1. Interesantna ponuda za Westbruka od Dalasa Tim Hardawey jr,Davis Bertrans i Maxi Kleber za Rasa i nezaštićeni pik prve runde 2027 Lejkersa.Hoće Dalas da se reši velikih i dugoročnih ugovora svojih igrača
  (Pionir, 31. januar 2023 14:06)

  # Link komentara

 2. Problem je što postoji nekoliko tipa asistencija.
  Jedno je kad neko proigra saigrača i doda mu loptu na zicer ili bar potpuno otvoreni šut, a sve ostalo (dodavanja za šut preko ruku, uročivanje kojima sleduje tri-četri driblinga pre koša, dodavanja nakon kojih igrač mora da napravi još poneku fintu i zapravo sam iskreira poziciju) su po meni lažne asistencije. Neko ko svaki napad drži loptu 10 ili 15 sekundi u rukama jednostavno skupi te asistencije ni kriv ni dužan.
  Imao je Vestbruk dobrih sezona u Oklahomi, nije bio loš igrač, ali se odlučio ganjati statistiku umesto igrati organizovanu košarku. Tendencija čitave lige. Možda ima i pravo, bolje nabijati statistiku u napadu i potpisivati bajne ugovore nego mučiti se u odbrani za duplo manje pare.
  (milan11, 31. januar 2023 13:41)

  # Link komentara

 3. Niko ne vodi statistiku izgubljenih lopti,tu je Vestbruk nedostižni šampion.
  (Mihajlo, 31. januar 2023 11:53)

  # Link komentara

 4. Dobro kaže trener, sreća da su pronašli pravu ulogu (šestog igrača) koji ima 41% iz igre, 28% trojke, 66% bacanja i najveću platu u celoj nba, 47 miliona dolara (imao je player opciju i naravno da je iskoristio). Bravo za Hema i upravu, svaka čast!
  (Kole, 31. januar 2023 11:24)

  # Link komentara

 5. Dečko definitivno ne pripada tom društvu. On podeli asistenciju da bi napravio sebi dobru statistiku, a ne da bi pomogao ekipi. Sve to jako veštački izgleda. Svaki put kada on odigra dobro sa dobrom statistikom, ekipa je gubila. I Oklahoma i Hjuston, sada Lejkersi...
  Lik je totalno obesmislio statističke parametre.
  (davor, 31. januar 2023 10:17)

  # Link komentara