Embid: Obožavam Jokića – nastavljaju da me omalovažavaju! VIDEO

Džoel Embid je prethodne večeri odigrao fantastičan meč u duelu protiv Nikole Jokića i u pobedi Filadelfije nad Denverom postigao 47 poena i imao 18 skokova.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Brutalni" Embid razbio Jokića – neverovatan poraz Denvera

Fila je slavila rezultatom 126:119, a posle meča je Embid dobio pitanje o rivalstvu sa Jokićem, ali je istakao da to nije rivalstvo, već da je veliki fan dvostrukog MVP-ja NBA lige.

"Da li me je rivalstvo sa Jokićem motivisalo? Ne, to nije rivalstvo, ja obožavam tog velikog momka. On je dvostruki MVP, jedan od najboljih igrača u ligi. Ja sam njegov veliki fan", rekao je Embid posle meča.

Zatim je dobio pitanje o tome da li mu smeta što nije izabran u startnu postavu "Ol-star" utakmice, ali je mnogo detaljnije i žešće o tome pričao na konferenciji za medije.

"Nisam iznenađen što nisam starter na Ol staru. Već je rekao moj trener Dok, ne vole me naročito i to je u redu. Ne znam da li je zbog toga što često trolujem ili jer sam gov*ar. Ali, u redu, to me pokreće, nastaviću da budem gov*ar i da trolujem, a ako se ljudima to ne sviđa – to je njihov problem. Mislim da niko od mene nije imao bolju sezonu, mislim da je to nepoštovanje pošto sam bio starter pet sezona. Kao što sam rekao, moraš da se fokusiraš na prave stvari i sve će biti dobro za tebe", poručio je Embid.

Podsetimo, na Istoku su u startnoj postavi kapiten Janis Adetokumbo, Kevin Durent, Kajri Irving, Donovan Mičel i Džejson Tejtum.

Prvu petorku na Zapadu činiće kapiten Lebron Džejms, Stef Kari, Luka Dončić, Zajon Vilijamson i Nikola Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Šta uradi ovo, Hardene? VIDEO

Meč između Filadelfije i Denvera jeste obeležio Džoel Embid sa 47 poena u duelu protiv Novaka Đokovića, ali jeste i Džejms Harden potezom iz drugog poluvremena.

NBA nedelja 29.01. 10:45 -> 11:25 Komentara: 9
prethodna strana 1 / 44 sledeca idi na stranu