1. Iskreno

  Da gledas iskreno i realno, makar bi napisao da je i Dzordanu oprosteno more koraka. Pogledaj malo klipove njegove post igre, covek je menjao pivot nogu kako je hteo. Ili pogledaj cuveno zakucavanje protiv Knicksa, pa reci da li je bila nosena lopta. Zvezdama se uvek svasta tolerisalo, ali ovde ispada da samo Lebronu prolaze ovakve stvari.
  (Roki, 31. mart 2023 08:52)

  # Link komentara

 2. Ne znam sta ste tačno gledali, ali suđeni su mu koraci ovde. I odmah je posle toga izašao na klupu. Čak su mu i saigrači sa klupe rekli da je napravio korake doduše samo mimikom da ga ne uvrede.
  (ja, 31. mart 2023 01:59)

  # Link komentara

 3. Za Beronov trokorak ovo je, takoreći, dozvoljeno. ?
  (Deratizator, 30. mart 2023 17:08)

  # Link komentara

 4. Pa kad su mogle sudije da oproste Biliju Beronu "moravac" sto ne bi i jednom Lebronu Dzejmsu
  (Šomi, 30. mart 2023 16:32)

  # Link komentara

 5. Ja na basketu kada napravim grešku (mada je jako retko da pravim ovakve korake), sam predam loptu najviše zbog sramote. Mene je kao amatera sramota nečeg ovakvog, a nekog ko za sebe smatra da je najveći nije...
  Pa to dovoljno govori o njemu.
  Svetlosnim godinama je on ispod Džordana. Džordan nije nikada pravio ovakve nebuloze, a ne bih rekao da se ne bi postideo nečeg ovakvog.
  (iskreno, 30. mart 2023 15:10)

  # Link komentara

 6. Nije to prvi put ali sudije u NBA previše toga dopuštaju zvezdama. Za njih važe posebna pravila a ne košarkaška pravila. Još ako je neko od sudija nečiji fan onda će mu pustiti i da nosi loptu preko celog terena. Smejurija. Zbog ovakvih stvari bi trebalo novčano kažnjavati sudije pa će sudije valjda napokon naučiti košarkaška pravila. Na kraju mogli bi da potraže sudije uz napomenu da je obavezno znanje košarkaških pravila i da prednost imaju osobe koje su barem rekreativno trenirale košarku. Profesionalna košarka a sudije amateri foteljaši koji su košarku videli samo na tv-u.
  (smeh, 30. mart 2023 14:28)

  # Link komentara

 7. Nista cudno. To mu dozvoljavaju vec godinama. Best bi bila da NBA sudije napokon pocnu da sude kako treba.
  (Arthur Dent, 30. mart 2023 13:59)

  # Link komentara