Embid posle "bežanja" od Jokića: Glupo je reći da sam uplašen

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid kaže da ga nije briga za priče da je pobegao sa megdana protiv Nikole Jokića.

MTIzvor: B92
Podeli
Tanjug/AP Photo/Charles Rex Arbogast
Tanjug/AP Photo/Charles Rex Arbogast

Centar Siksersa je propustio meč sa Denverom u utorak zbog povrede, da bi se u sredu vratio i predvodio Filadelfiju u duelu sa Dalas Maveriksima (116:108).

"Nije me briga. Kao što sam rekao, najvažniji je plej-of. Ako bi jedna utakmica trebalo da smanji nečije šanse, onda bi svi trebalo da budu van nje. Svi imamo loše mečeve, momci propuštaju utakmice i to nije prvi put da se dogodi između mene i Nikole. On je sjajan igrač, neverovatan igrač. Kao što sam rekao, dvostruki uzastopni je MVP, jedan od najboljih igrača u ligi, veliki sam fan. To što nisam igrao protiv njega je bila velika nevolja, ali je preda mnom veći cilj. To je zdravlje za plej-of", rekao je Embid.

Filadelfija je treća na Istoku sa skorom 50-26.

"Nemam šta da dokazujem. Pobedili smo u poslednjem meču. Glupo je reći da sam uplašen zbog toga što sam uradio prošli put, jednostavno je glupo. Kao što sam rekao, nije me briga da li ću pobediti ili ne. Fokusiran sam na to da pokušamo da osvojimo prsten. Šta bude, biće. Ako pobedimo, odlično. A ako ništa ne osvojimo, nije me briga", dodao je on.

Filadelfija će 1. aprila igrati protiv Toronta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 50 sledeca idi na stranu