Kolaps Bogdanove Atlante

Košarkaši San Antonio Sparsa pobedili su Atlanta Hokse posle velikog preokreta (126:118) u meču NBA lige.

MTIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ekipa, za koju nastupa Bogdan Bogdanović, ispustila je 24 poena prednosti i na kraju doživela treći poraz na poslednja četiri meča.

Srpski bek je odlično krenuo meč, bio u jednom trenutku najefikasniji sa 13 poena, ali na tom učinku je i stao.

U drugom poluvremenu je igrao još desetak minuta, ukupno 22, iz igre je šutirao 4/8, za tri 2/4, dok je pogodio sva tri penala. Imao je po dva skoka i izgubljene lopte, kao i jednu asistenciju.

Sparse su predvodili Džonson sa 29 poen, 12 skokova i pet asistencija, odnosno Vasel sa 19 poena i osam skokova. Kolins je dodao 19, uz osam skokova.

Kod Atlante se istakao Marej sa 22 poena, šest uhvaćenih lopti i osam dodavanja. Okongvu je ubacio 17, uz sedam skokova.

Kapela je imao dabl-dabl (15 poena i 12 skokova), Grifin je dodao 15, uz sedam skokova, a dvocifren je bio još Hanter sa 12 poena i pet skokova.

Zaista je sve delovalo idealno za Hokse u prvom poluvremenu, tokom kojeg su postigli čak 83 poena.

U jednom momentu su imali +24 na startu treće četvrtine, da bi se Sparsi približili u poslednjem kvartalu, a onda i preokrenuli, ne zaustavljajući se do kraja.

Sparsi su pretposlednji na Zapadu sa skorom 19-52, dok su Hoksi deveti na Istoku sa učinkom 35-36. Inače, Denver Nagetsi slavili kao gosti protiv Bruklin Netsa (108:102), uz novi tripl-dabl Nikole Jokića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 50 sledeca idi na stranu