Zvanično: Vučević još tri sezone u Čikagu

Velika vest za crnogorskog košarkaša koji je nagrađen za odlične partije u dresu Bulsa od dolaska iz Orlanda pre dve godine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia.rs
Foto: Profimedia.rs

Nikola i Čikago nastavljaju zajedno najmanje još tri godine na koliko je produžetna saradnja dve strane, objavio je klub iz Ilinoisa.

Iako Bulsi nisu otkrili vrednost novog ugovora, američki mediji navode da će Nikola zaraditi 60 miliona dolara po slovu nove saradnje.

"Tokom svog boravka u Čikagu Nikola je pokazao da je poseban igrač i na terenu i van njega", rekao je Arturas Karnišovas, Izvršni potpredsednik franšize sa košarkaške operacije.

"Igrao je na vrhunskom nivou od momenta kada je došao ovde i ostaće važan deo našeg tima i razvoja. Nikolin motiv da uradi sve što se od njega traži da ekipa pobeđuje, a istovremeno je lider kao veteran, čini ga veoma važnim elementom kulture naše organizacije", biranim rečima priča Karnišovas o Vučeviću.

Posle produžetka saradnje, zadovoljstvo je izrazio i Nikola:

"Uzbuđen sam što nastavljam svoje putovanje u Čikagu. Od kada sam došao ovde, svi u organizaciji su bili neverovatno srdačni prema mojoj porodici i meni. Motivisan sam više nego ikad da postignemo zajedničke ciljeve kao tim. Želim da se zahvalim porodici Reinsdorf i Arturasu što su nastavili da veruju u mene. Takođe želim da se zahvalim i navijačima Bulsa za konstantnu podršku, vi ste zaista najbolji deo igranja u Čikagu", poručio je Vučević, koji je u minuloj sezoni beležio 17.6 poena, 11 skokova i 3.2 sistencije u proseku po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 56 sledeca idi na stranu