Juti neizvesna završnica protiv Bostona – Taker junak pobede

Juta je na svom parketu uspela da nadoknadi zaostatak od 19 poena i na kraju dobije Boston sa 118:117, posle koša Hortona Takera 35 sekundi do kraja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Seltiksi su posle ovog poraza pali na treče mesto Istoka.

U ekipi Jute dominirao je Lauri Markanene sa 28 poena uz deset skokova, meč viner Horton Taker je utakmicu završio sa 19 poena, dok je Očaj Agbadži dodao 16 poena.

Džejlen Braun je kod Bostona bio najefikasniji sa 25 poena, imao je dva više od Grenta Vilijamsa , dok je Tejtum podbacio jer je ubacio samo 15 poena uz 4/12 šut iz igre.

Nije vredelo Bostoni ni to što je pogodio 22. trojke, kada su ponovo zabrljali u samom finišu meča i ispustili prednost koju su imali tokom većinom toka meča.

Džejson Tejtum je prvo završio napad u četvrtoj sekundi i promašio, potom je Taker iz izgledne pozicije pogodio, što je bilo dovoljno da se rezultat preokrene,. Tražio je Mazula tajm aut, Boston je u poslednjem napadu išao preko Grenta Vilijamsa kome je na 1,8 sekundi do kraja Kesler blokirao njegov pokušaj i tako je na kraju Juta slavila u ovoj neizvesnoj završnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 50 sledeca idi na stranu