Ražnatović: Bilo je diskutabilnih godišta, ne postoji ništa draže od ovoga VIDEO

Prvi čovek Mege Miodrag Ražnatović istakao je da mu je osvajanje juniorske Evrolige najdraži uspeh od kako je na čelu "ružičastog kluba".

PT/SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Mega razbila Spanulisove klince i osvojila Evroligu!

Klinci Mege su u finalu ANGT turnira u dvorani "Ranko Žeravica" savladali Next Generation tim rezultatom 82:61 i podigli prvi trofej šampiona Evrope u istoriji, posle dva izgubljena finala.

"Objektivno, kada klub izgubi dva finala, velika je nervoza. Zaista je mnogo rađeno da bi se ovo dogodilo, treneri, osvežen je igrački kadar, Malović i Jelavić će ostati jer su potpisali četvorogodišnje ugovore. Bakajoko je praktično pozajmljen, a jedini razlog je taj jer je Mega u svakom finalu gubila od španskih ekipa koje su imale unutrašnjim pozicijama barem tri afrička igrača sa, po meni, diskutabilnim godištem. To su bili znatno fizički dominantniji igrači nego što je imala Mega i ideja je bila da proba da se odgovori na to. Niko nije znao koliko je ovaj dečko dobar i on je MVP prvenstva, pomogao je da se ovo dogodi", rekao je Miško Ražnatović posle meča i ceremonije dodele trofeja.

Nastavio je ističući glavni utisak turnira.

"Moj glavni utisak prvenstva je: ko zna koliko u Evropi ima Jelavića i Bakajoka. Oni su tu tek sedam dana, a pre toga ih niko nije pominjao. Kao što je neki Jokić bio na zapećku u Novom Sadu. Dakle, košarka ne kuburi sa talentima, nego sa hrabrošću ljudi da klincima daju šansu. Kao što znate, Mega je idealno mesto za to" rekao je poznati agent i vlasnik Mege.

Na pitanje da li mu je draži Kup Radivoja Koraća sa seniorima ili Evroliga sa juniorima, nije imao ni trenutak dilemu:

"Ne postoji ništa draže od ovoga, meni lično", odgovorio je Ražnatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu