1. Auuu pucaju kompleksi od nedostatka paznje pa se pominje princeza kme kme
    (aca, 28. jun 2023 23:09)

    # Link komentara

  2. Kreso42

    sve potpisujem. Jokić je genije i najbolji igrač današnjice. Što ne znači da LeBron takođe nije genije I (verovatno) drugi najbolji ikada. Uostalom, kome pre verovati: KCPju, čoveku koji je igrao i osvojio šampionat sa obadvojicom, ili komentatorima po sajtovima?
    (Karlo Prvi, 28. jun 2023 20:50)

    # Link komentara

  3. Lebron da nema izrazito visoki košarkaški IQ mogu napisati samo oni koji sa košarkom veze nemaju. On je od raznih poluigrača pravio odlične timske igrače i osigurao im buduće ugovore. Svi se sjećaju Lova,Davisa,Bosha,Wadea,Irvinga a nitko ne spominje Chalmersa,J.Jonesa,T.Thompsona i takve , a da ne spominjem s kojim je likovima igrao u prvoj šihti u Clevelandu. Jokić je oličenje košarkaškog IQ ali obezvrjeđivati Jamesa je vrijeđanje same košarke. On je igrač koji je 2-3 koplja iznad svih u posljednjih 15 ak godina. To ipak vjerojatno pišu klinci koji su počeli gledati 2017 te .. nema drugog objašnjenja.
    (Kreso42, 28. jun 2023 14:37)

    # Link komentara

  4. Razlika je ta što je kod Brona atletičnost glavni kvalitet, a kod Jokića IQ. Da jedan ima oba ta kvaliteta, to bi ona bio ubedljivo najbolji igrač svih vremena.
    (tocka, 28. jun 2023 13:55)

    # Link komentara

  5. LeBron je cudo prirode, jedan od najbolji atleta ikada ,i fenomenalan igrac. Ali sto ameri pokusavaju da d njega naprave nekog Igraca sa IQ-om to nema nidje. Super komjuter u glavi u manjoj ili visoj mjeri imaju Jokic, Doncic, imali su Bird i Medzik, Rodman na svoj nacin itd, jer trebalo je nadomijestiti velicni da bi se onako cuvao reket kao sto ga je on cuvao. Dalje
    (delboj, 28. jun 2023 13:06)

    # Link komentara

  6. Reci da LeBron ima isti "kompjuter" u glavi kao Jokic je isto kao reci da Jokic ima fizicke predispozicije kao LeBron. kao da se neko zeza s nama.
    (Prle, 28. jun 2023 11:21)

    # Link komentara

  7. Кентавијус добро познаје обојицу кошаркаша 38-осмо годишњег Леброна "Краља" Џејмса, једног од најбољих кошаркаша НБА, освајача 4 титуле првака НБА лиге и четвороструког МВП исте. Наравно, познаје и 28 година старог Николу "Џокера" Јокића са којим је, заједно са осталим саиграчима из Денвера веома заслужан за освајање засада једине титуле првака НБА. Иначе, свега је 20 тимова, 20-ти је управо од ове сезоне Денвер, освојило тешко освојиву титулу првака најјаче лиге Света! Лепо је Колдвел-Поуп описао таленте и вештине двојице великих кошаркаша, што је само посеби вештина изражавања, описивања нечијих квалитета. Не зна то свако. Надати се даљњим успесима њих све тројице - да Денвер у новој сезони потврди освојену титулу.
    (Реља, 28. jun 2023 09:58)

    # Link komentara

  8. Samo što je Lebronu zastareo procesor a Jokic ima najnovijii i najjaci.
    (Eric Cartman, 28. jun 2023 09:45)

    # Link komentara