Braća Moris vređala Jokića: "Ne okreći leđa tom mamoje*cu" VIDEO

Prošlo je dve godine od incidenta u kom su Nikola Jokić i Markif Moris imali ozbiljan sukob na terenu, a srpski centar pokazao da se ne može na njega tek tako.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Košarkaš Majami Hita je tada u plej-of seriji NBA lige provocirao Srbina, čak zadao jedan vrlo bezobrazan udarac, nakon čega je Jokić odgovorio udarcem sa leđa.

Upravo o tome su govorili braća Moris, Markif i Markus, u podkastu kod Meta Barnsa.

"Faulirao sam ga, a on je izveo udarac na kvarno (sucker shot). Udarac je bio malo jači i neko vreme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dve nedelje. Nisam bio povređen niti u bolovima, nego je Majami želeo da me sačuva", pričao je Markif.

Potom je reč dobio Markus Moris, koji je bio uznemiren jer je njegov brat udaren na taj način.

"Bio sam uznemiren, posebno jer je bio okrenut leđima. Rekao sam mu da nikada ne sme da okreće leđa tom mamoj**cu", rekao je Markus.

@shobasketball “It was a sucker shot.” The Morris twins give their perspective on Markieff’s incident with Jokić from two years ago. Full episode with Marcus and Markieff Morris is available now on our YouTube. #nba #basketball #jokic #jokić #nikolajokic #nikolajokić #marcusmorris #markieffmorris #morristwins #allthesmoke #showtimebasketball ♬ original sound - SHOWTIME Basketball

Potom je Markif ponovo opisao situaciju i rekao da nije želeo namerno da udari Jokića prilikom faula.

"Trebalo je samo sa uzme faul. Digao sam ruku i prilazio mu, znao je da dolazim. Nije bio prljav udarac. On je pokušao da skoči i doda loptu, a ja sam dotrčao i faulirao ga. Ne znam šta je mislio, ali učinio je da ispade da sam hteo da povredim, ali nisam. Ali i liga je napravila da sam želeo da ga fauliram takođe, jer su me je*eno kaznili kao da sam ja uradio to što je on. A ja sam bio udaren!", rekao je Markif Moris i dodao:

"Ljudi kažu da nisam smeo da mu okrenem leđa. Da li smo na ulici ili na košarkaškom terenu? To je moje mišljenje: ako smo na ulici, neću ti okrenuti leđa i idem na tebe, ali ako smo na terenu i dosuđen je faul, odšetaću na drugi kraj terena. Faulirao sam te i znao si da ću to da uradim, a onda si me udario sa leđa i ispadam kriv jer sam okrenuo leđa", poručio je Moris.

Zatim je Markus Moris rekao da je osvetu tražio preko jednog od Jokićevih saigrača.

"Stalno su me gledali i nisam mogao na njega, pa sam morao da izaberem jednog od njegovih saigrača. I bio je to Ostin Rivers. Rekao sam: 'je*i ga', idem da ga izbacim, morao sam da uradim nešto", podsetio je Markus na to kako je prljavo startovao na Riversa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu