1. NY-У Јуниорској лиги Србије првак је Динамик а у кадетској Мега.Свака част Борцу али изгубио је оба финала.А што се Звезде тиче и тог њеног тима који је био јуниорски шампион Европе никакве вајде сви ти играчи су пропали.Видјећемо шта ће учинити Мегина дјеца Ђуришић,Ђуловић,Мушицки,Марковић годину дана старији Јовић да не причамо ништа унапријед.
    (Аки, 21. maj 2022 19:39)

    # Link komentara

  2. Ali zato u omladinskoj i kadetskoj ligi Srbije Borac uverljivo najbolji bez izgubljene utakmice. Šta mu znači osvajanje sa pozajmljenim igračima. Zvezda kada je osvojila u Milanu imala svoju decu. Pobedili Real koji je tada ima Dončića
    (NY, 21. maj 2022 17:44)

    # Link komentara

  3. @@@Али мени је најсмешније што је човек довео неког играча на позајмицу, да би клуб освојио, пази сад, јуниорску лигу. Па сви знају да је у јуниорском погону битније створити једног или двојицу топ играча, него освојити све трофеје овог света.

    Pa i iz fudbalske seniorske reprezentacije se redovno prebacuju u mladu igraci na prvenstvima tako da nije neobicno. Naravno da se ide na titulu a mnogo su dobili cak i igraci na klupi jer eto osvojili su trofej i nece imati veliki pritisak u buducnosti. I naravno da ce Mega izbaciti igraca svake godine. Da su blizanci ovo uzeli to bi bila udarna vijest 10 dana ovako "privatni projekat" kao da blizanci stancaju kosarkase i fudbalere svakodnevno a ne samo pokupe i otmu talente isto kao Misko sa razlikom da oni nista i ne plate!
    (dejanmi, 21. maj 2022 16:49)

    # Link komentara

  4. Nikola Karalic, zapamtite to ime.. najveca mlada nada ikada
    (žPu, 21. maj 2022 16:08)

    # Link komentara

  5. @cibona zagreb…da, da, mnogi poznati igrači kao na primer…mmmm…ček samo da razmislim…niko?
    (analitičar, 21. maj 2022 16:06)

    # Link komentara

  6. Misko nedavno dosao u Zg i pokupio klinca Andriju Jelavica, iako je klinac dijete Cedevite. Cedevita ima odlican trening kamp u Novom Zagrebu i svake godine izbacuju odlicne mlade igrace.
    (cibona zagreb, 21. maj 2022 15:57)

    # Link komentara

  7. Ipak je jurio goli rezultat da bi se kitio titulom a razvoj srpskih igrača može da sačeka.
    Ništa se to ne razlikuje od večitih, tako da su šuplje priče da samo Miško neguje talente. Sve za ozbiljne procente i samopromociju.
    (basketaš, 21. maj 2022 15:57)

    # Link komentara

  8. Čim je Žoc došao prvi put da izgubimo od Mege. Odnosi su i dalje ne krv i nož
    (fidelio, 21. maj 2022 15:49)

    # Link komentara

  9. Sae roma babo babo
    (Ćićap, 21. maj 2022 15:31)

    # Link komentara

  10. Али мени је најсмешније што је човек довео неког играча на позајмицу, да би клуб освојио, пази сад, јуниорску лигу. Па сви знају да је у јуниорском погону битније створити једног или двојицу топ играча, него освојити све трофеје овог света.

    Мега је веома мали клуб, у прилог томе иде и чињеница да Никола Ђуришић целе сезоне игра веома запажену улогу у сениорској кошарци, а онда га враћају у јуниорски погон само да би се појурила титула у домаћој и европској лиги, те да би тако имали уписано нешто у својој малој историји.

    Колико год волели или не Мегу, највећи успех клуба су играчи попут Николе Јокић, Васе Мицића, Огњена Јарамаза и осталих талената који су тамо добили прилику и касније постали то што јесу. То је много важније него било која титула у јуниорском погону.
    (Јам Дармар, 21. maj 2022 15:27)

    # Link komentara

  11. Aha... da.. znaci ipak je vlasnik Mege menadzer... ili nije...??
    (Garincha, 21. maj 2022 15:08)

    # Link komentara