Lilard sve dalje od Majamija – nove dve potencijalne destinacije

Glavno pitanje ovog leta u NBA svetu je gde će Demijen Lilard nastaviti karijeru?

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Desilo se ono nezamislivo, zatražio je trejd iz Portlanda, a kao jedina opcija se istakao Majami. Osvanule su i neke stare objave u kojima se vidi da je navijač tima za Floride, ali možda na završi tamo.

Iz više izvora NBA insajdera stiže informacija da se Majami polako povlači.

Tako Adrijan Vojnarovski donosi informaciju da taj tim nije ni učestvovao u poslednjoj rundi pregovora za iskusnog plejmejkera.

"Ti pregovori su se intezivirali prethodne nedelje, ali i dalje nema reči o trejdu. Za sada jedina strana koja nije bila njihov deo je Majami Hit", istakao je popularni Voj.

Na to se nadovezao i Brajan Vindhorst koji je istakao da u Majamiju nisu zapeli da po svaku cenu dovedu Lilarda, dok Džejk Fišer donosi novost o par novih timova koji su spremni da dovedu Lilarda ako ovaj po svaku cenu želi da ode, čak iako naredna destinacija ne bude Majami.

"Toronto i Čikago su bile dve potencijalne destinacije o kojima se najviše pričalo. I dok neki iz NBA očekuju da Portland počne pregovore sa Majamijem pre nego što finalizira dogovor sa nekim drugim, ekipa Hita nije bila u nedavnim dijalozima u vezi sa Lilardom", istakao je novinar "Jahu Sporta".

Ostaje da se vidi šta će nam ova "sapunica" doneti do kraja, a već ima onih koji bi da vide Tajlera Hira u svojim redovima, šutera koji će gotovo sigurno biti uključen u paket za Lilarda ukoliko Majami krene po njega.

Juta, Čikago, Šarllot i Bruklin su sve potencijalne destinacije za nekadašnjeg najboljeg šestog igrača lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu