u sportu i jedni i drugi, Italije nema, imate velike šanse u dvije sljedeće utakmice, iz ove puno naučiti, tako da ništa nije propalo, a i da i jedni i drugi ispadnemo, koga briga, nismo u hladnom ideološkom ratu, igrači su milijunaši s ulice, važno je bogato društvo, nije to pitanje više života i smrti...
    (Robert, 24. novembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  241. Nećemo nacionalni stadion! Tačka!
    (Saša, 24. novembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  242. Realno Tadic i Milinković Savić najgori ikada!!!
    (Under KV, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  243. Šta kažu napašćemo Brazil. Možda u nekom drugom životu.
    (Musa kesedžija, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  244. Ono napravise da idemo u finale? Ček prvo da sutnemo jakoj ekipi na gol, lako ćemo do finala.
    (Kramer, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  245. Meni nedostaje sudija Brih da imamo na koga da se vadimo.
    (Bile i vole, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  246. Ako je za utehu, isli su da nam daju 10 komada. Nalozeni su maksimalno, idu na titulu i imaju kvalitet. Losa postavka igre od pocetka, sa Gudeljem koji se saplice o svoje noge i koji je napravio isti kiks kao protiv Portugalije. Sergej previse istruen, nije bilo nikog u sredini da preuzme loptu i prenese, razigra. Zivkovic i Mladenovic su zbog toga bili beskorisni, samim tim i Mitrovic. Ozbiljna samarcina. Vratiti se proverenoj postavci i taktici protiv Kameruna. Mi smo ekipa u nastajanju, imamo dobre rezultate tek godinu i po dana, malo je to za veliki uspeh. Pod uslovom da nastavimo ovako kako smo krenuli mozemo da se nadamo ozbiljnijem uspehu na sledecem Evropskom prvenstvu. Idalje mislim da mozemo da prodjemo grupu, imamo jos dve utakmice protiv protivnika koje realno mozemo da pobedimo.
    (beogradski, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  247. Nula udaraca u okvir. Ni Mitar ni Vlahovic nisu u formi,dugo nisu igrali,igramo protiv Kameruna po vrucini a Svajcarci su pobedili i puni su samopouzdanja.
    Prognoza: istorija se ponavlja
    (., 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  248. Mister , ekipa ti ne može fizicki ispratiti tempo , a 1 tekma na SP ? Slabo trcimo . Srbija igra ofanzicno sa Stojkovicem , najviše dodira (nogom) sa loptom je imao Vanja Milinkovic (ujedno i nas najbolji igrac). Mi igramo vise nazad , nego napred ? Dva čestita pasa nismo sastvili , ni jedne jedine polusanse , a ne sanse , ni jednog jedinog suta ne u go , već prema golu ? Na koju foru Sergej vredi tolike pare , decko prespor , jedva trci , čestit pas nije dao ? Lazovic ? Moj Piksi i izmene su ti bile bas loše . Znam da je ekipa rovita , da su rovita tri kljucna igrača za napad , Mitrovic , Vlahovic i Kostic...ali da igras bunkericu Brazilu ? Manje smo inferiorni bili u Rusiji . Sam Bog nas je pogledo , mogli smo fasovat 6 komada . Rezultat nije problem , vec katastrofalna igra ...nista nismo odigrali , ali bas nista . Jedna od 2-3 najlosije reprezentacije na SP , e tako smo izgledali .
    (steva, 24. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  249. Piksi je napravio ono što je morao, takvu igru postavio da je prvo poluvreme i bilo nekako, drugo katastrofa. Meni nije jasno, ajde što je Brasil kvalitetniji, ali da mi nismo spojili dva dodavanja celu utakmicu. Mi uopšte nismo bili opasni, nijedan šut ka golu. Na kraju sreća za nas što nas nisu napunili kao Španija Kostariku. Vjerujem u Piksija da će sledeće dve utakmice odigrati sa više hrabrosti i pokazati da nismo tu zalutali.
    (Slobodan, 24. novembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  250. Uprkos porazu, Srbija je pokazala da je veoma čvrst tim. Ima jako dobru ekipu koja u ovom svetskom prventstvu može ostvariti veoma dobar plasman.
    Nažalost, falilo je dobre strategije i taktike. Preteralo se sa defanzivnom ugrim računajući na greške suparnika i brze protiv napade srbije.
    Pa dobro, sport je sport. Idemo dalje. "Show must go on..."
    Pozdrav od "šiptara" iz Prizrena koji voli sport !
    (buron, 24. novembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  251. Ljudi, izgubili ste ob najbolje reprezentacije na svetu, mogli ste primiti 8, 9 komada, ali slično bi prošlo 75% reprezentacija sa ovog prvenstva.
    Nadam se, da ovo neće ostaviti teških posledica na vašem timu.
    Samo hrabro napred!
    (Tom Starin, 24. novembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  252. Pohvale za Pavlovića, Milenkovića i Vanju.
    (ivke, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  253. Nastavlja se seca favorita na ovom prvenstvu, posle Argentine i Nemacke i Srbija izgubi od pozrtvovanog i borbenog Brazila. igraci Srbije su imali los dan pa je limitirani Paketa iz Vest Hema izgledao kao Cavi pored strasnog Sergeja. Stari i onemocali Tijago se pored mitrovica podmladio i zaigrao kao da je 12 godina mladji. Dva gola dao neki rezervni igrac osrednjeg Totenhema. Zaista je Brazlu bilo naklonjeno bozanstvo fudbala. Majstorima u crvenom ostaje popravni ispit, i nada da ce izboriti plasman dalje jer verovatno bar jedna od ove tri vrhunske ekipe nece.
    (Kamilar, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  254. piksi je prejak bez kostiica
    (зззз, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  255. A koliko juče je bilo gomila komentara da smo kandidati za finale.
    (holmes, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  256. Golman i stoperi su nam odlicni, buducnost Srbije!
    (…)

    Hahaha
    Kakva bre buducnost?
    Rupe u odbrani. 2 gola i 2 precke i nekoliko zicera koje su promasili. Trebalo je da primimo 6-7 golova,imali smo srece,nista tu odbrana nije napravila osim sto je vanja odbranio 2-3 suta
    (Veljko, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  257. ljudi nema veze prvenstvo i zivot idu dalje nek se boje kamerun i svajcarska nas oduvacemo ih sa terena puna podrska igracima zivela srbija
    (maregoat, 24. novembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  258. Ali vi ste dali Bahreinu pet komada ...
    (Ivo, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  259. Odličan: Vanja
    Dobri: Milenković, Veljković, Lukić
    Osrednji: SMS, Mladenović, Pavlović
    Loši: Živković, Gudelj, Tadić, Mitrović, Piksi
    Rezultat dobar.
    (dovlajoe, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  260. Hoćemo li i dalje da se ložimo ili ćemo da pogledamo istini u oči?
    (Smakovac, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  261. Nasi ste, volimo vas, ali ste obrukali i vas i nas. Sramotna igra Sergeja koji samo lipicaniše po sredini i 99% lopti vrati nazad i to prvom do sebe pa ostane u mestu. Muslin ga je lepo procenio. Milenkovic, dobar decko ali vrlo slab gotovo uvek. Gudelj bolje da nije ni igrao. A Piksi, vi g. treneru malo vise skromnosti ubuduce jer za nadmen stav nemate bas neko pokrice kada uzmemo u obzir kada smo portugalu dali gol. Kako god, pamet u glavu, promene neophodne i hrabro napred.
    (Miša, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  262. Utakmica koja se u startu izgubila u glavi. Mentalno potpuno nespremni. Noge teške, bez ideje sa loptom, klasična situacija kod psihološke pripreme utakmice.
    (Miloš, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  263. Катастрофалне измене након којих је пао први гол. Гудељ који је покривао и штопера напоље, отворено за гол Бразила. Морао је само ако је мислио у вези мењати СМС за Илића. Катастрофа. Плус Живковића за Радоњића који не игра одбрану, а Живковић игра. Катастрофа. Катастрофа измене. Ако је кренуо одбрамбено морао је до краја, само играча за играча. Ово отварати се на пола другог и то у вези (!) а не на крилима на пример или у нападу је катастрофа.
    (Србија, 24. novembar 2022 21:52)

    Гудељ је имао жути картон. Обашка што су по мени веома дискутабилни ти његови квалитети које неки виде. И данас га је Вања Милинковић Савић извукао када је изгубио лопту пред нашим голом. Радоњић би мени увек играо, јер једини уз Костића има брзину која је апсолутно неопходан елемент у фудбалу. Уместо Вељковића би пре ставио Страхињу Ераковића. Елем, на овој утакмици су најбољи били Вања Милинковић Савић и Никола Миленковић. На крају, суштина је у томе да је Бразил за класу бољи и то треба признати. Оно на чему нашим момцима захваљујем је то што њиховом заслугом Србија учествује на највећем празнику спорта. Зато треба уживати у овом Мундијалу и не оптерећивати се превише резултатом. Против Камеруна и Швајцарске мора храбрије и брже. Ништа није изгубљено.
    (my way, 24. novembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  264. Eto, prođe ovo prvo kolo, i od heroja i svetskih prvaka pre prvenstva, postadosmo (statistički, a i po kvalitetu igre) druga najgora ekipa na prvenstvu...posle Kostarike, i to samo, jer su oni primili 7, a mi 2. Citirao sam Pešića i pre prvenstva...NEMOJ MNOGO DA SE PUVAMO MI!!!!! Ljudi moji, ne možemo mi ipak iz ove kože, Srbi smo mi!!!
    (SRB, 24. novembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  265. Polako polako cekaju vas kosovari i bice 5 -0 ali za CH
    (basel, 24. novembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  266. Ovako isto su Brazilci na prošlom SP razbili Belgiju u cetvrtfinalu, znači bukvalno su ih razbili. I dan danas mi nije jasno kako je Belgija pobedila taj meč.
    (Stefan, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  267. Golman dobar,obrana solidna, sredina loša, napad 0
    (Dragan, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  268. Ja ovo nisam mogla gledati, doslovno nisam. Prvo poluvrijeme sam čekala samo da odu na pauzu, da odmori moje srce, a ne oni. Pa kakvo je uzivanje gledati 90 minuta kako samo se jedva braniš i ne pokazuješ nikavu igru. Prvi korner za nas tek u 60om minutu. Samo se cekalo kad cemo primiti i koliko cwmo primiti. I evo sada razmisljam, i molim za odgovor ko je nas uopste ovoliko ishajpovao, ko? Piksi? I o kakvom finalu pričate uopšte? Daj Bože da prođemo grupu, ali iskreno i u to sumnjam.
    (Jovana, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  269. Za mene je najvece razocarenje Piksi. Da napravi onako sumanutu taktiku bunkera protiv Brazila, nikako ne mogu da se opasuljim. Ono unistava duh tima i umanjuje svaku vestinu fudbalera. Ne da Pavlovic i Zivkovic imaju talenat, ali dosao do izrazaja onaj njihov najneotesaniji nivo igre do maksimuma.
    (Gejsha, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  270. Odlican rezultat za nas. Realno mogla je biti petarda. Nasa sreca je sto je i Svajcarska van ritma tako da imamo sanse da prodjemo grupu.
    (POPE, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  271. Ljudi ne znaju kako da se oslobode presinga. Postoje dva načina da se oslobodite presinga a to je povlačenjem srednjaka ka halfovima ili ispucavanjem. Ako izuzmemo ovo prvo jer su Brazilci kvalitetniji u polju ostaje ovo drugo. Da bi uspelo ispucavanje nije poenta samo ispucati loptu nego gadjati centarfora ali tako da centarfor ima kontinuiranu podršku od saigrača(bar dvojica da su blizu njega). Najbolje je ispucati negde uz aut liniju tako da ako kojim slučajem i lopta ne dođe do centarfora velika je verovatnoća da će lopta završiti u autu. Kad je lopta u autu izvršiti kontra presing. Još nešto što je bitno osim podrške centarforu prilikom ispucavanja od strane saigrača je i to da se zadnja linija naglo povuče ka napred tojest podigne liniju ofsajda momentalno smanjivši prostor između linija tima a istovremeno ostavlja napadače protivničkog tima u ofsajdu,a kompletan tim vrši kontra presing.
    (Ljubitelj istine, 24. novembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  272. Brazil 214 mil. a Srbija 7 mil. stanovnika, neznam sta vam je
    (Sinisa, 24. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  273. Cim je Piksi dao izjavu da je veliki uspeh plasman...:))Ali, dobro, i 1990. su nas Svabe pobedile sa 4-1, pa da Piksi nije sutnuo penal u stativu...
    (Stari basketas, 24. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  274. Tadić, Sergej i Gudelj nisu sastavili dva pasa. Ličili su na penzionere. Odbrana + golman dobri, ostali baš loše. Imamo i Lazovića koji uđe sa klupe i jedva trči tih 20ak minuta.
    (jackie, 24. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  275. Slušam selektora i ne mogu da verujem šta čujem. Kaže da smo bili dobri u prvom poluvremenu, pa kuka na povrede. Kaži bre razbili nas, ali borićemo se dalje.
    (Vladan, 24. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  276. I uvek naši čekaju da im dodje lopta umesto da idu na nju. Naš čeka, a brazilac sa 5 metara dotrči i ukrade mu je. Užas
    (MilosS, 24. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  277. Bolji su,jači ali da ne pokažeš želju,presing(pa makar primio 5,jer i sa ovom kukavickom postavkom smo mogli da primimo 5)da ih stavimo u neprijatan polozaj,ne,mi smo rešili ovo,jedno veliko ništa bez šuta na okvir gola. Bravo Piksi
    (NijeBitno, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  278. Previše čiste igre, moralo je da se igra jako, da ne kažem prljavo, da bi došli do x.
    (Džomba, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  279. Kakva prečka Kazemira i kakav je fenomenalan onaj drugi pogodak Brazila, onog lika iz Totenhema. Moglo 5:0 da bude komotno!
    (GodraPG_, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  280. Blam živi.
    (Marinko, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  281. Pravio se hajp , svi se primili , selektor i igrači drzali velike govore i na prvoj utakmici nisu pokazali ništa , da su makar uputili jedan jedini šut ka golu ....e to je bruka , rezultat nije. Bruka za stojkovića i za igrače da su bili toliko uplašeni i branili se celu utakmicu umesto da pokazu malo nesto od tog napadačkog talenta o kojim se tako rado priča
    (RokNrolla, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  282. Ok izgubili smo. Ljudi realno puno jaci. Ali neshvatljivo je da igraci poput Vlahovica ili Milinkovic-Savica koji isto kao Brazilci na trzistu vrijede maltene po 100 miliona evra pored Nejmara izgledaju kao totalni amateri. U svemu. I trcanju i duelu i znanju s loptom. Treba dobiti Svicarsku i Kamerun i probati proci grupu. Mislim da s ostalim reprezentacijama mozemo koliko toliko igrati. Ne bi ih sad osudjivao, Brazil jednostavno druga dimenzija.
    (Alan Ford Sierra, 24. novembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  283. Hocu samo da se zahvalim nasem golmanu sto nije bilo 7:0
    (Deda, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  284. Nije sramota izgubiti od verovatno najbolje reprezentacije na svetu. Mi nismo na nivou Brazila, a trazenje izgovora u rovitom Mitrovicu, Vlahovicu i Kosticu je los izgovor Piksija. To koliko vredimo treba pokazati protiv Kameruna i Svajcarske jer su to reprezentacije koje jesu nas nivo. Idemo dalje sa verom u pobedu.
    (Dr doc., 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  285. Ljudi moji, jeste li vi svi nenormalni? Igrali smo protiv Brazila, ne protiv Qatara. Ovi ljudi su za nas vanzemaljci, jeste stvarno mislili da ćemo ovo dobiti? Ajmo podrska za mečeve koji slede i glavu gore!
    (Cocktail, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  286. Много се ложите пре СП. Хвала Бразилцима што нису дали 7 или 8 комада. У полуфиналу их добијамо 3:0 (на ПЕС-у).
    (Ало, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  287. Sramota, sta smo trazili na SP ako nissmo isli na pobedu? Krivim Piksija sto je namestio defansivnu igru protiv Brazila. Sam cekajte sta ce nam Afrikanci uraditi. Bri i odlicni fudbaleri. Gde je bio Kostic i Vlahovic. Trebali du igrati od picetka. Nismo uspeli uopste nista da ucinumo. Igrali du kao kukavice nasi bekovi. Prvi goal a i drugi dozvoljamonjohovim igracima da sutiraju iz tolilo blizo. Mohu da se spakuju i vrate u Srbiju
    (dejantennis, 24. novembar 2022 22:03)

    Majstore, da li ti živiš u nekom paralelnom univerzumu van svakog izvora informacija. Vlahović, Mitrović i Kostić su došli povređeni na ovo takmičenje, bilo je pitanje ko će uopšte od njih trojice istrčati na teren. Izgleda da pratiš fudbal samo na dan utakmice, o ostalim stvarima nemaš pojma.
    (Bruka šta se postuje ovde, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  288. Sa takvom igrom gubiti samo 2-0 Je veliki Uspeh. Piksi sledeci put nek Ubaci u igru 2 Golmana od pocetka posto nema nameru da Napada.
    (NAJISKRENIJE, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  289. 70 godina traje taktika kod bitnih utakmica, sad se zatvorimo i cekamo kontre.I eto vec 70 godina prodje a nikako da uhvatimo nekog na kontru.
    (Ja Moje, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  290. Sve, sve, ali postaviti Radonjica, a zatim i Lazovica da cuva njihovog najopasnijeg i najbrzeg napadaca je suludo. Sa Svicom i Kamerunom moze da se igra i dobije.
    (Neko to od gore vide sve, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  291. da je mec trajao sest sati, nebi ni jedan bolovao od grceva.
    (komsija, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  292. Sa takvom igrom gubiti samo 2-0 Je veliki Uspeh. Piksi sledeci put nek Ubaci u igru 2 Golmana od pocetka posto nema nameru da Napada.
    (NAJISKRENIJE, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  293. Sudia e kriv nie sfirao za srbiu 3 penala
    (toni, 24. novembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  294. Srbija glavu gore! Malo bezobraznije morate igrat te velike tekme. I nije lijepo šta ste nam se smijali na bodu protiv Maroka. Svaki bod na svjetskom je velik ko planina. Vama bi itekako značio taj jedan bod danas. Pozdrav iz Hrvatske.
    (Mik, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  295. Атерирање. Никаква замерка селектору и играчима. Пикси је вешто, оптимизмом, сакрио повреде играча. Тим су састављале повреде а не тактика. Наравно, повреде се крију. Србија у следеће две утакмице, с 4 бода, може даље а да се играчи опораве и против слабијих противника квалификују даље. Бразил, ништа посебно. Нема ништа од светске титуле. Дисфоричан тим који у судару с тактички јачим и здравијим екипама нема шанси. Дакле, Пикси да разиграва играче, да их подигне у такмичарску форму и да активира све здраве играче и резултат неће изостати. СП за нас тек сада почиње. Напред Србија!
    (обс, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  296. ... ulažimo novce u druge spptrove... ne gradimo nacionalne fudbalske stadione, nemamo nijedan valjan atlrtski, nemamo nijednu lravu mačevalačku salu, nemamo nijedan kompleks plivačkih bazena, nemamo ni preponsko jahanje, nemamo ni streličare.... a mi kao društvo ulažemo u fudbal, u kom nemamo šta da tražio...
    (Orač, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  297. Nije problem izgubiti od Brazila. To ne zameram. Ne valja što smo igrali kao miševi. Em loše, em ružno. Vratili se na popularnu bata Đorinu taktiku.
    (Tumbaković, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  298. Sta cete sa Sipcima da kazete ako vas daju nekih 2 ili 3 gola.Samo molim nemojte nesto da smislite nesto nesportivno.
    (fischer, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  299. Niko nije razocarao jednostavno je strah preovladao kod nekoliko nasih fudbalera i previse respekta prema protivniku.Vanja i Mitrovic su odigrali bas muski bez respekta kao i Pavlovic koji me podseca igrom na Baneta Ivanovica i verujem da ce biti zver od igraca u buducnosti.Bice sve ovo dobro mozda nam je bas trebao ovaj poraz da se svi malo spuste na zemlju i igraci i navijaci.Odvalicemo Kamerun a dobicemo i Svajcarsku kojoj ce Brazil pet da da.
    (MileKontras, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  300. Nikad veca dominacija jednog tima. Strasno. Greska u startu sa 3 u zadnjoj liniji na Brazil. Mitrovic sa jednom nogom, nevidljiv. Fudbal iz doba Vujadina Boškova, vrati loptu nazad, po mogucnosti golmanu. Vratise nas gdje nam je mjesto. Za nadati se da ce u nastavku sp bar protiv sebi ravnih uspjeti popraviti igru
    (Grof, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  301. Dobićemo Kamerun ubedljivo, ali se bojim remija Brazila i Švajcarske i obaveze da pobedimo Švajcarce.
    (expert, 24. novembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  302. Jel neko prebrojao igrače?
    Mislim da smo mi igrali sa devetoricom.
    Ja sam za to da im se napravi novi stadion od milijardu eura i da tamo pikaju loptu za naše oči.
    Svaki put nas obrukaju u svetu.
    (Zoki, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  303. Ovaj brazil za sada je najdobra ekipa modiala srbia nie ima sance ni jedan sutra na gol
    Poz RKS
    (Pingi, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  304. Mi i Hrvati zajedno 1 bod na ovom SP do sada, jedno treće (1998) i jedno drugo mesto (2018) na svetskim svejukupno.
    (Srbenda, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  305. Kako mene ovo nervira!!! Ceo zivot igras fudbal i ne umes loptu da sutnes i jos plus nemas kondicije... Ja sad da krenem da igram za 3 godine bi zmureci znao da primim loptu.
    Inace nisam gledao domaci fudbal poslednjih 7-8 god. Veceras prvi put gledah, hajde mozda se nesto promenilo. Sad pravim pauzu od 10 god.
    (Edi, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  306. Idemo dalje, kao što rekoh uspeh je kvalifikovati se na svetsko prvenstvo. Glavu gore, Brazil je ekipa, treba biti realan. Nismo imali dovoljno hrabrosti, stegnuti smo bili, ovo sigurno nije naše najbolje izdanje.
    (VE, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  307. Kakva sramna izjava Stojkovica 'Da ih nisam poveo...".U stilu najveceg majstora u nasoj zemlji.
    (Skywalker, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  308. u redu, brazil je klasa iznad, ali ako bude odlucivala gol-razlika, onda realno 0:2 i nije tako los rezultat...
    (singrrr!, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  309. a u teretani svega nas 5-6. par momaka i nekoliko devojaka. mesta koliko hoćeš. milina....
    nerviram se za košarku i tenis, ne mogu i za fudbal još od 1990. i četvrtfinala sa Argentinom...
    (matori, 24. novembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  310. Joj,a srali smo da cemo ih pobedimo i sa 3 gola razlike
    (Miki, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  311. Šta kaže Aca Stojanović Piksiju: "Niste vi jedini koji si to uradio..", i ponovi lik to ladno 2 puta. Kakav lik, neverovatno.
    (Stefan, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  312. Tadić potpuno van forme, Mitar očigledno tek prohodao posle povrede, Sergej nevidljiv...Vlahović je morao već na poluvremenu da udje. Forma celog tima u padu. Protiv ovako brzih napadača kao što su Brazilci ne može da se igra bez bekova. Kamerun verovatno tesno pobedjujemo, a sa Švajcarskom će biti baš čupavo.
    (Jeremija, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  313. Nista strasno i nista neocekivano, Brazil je modernizovao igru i sa vrhunskim igracima koji su svi podredjeni timu, mnogo je bolji i opasniji nego proslih godina, jedino na penale ih neko moze izbaciti. Srbija treba da lovi priliku protiv Svajcarske koja nam je ostala duzna. Prvo Kamerun naravno, ali sa Svajcarskom ce biti presudna utakmica. Srbija obavezno mora da popravi jednu gresku koju cini, a to je dodavanje ispred golmana i dodavanje odbrambenih igraca sa golmanom, umalo tako veceras da primimo gol, a mozemo ga tako primiti bilo kad. Nema dodavanja sa golmanom nazad, i nema petljanja sa loptom ispred svog gola, nego izbi loptu u publiku, ispucaj preko tribine loptu, bolje i to nego dodavati se sa golmanom pa tako dajes sansu protivniku. Budite uvereni da su Svajcarci snimili taj rizik u igri nase odbrane .
    (posmatrac, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  314. Svi su strahovali od odbrane, a njih trojica uz Vanju, odigrali kao zmajevi. Tadić i SMS su najgori i direktni krivci za poraz. Gudelj uz njih.
    (Vojvoda Momčilo, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  315. Boli,bas boli
    (plus, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  316. Pobedicemo Kamerun i Švajcarsku, idemo dalje. SRBIJA!!!
    (Nenad, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  317. Статива, пречка, два зицера, реално 5:0, ако си већ хтео се бранити буразеру онда си морао играти са лажним центарфором Радоњићем јединим тркачем и 9 везних и одбрамбених. Миленковић Вељковић С. Митровић Павловић, Живковић Гудељ Тадић Лукић Младеновић, Радоњић. 4-5-1 формацију. Овако браниш се и у 55.минуту на највећој офанзиви Бразила отвараш се (!) и то кроз везу(!) где су они најачи (!) уместо, ако већ то радиш, кроз крила или шпица. Катастрофална тактика. Ко му је ово саветовао гадно га је зезнуо. Или да је кренуо са два шпица са Влаховићем и Митровићем и Тадићем иза и Лукићем и Гудељом задњим везним (или Максимовићем) и четири у задњој линији два бека два штопера Миленковић Вељковић С. Митровић Павловић.
    (Србија, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  318. Jeste da smo na svetskom prvenstvu, ali smo tu zadnja liga sa ovima: Kostarika, Iran, Srbija, Katar. Od evropskih timova smo najgori, bez premca, po pokazanoj igri. Aj jos malo da se ložimo na utakmice sa Kamerunom i Švajcarskom, dok smo još tamo i to je to.
    (Elem, dakle, 24. novembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  319. U jednom trenutku reziser prikazuje svecanu lozu a tamo Carlos i golman Alisson igraju na karte
    (CheCro, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  320. Piksiju kapa dole. Sam dolazak na prvenstvo, sa ovakvim igracima, jeste uspeh. Postoji sansa protiv Kameruna i Svajcarske, i to je to.
    (Koberto Rarlos, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  321. Veliko razočaranje kao i uvek na velikim takmičenjima, nema veze što su izgubili, imali smo i sreće samo 2-0 nego što ništa nisu pokazali ni jedan jedini šut na gol, ni jedna akcija. Bili smo sparing partner na treningu Brazila. Ako prođemo grupu to će biti čudo.
    (Zex, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  322. samo cu reci u formatu koji moze javno da se objavi: veoma mali polni organ koji se moze pronaci pretezno u aziji Ali I u evropi kod pojedinaca. Naravno jer je sloboda govora u realnosti ogranicena,
    A na televiziji potpuna
    (Delija, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  323. Jedno pitanje, da li je večeras u reprezentaciji Brazila na njihovom golu bilo golmana. Možda su umesto golmana uveli 11 igrača u polju i zato nismo uspevali da pređemo centar.
    (Gagi, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  324. Druga dimenzija igre. Nema tu Srbija šanse. Vidjet ćemo Brazil protiv Francuske, Španjolske, Engleske i jačih ekipa.
    (Ivo, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  325. Jel su igrali Milinković Savić, Tadić, Mitrović ?
    Slabo, preslabo.
    Totalno bez energije.
    Jeste Brazil ali bre da ne možemo loptu da zadržimo 5 sekundi, užas.
    Sudjenje je tek užas, ko je ovom dao da sudi ?!!!
    Pa ovo je nevidjen bezobrazluk, ovom padavičaru Neimaru je svaki kontakt bukvalno svaki svirao kao faul.
    Nama ni jedan faul nije dosudio na polovini Brazila.
    (Mirko, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  326. A do juce nasa javnost i mediji nam napravili projekciju da smo prvaci sveta.
    (Miloš V, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  327. Piksiju kapa dole. Sam dolazak na prvenstvo, sa ovakvim igracima, jeste uspeh. Postoji sansa protiv Kameruna i Svajcarske, i to je to.
    (Koberto Rarlos, 24. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  328. Nije sramota izgubiti od Brazila 2-0, sramota je Brazilu što su pobedili ovakvu ekipu sa samo 2-0..Ok, niste valjda očekivali da pobedimo Brazil? Oni su vanzemaljci pored nas i tu nema diskusije, primiti od takve eiipe SAMO dva gola je ogroman uspeh. E sad zašto ovaj igra a onaj ne igra ovde je suvišno, isto bi prošli..
    (op op, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  329. Lose je sto nam je prva utakmica sa Brazilom. Ne znam cemu ljutnja i nezadovoljstvo. Nije realan ko je ocekivao drugaciji ishod. Mislim mozes da se nadas, ali pljuvati sad momke nema smisla. Fokus na druge dve utakmice gde mozemo da se ravnopravno nosimo sa protivnikom.
    (b, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  330. Jedini nacin da im se osvetimo je u finalu ili mozda pre. Ne znam kada bi se mogli ukrstiti.
    (resenje, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  331. Evo i Piksi kaže što sam i ja video. 60 minut kao da niko nema vazduha i šetaju u nadi da će Brazil dati gol i biti malo manje agresivni.
    (Tako, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  332. Najzad smo u ligi Nemačke, Argentine ...izgubili smo.
    (Ljubomir, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  333. Nije bilo realno. Nasa meta je Kamerun, da se dobije sa 2 gola razlike i da se nadamo da Brazilci pobede Svajcarce sa bar 2 i da poslednje kolo mozemo da odigramo nereseno, u suprotnom, busiti Svajcarski bunker, ne bi bilo lako.
    Posle moze da se desi da Portugalce pobedimo kao u kvalifikacijama. A u cetvrtfinalu da nam ne naleti Brazil, Spanija, Francuska, da nas ne ponizavaju.
    (Nikola, 24. novembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  334. Dragana Kosjerina jako lepa i privlačna u ovom odelu.
    (Peki, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  335. Rutinski. Moglo je da bude i 7:0.
    (Apatrid, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  336. Piksiju kapa dole. Sam dolazak na prvenstvo, sa ovakvim igracima, jeste uspeh. Postoji sansa protiv Kameruna i Svajcarske, i to je to.
    (Koberto Rarlos, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  337. Dobro smo prošli... Dobro smo prošli...
    (Rale, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  338. Bar da smo dostojanstveno izgubili.
    (gde je ovde levo, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  339. Realno oni su dva nivoa iznad nas..
    Greške kod postavke odbrane, daleko smo od igrača, vidljivo kod drugog gola, oba naša štopera na 5 metara od napadača.. Sergej uplašen, trebao biti zamenjen.. Fizički pali drugo poluvreme i oni nas rutinirali..
    Moramo da se oporavimo za Kamerun, imamo i dalje kvalitet da prođemo grupu.
    Švajcarsku mora da dobijemo i verujem da možemo.
    (Nocni vuk, 24. novembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  340. Glavu gore! Sa 4 boda idete dalje!
    (Igor Ibk, 24. novembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  341. ljudi vi ne shvatate sa kad igras ovako kukavicki utakmicu to ti se uvuce pod kozu. Necemo mi sad moci ni preostale 2 da odigramo kako treba.
    (Srx, 24. novembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  342. svajcarska je svemirski brod, NASA za nas u fudbalu
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  343. Za Brazil je igrao Isus, nije pošteno!
    (Ivan Grozni, 24. novembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  344. Sama ideja da se našem golmanu vraća lopta nebrojeno puta nas je odvela u poraz.
    Za bolji rezultat protiv Brazila treba i malo hrabrosti.
    Sve skupa još smo i dobro prošli.
    (Aleksandar, 24. novembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  345. Dobro, nije bilo realno dobiti Brazil ali ne treba sad kloniti duhom. Neka ovo bude najlošija utakmica
    (?Срб_и_ја, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  346. Prevelika je razlika u kvaliteti igraca.Protiv Brazila Srbija nema sto da trazi.Kamerun I Svajcarska su tu negdje.
    (Darko, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  347. Ne, Srbija preslaba
    (Deda Kreza, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  348. Nemate što žaliti za ovim,nije ih nadigrao Kamerun nego Brazil. Za Srbiju prvenstvo tek sad počinje u naredne dvije utakmice. Ovo je normalno i pokazuje svima što su pisali o nekim polufinalima i finalima da Srbija nije ni blizu toga.
    Proći skupinu,a onda šta bude.
    (Pozz iz Hr, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  349. Srbija!
    (Sevce, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  350. Svaka cast stvarno nasim momcima, znam da ce mnogi da se protive mom misnjenju ali ja sam kao i dosta srba optimistican jer ako se cuda desavaju to se desava nama kroz istoriju, vezni red nije postojao nazalost na ovoj tekmu, odbrana u koju sam se najmanje uzdao je odigrala dobro i skidam im kapu za top, u zargonu kazem jer sam fudbaler a to je da je usla voda u usi, idemo dalje, ne zelim da padnu vec da je ovo jedna dobra lekcija za sve koji ce im puno pomoci u daljem razvoju! Sporski pozdrav mili moji, idemo dalje, znam da mozemo :)
    (nelagodican, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  351. Bar sad mozemo normalno da pratimo SP. Ova histerija ‘osvajamo prvenstvo’ će malo da se smiri. Prolazak grupe je veliki uspjeh za nas. Ako se to desi onda možemo da sanjamo…jer jedna utakmica može biti svašta.
    (Boki, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  352. Jedino im zameram za nadu, koju su mam dali...
    (Bacbero, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  353. Biće da Brazil ipak ima krila. Mnogo smo se uplašili i stegnuli. Ali jaki su, realno. Da smo se otvorili bilo bi mozda 5:1,6:1. Biće bolje protiv Kameruna...
    (Balls of Steel, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  354. Istrošili se momci na Bahreinu.
    (Dejan, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  355. Ja se nadam da ne može gore od ove igre. Glavu gore, presabrati se, pa dobiti ove sljedeće dvije utakmice. Brazil, realno, klasa više.
    (OgiZe, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  356. Ili su oni vanzemaljci ako to nije onda smo mi samo prosecna reprezentacija i nista vise od toga. Ovo je bio masakr tesko je bilo gledati moglo je biti ladno 6 0 i da budemo Kostarika II.
    (Branko, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  357. Ovaj panj 12 utakmica za redom nije dao za Brazil...
    (Che, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  358. Zivkovic na klupu, Gudelj na tribine, Vlahovic i Mitrovic moraju da pocinju utakmice (ne znam zasto mijenjati dobitnu taktiku) Kostic mnogo fali kao neko ko zna sa loptom, Savic od 150 miliona se vidi zasto je u lacio jos, dok Tadic potvrdjuje da je u ogromnom padu forme, to se vidi i kroz rezultate Ajaxa. Golman fenomenalan, pavlovic izgubljen u prostoru i vremenu...
    (el diablo, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  359. Ko može neka pronađe snimak utakmice SP 2018 iz Rusije protiv Brazila, videće da smo pod vođstvom Krstajića bolje igrali protiv njih. Tada smo imali šanse šuteve u okvir gola, večeras za 97 minuta ni jedan šut u okvir gola. Sramota ja nikad u životu, a imam 60+ godina nisam gledao ovako kukavičku igru. Da li neko ovde ozbiljno misli da oni mogu da pobede Švajcarsku i Kamerun. Još jednom sramota, sramota da za 97 minuta ne šutneš ni jednom u okvir gola.
    (Gagi, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  360. Rutinski nas dobili, igrali koliko im treba. Da su hteli dali bi nam 5 bez problema. Prevelika rqzlika u kvalitetu.
    (nba analiticar, 24. novembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  361. najgori su ovi hejteri ... izgubili... pa Boze moj... nisu se obrukali... Brazilci su prejaki... sad naredne dve tekme odlucuju idemo li dalje ili ne...
    glavu gore momci
    (Deki, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  362. Srbija je danas bila uzasna. Samo golman nesto malo
    (Riki, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  363. Svaka cast momcima, narocito Milenkovicu. To je to, ovo je realnost.
    Idemo dalje momci!
    (Master Yoda, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  364. 0 sut na gol
    (boban, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  365. Nas golman ubedljivo ima najveci posed lopte u repki
    (ime, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  366. Golman nam je junak utakmice i najzaslužniji što nije bilo 5:0 za Brazil.
    (Nezavisni Mislilac, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  367. Brazilci su prosto neka visa klsa a ovi nasi citavo vreme u grcu…. Nista strasno, imaju jos 2 utakmice sa ekipama pribliznog kvaliteta, samo bice tesko.
    (Segrt_Mirka_Cemesa, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  368. Prestanite vise sa kritikama. Pa jel ste slepi da vidite da su oni tri klase iznad nas. Nista strasno, treba priznati kad si nemocan protiv jaceg. Brzi su, spretniji sa loptom… nista nismo mogli. Pokusali smo da napadamo ali nemozes kad su bas puno bolji.
    (
    Sta tražimo onda u Kataru kada su tri klase iznad? Imamo Migrogola sveca, Vlahovica od 90mil, sergeja od 100 mil. Tadic kapiten Ajaksa, dva pasa nismo mogli da vežemo!
    (zex, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  369. Bivši igrač partizana dade gol nemcima, sadašnj igrač zvezde dade gol portugalu. Od nas srba dosta.
    (Marko kraljevic, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  370. Boolja smo teška. Nesreća je što nam je ovo prva utakmica, poljuljano nam je samopouzdaje i igrali smo u grču.
    Teško da ćemo grupu proći.
    (stručnjak fotelja, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  371. Naša ženska ekipa ima bolji prijem lopte od ovih. Tehnika, kondicija naših jako loše...na šta se vi naložili da mi je samo znati... sudija, Nejmar katastrofa ali realno Brazil mnogo bolji.
    (Marko, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  372. Glavu gore i što pre zaboraviti ovu utakmicu.Pobediti Kamerun i Švajcarsku.Živela Srbija
    (paor, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  373. ove Brazilce ce da oduvaju Francuzi.
    (srbinIZduse, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  374. Eh, da nam nije golmana...
    (bilo bi 6:0, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  375. Jel neko video F. Mladenovica pre ngo sto je zamenjen ?
    (Trundle, 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  376. Po Nemanji Maticu izgubili smo zato sto su Brazilci odseli u najboljem hotelu i imaju sve. Izgleda da nasi gladuju u tom hotelu u kom su odseli.
    (Slavisa V., 24. novembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  377. Tadic i SMS su bili previse visoko, nije imao ko da iznese loptu. A za razliku od Saudijske Arabije i Japana, bili smo spori i neprodorni.
    (NN2, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  378. Nije problem izgubiti od Brazila 2:0, ali makar pokazati neku igru, stvoriti nekakve ljudske sanse, promasiti, nema veze.
    Ali mi nista od toga, teske noge svima, kao da je leto, kraj sezone. Uzas. Jedina svetla tacka golman, koji nas je spasao katastrofe, uz naravno okvir gola koji je takodje bio talican.
    Znaci realan rezultat, sramota me je da pisem, 7,8 nula za Brazil. E to je problem i razlog za nespokoj.
    (Tadija, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  379. Do pre par sati bili smo favoriti za osvajanje Mundijala,i očekivali da sutra bude neradan dan.
    (KAVAKSAS, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  380. Jedini dostojan revanš za ovaj poraz je da Bebi Dol snimi nastavak pesme Brazil.
    (shonebrt, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  381. Kako su nas razvalili.
    (duledudule, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  382. ipak bravo, dali šta su mogli. a ne može svuda da budemo najbolji
    (boban, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  383. Ma ajde razlika u kvalitetu spram Brazila, cak ni rezultat nije los sa obzirom na sanse, ali ljudi, mi nemamo kvalitet za nista. Pa svi koji su igrali na ovom sampionatu odigrali su bolje od nas, mi kada presecemo napad mi kao fliper, to se ispucava lopta, odbija jedna od drugog ko ce pre da je negde zvizne. Ne umeju da je smire i u par paseva iznesu iz sesnesterca i krenu u napad. Vracamo loptu sa pola terena nazad golmanu. Ne znam....meni ovo sto sam video ne uliva poverenje za preostale dve utakmice...
    (Bane, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  384. Sramotna igra. Vise bih voleo da smo pukli 5:0 (a barem toliko smo i zasluzili), ali da smo imali par akcija barem, ili (dozvolite mi da mastam toliko) da smo sutnuli nogom na gol jednom.
    (zhol, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  385. Sledeći naslov Kamerun prejak za Srbiju.
    (metalstorm, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  386. Falio Gobelja...
    (miroslav, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  387. po komentarima vidi se da u globalu nemate pojma o ovome sportu, pobijedili ste Norvešku u gostima koja je 3 dana prije izgubila od Slovenije koja je u kvalifikacijama bila predzadnja ... pogledajte samo statistiku ove tekme...realnost , ali još uvijek imate šanse za dalje...
    (purger, 24. novembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  388. Pa Ceca je naredila da Gudelji mora da igra. Ovo sto je Sbija igrala nema veze sa fudbalom. svi su jedna velika nula, mozda golman ima prolaznu ocenu
    (mill, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  389. Svaka cast momcima...
    Borili su se koliko su mogli, ali Brazil je Brazil.
    Prvo poluvreme egal, drugo je moglo bolje. Brazil je dao slucajne golove, ali mogli su da daju i vise od dva u drugom poluvremenu...
    Sad iz sve snage protiv Kameruna i Svajcarske, pa sta bude...
    (Katarina, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  390. Polako. Ali polako. Kao sto smo odlepili sa euforijom, sad cemo da odlepimo u kontra smeru.
    Nije bilo realno traziti bodove protiv Brazila. Nasi su se uplasili i nismo bili sposobni da uspostavimo svoju igru. Kostic nam je jako falio. Mitrovic je rovit, ni Vlahovic nije bas najzdraviji.
    Sada se treba podici, jer moramo dobiti obe utakmice, uprkos pritisku i svemu. Odbrana je izuzetno dobro odigrala, sto raduje, sticu sigurnost i iskustvo. VMS odlican danas. Podsecamo da smo u Ligi Nacija i da nismo tamo dosli nezasluzeno. Samo Piksi da ih trgne kako zna i ume. Nemojte ih pljuvati, ili makar sacekajte sa istim.
    (fankmaster, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  391. Gledam mec u Belgiji i na tv svi hvale Srbiju. Brasil vrlo jak i Srbija se borila protiv mozda najbolje ekipe na svjetu.
    Malo postovanja.
    (Onako, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  392. Bolji bili sa krstajom pre 4 godine, igrali dobro sa Brazilom, ispali u poslednjem minutu
    (Vlad, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  393. Sta ste ocekivali? Brazil odigrao sa 20%
    (pero, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  394. rekao sam obrana katastrofa a nemate vezni red, nema tko da sakrije loptu, nema tko da dirigira, nemate niti jednog top igraca a tehnicki ste jako slabi. niti jedan sut na gol u 90 minuta, sramota, ovo je kao costa rica jucer.
    (mateo, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  395. Sve se i dogodilo kako sam danas ovde pisao a dobijao sam minuse.Malo sam promašio rezultat, tipovao sam da ćemo izgubiti 1-3. Rezultat je nerealan, Brazil je trebao 5-0 da nas dobije. Da se zahvalimo našem golmanu što nismo više izbrukani. Nije sramota izgubiti od Brazila ali mislim da bi nam Francuska i Engleska dali mnogo više golova. Ono što je gore od poraza je naša igra, taktika.Mi nismo šutnuli na gol Brazila. Igrali smo solidno prvih 20 minuta, posle toga smo prešli na bunker. Ne znam zašto. Neko će reći da nemamo mi igrače kalibra Grizmana, Neimara i sl. Pa nema ih ni Japan i Arabija pa igraju. Sve je do Piksija koji je pekao zanat u Kini i Japanu.Mi po Evropi nemamo dobrog trenera već 30 godina.Što neko reče,mi igramo fudbal Milovana Djorića, gde lopta uvek ide nazad. Počeo mu Gudelj,pa taj nije trebao ni da bude u Kataru. Živković očajan.To sam primetio i pre nego što ih je zamenio. Verovatno ćemo biti zadnji u grupi, to je valjda i rekao Kafu. Jedna smo od lošijih ekipa u Kataru. Posle prvog gola izgubili su glavu naši igrači,pravo je čudo da je ostalo samo 2-0. Prečka, stativa, ziceri za Brazil.Utukli su nas sa pola snage ali siguran sam da oni nemaju igru i kvalitet da udju u finale.Mi 99% bićemo zadnji u grupi. Verovatno porazi od Kameruna i Švajcarske. Daj bože da ne budem u pravu ali loše nas čeka i u sledeće dve utakmice. Mi nismo ništa napravili ni kad smo imali velikane kao Piksi,Mijatovic,Jugovic, Mihajlovic, Savićevic u reprezentaciji.
    (Vlado, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  396. Gde je trenutno nas najbolji i najspremniji igrac....Kostic?
    (Pragmatik, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  397. Ok, Brazil je bolji.

    Ali da primimo 2 gola tako sto se igraci odbrane sklanjaju da ih ne pogodi lopta. Neverovatno.

    Milenkovic 2 puta, jednom stativa, drugi put odbitak za prvi gol.

    Onda i Veljkovic.

    Znate kad bi Nemanja Vidic primio onakve golove.

    Dajte Erakovicu da igra. I Pavlovic. I dva beka. Ovo sa tri stopera je cirkus.
    (koki, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  398. "Brazil prejak za Srbiju!"

    Neee! Nikako! Srbija je PRESLABA za Brazil ... a i za one ostale u grupi.
    (janis, 24. novembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  399. Mislim da Brazil može da napravi 50 reprezentacija koje bi bile prejake za Srbiju. Plasman na svetsko prvenstvo je naš realan domet, sve iznad su samo snovi navijača.
    (Bumbar, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  400. Da li neko misli da sa ovakvom igrom mozemo do gola, a kamoli boda, a kamoli pobede!? ???
    (Paradox, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  401. Potpuno očekivano za svakog ko je iole realan. Razlika u klasama. Razultat čak i ne oslikava realno stanje, tako da smo dobro prošli.
    (Tadija, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  402. Nema šta bili su bolji. Mnogo bolji. Za više od ovih 2:0.

    Nadao sam se boljem izdanju, malo smo uplašeno ušli u meč, ali smo i jako loše izgledali 95-6% meča. Ono nešto malo što smo ličili na ekipu koja zna i može nismo imali snage.

    Prebrzi su i prejaki za nas. Falila nam je prodornost. Da li je to Kostić ili ko već, ali čak i kad je postojala neka ideja, nismo mogli da je sprovedemo u delo. Odbrana jako bojažljiva i nesigurna. Fantastično su krpili, ali je problem što su krpili svoje rupe i greške. Ne sme onakve stvari da se dešavaju. Ne mogu da se mešam u sastav, ali Radonjić bi morao da krene. Nešto je uradio i može da uradi nešto na strani.

    Sudija jeste pustio malo grublju igru sa njihove strane, ali naš problem je što toliko neuverljivo i slabašno padamo da ni ja ne bih svirao ništa. Mada po meni Paketa je za ono nad Mitrovićem zaslužio žuti.

    Što se tiče Brazila, jesu dobri, ali ne deluju mi kao šampionski materijal. Možda kad bi se manje valjali.

    Razloga za tugu nema, ali nažalost ni za radost. Mora bolje od ovoga. Glavu gore momci, mislim da možete više i bolje.

    P. S. Kapa dole Ričarlisonu za gol. Stvarno svaka čast. Prvi smo mnogo glupo primili, ali drugi je majstorija.
    (Gde ja živim, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  403. Čitam ovde komentare i ne mogu da se načudim koliko smo mi jadna nacija. Pa šta ste mislili,da ćemo dobiti Brazil danas,ne razumem?? Alo bre ,pa oni vrede 3-4 puta više od naše reprezentacije,5x SP ,svi igraju u vrhunskim klubovima,a ipak su nam dali "samo" 2 gola,iako je moglo biti 4,5:0!
    (Samegabri, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  404. Ne razumem cemu negativa? Nasi su igrali protiv Brazila (favorita za osvajnje titule) sta ste ocekivali? Momci su ucinili ono sto su mogli. Sada to pljuvanje po njima nece nista pomoci. Mi izgubili od Brazila a neki (cuveni favoriti) od Japana i Saudijske Arabije.
    Idemo dalje.
    (GogoljskiRUS, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  405. Glavu gore, ipak je to Brazil a nismo se ni obrukali. Siguran sam da ce sledece utakmice da nam budu med i mleko u odnosu na ovu. Uostalom desavalo se na SP da dobijemo prvu utakmicu kao npr Nemacku u J.Africi pa posle truba na ostalim. Samo narode podrzi da se ovi nasi hrabri momci uzdignu i pobedjuju!
    (realno, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  406. Zaboravih,sudija je za mene bio uzasan!Brazil ubi bez kartona a Srbi ne smiju ni pogledati njihove igrače.Brazil tako jak a toliko padavicara,fuj!
    (Miki, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  407. Samo Piksi zna zašto nije zamenio Mitrovića na poluvremenu. Upravo to nas je koštalo bodova. Mitrović jednostavno nije bio ni na 50% i nije mogao niti da vrši pritisak, niti da isprati napade Brazila, niti da spušta lopte u napadu i drži loptu u nogama. Ispratite Mitrovića kod prvog gola Brazila.
    (Bojan J., 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  408. Očekivano. Brazil baš moćna ekipa. Mi treba da tražimo bodove u naredne 2 utakmice. Ladno neki umislili da mi imamo kvalitet da uzmemo bod Brazilu ili čak da ih i pobedimo. Da se okrenemo mi reprezentacijama sa kojima možemo igrati i da probamo da prođemo grupu a ovi vanzemaljci neka se bore za trofeje.
    (smeh, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  409. Sta ste poceli da kritkujete Piksija sad svi. Kad smo prestali da se branimo pocele su da sevaju precke i stative. Mi ne mozemo bolje protiv jedne od najjacih ekipa na mundijalu. Ono sto je dobra stvar je ta da je najtezi protivnik iza nas i da sledi utakmica po meri sa Kamerunom gde ako pobedimo idemo motivisani da rascistimo stare racune sa Svajcarcima.
    (Schnitzel, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  410. niti jednu jedinu sansu nismo imali
    uzas
    (Gox, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  411. Ma nije Brazil prejak za Srbiju, već je Srbija preslaba i za samu sebe. Večita kukavička igra....
    (Ljubomir, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  412. Brazil ce razvaliti i Svajcarsku , videcete , samo mi da dobijemo Kamerun
    (kladzom do bola, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  413. Nismo mi loše igrali, koliko su oni dobri. Prvi na rang listi u Svetu protiv... Koji smo ono na listi?
    (Slavija, 24. novembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  414. Баш нас лепо потцењују сви до једног, капитен, звезде, звездице, бивши асови а и селектор богами. Сви су већ у мислима бар у полуфиналу и у борби за титулу а што се тиче групе ту су уписане већ све три победе. Чини ми се да нам је ово историјска шанса да их већ у првом колу спустимо на земљу јер лопта је округла а и наши момци знају фудбал да играју.
    (Top komentari sa slicnih vesti, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  415. Bili smo stabilno losi!
    (beli, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  416. Dobro smo prosli. Kakva statistika na kraju meca, nerealna, mnogo smo mi bolji od ovoga, i sve ce se to uravnoteziti protiv Kameruna. Dobijamo ih dva razlike, i ko zna, mozda nam bude i remi dovoljan protiv Svajcarske.
    (mr, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  417. DebakeLj !
    (Sani Hipija, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  418. Nije mi jasno zašto je piksi igrao sporu postavu na početku... Igraš pobogu protiv Brazila...
    (Mare, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  419. NULA šuteva u okvir gola!

    Da budem iskren, nisam vjerovao da možemo pobijediti Brazil, nadao sam se nekom remiju, ali ovo večeras...nadigrani smo u svakom segmentu igre, sabijeni, zbunjeni, isprepadani, 24 puta su šutnuli prema našem golu, stvarno, ali STVARNO trebamo biti sretni sa 2:0.
    (posve_nepodoban, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  420. Golman i stoperi su nam odlicni, buducnost Srbije!
    Po meni je Vlahovic morao od pocetka ili bar pocetkom drugog poluvremenu da udje.
    Falio je i Kostic.
    Ne shvatam ubacivanje Lazovica koji je spor i za nasu Ligu a ne protiv Brazilaca da igra..
    Nema veze idemo dalje sad su utakmice koje mozemo da dobijemo..
    (Nikola, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  421. Ljudi budite malo realni,ovaj Brazil leti...ja ne znam tko će njih zaustaviti do kraja!!!
    Pozdrav iz Zagreba
    (Ante, 24. novembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  422. Sramota, sta smo trazili na SP ako nissmo isli na pobedu? Krivim Piksija sto je namestio defansivnu igru protiv Brazila. Sam cekajte sta ce nam Afrikanci uraditi. Bri i odlicni fudbaleri. Gde je bio Kostic i Vlahovic. Trebali du igrati od picetka. Nismo uspeli uopste nista da ucinumo. Igrali du kao kukavice nasi bekovi. Prvi goal a i drugi dozvoljamonjohovim igracima da sutiraju iz tolilo blizo. Mohu da se spakuju i vrate u Srbiju
    (dejantennis, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  423. Pa dobro ljudi, sagledajte malo objektivno utakmicu, a ne odma drvlje i kamenje. Ovo je Brazil, prva reprezentacija na Fifa rang listi, drugi najskuplji tim na prvenstvu.
    Treba biti realan. Naša šansa ostaju naredne dve utakmice. I dajte podršku, to su isti momci, u koje smo do početka utakmice kleli.
    (Neko tamo, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  424. Više smo se branili nego što smo napadali !
    (BG, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  425. Kakvi su ovo komentari. Budalaštine. Šta ste očekivali da razbijemo Brazil 5:0. Idemo dalje, pa kako bude. Srbijaaaaaa.
    (Tile, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  426. Bolji je Brazil od nas, ali i dalje se na terenu ponasaju kao devojcice. Stalno neko foliranje, gluma na svaki dodir sa nasima. Istovremeno, kad god se ukaze prilika gurnu ruku,lakat u lice.
    (pozdrav, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  427. Ne znam. Sa ovakvom igrom teško da osvajamo ovo SP.
    (Realno, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  428. ako se nađemo u finalu sa Brazilom eto nama pehara. Kažu da se ne može pobediti 2 puta ista ekipa na sp. Tako da samo treba da đođemo do finala...laganica
    (Milence, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  429. Eto neki dan ste se raspisali šta ću ja na stadionu ovde.
    Da vam pravo kažem , evo došla da vidim Brazil
    kako razbija?
    (Biserka, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  430. Prelep pocetak sa intoniranjem himni.
    Nadam se utakmici za pamcenje.

    Utisci o utakmici.

    1. Ni jedna prilika Srbije za gol.

    2. Pavlovic (broj 2) dobija zuti karton veoma rano (6 min) i odma smo oslabljeni jer mora da igra oprezno i svaka greska je potencjalni drugi zuti i onda crveni.

    3. U napadu su duhovi, od sredine do napada nema mnogo nasih igraca.

    4. Tri brazilska napadaca su opasniji od nasih osam igraca u odbrani.

    Na zalost, ista prica.
    Vraceni smo na "tvornicka" podesavanja.

    Cestitke Brazilu.
    (TOR, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  431. realno je da smo lošiji. ali ipak mi se svidelo što je Piksi uveo Vlahovica kada smo primili gol. objektivno nije bilo šanse.
    (okvaldo, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  432. Ono gde ja mislim da je ogromna gresa bila je ta pasivnost. Cim je krenula utakmica znalo se da nema nista od ove rabote. Kad pogledate utakmice Japana i Kanade, oni su izasli odmah probali da napadnu, sta je najgore sto moze da se dogodi, da vas favorit pobedi.. .To je vec skoro sigurno. Prvo kolo igras protiv favorita pa barem probaj, izadji super agresivno pa izgubi 3-1 ili 3-0 a ne ko oni mucenici is Kostarike 7 komada primili a mi smo mogli 5 prvi sut ka golu u kom? 40 minutu ili tako nesto. Ajmo sada glava gore proslo pa proslo dolaze vazne 2 utakmice...
    (Skotlandjanin, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  433. Bilji rezultat se nije mogao ocekivati. Vise me plasi taj strah pojedinih igraca kao i to da ne umemo da iznesemo loptu a svi kao neki evropski igraci i face. Nabodi je sine na spic nebu po oblake ako nista druge, ne daj im u noge…
    (Milan, 24. novembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  434. Potpuno zaslužena pobeda Brazila. Trenutno su oni za nas druga dimenzija, rezultat je još i dobar. Za prolazak grupe je bitna gol razlika i mogu da kažem da smo još i dobro prošli. Ovu utakmicu bi izgubili kako god da smo taktički odigrali, jenostavno su mnogo bolji. Prave utakmice tek počinju za nas, čak i 4 boda u preostale dve uz dobru gol razliku mogu nam doneti to drugo mesto u grupi. NAPRED NAŠI, NAPRED SRBIJA!
    (Joj, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  435. Pa lagano, Brazil je Brazil.. Probalo se sa defanzivnom taktikom pa sta bog da, nije uspelo, tako Može još protiv Francuza napr. I nikako protiv bilo koga drugog.. Mora Vlahović da igra uz Mitrovica, Kostić fali.. Svakako loše, nismo ništa uradili naprijed, ali za utehu Brazil je preko puta bio.. Malo se previše leti ovih dana.. Samo naprijed i u napad protiv drugih, jer za druge i protiv drugih nema opravdanja..
    (wolwerine, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  436. Ok, izgubili od 5ostrukog šampiona, biće bolje drugi put, idemo orlovi!!
    (Krilati orao, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  437. ovo je rezultat euforije prethodnih dana..
    i kao po obicaju useremo motku..
    ovako ako nastave,brzo ce doci kuci,pognute glave.
    treneru,moras da ih kaznis,da se trgnu.
    (mozaks, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  438. Poletili ste previše, a ekipa realno slaba...nema nijednog top igrača u veznoj liniji, a tako se ne može igrati...
    Što se tiče napada, Tadić je klasa, ali u padu u zadnje vrijeme,Mitrović je golgeter ali mu ekipa treba prirediti šansu, sam ne može...Vlahović ok napadač..Solidan napad, ali ne vrijedi to ništa kad vezna linija katastrofa, troma, spora, bezidejna,bez grama kreacije...
    (Matija, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  439. bez ozbiljnog faula na utakmici....
    nemoze tako
    idemooo jakoo
    (el gato, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  440. Lose, lose, lose i lose. Brazil nista posebno, dali smo im previse respekta. Igrali smo u grcu bez razloga.
    Zasluzen poraz, kad jedan tim ne sutne u 90 minuta NIJEDNOM u okvir gola onda nemoze nista ni da ocekuje tj ni ne zasluzuju bolje.
    (voja, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  441. Ja sam stvarno mislio da smo dolaskom Piksija dobili pobjednicki mentalitet. Gledali smo Saudijce, Kanadjane, Japan, eeeeej Japan, Maroko, Tunis… na zalost nemamo herc i taj pobjednicki mentalitet kao oni, kao recimo Hrvati.
    (Nucky Thompson, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  442. nista posebno samo preplaseno vracanje lopte unazad i takva je taktika selektora ,kao ofanzivnu ekipu da izvucemo pa da im damo gol na kontru.
    (bane, 24. novembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  443. Imali su sreće Brazilci što nama nije bio dan.
    (rajko, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  444. Do prvih izmena smo se nekako i drzali...
    Cemu izbacivanje gudelja, cemu drzanje mitra toliko, pa posle i cemu izbacivanje lukica ..to samo pixi zna. Ajde sad na iskupljenje ili nista
    (Tor, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  445. Neka su ih Brazilci malo spustili na zemlju. Hihihihi
    (Tobre, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  446. Dosli smo do velikog takmicenja umesto da igramo muški i borbeno kao sto su to uradili Saudijci ili Kanadajani. Mi ne možemo da vezemo dva dodavanja. Nesto nisam optimista pred Svajcarku
    (Kukavice, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  447. Cestitke piksiju na izvanrednoj misjoj taktici… ne boli poraz toliko koliko boli kukavicki odnos prema utakmici…. Piksija je slava prerano udarila u glavu… taktika 0
    (Misevi ne orlovi, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  448. igraš koliko imaš kvaliteta i koliko ti protivnik dopusti. Brazil je najkvalitetnija ekipa na prvenstvu. Ali to ne znači da drugi gol treba da primimo kao na treningu,3 sekunde sam kao duh,skandalozna odbrana u tom trenutku na nivou pionira...ukopali se kao stubovi pa još i dupeta okreću...moraće to puno bolje ako se želi makar bod uzeti
    (mile, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  449. Eh, kad se setim onog trcanja iz Lisabona.
    (Slavko, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  450. Gotovo je već.. Mi nemamo mentalitet za pritisak.. Sad je pritisak da moramo da pobedimo.. Mekane smo glave u svim sportovima sem odbojke..
    Biće tri poraza kao uvek i mrš kući.. Luzeri.. Ja sam lepo reko da smo poleteli previše.. Od svih timova smo pokazali najlošiji tempo i sa loptom i bez.. Nigde se ne trći.. A i nekad naprave pas koji brazilac lako stigne.. Tabela je već realna.. Poslednji smo.. Ne može se protiv luzerske tradicije..
    (HanSolo, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  451. Razcarani su samo oni koji su previse ocekivali i poleteli. Ja sam samo molio Boga da ostane samo
    2:0, da bi zadrzali sanse za prolaz. Ostali u grupi nisu ni blizu tog kvaliteta da nas sabiju kao Brazil.
    (garda, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  452. piksi da niti jedan sut prema golu druze katastrofa brale fudbal gori od irana o cotsa rice
    (jahhs, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  453. Ljudi nismo mogli ofanzivno igrati primili bi 10 gola ova ekipa.je 2 klase iznad nas sad sto smo se mi zavaravali cetvrtfinale polufinale to je nas problem
    (boban, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  454. Napisao sam pre meca sa nama je uvek isto

    Igramo cuvenu igru sa jednim spicem i 7 odbrambenih igraca

    Ne napadamo a i ne branimo se i u toj situaciji samo je pitanje kada cemo primiti gol a kada ga primimo onda kao krenemo u ofanzivu ali ne moze ekipa za 5 min da pokrene pricu kada od pocetka sede golmanu u krilu

    I svaki put isto kalkulantski igramo i tako i zavrsimo

    Bez sanse jedne u 90min
    (dule, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  455. Dobro je, dobro smo prošli.
    (Mile Dunhill, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  456. Srbija egzotična zemlja na SP. Ovo je za njih vrlo dobar rezultat.
    (ko to tamo peva na copacabani, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  457. Prvo poluvreme solidna, takticka igra, drugo bunker, bruka i sramota OD STARTA.
    (Joca, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  458. Dokle ce nasa reprezentacija da igra bunker? Kao da gledam reprizu iz 2018.. Svakom narednom selektoru nagovestiti da ce biti poslat kuci prvim letom u slucaju igranja bunkera.
    (Samo jako i snazno, 24. novembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  459. Igrači se trude, sad se treba pripremiti za Kamerun.
    (Vladimiro, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  460. Nije sramota izgubiti, sramotno je ovakvo zalaganje. Sredina i napad nisu postojali na utakmici. Svaka cast golmanu i zadnjoj liniji. Da nisu bilo na 95% zadatka bilo bi 9:0 za Brazil
    (Milan Milojevic, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  461. Golman najbolje odigrao, ladno je mogao primiti još 5.
    (E, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  462. Идемо даље,две победе за пролаз.
    (nik sloter, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  463. Vidimo se u finalu da se revanšramo !sportski pozdrav !
    (Vracar, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  464. Требало је можда храбрије ал ко зна, можда би онда пораз био и већи. Људи, будимо реални, изгубили смо од Бразила. ОД БРАЗИЛА. Јел схватате? 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  465. Po ko zna koji put smo zalutali na ovo najveće takmičenje,po ko zna koji put naši treneri kreću bojažljivo,potpuno bezopasno po protivnika pa makar to bio i Brazil,što mnogi kažu,nije sramota od njih izgubiti ali sramota je ne sutnuti loptu na gol protivnika,Stojković došao na SP da se šetamo po terenu i igramo sa jednim napadačem!U našem fudbalu mi menjamo selektora svako takmičenje ali naša igra već od ko zna kada se nije promenila,igramo babski fudbal,stvarno je muka gledati nas!
    (BG, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  466. Repriza Rusija 2018.
    (Rsde, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  467. Realno je 5:0 ! Imali smo srecu. Daj boze da nas posluzi protiv svicera.
    (Igorsulic, 24. novembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  468. Igrali smo defanzivno i sramotno.
    Kakvi smo, za bolje i nismo.
    (Kralj, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  469. Rutinski,igrali smo koliko su nam dozvolili a igra ličila na Krstajićev tim..Dobro je samo da se Mitrović nije povredio jer suludo je bilo očekivati da u ovakvom razvoju događaja ima šansu a ne gol da da.
    (Tito, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  470. Sta ti je čovek? Uvek se ponada.
    (Neo, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  471. Ljudi znalo se odmah da protiv Brazila nemamo nikakve šanse, i da prolaz moramo da tražimo u druge dve utakmice. Dobro malo smo se ložili previše, ali sve je to normalno
    (Ivan, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  472. Hvala golmanu ,bilo bi 7:0.
    (lilien, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  473. Biće bolje u drugoj utakmici. Brazil je Brazil.
    (Ivan Osijek, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  474. Gudelj u prvom timu!? Ima da izgubimo i od Kameruna i Svajcarske!
    (Kontras, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  475. Izgubili smo od boljih. Mnogo, mnogo boljih. Nije nikakva sramota. Sada samo glavu gore, jer slede utakmice od kojih se živi, gde su bodovi realniji. Glavu gore, nema veze, idemo dalje!
    (Aki, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  476. Mnogo lose. Katastrofalno. Kukavicka taktika Piksija od pocetka, i neki pojedinci nisu na nivou, Tadic na primer.
    (Igor, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  477. Fudbal je najpopularniji sport u Srbiji a i u svetu. Ko voli fudbal gleda špansku ili englesku ligu, a ko ne voli gleda našu reprezentaciju.
    (Djole, 24. novembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  478. 2 pasa nismo spojili. Rezultatom moramo da budemo zadovoljniji nego Brazil.
    (Xman, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  479. Sreća pa nemaju hrabrosti ostaviti nejmara na klupi. Daleko najgori igrač Brazila
    (Alexxx, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  480. Bravo Srbi, ovo je maksimum protiv Brazila.
    (Zagorac, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  481. Brazil je bio bolji ali idemo napred,tek smo na početku.Bravo naši.
    (Lemi, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  482. Tišina! Ovo je dobro.
    (Mogul, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  483. Milenković i Živković je nešto najgore sto sam video u fudbalu
    (ZliBi, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  484. реално, опуштено. идемо сада на две победе. честитке Бразилцима, магија играју
    (мерак, 24. novembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  485. Ova igra ne obecava.
    Nedostaje ideja,tehnika,brzina i svezina.
    Nedostaje nam desetak fudbalera srednje i vrhunske klase.
    Moze se dogofiti da sve izgubimo.Svajcarska i kamerum bolje deluju od nasih.
    Daj boze da sam stekao pogresan utisak.
    Sramota me je ove igre protiv Brazila.
    (Djed Gavrilo, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  486. Revanširaćemo im se u finalu. Niko dva puta ne može da nas pobedi
    (Dlki, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  487. Jel neko primetio kako smo dobro čuvali rezultat zadnjih 5 minuta plus zaustavno vreme? I tako smo trenutno zadnji na tabeli. A ja se smejao kako Kamerun u zadnjih 20 minuta ne juri neko izjednačenje. Nema se snage. Kao ni mi od 60 minuta kad smo stali i čekali ko će da nam da gol. Nismo dugo čekali.
    (Raz Očaran, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  488. Iskreno, dobro je proslo, moglo je lako zavrsiti 5:0, samo sreca.
    S ovima ne moze niko ako nastave ovako igrati.
    (Realno, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  489. Nereseno protiv Brazila, velikih 3:3...... u kornerima.
    (NS oldtajmer, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  490. Dragane čuvaj 0 : 2 živ ti ja ?
    (Slobo, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  491. Isti rezultat kao na proslom prvenstvu, nismo nista naucili za 4 godine.
    (NN, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  492. Jesmo li mi imali neku akciju po krilima, ili treba da unesemo loptu u gol. Kakav nacionalni stadion i bakraci pa mi nemamo igraca u vrhunskoj ekipi
    (Fudbaler, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  493. Jel smo imali neku šansu protiv Brazil ?SLABO
    (Dejan Stojanovic, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  494. Piksi najjači lik si ?
    (Mile, 24. novembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  495. Cim je izasao Gudelj, otvorili smo se i primili dva laka komada, a mogli amo jos 2-3. Na kraju odlican rezultat.
    (nidzerland, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  496. Nisam mislio da će pobjediti ali sam se nadao da će pokazati malo hrabrosti i srca .
    Piksi je bespotrebno upropastio prliku da probamo da se nadigravamo u situaciji kada nismo imali šta izgubiti .
    Bojim se da je ovim pristupom značajno uticao na moral ekipe koja je tamam počela da liči na nešto . Ko krava koja da 50 l mljeka pa se ritne i prospe sve.

    Brazilci ušli sa puno respekta u utakmicu i kada su vidjeli da je Piksi posložio 11 m2 meterica krenuli igrati . . .
    (47304, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  497. Sramota
    (rodjo, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  498. Niti imamo sredinu niti imamo odbranu, tanki u svim linijama
    (Odbrana kao sir, 24. novembar 2022 21:26)


    Ja i dalje smatram da je to zbog ove formacije.
    Treba da igramo 4-2-3-1 i u zavisnosti od protivnika odrediti ko će igrati na sredini, da li ofanzivnije ili defanzivnije.
    Nama su uvek izolovani igrači u napadu, nebitno da li igramo Tadić plus špic ili Tadić plus dva špica.
    Ovi bočni igrači što treba da pokrivaju i odbranu i napad ne služe ničemu. Nema ih ni u odbrani ni u napadu.
    (lupa, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  499. Stojke kralj tempiranja loženja nacije...
    (Himna, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  500. Sut na gol: Brazil 22
    … Srbija 2
    Šut u okvir gola: Brazil 10
    … Srbija 0
    No comment
    (ironicni, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  501. Da je pravde,po do sada prikazanom,u polufinalu bi trebalo da igraju Francuska,Brazili,Engleska i Spanija.Posto pravde na ovom svetu nema,mozda se tu neko ugura,kao Hrvati onomad.Mi smo u prvih dvadeset u svetu i to nije toliko lose...
    (Aca bg, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  502. Necemo biti prvaci sveta!
    (Dundo, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  503. Prestanite vise sa kritikama. Pa jel ste slepi da vidite da su oni tri klase iznad nas. Nista strasno, treba priznati kad si nemocan protiv jaceg. Brzi su, spretniji sa loptom… nista nismo mogli. Pokusali smo da napadamo ali nemozes kad su bas puno bolji.
    (logika, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  504. Za 20 godina gledanja reprezentacije nikad nisam video veći promašaj od ovog pavlovića, baš nam pravi probleme
    (Opet neki, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  505. Prvenstvo je pocelo, u tijeku je tradicionalno spustanje na zemlju
    (GospodarSvemira, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  506. Izgubiš 2:0, a golman ti najbolji igrač. Toliko...
    (Vlasko, 24. novembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  507. Ne bih mogao da kažem da je iko od naših odigrao dobro, pa čak solidno... Sem mozda golmana...
    Kao prvo, možda iznuđena ali loša postavka u startu, previše uplašena, ok povučena, ali nismo skoro mogli ni jedan napad da razvijemo... Ni jedan dobar centaršut, a bilo je par prilika, Mitrović još neoporavljen, trom, a nisu ga ni nalazili, čak je jednom Tadić njega tražio iz nabacivke, a drugi nas uletao sam u šesnaest... Tadić baš lose odigrao, bez kreativnosti, samo se nešto okretao, loši pasovi...
    Mnogo fali Kostić, a opet desno krilo je loše, Živković slab, smotan, loše snalaženje i loši pasovi, Radonjić deluje bolje...
    Gudelj loš, ali to se i znalo...
    Odbrana solidna, dok nam ne padne koncentracije a tad nam se faktički šetaju u 16, kao kod drugog gola, koji jeste lep, ali covek sam na 11m prima loptu koja leti u vazduh i šutira volej a oko njega 3 igrača...
    OK, ovo se nismo nešto ni nadali, verovatno previše neobjektivnog optimizma, ali samo mi je zao našeg stava, ovo nismo mi kakvi treba da budemo, i nadam se da ćemo to pokazati i naredne dve utakmice...
    (Rokabili, 24. novembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  508. Sramota...
    (Ton, 24. novembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  509. Ove brazilce u busu da vidim pipnuo bih se za novčanik da li mi je tu. Prljavi likovi
    (Janko, 24. novembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  510. Ne salim se kad kazem da bi ovaj datum trebalo nazvati Slavom Sveog Pikse. Prezivesmo protiv Brazila sa svega 0:2. Malo ih Pikse u pocetku zbunio, al provalise momci da mi centar samo slucajno prelazimo. Sad lepo da se spreme da neki bod odkinu Kameruncima i Sipcima, pa polako nazad. Nije ovo sport za nas, cak i kad odigramo bolje nego ikad, opet nas neki humanoidi oderu
    (Rocco Ramirez, 24. novembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  511. Kad ti golman ima najvise komtakta sa loptom
    (max, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  512. Ако овако у финалу одиграмо,ништа
    (лала, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  513. Ljudi budimo realni.Malo smo se ponadali sto je ljudski, ali ovo je ipak trenutno najača reprezentacija na svetu.U prvom poluvremenu su nas malo vise respektovali,a u drugom su jednostavno počeli da igraju, i to je to.Uostalom mi smo znali i pre pocetka prvenstva da nas prolaz dalje vodi kroz pobede protiv Svajcarske i Kameruna, sto znači da je i dalje sve u našim rukama.
    (Bumerang, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  514. Ja mislim da Brazil igra sa Kafuom i tom generacijom sto sada ima 50 godina, da bi nas otkinuli
    (Paradox, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  515. Šokantna iznenađenja se nastavljaju...
    (Simpatizer, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  516. Тимски смо изгубили! Сви до једног су били јако лоши, нарочито у другом полувремену, а посебно Живковић и Сергеј. Бразил моћан, дупло бржи, још смо и добро прошли. Добро, реално овде нисмо ни очекивали бодове. Наредне 2 утакмице су финала за нас!
    (veliki strumf, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  517. Jako jako dobar rezultat kakva je bila igra....
    (Dundo, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  518. Očekivao sam više od reprezentacije Srbije.
    Plašljivo,bojažljivo,sporo bez prave želje da se ugrozi protivnički gol.
    Brazil dosta komotan iz gore navedenih rszloga,ali ništa soecijalno...
    (Razmisli, 24. novembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  519. Mi nismo imali šut u okvir gola čitavu utakmicu, neka me neko ispravi ako grijesim, užas
    (Opet ja, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  520. Realno trebalo je biti 5:0 ,sreća pa je golman skidao skoro sve samo da ovako ostane
    (Aco, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  521. У друге 2 утакмице МОРА офанзивније па шта буде!!!!!
    (зуке, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  522. Ideja je bila da ih smorimo nasom tromoscu i pasivnom igrom a da se Brazil ispromasuje. Mozda da imaju jedno 3 stative i 2 precke a da sudija bude na nasoj strani(jer smo slabiji). E onda u poslednjih 10 min kad se oni totalno smore jer nisu dali gol mi uvodimo napadace i dajemo iz kornera. E sad to je bio plan(koji je bio odlican na papiru) ali nismo imali srece jer je Brazil iz jedno 25 suteva dao dva gola a mi iz 4 ni jedan.
    (Nismo imali srece, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  523. Ilic ne moze nista da primiri,greska sa zamenom Gudelja
    (Zoran, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  524. 2:0 taman, za toliko su bolji. Nista momzima za zameriti.
    (Cuyoshi, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  525. Vracanje na fabricka podesavanja. A vec smo bili u finalu steta.
    (Stanley, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  526. Realno najvecu odgovornost snosi trener pogresnom postavkom igre, izgleda kao da su igraci pogresili sport
    (max, 24. novembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  527. Taman smo tu -gde smo.
    (Realan, 24. novembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  528. Uspešno čuvamo rezultat 0:2.
    (knotson, 24. novembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  529. Браво људи. Биће боље.
    Добићемо их у финалу.
    (Један Убод, 24. novembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  530. Катастрофалне измене након којих је пао први гол. Гудељ који је покривао и штопера напоље, отворено за гол Бразила. Морао је само ако је мислио у вези мењати СМС за Илића. Катастрофа. Плус Живковића за Радоњића који не игра одбрану, а Живковић игра. Катастрофа. Катастрофа измене. Ако је кренуо одбрамбено морао је до краја, само играча за играча. Ово отварати се на пола другог и то у вези (!) а не на крилима на пример или у нападу је катастрофа.
    (Србија, 24. novembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  531. Dosadno. Igra mačke i miša.
    (Bora, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  532. Brazilcima laka trening utakmica
    (zoran, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  533. Prvo poluvreme pristojno, u drugom smo se raspali.
    Rezultat nije realan.
    (krtac, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  534. Razlika između Premier i Italije.
    (Mm, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  535. Vratili nas na Krstajiceva podešavanja.
    (ing, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  536. milenković tehnika nula
    (nba 1973, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  537. Fora je, što njihov najdefanzivniji igrac, ima bolje ofanzivne karakteristike od naseg najofanzivnijeg igrača.
    (Marko Trebinje, 24. novembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  538. Repriza od pre 4 godine, Piksi ili Krstaja svejedno je. Doduše u Rusiji smo igrali bolje i imali više šuteva ka golu. Danas možda svega par. Mora to puuno bolje ako mislimo da prođemo grupu. Nadam se da će smoći snage za nešto više.
    (Petar, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  539. Nemci izgubili od Japana

    Argentina od S.Arabije

    A Srbija od Brazila

    Mi smo super.
    (đorđo, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  540. Da,imaju krila!
    (Kjotor, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  541. Bacaj peškir na teren Pikse, pa vodi ekipu s dušom u nosu, na kamilje mleko!
    (Pešmerga, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  542. Najmanji problem što su primili 2 gola nego ni šansu nisu imali

    A naš narod kao i obično već u finalu bio pre početka takmičenja
    (kristijano, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  543. Dobro je što Piksi odlučio zatvoriti igru, 2:0 je najopasniji rezultat.
    (Libero, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  544. "Dajte nam Brazil da se igramoooo...". Eto vam Brazil, samo se on poigrao s vama. Samo cudo vas je spasilo od dvocifrenog poraza. Rang Kostarike. Spomenik dignite golmanu, on vas je spasio. Najgora momcad prvog kruga...
    (Gajba, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  545. Malo smo se osramotili.
    (beli, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  546. ...a milinkoviv savicevic od 100 miliona?
    (Dejo, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  547. Ni jedan fudbaler naše reprezentacije ne bi bio ni na najširem spisku Brazila od 100 fudbalera. A kad je tako, onda moraš bar da pokažeš duplo više želje i borbenosti, da se pobiješ. Ovako, sve je logično.
    (Mare, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  548. Ono sto je bilo opasno je to da se Piksi istripuje da je Ferguson...
    (Nego, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  549. Falo Kostić, ali su ovi svakako klasa iznad!
    (pedjakg, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  550. Gde moze Srbija sa Brazilom da igra sta vam je.
    (Aca, 24. novembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  551. На овом свијету сигурне су само двије ствари. Прве се не сјећам а друга је правило да на сваком првенству две, три екипе изненаде и направе чудо а да НИКАДА ниједна од те две, три екипе није наша.
    (3opaH, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  552. Nije ovo nas nivo sto bi rekli zaneli smo se u zeljama i nerealnim mogucnostima, ruku na srce bili smo zreli za 5-6 komada tako da je ovo jos i dobro proslo.
    (Djordje, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  553. Pošteno nas razbili. Rezultat je još i dobar. Nema tu šta mnogo da se filozofira.
    (iki, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  554. srbija nije losa, nego ovo su brazilci...
    (singrrr!, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  555. Brazil je jak, sigurno kandidat za titula, a za nas počinje prvenstvo u sledećem kolu.
    (Bt, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  556. Ovo sto Srbija igra je antifudbal breee....
    (Zoran, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  557. Brazil je bolja ekipa. Ovo je trenutno naš limit. Biće bolje u naredne dve utakmice, treba podržati tim.
    (besan ker, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  558. Hahaha, pa ubice nas i Kamerun I Svajcarci. Ljudi trce 90 minuta, mi smo zalutali ovde.
    (@sasa the king, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  559. Golman Brazila zaspa.
    (Klasa, 24. novembar 2022 21:49)

    # Link komentara

  560. Mesi i Argentina su pobedili isti taj Brazil i to na Marakani prosle godine u finalu Kopa Amerike.
    (Pa vi vidite, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  561. Bolje izgubiti 5 0 hrabro, nego 2 0 kukavicki, bez zelje, volje...,kao da su otisli na prijateljsku. Dobro je ipak spustiti se na zemlju ali veceras smo bas ponizeni. Sut u gol nismo imali.
    (Mirko, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  562. Ono kad branis 2:0 i usput gubiš...
    (bane 2, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  563. Kako igraju momci iz Brazila, svaka čast.
    Očekivan poraz.

    Naši jako stegnuti. Nismo ovo mi.
    (Alien, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  564. Hvala ali ja da gledam druge dve utakmice ne...
    Icicu u teretanu
    (Titan, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  565. Samo da ne prime vise od 2.
    Pojela ih trema.Odsekle im se noge.
    (Srbin, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  566. Kad može Nemačka i Argentina možemo i mi jednu izgubiti.
    (Baki se, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  567. Mitrovica,lAzovica udaljiti iz ekipe. Mitrovic je decko totalno van forme,izbacio nas je i protiv Skotske,vcrs je pretrcao 100 metara.
    (Milovan, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  568. Kako su se uopste I plasirali nasi na ovo takmicenje
    (neko ko zna, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  569. Orao pao.
    (Dusan, 24. novembar 2022 21:48)

    # Link komentara

  570. Realno, protiv Brazila nismo ni očekivali pobedu. Pobeda u sledeće dve tekme i idemo dalje.
    (Peki, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  571. Kad god se pravila medijska pompa i ujdurma, nikad nista nismo uradili.
    U bilo kom sportu.
    A pogotovu sad. Da ti se smuci!
    A sad treba trgnuti ekipu iz ovog kosmara koji nekako prezivese.
    2:0 je jos i dobro.
    Ako ostane...
    (Hrundi Bakshi, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  572. Od '82 pamtim priče da ćemo nešto da uradimo
    Ravno 40 godina
    Dosta je...
    (sloga bb, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  573. Naša igra ne postoji. Sreća i Vanja su razlog što nije 5:0 za Brazil.
    (Željko, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  574. Crveni protiv zutih, jel ovo pustaju reprizu Katar-Ekvador?
    (Pero Dijetlic, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  575. Ok, igrate protiv Brazila. Malo lakše s komentarima. 90% reprezentacija kada se otvori protiv Brazila završi 5:0,ostali čekaju da prođe tih 90 minuta
    (Pozdrav_iz_rovinja, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  576. Treba naši da pogledaju snimak i da prebroj brazilce. Jel ih ima 11 ili 22 kako svaka lopta završi kod njihovog igrača.
    (Raka, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  577. Dobro smo prošli, da su bili malo ozbiljniji , dali bi nam osam komada kao od šale.
    Odučili su nas od fudbala. I ovako neozbiljan, Brazil je tri klase iznad nas.
    (Mali Hijavata, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  578. Dobro je momci,svi ste bili stegnuti...dobijamo naredne dve...Srbija!
    (Pera, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  579. Ок. Друга лига смо. Са Камеруном и Швајцарском би требало да можемо равноправно да играмо и покушамо да прођемо први круг. Ако се то и деси, то нам је крајњи домет.
    Све даље од тога није реално.
    (александар, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  580. Neimar više je bio na zemlji nego u stojećem stavi .Kako loš fudbaler i folirant ne vredi mu talenat.Sudija loš.Mi kukavice.
    (maxim, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  581. Milinković Savić..kolko je to prosečan igrač a kad munije dan ispodprosečan...dečko nema pojma,talenta..ništa..a vezni kao...auuu..
    (tompus, 24. novembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  582. Ajde sto smo izgubili ali šta se desilo sa trcanjem?
    (Maki, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  583. Mi nemamo individualni kvalitet to je oduvek jasno ali ono sto je sramotno je da jos uvek igramo fudbal is predproslog veka, nema kombinatorike samo neko napucavanje nepovezane linije losa odbrana, presporo sve i kilavo. Bolje izgubiti 5:0 i igrati moderno i napadacki nego igras bunker od starta i opet izgubis 3:0 I tako je sa nama oduvek, totalno ocekivano. Bata Djorina skola bunker 75 min. a ako das nesto na srecu super. Protiv svake ekipe na svetu danas to ti je poraz. A ovaj Brazil je smesan kad ovom raspadu od nase ekipe treba sat vremena da utrpaju gol. Videcete da oni nista nece uraditi. Nas vise ima da napune ostale dve ekipe u grupi. Preslikano proslo prvenstvo gde smo ucestvovali, u svemu.
    (Mladen, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  584. Mislim da nas selektor i strucni stab odmaraju orlove za one teze utakmice koje nas ocekuju u polufinalu i finalu.
    (Lopta je okrugla, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  585. Jel mi to igramo sa 10 igraca?
    (Tuyo, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  586. Steta sto Sergej i Tadic nisu igrali…
    (sasa the king, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  587. 0 udaraca u okvir gola. Brazil 24 u ovom momentu. Pa gde je taj nas famozni najjači napad? Ponavljam 0 (nula) udaraca u okvir gola
    (Nula (0), 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  588. Realno ili su oni mnogo dobri ili smo mi mnogo losi.Samo da nije ovo drugo.
    (Stefan, 24. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  589. Može li neko da mi objasni sa kojom idejom smo usli u utakmicu?
    (Darvin, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  590. Sramotna igra, samo ću to reći.
    (Desmond Hume, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  591. Stara priča, duge lopte, panika u odbrani, neuigrani i umorni. Nije to sport za nas, kraj priče.
    (Futog, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  592. Ako ostane 2:0, to će da bude premija. Bar 4 ili 5 komada su nam mogli uvaliti. A nisu samo zahvaljujući našoj sreći, a ne dobroj odbrani.
    (eto tako, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  593. Bice bolje, verujem u Piksija, ioak ovo je Brazil, skroz ocekivano je ovo bilo...
    (ajmo, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  594. Da celu utakmicu nemozes da povezes tri pasa unapred?!
    Kukavicka postavka na pocetku i igra.
    Brazil pet kopalja bolji. Kao da igraju 16 protiv 11.
    Videcemo u nastavku takmicenja protiv ipak ekipa pribliznog kvaliteta.
    (cika Vitomir, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  595. Kako smo igrali dobro smo prošli.
    (southpark, 24. novembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  596. Vratite Krstajica bolje smo igrali tada smo uzeli 3 boda a sada ako 1 da pevamo.
    (Filip, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  597. Do drugog gola smo igrali lose a onda smo naglo popustili.
    (Milojko, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  598. Krstajicu, sve ti je oprosteno.
    (kaokakao, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  599. Svi napadate Gudelja zbog šanse na početku drugog poluvremena, a nije on kriv nego Vanja.
    Daje mu pas iako Gudelj ima igrača odmah iza sebe. To se ispucava.
    (fliper, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  600. A zbog čega uopšte traćimo energiju na Brazil? Mnogo bitnije su nam utakmice sa Kamerunom i Švajcarskom. Šta, da niste možda svi pomislili da posle velikih rivala poput Norveške, Slovenije i Portugalije (koju smo jedva i izvukli pobedu najpre zahvaljujući tome što su nas oni podcenili) idemo u prvu utakmicu sve na Brazil? Pa tako smo 2010 sve spucali na Nemačku i umislili da smo neka sila pa su nas Gana i Australija vratili u realnost.
    (Bs, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  601. Jad i beda i tako već 35 godina.
    (Ko to tamo peva, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  602. Uvijek ista najava i onda potop.
    (Krajišnik, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  603. Daj te Brazil da se igramo...
    (macke i misa, 24. novembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  604. 32.Kostarika
    31.Srbija
    30.Katar
    29.....
    28....
    (Mića, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  605. Evo ja još čekam VAR da poništi oba gola... Možda i ponište utakmicu zbog terorističkog napada ili slično... Bliski istok... Sve je to više moguće nego da Srbija da gol, po mojim nekim procenama.
    (Ima još šanse, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  606. Rekao si da se nikoga ne plasimo..
    Rekao si da da idemo na pobedu...
    Sve je bila laz... Vreme je da platis.. Odlazi Piksi
    (Krle, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  607. odavno sam prestao da gledam nas fudbal ,bacim oko na vestima ,skapiram da sam u pravu sto se ne lozim ....opak gol auuu treba da smo ponosni sto nam je takvu golcinu zabo
    (cvru dezpr, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  608. Ovi su prebrzi za nas, ali videćemo ima još 2, šta sad kamerun i Svicu možemo dobiti nadam se
    (Srbin, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  609. Ne brinite osvajamo 4 mesto, al u grupi.
    (Masinac, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  610. nabedjeni fudbalercici, treba da uce od odbojkasica kako se igra,doduse realno, nisu taj kalibar
    (miki, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  611. Ja ne znam jesmo li imali posed 20% u drugom poluvremenu.Precka, stativa, bezbroj sansi protivnika, odbrane Vanje..., realno, trebalo je biti bar 5:0. Ocekivao sam manje kukavicku igru, Sergej i Tadic totalno podbacili, totalno.
    (Jednoruki Krstivoje, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  612. Braćo Srbi za nas je Dorćol granica!!!
    (Dražen Žura, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  613. Kad igra Srbija?
    (Mile dizna, 24. novembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  614. Kako god više smo pokazali Mi protiv Brazila nego Švajcarska protiv Kameruna.
    (amater, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  615. 10:0 šutevi u okvir gola. Realno, ovo je odličan rezultat.
    (Amerikanac, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  616. Nepopularno misljenje ali stice se utisak da smo bolje igrali pre 4 godine na svetskom nego sad. Krstajicu vrati se...just kidding.
    (Maxa, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  617. Nažalost, raspali smo se u drugom poluvremenu. Verovatno i umor kao faktor, ali pre svega jer smo prestali da kontrolišemo loptu.
    (u magnovenju, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  618. @ za sve koji likuju: tisina cobani, vidimo se kad prodjemo grupu
    (pedja, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  619. Dobicemo ih u finalu...
    (izdislav, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  620. Ne pljujte sada nase igrace, dajte im podrsku!!!
    (Boki, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  621. Duel vrhunske i solidne ekipe. Ne može se srcem na Brazil,mora i kvalitet a mi vrhunskog igrača realno nemamo. Svajcarska i Kamerun su naš nivo i tu ćemo imati šansu.
    (Sale, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  622. Nije loše ni 2:0, gol razlika na kraju vrlo lako može da odlučuje. Svajcarci su Kamerun dobili samo sa 1:0.
    (Bleki, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  623. Sta vam je ljudi 3 ( TRI KORNERA ) smo imali. Malo li je?
    (COLI, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  624. Dobro smo i prosli..
    (milorad, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  625. Ehh, kad je golman najbolji igrač...
    (8dx, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  626. Svetski rekorderi u pasovima unazad!
    (blagi užas, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  627. Dokle ćemo mi respektovati druge timove i ne igrati fudbal, već taktizirati...
    (Ljubomir, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  628. Jednostanvo nema glave u timu koja bi stala na loptu i delila je napadu.
    (zare, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  629. Podrska...ipak je Brazil protivnik...
    (srce, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  630. Mitrović loptu nije pipnuo za 84 minuta. Zašto?
    (Simpa, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  631. Brazil je najbrža ekipa na turniru, mi najsporija. Mitrovic povrijeđen, igrač manje. Štaviše naša odbrana dobra. Golman svjetske klase, branio ko Dida iz najboljih dana. Ipak mislim da smo igrali u grču malo. Pavlović je dečko igračina. Pokazao kako se bori. Dušan i Vanja bas mlaki i spori. Ipak utisak je da smo fizički inferiorni. Ne možemo da trčimo ni 60 minuta. Sada znamo gde smo.
    (realno, 24. novembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  632. Najtuznije je kad treba da zapocnemo napad, a ne znamo sta cemo sa loptom. Onda ide vracanje lopte VMS koji nam na ivici zileta organizuje napade! Siromah je branio sta je mogao, i vise od toga.
    (Slavisa V., 24. novembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  633. Kao sto sam napisao jutros, Srbija nece proci skupinu ali ce zasjati na Euru 2024 u Njemačkoj. Nista ne ide preko noci, sve je u životu proces.
    (GrofModerneHrvatske, 24. novembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  634. 4 komada primamo.
    (Dusko, 24. novembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  635. Mislim da je Muslin bio u pravu kad nije pozivao SMS. Nula danas…
    (Mittar, 24. novembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  636. Zae je moguce oavako popustiti? Ocaj
    (Sigmund Frojd, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  637. Za sve koji komentarisu da ne igramo svoj fudbal. Ne igramo jer nam to protivnik ne dozvoljava. E to je vrhunska ekipa kada ti ubije samopouzdanje i vrati na fabricka podesavanja.
    (Smuki, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  638. Pfff, sprdaju nas ljudi sa 30% snage! Jednostavno nemamo kvalitet za ovaj nivo fudbala! Prespori vezni red i ponekad upitna odbrana! Do sada jedna od najlosijih reprezentacija po prikazanoj igri na ovom SP!

    Valjda cemo postici neki pogodak i uzeti koji bod u naredne dve utakmice... mada kako stvari stoje, i to je upitno! Za ovih 80 minuta igre, sansu nismo napravili!
    (marko, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  639. Jedan korak, dva poteza nogom za brazil jedan potez za Srbiju.
    Dosta je i ovoliko. Hvala vam momci...
    (Veseljak, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  640. PIXIE...

    Zasto nas selektor ostavi na klupi naseg najboljeg igraca,da bi ubacio Gudelja,to samo on zna...
    (sasha the red Baron..., 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  641. Kako smo jadni i bedni,mozemo lagano pakovati prnje!
    (kikirikisemenke, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  642. Lepo pomažemo Brazilu. Pariramo im kao da smo im trening partner. Niti napadamo niti imamo volju da damo gol.. Razočarenje...
    (Ljubomir, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  643. Najbolji igrac Srbije je golman Milinkovic-Savic. Svaka mu cast.
    (Rastko, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  644. Ako ce Sergej mijenjat Modrica ja cu Benzemu
    (Los, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  645. Mnoooogo smo se isprepadali danas, baš ni malo sportske drskosti i hrabrosti, pali smo bez opaljenog metka.
    (H2H, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  646. Milinkovic Savić se posvađao s'nogama...momak nije dve lopte primio kako treba za celu utakmicu,a važi za glavnog igrača na sredini terena...
    (Šlager pevač, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  647. Hoces sa ovakvim Brazilom na kukavickih 0:0? Pa, ne moze.
    (Zoki, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  648. Protiv nikad lošijeg Brazila mi bez srca i u strahu koji parališe svaku ideju , potez koji donosi razliku a onda se nervoza širi kroz redove idovodi do nezgrapnih i nerezonskih poteza i tako u nedogled .
    Nije mi žao ako izgube , žao mije što nisu igrali u okviru mogućnosti pa šta bude . . .
    (47304, 24. novembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  649. Odučili nas od fudbala, nažalost
    (eh sudbino, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  650. Bitno je ovo izgubiti s 2:0(po svaku cenu), a u sledećem kolu moliti Boga da Brazil napuni Svajcarce. Ne moram ni govoriti da se podrazumeva da moram dobiti Kameruna. Ako tako bude, onda će nam sa Švajcarcima biti dovoljno i nerešeno u zadnjem kolu.
    (Marko, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  651. Dobro je sad cete prestati da se palite da smo neka sila u fudbalu
    (Padaju mi kapci, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  652. Jedna stvar mi nije jasna. Znamo da kukavicka igra ne donosi nista i da cemo kad-tad primiti gol, toliko se to puta obistinilo i mi i pored toga odlucimo da se branimo i vracamo loptu unazad cak i kad smo kod protivnickog sesnaesterca. Isto bi se se desilo i da smo kojim slucajem poveli, odmah bi usli u bunker i primili gol. Zasto uvek imamo taj gubitnicki defetisticki mentalitet. Pa ako ces vec svakako izgubiti, bar se isprsi brate, pokusaj nesto, a ne ovako.
    (joe, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  653. srbija, katar, kostarika...
    (katastrofa, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  654. drugoligaš i Vlahović zajedno jedan dobar pas i dva pokušaja driblinga...
    (mnemonic, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  655. Cuti, bolji smo od Kostarike.
    (Paradox, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  656. I spanci 2010,izgubise prvu utakmicu,a posle svi znamo Kako SE zavrsilo..........VAMOS SERBIA.......
    (buraz, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  657. Momci se bore maksimalno, ne moze im se nista zameriti, Brazilci su jednostavno bolji.
    (Cile, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  658. ja ne znam sta ce nama selektor mi igramo isto zadnjih 30 godina
    (bgd, 24. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  659. Ovo je jedna sramota.
    (Sax, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  660. E da su Saudijci razmisljali kao mi,nikad ne bi dobili Argentinu.Vecito mi jurimo rezultat,i mi nesto kalkulisemo. Neverovatno,ja ovo ne mogu da svarim.
    (Ivan, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  661. ma previce igramo obranu po 10 igraca - nema igre prema napred, ako tako igras protiv brasila izgubis sa 2,3 razlike ! - cak 2018 smo bolje izgledali protiv brasila.
    (sale, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  662. Večeras vidimo razliku između solidne i vrhunske ekipe.
    (samo kažem, 24. novembar 2022 21:25)


    Isto kao i u finalu proslog SP.
    (Ja, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  663. Evo kako bi izgledalo u finalu sa Brazilom,)))prolaz iz grupe će biti ogroman uspeh i navijajmo za to.
    (darmar, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  664. Ma jaki su kao crna zemlja bre..!!
    (Danko, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  665. Odbrana obojica na 2m od Risarlisona, covek slobodan da primi loptu i biciklicu odvali, ajde pakujte se braco dosta
    (Azerot, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  666. @kikirikisemenke ... "Klasika, mnogo su jaki za nas!"

    Sa ovakvom igrom i ostali u grupi su prejaki za nas.
    (janis, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  667. Svi znamo sta je Brazil i cast je izgubiti na SP protiv takve repke. Pogotovo kada se zabije gol kao drugi gol!

    Ovaj gol ide u istoriju SP i kada ga prikazu 50 godina od danas, Srbija ce biti na ekranu! Bravo momci!
    (Milenko, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  668. Brazil je ovo sa 50 posto odradio...nase je da probamo dobiti Kamerun,to je ipak neki nas nivo!
    (world cup, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  669. A Veljković kod drugog gola okreće ledja
    (asasa, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  670. vise se trebalo riskirati ,tu Srbija nije imala sta izgubiti u ovoj tekmi.Igrati da se neosramotis nebi trebao biti motiv Srbije
    (eto, 24. novembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  671. jel sudija prebrojao ove brazilce, cini mi se da njih ima 13 na terenu
    (ms, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  672. Баш нас лепо потцењују сви до једног, капитен, звезде, звездице, бивши асови а и селектор богами. Сви су већ у мислима бар у полуфиналу и у борби за титулу а што се тиче групе ту су уписане већ све три победе. Чини ми се да нам је ово историјска шанса да их већ у првом колу спустимо на земљу јер лопта је округла а и наши момци знају фудбал да играју.
    (Top komentari sa slicnih vesti, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  673. Svi igraju futbal samo Srbija respektuje svakog protivnika..rezultat se vidi..
    (ironicni, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  674. Neka veze momci, podrška idemo do kraja.
    Ipak je Brazil Brazil.
    Napred Srbija i podrzimo momke .
    (Slavko Vrekic, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  675. uvjek isto
    prije sampionata mi prvaci svjeta
    a onda pakuj kofere
    bolje su igrali prije 4 godine
    (simok, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  676. Ako nisam znao da ce ovaj nepismeni da nas napuni, evo gde sam. Sto se tice nasih, ovaj sergej bolje da nije ni dosao na utakmicu od prvog sekunda svaki kontakt sa loptom katastrofa. Sto se tice ostalih stvari nekako imam uisak da niko ne radi ono sto treba da radi, Mitrovic organizuje igru, levaci centriraju desnom, desnjaci levom, uz vec pomenutu tragicnu sredinu gde je Lukic jedini kao nesto odigrao tu srece nema. jednostavno Brazil igra u vecoj brzini u odnosu na nas. Bukvalno kao i pre cetiri godine pali smo protiv njih bez ispaljenog metka, bukvalno nismo ni uspeli da zapretimo, a o necemu vise da ne pricamo. Ono sto smo igrali do primljenog gola jednostavno drugacije nije ni moglo da se zavrsi, samo je pitanje vremena kad ce da ti ga uguraju i sa takvim ekipama koji su izraziti favoriti ako ne das gol, i ne trudis se da ga das jednostavno nema sta da trazis. Takvi favoriti ne prave kiks koji se zavrsava 0:0. znaci mogu kiksnuti na 2:2, 1: 1 eventualno, ali 0:0 nikad, bar ja ne pamtim, narocito kad imas ekipu poput nase koja realno nije nesto sposobna da defanzivno zatvori bas sve.
    (razocaravajuca utakmica, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  677. Ovako smo igrali i kad nas je Krstajic vodio. Neverovatno kako nemamo ama bas nikakvu igru. Tadic se vrti u nekih 10 metara u precniku, SMS bezi od lopte. Nema tu ko da nosi igru i da kreira.
    (Nikola, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  678. Nejmar dobro ima noge, ja da igram ne bi ih imao. Dobar igrač ali brate davi loptu.
    (babo, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  679. Izgubite 5:4 samo napadajte. Ovako nas pritiskaju i samo se čeka gol kao što su bili ova dva. Ovaj drugi sigurno ulazi u pet najboljih na celom prvenstvu. Ne vidim ja ništa bolje ni protiv naredna dva protivnika.
    (todos, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  680. igrali smo... pa, kao u Piksijevo vreme. Od tada se nešto i promenilo
    (Joks, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  681. serbia - 0 points
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  682. Ne bih da kudim momke ali kad pustiš Brazil licem ka tvom golu na ivicu šesnaesterca nemaš čemu da se nadaš
    (mareNS, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  683. Loši,baš loši
    (stankela, 24. novembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  684. Ovaj drugi bi trebalo računati kao 2 gola da je dao, maestralno prelep šut.
    Aj što nemamo ideju i ne znamo šta ćemo sa loptom nego nemamo ni snage da trčimo.
    (Nezavisni Mislilac, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  685. Otreznjenje, grupu mozemo da prodjemo, ali smo za neke vece rezultate….slabi.
    (sasa the king, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  686. 2-0 sa izuzetno glupom igrom. Sredina spora, loptu ne moze da zadrzi. Mitar nema ni jednu loptu. Stalno se vraca nazad i takvom igrom su moguce greske. Pa bolje je da lopta ide napred pa barem gresis daleko od svog gola. Ali sporo..Sporo. Tadic, Sergej nista. I ne mozes bez kreacije da ocekujes da napad nesto uradi. Nije tragedija izgubiti od Brazila ali ne ovakvom igrom.
    (123, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  687. Ne razumem Pixija!! Igrajte fudbal, nemojte da vracate unazad, idemo samo napred, kao kad si ti majstore igrao! Mozemo to i imamo igrace za to.
    (zoran mikovic, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  688. Koliko je puta Mitrovic taknuo loptu
    (Aki, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  689. Dve pobede nas vode dalje, valjda nece biti ovakve babe u iduće dve utakmice.
    (eto tako, 24. novembar 2022 21:29)

    Ako Brazil u sledećem kolu pobjedi Svajcarsku, možemo proći i sa jednom pobedom, tako da ne lupaj!
    (Marko, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  690. Vlahovic igra kao da vodimo 6:1

    E dečko ... ti si zvezda u svojoj glavici
    (Rolo, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  691. Jel vas spustilo braćo? Osvajate SP prije nego je počelo... Neka, samo da vidite što su vrhunske momčadi. Sretno...
    (Josef K, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  692. Baš imamo sreće što nije 5:0 za Brazil. Sergej MS ga nema NIGDE, dečko deluje totalno nezainteresovano, kao da je došao da se malo provede i slika. Nisam očekivao da pobedimo Brazil, ali sam očekivao veće zalaganje od pojedinih zvezda našeg tima i da malo pokažu zube. Nek bude i 10:0 za Brazil, ali bar da mogu da kažem "nema veze, poginuli su momci kolektivno". Ali ne, mora par likova da bude tu kao starlete po terenu da se femkaju i misle da treba nacija da im bude zahvalna što su otišli na svetsko.
    (srpkinja, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  693. Uf pa šta Costa Rica primila 7 komada.
    (Eric Cartman, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  694. Nekim zemljama bi dekretom trebalo zabraniti da ucestvuju na svetskim prvenstvima. Srbija je na celu te liste!
    (Vodi to kuci da sadi krompir, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  695. Balerine naše, više sreće drugi put. Niste vi za fudbal
    (Slobodan, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  696. Najjači komentar Ace Stojanovića na 1:0:
    Brazil sad zadržava vreme...

    axaxxxaxaxaxaxxaxaxa
    (NebaCar, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  697. Sta je ovo!?? Zar Srbija ne osvaja prvenstvo? Stekoh takav utosak citajuci stampu....
    rokanje, rokanje....??
    (BeAleTamo, 24. novembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  698. Sergej ima nogu viska.
    (roko, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  699. Sergej potpuno nekoristan večeras.
    (Peki, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  700. SP 2018 Rusija
    Probali smo da napadnemo Brazil u drugom poluvremenu - nismo uspeli. "Orlovi" se iz Rusije vraćaju sa tri boda, osvojena protiv Kostarike, dok su nas direktni rivali za prolazak dalje pobedili i prošli u narednu fazu Mundijala. Tada smo izgubili 2:0 a trebala nam je pobeda.
    (Pakuj kofere, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  701. Ajde vi lepo kući, pakujte kofere.
    (Ghoul, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  702. Kakva smo mi boranija! Strasno..
    (orban, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  703. Milenković bravo, ostali sramota!
    (Jap Stam, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  704. Mozda Sam ja baksuz.. Jer 30 godina gledam Nas fudbal I uvek kad Sam gledao mi se branimo i igramo na nasoj polovni I naravno izgubimo.. Zadnjih Par godina Sam batalio da gledam a sad cujem igramo napadacki fudbal tralala.. I Evo sedim gledam.. I ovo je isto Sam gledao ceo zivot.. Branimo se dok ne primimo go a uvek ga primimo
    (Nikola, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  705. Orao pao…
    (abs, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  706. I Brazil nas vraca u realnost. A i mi malo da oladimo glave :)
    (Smuki, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  707. Bolji su nema sta, opustenije usli u mec i sto je bitno drze loptu. Mi se ogranicili na par pasa ali agresivni su na i bez lopte i ne dozvoljavaju nam. Nema sta, velika zelja ali nije realno. Verujem da mozemo da pobedimo i Kamerun i Svajcarsku i da prodjemo dalje.
    (Arkadiusz, 24. novembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  708. čitam...katastrofalna igra......pa vi mislite da ce svih da se igraju protiv Brazila??????

    onih svih da polupaji. nade finale su Kamerun i švajkcarska
    (deki-pariz, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  709. ko kaze da smo se lozili...
    (nidzerland, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  710. Sta ste ocekivali?
    (nino, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  711. Dosta mi je drhtanja na SP zbog naših,spore glave,spore noge,sporazum nula :(
    (cobo, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  712. Ljudi, hapuju vas zbog niskog zivornog standarda. Jel stvarno neko mislio da mozemo da dobijemo top 10 reprezentaciju? Poslednji put bilo protiv Nemacke u Africi gde smo se grcevito branili 11 na 10.

    Ocekivano, idemo dalje, jos 2 poraza pa docek ispred Skupstine.
    (Srbin iz Amerike, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  713. Peiznajem, jako lose poznajem fudbal.Ali ovo sto igraju nasi nema veze sa fudbalom.Inace muka mi je od Permanente histerije Orlovi Ono Orlovi Ono. ovo je antiteza fudbala I sporta
    (Vlada bg, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  714. videcete da ce kamerun i svajcarska mnogo bolje igrati protiv brazila.ovo je uzasno lose
    (joca, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  715. Bolje da smo izgubili 5-0 i igrali svoji igru, nego ovako branili se cjelu utakmicu kao kukavice
    (djurexxx, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  716. Ne vidim da se ovde nas išta pita
    (sinan, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  717. nikad losija reprezentacija SRBI
    (ser ferguson, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  718. Šta reče Piski, nećemo da se obrukamo, a?
    (iskreno, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  719. Grupu nećemo proći! Budite realni i ne živite u iluzijama.
    (Anonimus, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  720. izgleda imaju krila..
    (Ivana Vuleta ex Španović, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  721. Piksi od samo početka kukavički Zivkovic ne sme da predribla nijedno fudbalera Brazila plaše se ko da su svemirci….Tadic nula Mitrovic nula…Lukic i Sergej onako….na poluvreme je trebo da menja Mitrovic Živkovića i Gudelja a ne posto primise gol
    (Pazarc, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  722. Dajte Brazil da se igramoooo !!!!!
    Pa ovaj Brazil ne želi da se igra, oni hoće da nas gaze. Nije feeeer !!!!
    (Z, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  723. Oni igraju fudbal...a mi statiramo!
    (minhen, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  724. To je realnost
    (Marko, 24. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  725. Evo primismo verovatno najlepši gol na prvenstvu.Naklon do poda za čoveka.
    (Uteha, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  726. 5 ili 7 komada
    (NS oldtajmer, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  727. i neko poredi piksija i tadića, tadića u ono vreme bilo ko pleve i igrali bg zonu, eventualno drugu ligu, piksi i on kao jugić i lambo
    (nba 1973, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  728. Nasi stoperi, uzas...uzas...uzas..
    Kod drugog gola, Brazilac prima loptu, ona leti u vazduh, pada mu, to traje 10.sekundi, nikoga oko njega....ocaj, uzas...
    (urke, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  729. bravo majstore!
    (dvazeca-trizeca, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  730. Kako ono beše “dajte Brazil da se igramo”. Našoj megalomaniji i nedostatku mere i poštovanja protivnika kraja nema.

    Pišem ovo posle onog 2:0 gola koji ozbiljnoj ekipi ne bi smeo da se desi. Uplašena bezidejna igra
    (Iggy, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  731. Opet ovaj izblajhani. A naši iz odbrane na 3-4 metra od njega.
    (Peki, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  732. sprdaju se sa nama.....soko zove orla....
    (zipa, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  733. Igrau skladu sa dosadasnjim nastupima na svetskim prvenstvima. Zasto menjati tim koji ispunjava ocekivanja!!!!
    (max, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  734. Dobro došli u svijet velikih dečki....
    (Marko, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  735. komopletan uzas...bez boda idemo kuci
    (biber, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  736. gooooooallllllllll kakav gol
    (samoNavijac, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  737. PODRSKA !!!
    (i to vam je tako, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  738. Ovi ce nas jos i napuniti!
    Vratili nas na fabricko….!
    To smo mi!
    (kikirikisemenke, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  739. Kakav go Brazila. Najlepši do sada na prvenstvu
    (Gogi, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  740. Je l' moze da prestane lozenje sad?
    (Azerot, 24. novembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  741. Neko rece Gudelj i Zivkovic rupe. Evo izasli i Gudelj i Zivkovic i mi primili onda dva gola. U ovoj zemlji svi selektori a nemaju pojma.
    (Ppp, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  742. Spustili nas na zemlju gde nam je i mesto,sa ovakvom igrom nema sta da trazimo,cetvrto mesto nam je zagarantovano
    (NazaDnooo, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  743. Kukavicka igra ne prolazi.Napad je najbolja odbrana.
    (Petar, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  744. fali nam modrić
    (nba 1973, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  745. Ako nista, Brazil 2 klase iznad i zasluzena pobeda. Nama ostaje nada da protiv Kameruna i Svajcarske prodjemo dalje. I naravno, uteha da smo protiv Brazila osvojili samo jedan bod manje nego Hrvati protiv Maroka.
    (Vrg, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  746. Dobro je ovo, da se malo spustimo na zemlju, mnogo smo poleteli.
    (Neca, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  747. Kako igramo dobro da ne gubimo 5:0 !
    (Gloria, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  748. A jeste se ponadali...
    (Robert Zgd, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  749. sviraj sudija krajjj samo je 2:0
    (ms, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  750. Blamazaaaaaa. Vazno da vicemo "dajte Brazil da se igramo", hahahahbaha.
    Daleko smo mi od vrhunskog fudbala. Gde su nase zvezde, ne vide se.
    (Suki, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  751. Ovo liči na naše dječje igre kada smo igrali “viktorije”! Igra na samo jedan gol!Duplo su bolji od nas! Izgleda ništa ni ovako put. Idemo kući poslije igara u grupi!
    (Goran, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  752. 2 - 0 deri, deri, deri.....
    (Vatreni, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  753. Njih ima 10 nas ima 10. Oni nemaju krila. Ali oni su Brazil a mi smo Srbija. Dakle koliko sam video do sad Brazil i Švajcarska idu dalje.
    (Da se ne ljubimo, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  754. Fenomenalan drugi gol Ricaldsona.
    (Simke, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  755. Alisonovi brkovi su kao da se skroz umotao u dugine boje
    (Bata Djora, 24. novembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  756. krstajic, vrati se
    (plasticni hirurg, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  757. Lepo sam napisao da nikoga nećemo pobediti a ni grupu nećemo proći .......
    (Katar 2022, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  758. Kad igras kao kukavica, zsluzeno se vratis kuci posle 3 utakmice.
    Jedino dobro sto je Piksi doneo je bilo sto smo igrali da damo gol, ali se priklonio ranijem, kukavickom bunkeru.
    Vratite se kuci.
    (Igor, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  759. To nije moguče ...pa srbi su najavljivali da če biti najmanje prvaci svjeta ...ako ne i više od toga !!!! hehe he
    (realnost, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  760. Rekoh vam 3:0, a smejali ste se. poy
    (Nolemanija, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  761. Gudelju dozivotna zabrana a Lukic i SMS napolje
    (Sumadinac, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  762. Nejmar je promašen igrač, ko i srpski Luka. A,ovaj Brazil je žalosno gledat.
    (Sale, 24. novembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  763. da bi napravili bar jednu sansu morali bi imati bar pola ekipe gradjene ko fudbaleri,kosos kikser,mali debeli i ostatk ekipe kosarkasi sporaci od 198
    (Ceca, 24. novembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  764. Ako ne primimo 3 komada do 75ti minut, u sudiskoj nadoknadi hvatamo amazonce na kondiciju....
    (Samo da ne primimo 3 do 75tog minuta, 24. novembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  765. "Brazil počeo da oduglovaci"...
    (Dex, 24. novembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  766. gde su ovi sto su glasali da budemo svetski prvaci? sve ispod 0:3 je ogroman uspeh
    (samoNavijac, 24. novembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  767. Sramna igra !!
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 24. novembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  768. Ta količina ložane svake godine, samo da bi bukvalno izgubili kao i svaki drugi put
    (vazi brt, 24. novembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  769. Ne moze Brazil da se pobedi ako ga ne napadnes, makar izgubio i sa 3 i 4 razlike ali jedini nacin je da ga napadnes. 60 minut je i mi se branimo i ne napadamo
    (Argentino, 24. novembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  770. Dve pobede nas vode dalje, valjda nece biti ovakve babe u iduće dve utakmice.
    (eto tako, 24. novembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  771. Ne može Srbija da igra,Brazil je mnogo jak i brz,sreća je da nismo primili pet komada.Brazil sigurno osvaja trofej,pokazali su strahovitu igru i da je druga reprezentacija ne bi prošla bolje.
    (Nenad, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  772. Pavlović liči na Smailagića, po svemu.
    (Uska pruga, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  773. Ova utakmica je nebitna. Treba je odigrati relaksirano a ginuti protiv Svajcarske i Kameruna. Ovo je grupa i treba je proci. Glava ne srce
    (Dragan, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  774. Ljudi budite objektivni igramo protiv Brazila. Sve ispod 3razlike je super. Mi jedino da se teramo sa Svicom i Kamerunom a sa Brazilom je malo teze
    (sima, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  775. Jedno je kad ucis da igras na travi a drugo na pesku. I jos kad imas genetiku. Brzi, snazniji, lete po terenu.
    (kejdl, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  776. Игра од 65. минута са два шпица на 0:1. СМС и Илић задњи везни, Радоњић десно, Лазовић лево, Тадић плеј, Митровић Влаховић шпиц. Надамо се голу и 1:1.
    (Србија, 24. novembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  777. Surova realnost,tolika pompa oko brazila,ceo dan se ovde ljudi busaju .ovo je nas domet,i ostale dve utakmice ima da izgubimo,tacka kraj
    (misko, 24. novembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  778. naši šlogirani od straha ...
    (mika, 24. novembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  779. OVO NIJE NI SENKA ONOG STAROG BRAZILA.
    (Sibila, 24. novembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  780. E moji srbi, 7o min jos nemate sut u okvir gola.
    (salerno, 24. novembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  781. Protiv brazila startujes bez, Vlahovica, Radonjica, Lukica... Pa nije ti to andora piksi, to je brzi brazil.
    (Jel moguce, 24. novembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  782. Najgori fudbal na prvenstvu.
    Ko i svaki put.
    Naduva nas Argentina 5:0
    Holandija 6:1
    Slovenija zabije 3 komada


    (ime, 24. novembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  783. Niti imamo sredinu niti imamo odbranu, tanki u svim linijama
    (Odbrana kao sir, 24. novembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  784. Realno, Brazil je vec trebao da vodi 3:0,
    (Dragisha, 24. novembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  785. Dobre kvalifikacije,a katastrofa Svetsko prvenstvo.Bilo,biće i ostaće....Kvaliteta i ozbiljnog fudbala nema.
    (Vladimir, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  786. Večeras vidimo razliku između solidne i vrhunske ekipe.
    (samo kažem, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  787. Jesmo dosli da izdrzimo ili da napadamo.?
    (Paradox, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  788. Pavlovic igracina
    (Sale nacionale, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  789. Igra macke i misa, realno za dve klase su jaci u svim segmentima igre
    (Da se ne lazemo, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  790. Brazil je za nas svemirska ekipa. Nije mi jasno kako kako 11 na 11 mi delujemo kao da imamo dva igrača manje. Samopouzdanja nema nigde, ljudi se oduzeli i grčevito se brane dok sevaju sutevi sa svih strana. Da se nadamo da će u naredne dve utakmice biti mnogo bolje.
    (bddnn, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  791. Ma bre igrajte fudbal vise pa makar primili pet komada,nema sta da izgubimo u ovoj utakmici i opet smo preplaseni,niko u dribling da krene,pas neki unapred,golman nam igra kao plejmejker,to nema veze sa fudbalom.
    (Mihajlo, 24. novembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  792. Igramo kukavicki fudbal.
    (tastatura, 24. novembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  793. Oni 20 suteva mi jedan, ova utakmica je da se malo spustimo na zemlju
    (Wlada, 24. novembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  794. Igra maĉke i miša.
    (Predaja nije opcija, 24. novembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  795. ajde dosta su bolji od nas ali daj bre sudija sviraj bar jedan faul za nas
    (koshke, 24. novembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  796. Ne može se braniti 90min protiv Brazila...moraš malo odigrati hrabrije...ako ih pustio,nećeš dugo izdržati
    (bolji život, 24. novembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  797. Sudija krade opasno, izjednačićemo
    (g, 24. novembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  798. Opa, opa
    (Moka Z., 24. novembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  799. Pa ovaj Brazil je jedna velika NULA. Žalosno ih gledat.
    (Mali Vuk, 24. novembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  800. Brazil prejak realno.
    (Milan Che, 24. novembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  801. Klasika,mnogo su jaki za nas!
    (kikirikisemenke, 24. novembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  802. Не можемо лопту да изнесемо до центра, сландалозна игра. СЕРГЕЈ ВЕЗЕ С МОЗГОМ НЕМА!!! Продао ке чисту лопту десетак секунди пре примљеног гола. Ајд што је преспор него је и уплашен. Срамота од игре.
    (veliki strumf, 24. novembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  803. Nemamo igraca na sredini da poveze redove,SMS treba da se vrati 20-30 m natrag da on preuzme tu ulogu i Tadica zameniti,nije u stanju da prati tempo,ovakva formacija je garant put u poraz
    (celinc, 24. novembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  804. U 60 minutu niko više nema snage da potrči. Dobri smo. Kao i uvek. Ajde pakuj kofere.
    (Nema dalje, 24. novembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  805. Katastrofalno loša igra.
    (Alan Ford, 24. novembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  806. Hvala i dovidjenja, nista ovo nije dobro
    (ms, 24. novembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  807. Izvedite Mittovica napolje brreee.
    (Dejo Bog, 24. novembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  808. Dobri smo. Kao i uvek. Ajde pakuj kofere.
    (Nema dalje, 24. novembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  809. Šta vodiš Kostića ako je povredjen?!
    (etotako, 24. novembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  810. Realno i bilo je pitanje trenutka kada ce nam se usetati u go.
    (Bane, 24. novembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  811. ovo sto smo odigrali 60 minuta je bruka i sramota
    (lsm, 24. novembar 2022 21:18)

    # Link komentara

  812. Uuuuuuuuuu kakva stativa!
    (TOR, 24. novembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  813. Gudelj Živković Mladenovic katastrofalno losi. Nemamo brzinu i čvrstinu da stanemo na loptu. Sredina bogubljena igramo u grcu.Jeste Brazil preko puta ali moramo biti opušteniji.
    (Pall Mall, 24. novembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  814. Samo da im ne damo gol, tek ce nas onda razvaliti...
    (Trundle, 24. novembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  815. Možemo do titule, hahah!!
    (etotako, 24. novembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  816. A jel' daju pravila da uvedemo jos jednog golmana? Do bi nam najvise pomoglo kako ovi nasi genijalci igraju
    (Pitanje, 24. novembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  817. Daje ga Radonja u 91 dobijamo ovo
    (Padaju mi kapci, 24. novembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  818. Pitanje samo vremena kad će da padne gol, pa ima li itko da zadrži tu loptu od naših barem 10 sekundi ccc..
    (slobo.b, 24. novembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  819. Fali playmaker.

    Da stane, da samo malo razigra u krug da se svi postave.
    Da dikrira tempo.

    Sretno.
    (Komsija, 24. novembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  820. Ubacuj bre Radonjicaaaaaaaa
    (Jakov, 24. novembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  821. Partizan u Madridu dao 40 poena Realu u prvoj cetvrtini!
    (Skywalker, 24. novembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  822. Sergej...šta reći...bezveze igra skroz
    (tompus, 24. novembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  823. Nema sta tu da se kaze. Jako dobri Srbi. Sigurni,snazni,bez kompleksa. Postovanje za Piksia,bez obzira na kranji rezultat,ali majstor ostaje majstor. To moze s vremenom biti samo jos bolje,kad se s vremenom isprofilisu jos neke stvari. Gudelj malo zapinje u sredini,pa obrana malo, nesigurna,Pavlovic mlad dobar,borben,mora malo sigurniji biti u pasu. Milenkovic u obrani isto malo nesiguran.
    (Pozitivno iznenadjen, 24. novembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  824. Gde nam je Nemanja Matic?
    (Sale, 24. novembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  825. Skroz loše...
    (VJ, 24. novembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  826. sivilo,ništa.
    (lav, 24. novembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  827. ауууууу брате мили да не можемо 30 секонди да задржимо у нашем поседу...то не могу да схватим, као да смо катар екипа....
    (србија, 24. novembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  828. Al smo jadni covece
    (Car, 24. novembar 2022 21:11)

    # Link komentara

  829. Koliko smo nesigurni.
    Izbijte to, dalje od gola. Nema poigravanja nazad! Gudelj!
    Zašto oni da se potrude za gol, kad možemo mi da im poklonimo!?

    A možda i moramo da ga primimo, da bi počeli da igramo?
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 24. novembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  830. odeš na svetsko i nemož konteu da istrčiš..nema šta da pričamo više..END
    (tompus, 24. novembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  831. Živković igra inteligentno kao dete.. Treba mu dva dana da se digne, i onda odma opasnost i slobodan uudarac!!
    (HanSolo, 24. novembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  832. Ljudi nezadovoljni sto igramo 0:0 sa prvim favoritom po kladionicama za titulu haha
    (Padaju mi kapci, 24. novembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  833. Jel realno da je Gudelj napravio identičnu grešku kao protiv Portugala, bukvalno preslikana situacija, preslikana! Čista sreća da nije 1:0 za Brazil.
    (Marko, 24. novembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  834. Ajmo Srbija, podrška iz Hrvatske
    (Mario, 24. novembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  835. Au kolko su jaki Brazilci. Kao da gledam utakmicu prvog tima protiv juniora.
    (bane, 24. novembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  836. Sta radi ovaj Gudelj!!!???
    (Djole, 24. novembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  837. Gudelj dva igrača manje
    (Baticca, 24. novembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  838. Odbrana skroz iskljucena iz igre, Gudelj sta radi majko mila.
    (ms, 24. novembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  839. nema žara u nasoj igri, djeluju nekako pogubljeno i usporeno.
    (ms, 24. novembar 2022 21:04)

    # Link komentara

  840. ilić umesto gudelja, vlahović umesto mitra i presing od početka drugog
    (nba 1973, 24. novembar 2022 21:03)

    # Link komentara

  841. S obzirom na strahov, dobro je.
    Komentarisao bih cetiri stvari:
    1. Ova stalna dodavanja u odbrani ce nas kostati - ako ne veceras, onda protiv Svajcaraca ili Kameruna.
    2. Gudelj izgubljen u svemiru - niti ga ima u odbrani, niti u napadu. Kad ima loptu racunaj vec izgubljen posed.
    3. Pavlovic... vise srece nego mozga. Kad god ima loptu, prestanem da disem. Jos se usudjuje da krene u neke driblinge.
    4. Cim predjemo centar centarsut prema Mitrovicu. To nam je jedina sansa za gol. Ne mozemo mi pas igrom da izgradimo akciju i tako da dodjemo do 16m. To prolazi protiv Norveske, Svedske, Slovenija itd., ali ovo je drugi kalibar.

    Sad samo ne rani gol u drugom poluvremenu.
    (Ken Norton, 24. novembar 2022 21:03)

    # Link komentara

  842. Ljudi dobro su odigrali , Brazil samo 3 šuta na go .
    Nije toliko loše . Polako normalno je da je Brazil jači i brži . Ima još 45 min . Idemooooo
    (nenakis, 24. novembar 2022 21:03)

    # Link komentara

  843. Piksi je govorio da se nikoga ne bojimo,ali to nije uspeo da prenese na igrace, vidljiv je strah kod nasih fudbalera.Moramo pokazati zube i uci u tucu sa zutima.Neimar dobar igrač ali velikiiiiii simulator,nikada nece dostici visine velikih Brazilaca
    (kum žoržo, 24. novembar 2022 20:49)

    Pa izgleda da se jedino Pixi ne boji...igrao je on protiv Argentine i Maradone i bio najbolji na terenu...ovi momci nemaju tu petlju kao Pixi
    (Spanski Rad, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  844. Rekao sam prije utakmice 3 ili 4 gola u mreži Srbije, uz gol Vinicijusa. Vidjet ćemo.
    (Milan, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  845. Brazil možemo da dobijemo samo na jedan način. Da održimo 0:0 u prvom poluvremenu i još 15 min u drugom poluvremenu, onda kreće nervoza kod Brazilskih igrača (jer je za njih 0:0 neuspeh, dok za nas nije) i kako vreme curi sve veća ofanziva prema našem golu. Kako se utakmica bude bližila kraju u toj totalnoj ofanzivi, napravit će neku grešku, koji će naši iskoristiti i napraviti treću senzaciju na mundijalu.

    Do sad sve ide po planu!
    Pišem na poluvremenu!
    (Mensur NP, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  846. Ovaj Brazil je bezveze,Španija i Francuska su 2 klase bolji
    (Yeees, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  847. Kao da nismo motivisani, protiv Brazila. Pa protiv koga cemo biti? Mi kada god odemo na SP pretvorimo se u drugu ekipu. Sporo, i bunkerica.
    (Klokotalo, 24. novembar 2022 20:31)

    Па ми против овакве репрезентације нисмо играли још од претходне утакмице са Бразилом. То је наш максимум. Ми треба да се сконцетришемо на утакмице са Камеруном и Швајцарском и да прођемо даље. Вечерас немамо шта да изгубимо. Прво полувреме смо одиграли рационално, супротставили смо се колико можемо. Имали смо и тих неких пар центаршутева. Видећемо у другом полувремену да ли ћемо успети да ишчупамо неки бод. Имај у виду да ће на пролеће 10 репрезентативаца Бразила играти у Лиги шампиона. То су играчи који играју за Реал, Бајерн, Ливерпул, Челзи, Манчестер сити, ПСЖ, а у нашој репрезентацији само ће Марко Грујић играти на пролеће у Лиги шампиона и то за клуб који тешко да ће далеко да стигне. Притом Грујић више седи на клупи него што игра. На трансфермаркт-у њихов тим вреди три пута више (Србија 360 милиона, Бразил 1,14 милијарди). Сваки бод на овој утакмици би био подвиг. Пикси да је хтео да нападне Бразил не би ставио дефанзивног Младеновића на позицију левог спољњег, не би играо са Гудељом и Лукићем у везном реду, и не би играо са једним нападачем. На десној страни имамо офанзивног Живковића, па се већ види проблем када Бразил напада по левој страни. Од Дејана Станковића ниједан Србин није освојио Лигу шампиона, а ретки су они који су уопште дочекали пролеће у Лиги шампиона.
    (Марко, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  848. Meni gotivan Pavlovic, podseca fizicki na Japa Stama. Spor je ali borben. Samo da ne kiksne, vec ima jedan zuti...
    (Yole, 24. novembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  849. Pisem u pauzi.Ako bi gledali igrace jedan na jedan,bilo bi 10:1 za Brazil,Mitar nam je jedina prednost.Ali fudbal je takva igra da mozemo i da pobedimo iz neke kontre,prekida ili guzve.Videli smo gde smo.Nismo u top ekipama,ali nismo ni mnogo ispod.
    (Aca bg, 24. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  850. Prvi deo, najgori do sada, nula od igre i fudbala...
    Nije tu Srbija toliko dobra, koliko je Brazil loš.
    Nije to onaj stari Brazil koji je bio strah i trepet...
    (Andertejker, 24. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  851. Bez brzine nema modernog fudbala! Nijedan sprint nasih igraca u prvih 45 min.
    Unazad do besvesti... Živković i Mladenović tanka prica,Mitar nespreman, Sergej i Tadic prespori u odlukama... bice jako tesko izdzati pritisak! Ajmo Srbijo!
    (uvek isto, 24. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  852. Osećam da sve ide ka tome da ga damo slučajno negde u 81-om i da dobijemo 0-1. Ajmooo orloviiii
    (Uroš, 24. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  853. Pavlovic najgori
    (Zivojin, 24. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  854. Mnogo spora i defanzivna igra Srbije!
    Mitrović povređen,Pavlović napolje.
    Bod bi bio veliki kao kuća!!!
    (navijač, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  855. Jos jedno isto poluvrijeme i bod ko kuca.
    (Dj Radetich, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  856. Mi smo se uplasili jer imamo vise loptu u nogama nego sto smo planirali.Onaj mali ilic umesto gudelja i mislim da bi lopta isla vise unapred.Mnogo stegnuto igramo a imamo loptu,i ima prostora!!!Mora Vlahovic od pocetka u drugom umesto Mitra.Jedva hoda!
    (Realno, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  857. nerešeno je samo zato što smo imali sreće
    sudije na szrani Brazila, vidi se iz aviona
    nerealno je da do kraja ne primimo barem jedan gol
    Piksi mora da uvede 3 nova igraca i u napad, nema nam druge...
    (Đole, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  858. VMS,majstore,ruke ti se pozlatile!Nastavi tako!
    (Lopta, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  859. Moramo da priznamo,Brazilci su mnogo jaki i brzi.Naši su u velikom grču,nemogu da kontrolišu loptu,spori su ako ostane ovako biće dobro ali u drugom poluvremenu Brazilci će jače napadati.
    (Nenad, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  860. Piksi master klasa igra prvo poluvreme na X pa posle ubacuje Kostica i Vlahovica za pobedu.
    (NajjaciSam, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  861. Obozavam Pixija ali mora Vlahovic Pobogu Mitar je nekako skroz bespomocan u ovoj utakmici. Ja ne mogu verovati da mu ne igra Vlahovic.
    (Milan, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  862. Zašto uporno igramo u rikverc?
    (Seki, 24. novembar 2022 20:49)

    Zato što su brazilci svi do jednog brži i pokrivaju sve. Brži i tehnički bolji. 40 minuta su trčali, samo poslednjih 5 minuta su malo posustali i odmah smo imali nekoliko pasova unapred. Prosto mora da malo oni posustanu da bi bilo prostora za nas. Ljudi misle da mi namerno igramo podređenije. Brazilci su jednostavno bolji. Ali samo dok budu mogli da dfže taj tempo trčanja. Ako izdržimo prvih 25 minuta drugog poluvremena, svašta može da bude.
    (Hma, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  863. Ne igramo nešto lijepo, ali i Brazil igra bolje nego što sam očekivao, pa ovo nije ni loše.
    (Toni, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  864. Nereseno bi bilo super. Zadovoljan sam za sada. Moramo drugo poluvreme malo da se samo opustimo i proigramo u sredini.
    (DisorderPFC, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  865. Uzasno lose Svetsko.
    Pre 4 godine samo jedna utakmica je bila 0:0 ceo turnir, ovde vec 4 a prvo kolo!!!
    Produzavaju 10 minuta.
    Plus VAR ponistava golovi zbog mm ofsajd.
    Fudbal je izgubio draz.
    Ako hocete preciznost onda pustite roboti pa nek igraju.
    (Delpo, 24. novembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  866. Vidite da moze da se igra protiv Brazila, mislim da ih nasi previse respektuju nisu oni nista posebno.
    (Padaju mi kapci, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  867. Dobra tekma Srbije. Cvrsta igra. Steta samo sto ne pokusaju nesto i prema naprijed. Ne mora bas svaka lopta napamet u prazno. Preskacu se tako Tadic i SMS. Zato se i ne vide.
    (Marko99, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  868. Slusam neke britanske komentatore i oni su za sad impresionirani igrom Srbije i sa organizacijom u odbrani. Tako da treba malo realnosti sa komentarima. Mislim da Piksi treba malo vise da ih napadne, i to je to. Sta tek Brazilci treba da kazu - njihove vedete su manje-vise nevidljive za sad. Slazem se da ce biti tesko i dajem Brazilu prednost i dalje.
    (PimPong, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  869. Ponovo sramno pljuvanje po Pavlovicu, momak je spomenut bar 50 puta od strane komentatora, a koliko su npr puta Tadic i Sergej zajedno? Jesu igrali uopste? Veljkovic, Gudelj i Lukic dobri, Zivkovic je totalno podbacio, imao je puno prostora i sansu da se proslavi. Duci i Kostic bi siguran sam, poremetili ovaj Brazil, a na kraju krajeva, bice sjajno ako iscupamo nereseno.
    (Mile, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  870. Teško da ćemo izdržati…ali kako ne mogu jednu loptu da ubace Mitru…
    Na žalost mislim da će biti 0:2 za Bra.
    (kopenhagen, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  871. Zašto uporno igramo u rikverc?
    (Seki, 24. novembar 2022 20:49)

    Tačno
    (tompus, 24. novembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  872. Nije mi jasan Tite, G. Žezus i Rodrigo su klasa iznad Rišarlisona i Rafinje, a Fred i Gimaraeš su duplo bolji od Pakete.
    Ako još dodamo da Nejmar mora da igra pleja, a bekova nema... neće Brazil daleko na ovom prvenstvu.
    (Mali Hijavata, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  873. Mora ubaciti bar dva brža igrača, ovo je jako tromo i sporo. Živković mora napolje. Ovako praktično bez krila Mitrović je neupotrebljiv, Vlahović je brži, i možda napravi nešto iz dubinskog pasa iz sredine. Ili da se manemo napada, da ubaci još dva defanzivca pa da ispucavamo do kraja utakmice.
    (dovlajoe, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  874. Kad vidim da ka Pavlovicu ide lopta, ja samo zazmurim i cekam da prodje...
    (Zmajko, 24. novembar 2022 20:42)

    Pavlovović se bori ko lav, gine . Bravo.
    (kole, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  875. Mora bolje
    (Fsj, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  876. Kako god da završi svaka vam čast momci i treneru.
    Ne smijemo se otvoriti onda Brazil ima previše prostora .Ako jednu priliku budemo imali dacemo go.
    (Slavko Vrekic, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  877. idemoooo Srbijaaaaaaa
    (stalone, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  878. VMS donosi mirnocu pozadi,odbrana bez panike...
    golman je najvazniji igrac na terenu ,uvek !
    (el gato, 24. novembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  879. Smesno je sta mi pokusavamo da igramo! Jednostavno smo prespori za ovaj nivo fudbala! Od svih reprezentacija koje sam gledao na ovom SP, mi smo ubedljivo najsporiji!
    (khm, 24. novembar 2022 20:50)


    TAČNO!
    (tompus, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  880. Srbija odlično stoji na terenu. Brazilu se ne dopušta kombinatorika, a istovremeno se ne igra bunker, Živković centrira, Tadić proigrava, a SMS ne gubi glavu. Možda i dovoljno za bod, no ako se ide na više, morat će ući Kostić i(li) Vlahović. Mitrović vreba ; ako ga proigraju, dat će gol
    (djedmedjed, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  881. Neko ostane ovako dosadno .
    (Mladjo, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  882. Mi nemamo bekove , zato su nam krila povučena i jure njihova krila .
    Samim tim napad nemamo jer nam sredina nije agilna i brza, nego tehnički potkovana i troma .

    Živković nema snagu da izdrži duel ni sa neymarom , a kamoli da oduzme loptu i povuče kontru.

    Ovu utakmicu ne trebao Vlahović da počne umesto Mitrovića jer je brži i pokretljiviji , ostali samo skoncentrisano i srećno . Možda izvučemo bod !
    (hoćeš iskreno ?!, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  883. Momci samo hrabro! SRBIJA breeeee!!!!!
    (Srb, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  884. Piksi uvodi Vlahovica i Kostica, napdni ih pa sta bude, sve ti je oprosteno.
    (sasa the king, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  885. Нова крила у следећих 45, Лазовић и Радоњић.
    (прле, 24. novembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  886. U drugo vlahovica umesto Mitrovic kostic umesto Mladenovic I radonjic umesto zivkovic I to je to
    (Mire, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  887. Sa SMS-om kao da igramo sa desetoricom. Taj veze nema. Ne znam sta Piksi vidi u njemu.
    (Vasa, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  888. Presporiii smo..
    (milorad, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  889. @Ljudi, Mitrovic jedva igra, zar ne vidite.
    Ima srce kao lav, garant trpi bolove, ali ne moze!

    Vreme je da uđe Vlahović da razbije odbranu Brazila.
    (Peki, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  890. Jako lose odradjena psihicka priprema utakmice. Nismo mogli da se sastavimo sa loptom tokom citavog poluvremena. Ono glavom Mladenovica ne racunam u sut na gol. Znaci celo poluvreme bez suta na gol!? Alo, Srbija, sta je ovo!? Gde je ono sto je Tadic pricao "samo da se opustimo i uzivamo". Niti opustenosti, niti uzivanja. Samo grc nekakav i mucenje. Ne znam zasto je Mitar morao da pocne, prespor je, trom, nespreman, vidi se da dugo nije igrao. Pavlovica i Milenkovica bih odmah sad na poluvremenu zamenio, rastimovani, pogubljeni. I fali nam ta leva strana, ne mogu sve akcije preko malog Zivkovica...toliko, ajde, vidimo se posle utakmice.
    (Misim, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  891. Za razliku od nekih generacija gde smo imali svetske igrače, a najviše se borio najlošiji tehnički Nađ, ovi momci nemaju taj kvalitet ali se bore svim srcem. Šta bude neka bude samo da im ostane snage za ostale dve utakmice.
    (Svedok vremena, 24. novembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  892. Nagadjam da je cilj postignut. 0:0 prvo.
    Mitrović se teško kreće, a sa druge strane nema koga da razigra po krilu jer Živković odma vrati nazad.
    Vlahović umesto Mitrovića.
    Radonjić umesto Živkovića (onda Vinisijus može da poludi)
    Kostić umesto Mladenovića, ako može 45'.

    Alternativa je Lazović desno, Radonjić levo.

    U veznom, ne znam, možda Ilić umesto Gudelja.
    (Djorgo, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  893. Ok,Brazil je bolji ali i najprljavija ekipa do sada.Iskreno molim našeg kapitena da se probudi i počne da igra fudbal,on to može i ume,mnogo je stisnut.Žile ima najviše prostora ali mu ne ide centaršut,zato gine nazad.Svi se bore a Lukić je lavlje srce.Vanja,div junak.Moramo da verujemo u ove momke.p.s.Igramo 0-0 sa Brazilom i nismo zadovoljni,i to nešto govori.
    (Stanje stvari, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  894. Prvo poluvreme razgibavanje,opipavanje terena.Nasi momci su se dobro drzali i sad krecu udari sa obe strane.Nedostaju Vlahovic i Kostic.Kole da pretrci pola terena kao u Juventusu i Vlahogol da ubaci u mrezu.
    (Posmatrac, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  895. Fali brzina... U modernom fudbalu bez brzine si nista pogotovo ako igras nisku zonu, to je prostor od nekih 70m koji mora da se napadne kad igras ovako nisko u sprintu, osim Zivkovica Srbija nema igraca takvih karakteristika.
    (Vesko, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  896. Naši su se pred kraj opustili i sad kreće naša mašina, a Brazilci su osetili da smo tvrdi.
    (Nbgd, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  897. Лагано ће свирати пенал за ове падавичаре ако не угурају гол до 70-80мин
    Погледајте само какве су пенале добили арг и данас португалци...
    (Зоран, 24. novembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  898. Ljudi... Igramo prvu utakmicu sa Brazilom. Ceo svet nas bukvalno gleda. Šta ima bolje od toga? Uživajmo!
    U stvari ima bolje... To je da pobedimo!
    Uz Božiju pomoć i veru u pobedu, biće tako. Ako i ne bude, imajte vere i uživajte!
    Pa i nerešeno da bude, nije loše!?
    (Neo@, 24. novembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  899. Malo trema, malo povrede.
    Biće ovo bolje u drugom poluvremenu.
    Videćete.
    (kolodare, 24. novembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  900. Nemaju šansu sa ovom igrom.. Ovakvom igrom će odbrana da se umori i onda će da sledi kolaps.. Moramo da zadržimo loptu i da se dodaje brže..
    (HanSolo, 24. novembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  901. Brazil je vidi se tehnicki mnogo jaka ekipa. Najveca opasnost je Vinisijus. Ne znam sta ljudi ocekuju od nasih, kakvu to napadacku igru. Igraju koliko se moze sa ovakvim Brazilom. Da je tu svezi Kostic bilo bi jos bolje. Da ostane nereseno i bice super.
    (Schnitzel, 24. novembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  902. ja bi poceo i sa vlahovicem i mitrovicen i sa ivanom ilicem
    (jahhs, 24. novembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  903. Pavlovic ipak dobro čuva ovog Ričalsona
    (nenakis, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  904. Kao da nismo motivisani, protiv Brazila. Pa protiv koga cemo biti?
    (Klokotalo, 24. novembar 2022 20:31)

    Kad ništa nije uradila generacija koja je imala igrače u najboljim timovima ( i to su bili glavni igrači ili među glavnima) Savićević, Stojković, Mijatović, Jugović, Mihajlović... Ne ljutite se na njih sem Tadića, SMS i Mitrovića ( a ni oni nisu klasa nabrojanih) ostali su suvi prosek u Evropskim a kamo li svetskim razmerama. Dakle momci se bore lavovski. Ja se bojim da u drugom poluvremenu ne krene ono čuveno da ostanem ja malo napred da se odmorim a možda se i proslavim. A onda tako po 3-4 igrača. Oni ostali se odbrane par puta ali to protiv Brazila ne može doveka. Ajmo Orlovi bod protiv Brazila je kao kuća velik. Pogledajte našu igru ne možemo da zapretimo. Opet kažem ne ljutite se na njih oni nemaju klasu za Brazil. Ajmo Bod pa tri i jedan ili tri protiv Švajcarske i drugi smo.
    (Ajmo Orlovi, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  905. Mnogo su jaki...sa jedne strane Vinisijus sa druge Nejmar treba to braniti...A na klupi Jesus i Martineli najbolji igraci Arsenala zbog kojih je prvinu najjacoj ligi sveta. Radonjic i Vlahovic mozda unesu novu krv u drugom poluvremenu.
    (ekh, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  906. Odlično. Samo malo više hrabrosti i da se opuste. Igramo protiv prvog favorita za osvajanje SP, ja ne znam šta očekujete vi.
    Srećno i samo napred.
    (Alien, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  907. Za borbenost i smirenost u odbrani, sve čestitke. Kreativni deo ( SMS i Tadić ) mora bolje u organizaciji napada. Mislim da će Piksi, bez obzira na rezultat, dvadesetak minuta pred kraj upariti Mitra i Vlahovića.
    (Bocko, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  908. Ilic,Radonjic i Vlahovic odmah!!!
    (Zapobedu, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  909. Dobra taktika Stojkovića. Čekati i braniti se, a šansa mora doći. Jer bitno je ne izgubiti. Solidno komšije. Sa druge strane je ipak Brazil.
    (Ivo, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  910. 3:1 za Brazil
    (Dragan, 24. novembar 2022 17:30)






    2:0
    (budala, a koči!, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  911. Brzi su, prolaze po sredini. Moramo se zakrpiti malo, nastaviti sa prodorima sa boka.. ima šanse za bod, a to nije malo!
    (Kont, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  912. Vi sto kritikujete SMS zapazite samo kakve pasove deli a to sto smo izgubili sredinu to je druga prica.Pavlovic mora napolje posto ima zuti da ne bude crveni ,Zivkovic isto mora da izadje kao i Mitrovic ili Vlahovic zajedno snjim.
    (Nis Expres, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  913. Zar se nije vidjelo u Rusiji 2018. ko ga nije gledao u Laciju, da je ovaj SMS najveća prevara, za što njega plaćaju milione nije mi jasno? Da kaska po terenu sa urednom kosicom? Potpuno neupotrebljiv i nepotreban igrač, to jest prevara
    (Dorchester, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  914. Taktika nije loša ali nasima se noge osekle...ne razumem dodješ na 20-25 metra od gola i akcija se završava vraćanje lopte našem golmanu...svaki šut je bolja opcija...
    (Spanski Rad, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  915. Ljudi samo ne kritikuje Gudelja molim vas, zaustavio je brdo pasova za šansu i uopšte njihovih napada. Ostalo - dobro je, skroz dobro :) Sad da mi je čuti šta priča Piksi... Ali videćemo uskoro.
    (Hm, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  916. Svaki dodir Brazilcima sudi. Prvo poluvrijeme smo odlicni.
    (Ivan, 24. novembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  917. Ajmo susjedi! Sretno...samo jako i srcem
    (Bili 10, 24. novembar 2022 19:46)


    Hvala 👍
    (Wert, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  918. Ponavljamo iste greške kao na prošlom SP protiv Brazila,vezni igrači Brazila Kazemiro,Paketa imaju mnogo prostora da traže ovu trojicu napred izmedju dva štopera ili štopera i beka,mora to agresivnije i da se igra bez panike,mnogo smo im lopti dali u noge jer bez razloga paničimo. Dobar rezultat kako igramo ali mora mnogo bolje ili ćemo sigurno primiti dva tri komada u drugom.
    (Mihajlo, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  919. Ajmo momci, nema respekta... moramo malo da ih napadnemo
    (Deki, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  920. Brazil je jak. Dobra taktika stojkovica ali napadaci nekako prestraseni. Bod ce biti uspjeh.Onaj pavlovic mi smisan.Srbija ima dobru ekipu, prolazite
    (Kaoelica, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  921. Segrej je apsolutna katastrofa, kao što je igrao i prošlo svetsko prvenstvo...tek pred sam kraj poluvremena je uspeo da ima tačan pas.
    (Mrki, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  922. Mislim da ćemo da izgubimo minimalno.Dolazi nam na naplatu slab rejting i zato moramo da igramo u teškoj grupi.Momci se hrabro bore,ali smo imali i sreće da ne primimo gol u prvom poluvremenu.
    (Dule, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  923. Opet se pametuje kroz komentare. Sve sami selektori. Ljudi igramo protiv ekipe koja na svakoj poziciji ima vrhunske igrače. Čak i poraz sa golom razlike je uspeh. A sve više od toga je super. Naše je da dobijemo sledeće dve utakmice a to možemo sigurno. Piksi je rekao ne morate ništa a možete mnogo
    (Zvezda, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  924. SRAMOTNO IGRAJU
    (Zivojin, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  925. Dobro se držimo. Pavlović mora da pazi da ne zaradi drugi žuti.
    (Test22, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  926. Bod bi bio kao kuća.
    (NBg, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  927. Gudelj mi nekako slab...Tadić i Milinković bez ideje,Mitar bez energije,nema loptu..Radonja ,,duđe,, da ih lomi...i vlahović...mitar nema snage...lukić je ok ali ofanzivno sve u širinu..idi bre unapred i pas kroz sredinu po zemlji ka golu,alo bre..maite u p.m
    pozdrav za komentatore i navijače naše...
    (tompus, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  928. Do sada, nemocni smo da zadrzimo loptu i konkretno zapretimo. Ako ne pretimo, njima ce biti sve lakse da nas sabiju pred nas gol. Super je rezultat s obzirom na odnos snaga na terenu, samo je tesko tako izdrzati celu utakmicu.
    (garda, 24. novembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  929. Gudelj i zivkovic rupe zive
    (dijaspora, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  930. Ako odbrana ne primi gol, napad garantuje rezultat 0:0.
    (UbicaZmajova, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  931. Previše stegnuto i uplašeno.
    (Eric Cartman, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  932. Eh, sto nismo japanci ili saudijci!
    (mile, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  933. Dobro se drzite, bod ko kuca, a ako uleti neki gol jos bolje. Nerealno je ocekivat da cete imat kontrolu igre u ovoj utakmici.
    (hr, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  934. Godecevo, Srbija > Copacabana, Brazil
    (Idemo bre!, 24. novembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  935. Da li je realno da brazilu treba pomoc sudije protiv Srbije?!!
    (Spartaaa, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  936. Полувреме 0:0 Одлично, сад улазе Радоњић, Влаховић и Костић, свежи и одморни и ето победе.
    (Драган, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  937. Fali brzina!
    (Moderni fudbal, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  938. Tadic ne sme napred da krene, samo gleda kome loptu da doda. Mitrović nema snage, prebili ga slabiji i manji od njega. Milinkovic-Savic se trudi ali ne ide, Gudelja nema nigde. Sve u svemu lose, prespori smo, prebili nas sve fizicki slabiji od nas...
    (Rema, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  939. 0:0 i da slavimo!
    (mile, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  940. Smesno je sta mi pokusavamo da igramo! Jednostavno smo prespori za ovaj nivo fudbala! Od svih reprezentacija koje sam gledao na ovom SP, mi smo ubedljivo najsporiji!
    (khm, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  941. Defanzivno pristojno. Ofanzivno mozda prodjemo neku akciju. Za sada odlicni VMS, Zivkovic i Lukic. Ostali mogu i moraju bolje, pre svega smireniji pas unapred, manje straha.
    (Srdjan, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  942. Dajte ljudi optimizma malo,ulazi Radonjić do Vlahovića i to je to.
    (Zox, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  943. Taktika. U drugom poluvremenu 3 napadača.
    (milan, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  944. Hajmo Srbija samo hrabro, cela Makedonija je uz vas!!!
    (Toni_Mkd, 24. novembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  945. Kako god, nereseno na poluvremenu sa Brazilom je uspeh. Nema sta. Da su uplaseni jesu, oni glavni deluju skroz van forme , ali nereseno je nereseno. Svaka cast.
    (Joe, 24. novembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  946. Odlicno. Sad ce da im se uvuce nervoza , u drugom cemo da ih sa Radonjicem i Vlahovicem matiramo i porazimo .
    (bagrem, 24. novembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  947. Piksi je govorio da se nikoga ne bojimo,ali to nije uspeo da prenese na igrace, vidljiv je strah kod nasih fudbalera.Moramo pokazati zube i uci u tucu sa zutima.Neimar dobar igrač ali velikiiiiii simulator,nikada nece dostici visine velikih Brazilaca
    (kum žoržo, 24. novembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  948. Zašto uporno igramo u rikverc?
    (Seki, 24. novembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  949. Srpska bunkerica. Nista novo. Autobus pa zuvaj napred na Mitra protiv 3 odbrambena. Yawn.
    (TLM, 24. novembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  950. Ajmo Vlahović i Radonjić od drugog poluvremena...treba nam brzina po krilu
    (Wolokee, 24. novembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  951. Brazil se za sada dobro drži...
    (Fenomen, 24. novembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  952. Braca MS nas spasavaju... igra losa
    (Rolo, 24. novembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  953. Manite se pljuvanja ljudi vidite kakve igrace ima brazil,pa vrhunsku reprezentaciju bi mogli da sastave od klupe,ja zazmurim kad god se sjure prema nasem golu ne zna se odakle veca opasnost preti, nek se samo bore ovako dace bog bar bod da izvucemo.
    (Bata Zivotinja, 24. novembar 2022 20:48)

    # Link komentara

  954. Brate sramotna nam igra, tranzicija u napad ne postoji. Mora izmene pod hitno, Kostic Vlahovic!
    (Paradox, 24. novembar 2022 20:47)

    # Link komentara

  955. Dobro je, nisu primili gol! Sad Vlahović ulazi i kreće žurka!
    (Napred Srbija!, 24. novembar 2022 20:47)

    # Link komentara

  956. Vadi Tadica najgori je
    (celinc, 24. novembar 2022 20:47)

    # Link komentara

  957. Likic ukopa Neimara….svaka ti čast
    (Pazarc, 24. novembar 2022 20:46)

    # Link komentara

  958. Ne znaš da li je gore kad se plasiraju na prvenstvo ili kad se ne plasiraju
    (goran, 24. novembar 2022 20:46)

    # Link komentara

  959. Ovo je uzas, uplaseni ko zecevi, samo dobacuju loptu i zadrzavaju vreme, nema strukture igre samo strah, uvek ista prica.
    (Misa, 24. novembar 2022 20:46)

    # Link komentara

  960. Dobro smo!
    (Sigmund Frojd, 24. novembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  961. Sergej za 10
    (Pipara, 24. novembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  962. Brazilci su mnogo brži i opasniji,naši dosta sporo se kreću i previše drže loptu.Vidi se da Brazilci imaju kvalitet,biće teško ako primimo gol.
    (Nenad, 24. novembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  963. Mitrovic seta, gola nula.
    (realno, 24. novembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  964. Odbrana loša, jedva se drze
    (Srbin, 24. novembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  965. Sta je bre ovo , 45 min nijedna sansa
    (christian, 24. novembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  966. Odlicnu odbranu igramo. Svaka cast.
    (Samo jako i snazno, 24. novembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  967. Brine me sto napad nemamo, jedva polovinu prelazimo. Odbrana je solidna. ali jedna greska i eto gola brazilaca, a umor će se pre ili kasnije desiti. Moramo hrabrije napred. Skoro celo poluvreme šut ka golu nemamo.
    (Ana, 24. novembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  968. Sta je bre ovo? Mi nemamo odbranu,neka prica ko sta hoce,sramota! Da sam ja trener,ko vrati loptu sa 30m od gola golmanu a nema nikog oko njega 10m,nikad vise u zivotu loptu sutnuo ne bi
    (Alex, 24. novembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  969. Po meni mora radonjić da uđe... možda i ilić, moramo da damo gol
    (Pipara, 24. novembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  970. Kako neko moze da bude fan ovog Nejmara meni nije jasno.
    (Marko.89, 24. novembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  971. бразил јесте добар, али наши их превише поштују, страх и ништа више. кад би кренули напи дали би гол лагано
    (србија, 24. novembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  972. Dosadna utakmica....
    (Simke, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  973. Ljudi, Mitrovic jedva igra, zar ne vidite.
    Ima srce kao lav, garant trpi bolove, ali ne moze!
    (Hrundi Bakshi, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  974. Pavlović zaboravio da trči, ali bukvalno. Kad se zatrci imam utisak da će sam sebe da saplete i padne. Pojeo ga pritisak kao i većinu igrača. Uz neke dobre izmene bilje bolje u drugom poluvremenu jer što više prolazi vreme a brazilci nisu dali gol ulaze u pritisak i tada može pući jedna naša kontra tamo u nekom '87 minutu, tako ga prognoziram.
    (Egon Kowalski, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  975. Kad vidim da ka Pavlovicu ide lopta, ja samo zazmurim i cekam da prodje...
    (Zmajko, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  976. kao da igramo ragbi, a ne fudbal. Loptu stalno vraćamo nazad.
    (Dusan, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  977. Ne pamtim utakmicu na kojoj se golman ovoliko naigrao kao Milinkovic Savic danas.
    (Marko, 24. novembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  978. Sta radi Gudelj???
    (Neo, 24. novembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  979. Da izvucemo 0:0 bog da nas pogleda
    (Bane, 24. novembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  980. vidi se da su za klasu bolji, uzimaju nam loptu samo tako..
    (ms, 24. novembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  981. павловић дечко погубљен од оног жутог картона под стра' игра
    (србија, 24. novembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  982. Imamo loptu prilazimo im na 16 metara i onda bezidejno vracamo loptu na nasu polovinu a neretko i golmanu. Postenu akciju nismo napravili.
    (Maxa, 24. novembar 2022 20:40)

    # Link komentara

  983. Бразил је то али добро нема предаје
    (?Срб_и_ја, 24. novembar 2022 20:40)

    # Link komentara

  984. Koliko fali Kostić,pola ekipe
    (Stefan, 24. novembar 2022 20:40)

    # Link komentara

  985. Naši fudbaleri su jedini na svetu koji samo 'odaju po terenu,ama ni jedni to ne rade ovde na sp !
    (cvrko, 24. novembar 2022 20:40)

    # Link komentara

  986. Mitrović beskoristan. Mora Vlahovic.
    (Pecanac, 24. novembar 2022 20:39)

    # Link komentara

  987. Ljudi, radonjic ne zna da igra odbranu..NE ZNA! Dokazano 200 puta.
    (Tangenta, 24. novembar 2022 20:39)

    # Link komentara

  988. Ne mozemo da uspostavimo nasu igru jer su ovi ipak prejaki na lopti,zato i delujemo ovako izgubljeno posto Piksi neguje iskljucivo napadacki fudbal,ovde je samo pitanje trenutka kada cemo prvi da primimo gol a onda nam je jedina sansa ako se Brazil malo povuce braneci rezultat.Pored toga 2 od 4 najbolja igraca nam ne igraju a i Mitrovic deluje nespremno zbog duge povrede,na zalost ovo ne deluje dobro
    (sale, 24. novembar 2022 20:39)

    # Link komentara

  989. Mnogo igramo u nazad, previše. Sami ćemo sebe ubiti zbog alibi igre u nazad. Nema srednjaka, ne nude se. Teško i do boda.
    (Mirko, 24. novembar 2022 20:38)

    # Link komentara

  990. drugoligaš u napadu = nula šuteva na gol.
    (mnemonic, 24. novembar 2022 20:38)

    # Link komentara

  991. Pavlovic covek ne zna da vodi loptu igra za reprezentacuju...
    (Bane, 24. novembar 2022 20:38)

    # Link komentara

  992. nerešeno veće od pobede
    (dalje, 24. novembar 2022 20:37)

    # Link komentara

  993. Sergeja odmah napolje. Kakav folirant, sramotno!
    (Miša, 24. novembar 2022 20:37)

    # Link komentara

  994. ja ne znam šta treba da se desi da ovaj sudija svira faul u našu korist...
    (Simo, 24. novembar 2022 20:37)

    # Link komentara

  995. Ovaj Brazil neće dalje od osmine finala. Mi smo očajni, samo zbog potcenjivačkog odnosa Nejmara, Vinisiusa, Pakete i Rafinje, nismo dobili već tri komada.
    Voleo bih da ih kaznimo za ovaj odnos.
    (Mali Hijavata, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  996. Nasi ne mogu da istrce kontru! Sta je ovo, nemaju snage u 35 minutu!
    (Srbija, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  997. Za nas se svira faul samo ako igrač ima polomljene obe noge i bar jednu ruku.
    (No 1, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  998. Bunker taktika.
    (Samo jako i snazno, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  999. Njih je 10 nas je 10. Nemaju krila ali su bolji. Mnogo. Valjda vam je jasno da nismo klasa za polufinale? Da prođemo grupu i odlično.
    (Realno, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  1000. Mitrovic nije spreman za ovu Utakmicu.Treba ga menjati Odmah.
    (KRATKO I JASNO, 24. novembar 2022 20:36)

    # Link komentara

  1001. Mitrovic nije spreman za ovu Utakmicu.Treba ga menjati Odmah.
    (KRATKO I JASNO, 24. novembar 2022 20:35)

    # Link komentara

  1002. Tanko je ovo.
    Gledaj kakvu probojnost imaju brazilci.
    Nazalost brzo mozemo primiti gol a da ga mi damo ovakvom igrom tesko.
    (Слобода-н, 24. novembar 2022 20:33)

    # Link komentara

  1003. Treba da primimo gol, pa tek onda da igramo kako treba.
    (Mitro gol, 24. novembar 2022 20:32)

    # Link komentara

  1004. Vanja nas spasava samo tako..
    (Obrad, 24. novembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  1005. Hoce li ovaj Pavlovic da bude zamenjen?
    Stra' me od njega!
    (Hrundi Bakshi, 24. novembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  1006. Nemamo Tadića ni Sergeja. Sergej zbunjen skroz
    (Sale, 24. novembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  1007. Kao da nismo motivisani, protiv Brazila. Pa protiv koga cemo biti? Mi kada god odemo na SP pretvorimo se u drugu ekipu. Sporo, i bunkerica.
    (Klokotalo, 24. novembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  1008. Valjda ce ubaciti Vlahovica na poluvremenu da makar neku loptu napred zadrzimo.
    (Nensi, 24. novembar 2022 20:30)

    # Link komentara

  1009. Proslo je vreme Brazila posle nemackih 1:7 . Nema straha .
    (Alex, 24. novembar 2022 20:29)

    # Link komentara

  1010. Piksi je odradio fenomenalan posao sa reprezentacijom u kvalifikacijama zato sto nije kalkulisao, igrao je otvoreno i napadacki. Ova formacija nije taj pristup. Zasto ne igra odmah sa dva spica? Ne moze uzeti posed Brazilu nikako, bez obzira koliko veznih da stavi, njihova odbrana je dovoljno tehnicku potkovana da drzi loptu umesto sredine. Trebao je igrati sa Vlahovicem i Mitrovicem pa sta bude, barem bi im odbrana bila konstantno zauzeta markiranjem njih dvojice. Ovako ce nas sabiti na polovinu i napuniti. Najgluplja stvar koju je mogao uraditi je promeniti taktiku na defanzivnu i upravo to je i uradio. Isto boljka svih nasih selektora od kada pratim fudbal proteklih 40 godina kada igraju protiv jakih timova. Na zalost. Osimova ekipa je zaigrala kako treba tek kada je poceo ofanzivno da igra. Valjda ce se opametiti za preostale dve tekme.
    (Milan, 24. novembar 2022 19:24)


    Dosadan si više sa istim komentarom svaki dan. Dva napadača ne znače ofanzivniju ekipu, igru... Kada ćete više to shvatiti.
    Ni Brazil ne igra sa dva špica, nego sa jednim špicem i dva moderna ofanzivna krila. Je l to znači da nisu ofanzivni?
    Protiv ovakvih ekipa je bitno igrati sa jakom sredinom.
    (fliper, 24. novembar 2022 20:29)

    # Link komentara

  1011. Ako prođemo sa 3 komada dobro smo prošli sa ovakvom igrom. Mada se vidi da su klasa.
    (Kole, 24. novembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  1012. 25. Minut
    Preterana obazrivost, sredina terena mlohava, Pavlović prestrašen, Tadić nevidljiv…
    (Emiliano Zapata, 24. novembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  1013. Nekako mi se cini da nam je klupa jaca od ove prve postave. Ne bih da pricam o igri, sad je jako bitno da neko uspe da ustopuje loptu i potrefi pas a da mu se ne odseku noge. Pavlovic je toliko spor da se bojim da ce da ga pretrcavaju lagano.
    (Brada_BG, 24. novembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  1014. Isto igramo kao kad je Krstajic bio selektor.
    (Kamilar, 24. novembar 2022 20:27)

    # Link komentara

  1015. Ako mislimo ovako da igramo kao u prvih 25 min onda zbogom pameti….aPavlovic mora van,sto pre..Kostić i Radonjić moraju da udju da se krene napred i napravi pritisak..Ovako cuvas rezultat i na kraju prodaješ kao Kanada protiv Belgije..
    (Miki kd, 24. novembar 2022 20:26)

    # Link komentara

  1016. Nisam nikakav strucnjak za fudbalsku taktiku ali ovi nasi kao da se plase da napadnu i predju centar. Sa ovakvom pasivnom igrom necemo stici daleko.
    Plus bezvezana dodavanja na nasoj polovini.
    Nadam se daa ce da ubace u drugu brzinu i barem se malo pokrenu.
    (Milosav, 24. novembar 2022 20:26)

    # Link komentara

  1017. Не можемо ми играти на 0-0 са Бразилом
    Моје мишљење за првих 25мин
    (Зоран, 24. novembar 2022 20:26)

    # Link komentara

  1018. Hajmo Srbija! Sarajevo je uz vas.
    (bhlib, 24. novembar 2022 20:25)

    # Link komentara

  1019. Treba ih napadati sto vise po krilima, strasno fali Kostic. Duci ce nadam se, uci u drugom. Zile ima dosta prostora i trebalo bi to da iskoristi, Brazilcima nikada nisu odgovarali levonogi protivnic.Za sada sasvim ok, Strahinja jeste dibio zuti ali gine na terenu.
    (Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ, 24. novembar 2022 20:25)

    # Link komentara

  1020. Фали још један шпиц. Само да не примимо гол до полувремена. Зна селектор Стојковић шта ради. Излази СМС улази Влаховић.
    (Србија, 24. novembar 2022 20:25)

    # Link komentara

  1021. Loptu napred a ne nazad!!!
    (Слобода-н, 24. novembar 2022 20:24)

    # Link komentara

  1022. Prespori smo! To je nas najveci problem!
    (marko, 24. novembar 2022 20:24)

    # Link komentara

  1023. Sergej, prespor, kiksara
    (nešoe, 24. novembar 2022 20:24)

    # Link komentara

  1024. Zašto ne napadamo??
    (zašto, 24. novembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  1025. Nesto smo stisnuti. Kao da imamo tremu
    (Borkes, 24. novembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  1026. Pavlovic,zalutao decko u fudbal i bice krivac garant kod gola
    (Laki, 24. novembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  1027. Ovaj Zivkovic katastrofalan….bolji su Kostic i Radonjic sto puta
    (Pazarc, 24. novembar 2022 20:21)

    # Link komentara

  1028. Pavlović i Živković = dva igrača manje. Pavlović ni slučajno ne može da doda tačan pad, bukvalno ništa. Živković ne zna gde se nalazi, Radonjić za njega nedostžan.
    Tadić se za sada ne vidi, kao da ne igra.
    (Zoran, 24. novembar 2022 20:21)

    # Link komentara

  1029. Boze koliko gresaka Pavlovica, pakao.
    (sinisa, 24. novembar 2022 20:18)

    # Link komentara

  1030. Brazilci za klasu bolji, ali uz malo sreće biće bar bod. Ali pod hitno Strahinju zamenjati, jako nervozan, nesiguran, izgubljen na terenu.
    (eto tako, 24. novembar 2022 20:18)

    # Link komentara

  1031. Lose igra Pavlovic, bas lose
    (Prozor, 24. novembar 2022 20:17)

    # Link komentara

  1032. Postoje događaji koji su poput temelja na kojima počiva određen vremenski period, a jedan od takvih je večerašnji meč između trenutno najbolje svjetske fudbalske reprezentacije - Brazila i reprezentacije Srbije! Šta god da bude, istorija će biti napisana. Neka bude što biti ne može!!!
    (Mladen CG, 24. novembar 2022 20:17)

    # Link komentara

  1033. Ajmo Srbija!!! Pozdrav zemljacima iz Istre!!! Srbijaaa!!!
    (Alex, 24. novembar 2022 20:17)

    # Link komentara

  1034. Pixi nagomilao igrače u sredini da spreči Brazilce da se rastrce i razigraju. To je taktika.
    (Pecanac, 24. novembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  1035. ajmo naši
    (gooz, 24. novembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  1036. Baš se vidi da nam fale Katai i Rodić.
    (3M, 24. novembar 2022 20:13)

    # Link komentara

  1037. Menjaju Piksi Pavlovića na poluvremenu,s ovim stilom igre smeši mu se crveni karton.
    (Mihajlo, 24. novembar 2022 20:10)

    # Link komentara

  1038. Vadi Pavlovića napolje,ostaćemo sa 10 igrača zbog njega..
    (Wolokee, 24. novembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  1039. Жути Павловићу у 6. минуту.И можемо се бунити колико хоћемо ал јесте чист жути.Дечко је баш опасан по себе за картоне.
    (Lex, 24. novembar 2022 20:07)

    # Link komentara

  1040. ajmo!
    (brmbrm, 24. novembar 2022 20:05)

    # Link komentara

  1041. Baš mudro što igramo presing pred njihovim šesnaestercom.
    (Nodža, 24. novembar 2022 20:05)

    # Link komentara

  1042. SREĆNO ORLOVI!
    (Srećko, 24. novembar 2022 20:04)

    # Link komentara

  1043. Lepi i slavni dresovi srpskih orlova. Nismo favoriti, al ne damo se, nije ni njima svajedno
    (Rocco Ramirez, 24. novembar 2022 20:03)

    # Link komentara

  1044. Aj Boze pomozi!
    (Baca, 24. novembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  1045. NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE !
    (Kontras, 24. novembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  1046. Imam utisak da je na stadionu pola Brazila!Što se naših tiče,ako idu na igru - pobediće,ako idu na rezultat -
    izgubiće!Dakle,sa štitom ili na štitu!
    (PC,Niš., 24. novembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  1047. Srbija
    (Boris, 24. novembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  1048. Najjaci utisak na pocetku... Japanac iz naseg strucnog staba otpeva himnu bez greske... Sta je profesionalizam!
    (vemartino, 24. novembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  1049. ajdeee…ee
    (basketaš, 24. novembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  1050. spektakl.
    (nenad rs, 24. novembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  1051. Osmeh na licu kod Tadica sve govori...uvek nasmejan...milina
    (anica velickovic, 24. novembar 2022 19:57)

    # Link komentara

  1052. Moramo da pokušamo da zaustavimo njihove napade preko krila, ako je moguće. U sredini napada su mislim, malo slabiji. Napred Srbija !
    (Bocko, 24. novembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  1053. Srećno momci!
    (pilipenda, 24. novembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  1054. IDEEEEMOOO SRBIIIIIJAAAAAA!!!!
    (Katarina, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1055. MItrovic i Vlahovic nemaju snage za 90 minuta. Kako da igra sa oba? Treba mu Vahovic u drugom poluvremenu kao brzi, a Mitrovic kao neko ko moze da smiri loptu i zadrzi je. Kostic je hendikep. Nije vazno! Ako Brazil pobedi Svajcarski pa i ako odigra nereseno, a mi dobijemo Kamerun, odlicice zadnji mec izmedju nas i Svajcaraca. .Bez obzira na gol razliku. Ponedeljak je kljucni dan dan D.
    (nenad, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1056. Samo da izginu za grb, pa neka i izgube.
    Srećno.
    (Alien, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1057. Idemo!
    (ko-ometator, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1058. Pomozi Boze!!!
    (Intermeco, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1059. Podrška za orlove pa kako bude
    (goxy, 24. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  1060. AJMO ORLOVI!!! SVI KO JEDAN!!! ZA SRBIJU!!!
    (patagonija, 24. novembar 2022 19:52)

    # Link komentara

  1061. Srbija 2
    Brazil 1
    (kritična masa, 24. novembar 2022 19:52)

    # Link komentara

  1062. Pa Brazilci su i očekivali da igra Vlahović. Zna Piksi šta radi. Lako će on da udje u igru.
    (Neo, 24. novembar 2022 19:50)

    # Link komentara

  1063. IDEMOOOOO
    (PAR, 24. novembar 2022 19:50)

    # Link komentara

  1064. Mislim da je greska sto ne igramo od starta sa dva špica. ali...
    AJDEEEEEE SRBIJAAAAAAAA
    (dejanddddddd, 24. novembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  1065. Ajmo susjedi! Sretno...samo jako i srcem
    (Bili 10, 24. novembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  1066. Dva im dajemo samo u prvom. A i drugo moze neki.
    (Sasa, 24. novembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  1067. Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!Dajte Brazil da se igramo!
    (Duško, 24. novembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  1068. Ljudi, jedino što je neophodno je da verujete u čuda.
    (Napred Srbija!, 24. novembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  1069. Pi meni,Piksi je trebao da igra sa Vlahovicem i Mitrovicem od pocetka,ali Piksi valjda zna sta radi,ja mu verujem..
    (Šomi, 24. novembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  1070. Pixi ne pocinje sa jednim od najboljih napadača sveta???
    (Kostarikanac, 24. novembar 2022 19:22)

    mozda piksi zna sta radi? cak i ako izgubimo, sto bi na papiru trebalo da se desi.
    inace, mozda budu igrali po poluvreme obojica. obojica su dosli roviti.
    (vrg, 24. novembar 2022 19:44)

    # Link komentara

  1071. Ulazi i Vlahović čim primimo dva gola
    (g, 24. novembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  1072. Prespora formacija za Brazil. Starter u špicu napada je trebalo da bude Vlahović koji je eksplozivniji igrač od Mitrovića za ono što nas čeka sa Brazilcima.
    (Zabrinut, 24. novembar 2022 19:24)

    Oprosti Krstajiću nisam te poznao. Evo da i ja glumim selektora. Znajući ko je Brazil, gde igraju i kakve utakmice tokom godine njihovi igrači ja bi pokušao da umrtvim igru prvo poluvreme. Pa ako ipak primimo gol onda u zadnjih pola sata (plus 10 minuta) krenuti svom snagom i na 10 minuta pred kraj ako i dalje gubimo, izvršiti sve izmene pa pokušati do boda. Ali naravno ja nemam čak ni trenersku licencu.
    (Laik, 24. novembar 2022 19:42)

    # Link komentara

  1073. Sta god da bude u ovoj utakmici normalno ne neki fijasko,mi moramo dobiti Kameruna i Svajcarsku da idemo dalje!
    Idemo bre, prsa u prsa pa sta bude!
    (bradina, 24. novembar 2022 19:42)

    # Link komentara

  1074. Pomozi Bože.
    Šta god da bude nemoj da pljujemo našu zemlju.
    Napred Srbija ...
    (Slavko Vrekic, 24. novembar 2022 19:41)

    # Link komentara

  1075. Idemo ORLOVI !!! :D
    (InvictusSRB, 24. novembar 2022 19:40)

    # Link komentara

  1076. Piksi je odradio fenomenalan posao sa reprezentacijom u kvalifikacijama zato sto nije kalkulisao, igrao je otvoreno i napadacki. Ova formacija nije taj pristup. Zasto ne igra odmah sa dva spica? Ne moze uzeti posed Brazilu nikako, bez obzira koliko veznih da stavi, njihova odbrana je dovoljno tehnicku potkovana da drzi loptu umesto sredine. Trebao je igrati sa Vlahovicem i Mitrovicem pa sta bude, barem bi im odbrana bila konstantno zauzeta markiranjem njih dvojice. Ovako ce nas sabiti na polovinu i napuniti. Najgluplja stvar koju je mogao uraditi je promeniti taktiku na defanzivnu i upravo to je i uradio. Isto boljka svih nasih selektora od kada pratim fudbal proteklih 40 godina kada igraju protiv jakih timova. Na zalost. Osimova ekipa je zaigrala kako treba tek kada je poceo ofanzivno da igra. Valjda ce se opametiti za preostale dve tekme.
    (Milan, 24. novembar 2022 19:24)
    Ово је све само не дефанзивна варијанта. И Лукић и Гудељ се добро сналазе у нападу, а знају и да завуку неки са 20+ метара. СМС и Тадић офанзивни везни, а оба крила имају добре центаршутеве.
    (veljko, 24. novembar 2022 19:40)

    # Link komentara

  1077. SREĆNO BRAĆO SRBI??????????
    (Slavonac, 24. novembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  1078. 2:1 za Srbiju !!!
    (BG, 24. novembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  1079. Ljudi opusteno, igramo verovatno protiv osvajaca prvenstva, zato samo pametno i da izadjemo jaci iz ovog meca…
    (Nikola, 24. novembar 2022 19:35)

    # Link komentara

  1080. Idemo selektori,opet svi znate bolje od Piksija. Nepopravljivi smo.
    (On, 24. novembar 2022 19:32)

    # Link komentara

  1081. Srecno momci...
    (anica velickovic, 24. novembar 2022 19:30)

    # Link komentara

  1082. Idemo zajedno, Grobari, Delije, idemo svi :
    NAPRED SRBIJA!!!
    (Igorka, 24. novembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  1083. Piksi je odradio fenomenalan posao sa reprezentacijom u kvalifikacijama zato sto nije kalkulisao, igrao je otvoreno i napadacki. Ova formacija nije taj pristup. Zasto ne igra odmah sa dva spica? Ne moze uzeti posed Brazilu nikako, bez obzira koliko veznih da stavi, njihova odbrana je dovoljno tehnicku potkovana da drzi loptu umesto sredine. Trebao je igrati sa Vlahovicem i Mitrovicem pa sta bude, barem bi im odbrana bila konstantno zauzeta markiranjem njih dvojice. Ovako ce nas sabiti na polovinu i napuniti. Najgluplja stvar koju je mogao uraditi je promeniti taktiku na defanzivnu i upravo to je i uradio. Isto boljka svih nasih selektora od kada pratim fudbal proteklih 40 godina kada igraju protiv jakih timova. Na zalost. Osimova ekipa je zaigrala kako treba tek kada je poceo ofanzivno da igra. Valjda ce se opametiti za preostale dve tekme.
    (Milan, 24. novembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  1084. Prespora formacija za Brazil. Starter u špicu napada je trebalo da bude Vlahović koji je eksplozivniji igrač od Mitrovića za ono što nas čeka sa Brazilcima.
    (Zabrinut, 24. novembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  1085. Znaci bunkerica 90 minuta. Pa dobro ako ce nam to doneti bod, mada sumnjam, nismo mi Italija, niti znamo da se branimo 90 minuta.
    (Pogledaj nas danas, 24. novembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  1086. СМС скривени напад из другог плана.
    (Из угла, 24. novembar 2022 19:23)

    # Link komentara

  1087. Pixi ne pocinje sa jednim od najboljih napadača sveta???
    (Kostarikanac, 24. novembar 2022 19:22)

    # Link komentara

  1088. Neka nam je sa srecom. Po meni, bolje da je.poceo sa Vlahovicem, ume da proigra, da napravi prodor. Samo da ne dozivimo debakl, a tako mi mirise.
    (vlada, 24. novembar 2022 19:22)

    # Link komentara

  1089. Ajmoooooo bre!!!
    (Kide, 24. novembar 2022 19:21)

    # Link komentara

  1090. Verujem Pixiju ali ne znam bas koliko je pametno igrati bez Vlahovica od pocetka. Ostaviti na klupi top 20-30 najboljih igraca sveta je ipak malo nerazumljivo.
    (Nensi, 24. novembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  1091. Što se mene tiče već su postigli uspeh što su u Kataru i da izgube sve tri utakmice ne bi im zamerio. Opušteno samo.
    (Alex, 24. novembar 2022 19:14)

    # Link komentara

  1092. Ako pobedimo, neverovatno, ako izgubimo, idemo dalje. Verujem u Piksi i njegovu filozofiju, pa da nam dadnu 15 komada
    (Dbosko, 24. novembar 2022 19:12)

    # Link komentara

  1093. 1. ВМС 2. Миленковић 3. Павловић 4. Лукић 5. Bељковић 6. Гудељ 7. Живковић 8. СМС 9. Митровић 10. Тадић 11. Младеновић Изузетан састав селектора Стојковића. Савршени халфова пар Гудељ Лукић и полутки пар СМС Тадић, врхунски центарфор, крила солидна Живковић Младеновић, бекови Миленковић Павловић, центархалф Вељковић, браво селекторе, уз Божију помоћ до победе, живела Србија.
    (Србија, 24. novembar 2022 19:12)

    # Link komentara

  1094. Nadam se da im je Piksi skrenuo pažnju na foliranja Nejmar,Vinicijusa,Richarlisona,moramo da ih držimo dalje od našeg šesnaesterca jer se fantomski penali sviraju favoritima celo prvenstvo.
    (Mihajlo, 24. novembar 2022 19:10)

    # Link komentara

  1095. Svako ko ocekuje pobedu Srbije protiv Brazila i koji ce se kasnije ljutiti i pljuvati momke sto smo izgubili od njih,ne treba ni da prati sport.Po meni najmanje bitna utakmca od 3 u grupi.Fokus treba da bude na Kamerunu a kasnije na Svajcarcima.Naravno treba se nadati,ali i poraz ako bude nista strasno!Ponavljam opet i da izgubimo sve tri utakmice, po meni Piksi ima kredita za dva SP,konacno svezina,dobra atmosfera, i ideja u igri,gde umesto bunkera protiv raznih osrednjih reprezentacija, mi igramo napadacki i zeljni nadigravanja sa najjacim timovima, sto verujem da ce biti i veceras!
    Momcima i Piksiju srecno, a mi da uzivamo u utakmici!
    SporCki pozdrav!!!
    (Stefke, 24. novembar 2022 19:06)

    # Link komentara

  1096. Živković zalutao u prvi tim, ali podrska svakako.
    (Krle, 24. novembar 2022 19:04)

    # Link komentara

  1097. Brazil je prvi favorit za osvajanje...to sto ne igra Kostic je veliki hendikep,al sta da se radi...neka daju sve od sebe i naravno bez straha
    (macconi, 24. novembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  1098. Po ko zna koji put sam uleteo u euforiju oko reprezentacije. Nadam se da se neću ponovo razočarati kao mnogo puta do sada. Ajmo Srbijo, kidaj! Ajmo po zlato!
    (Blaster, 24. novembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  1099. Malo čudan sastav ali nema veze.Momci samo se borite pa i ako bude poraz nema veze .Idemo Srbija
    (Slavko Vrekic, 24. novembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  1100. Braco srbi,samo hrabro.
    (dusan jichici, 24. novembar 2022 18:55)

    # Link komentara

  1101. Gudelj se u velikim utakmicama ne snalazi.
    (nenad rs, 24. novembar 2022 18:54)

    # Link komentara

  1102. Vlahovic umesto Gudelja!
    (Djule, 24. novembar 2022 18:50)

    # Link komentara

  1103. 2:1 za Srbiju, idemooo!!!?
    (Miki, 24. novembar 2022 18:20)

    # Link komentara

  1104. Оставите сада све разлике међу нама, све неправде и поделе.
    Ајмо сви као један да их подржимо па шта Бог да, а даће победу!
    Не ћутите сада, да бисте се огласили у 22ч са: "Знао сам" и "Ја са рекао".
    Верује се сада и подржава се сада, после утакмице им можемо само честитати!
    Момци, Србија је уз Вас, идемо до ПОБЕДЕ !
    (Један Убод, 24. novembar 2022 17:33)

    Ja bih pre rekao da je vaznije da ne napljujete momke posle utakmice ako izgube, za sta je sansa realno najveca.
    Treba biti realan i reci da je Srbija vec ostvarila sve svoje ciljeve, otisla na SP, napredovala u Ligi nacija i obezbedila bolji sesir u Evro kvalifikacijama.
    Sve na SP je samo plus, a ako i imamo sansu da odemo dalje, najveca je protiv Kameruna i Svajcarske.
    I na kraju, ovo je samo fudbal. Ljudi sutiraju loptu po travi. Sta god bilo, niko ne treba da bude Lincovan i niko nije duzan da leci eventualne frustracije navijaca.
    (Vrg, 24. novembar 2022 18:05)

    # Link komentara

  1105. Ajmoo Srbija
    (Bogdanovic, 24. novembar 2022 17:44)

    # Link komentara

  1106. Nek' odigraju muski, pa sta bude!
    Srbija!!!!!
    (Lazarus, 24. novembar 2022 17:43)

    # Link komentara

  1107. Cekamo utakmicu Srbije, a ne spekakl, o cemu pricate. Nas zanima gde smo, cisto radi neke sanse u sledece dve utakmice. Kakav crni spektakl protiv Brazila, nit smo Saudijci, a jos manje Japanci. Daj da nekako ovaj zreb prezivimo, uz Bozju volju da preteknemo Svajcarce za drugo mesto
    (Rocco Ramirez, 24. novembar 2022 17:42)

    # Link komentara

  1108. Nema veze ako ne pobedimo danas, pobedicemo ih u finalu. Pomolimo se svi samo da ne bude kise i snega za docek ispred skupstine. :D
    (Nikola Lilo, 24. novembar 2022 17:42)

    # Link komentara

  1109. Оставите сада све разлике међу нама, све неправде и поделе.
    Ајмо сви као један да их подржимо па шта Бог да, а даће победу!
    Не ћутите сада, да бисте се огласили у 22ч са: "Знао сам" и "Ја са рекао".
    Верује се сада и подржава се сада, после утакмице им можемо само честитати!
    Момци, Србија је уз Вас, идемо до ПОБЕДЕ !
    (Један Убод, 24. novembar 2022 17:33)

    # Link komentara

  1110. Samo hrabro, samo jako i do koske, pa ako i poginemo, da bar poginemo slavno.
    Ako pak pobedimo, da to bude za pesmu...
    IDEMOOOO SRBIIIJAAAAAAA!!!
    (Katarina, 24. novembar 2022 17:30)

    # Link komentara

  1111. 3:1 za Brazil
    (Dragan, 24. novembar 2022 17:30)

    # Link komentara

  1112. Ajmo momci bez straha i na gol vise! Pobedite za svaku nepravdu ili nesrecno ispadanje srpskog fudbala, za Mijatovicevu precku, za sestice od Argentine i Holandije, za Azerbejdzane i Estonije, za Kejhilove ruke, za dronove i Djenove, za Sacirije i Brihove, napadajte i rezultat ce sam doci-SRBIJA!
    (Ludak, 24. novembar 2022 17:29)

    # Link komentara

  1113. Bice tesko, ali ako budu igrali stalozeno i kako su planirali verujem barem u neresen rezultat ili cak i pobedu.
    Srbiji treba da bude nadahnuce Japan koji je potukao Nemce, Saudijci koji potukose Argentinu, Kandjani koji pokazase neverovatnu igru i zelju za pobedom.
    Treba se paziti nepotrebnih penala i Nejmara koji pada ako mu neko pridje na metar.
    Ne treba se rasparvljati sa sudijom da ne bismo dobili nepotrebne zute kartone jer se igra jos dve utakmice osim ove.
    Sa puno zalaganja i malo srece mogli bismo i mi da priredimo iznenadjenje celom svetu i da nazad zasijamo na nivou koji odgovara nasem talentu.
    Napred Srbija!!
    Pozdrav iz Toronta.
    (Milosav, 24. novembar 2022 17:29)

    # Link komentara

  1114. Tarabici kazu 2:0 za srbiju. Njima verujem.
    (hala madrid, 24. novembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  1115. Vrele krvi i hladne glave, neka se razlete po terenu i daju svi svoj maximum! U tom slučaju rezultat uz malo sreće može biti povoljan za nas, a ako ne bude sreće pa niko normalan neće zameriti jer su dali 100% sebe! Ajmo Orlovi, napred Srbija!!
    (Gro8ar, 24. novembar 2022 17:15)

    # Link komentara