Boško Janković za B92: Uvek sam tu za Srbiju

Iz Crvene zvezde je 2006. godine otišao kao veliki potencijal. Taj potencijal pokazivao je u svim klubovima u kojima je igrao, ali su ga povrede osujetile da ostvari veliku karijeru. U intervjuu za B92 fudbaler Verone Boško Janković govorio je o pehovima koje je imao tokom karijere, ali i o reprezentaciji Srbije, Crvenoj zvezdi i idolima u italijanskom fudbalu.

Pošaljite komentar
  1. Neverovatno je koliko se ovaj decko samoreklamira po medijima.Ma ko je tebe pitao da li hoces ponovo u repku?Da li mislite da su ljudi u zapadnim klubovima slepi pa nisu videli veliku igracinu Jankovica?Nemoj sine Italija je vrh za tebe,kad budes u Milanu,Interu ili Juveu onda cu ti skinuti kapu i priznati da si za selekciju Srbije.Do tada ...
    (SAMOREKLAMER, 13. januar 2015 12:52)

    # Link komentara

  2. Kao vatreni partizanovac kazem da je Bole verovatno naj bolji i naj kompletniji igrac koga Srbija ima,prosto je bilo uzivanje ga gledati kako se krece po terenu,koju tehniku ima,prosto neverovatno,samo je Kezman mogao da ga prati ostali daleko iza njih (makar sto se tice napada i sredine) ali ,avaj, nije imao srece zbog povreda i nerazumem zasto ga nisu cesce zvali da igra za reprezentaciju,stvarno sramota,kao da mi imamo na tone takvih igraca,e pa nemamo ih ali verovatno se zamerio dinosaurusima iz saveza (nije platio pikslu ili sl.)!!!Bruka i sramota Toleta & Co. a nama veliki gubitak nasih nerava morajuci da gledamo vezare na njegovom mestu u timu!!!Bole sve naj naj u daljoj karijeri i zivotu ti zeli grobar i sto pre da te vidimo ponovo u reprezentaciji,to bi bila moja zelja!!!All the Best!!!
    (Mihailo, 5. januar 2015 13:11)

    # Link komentara

  3. Bez imalo skromnosti mogu da kazem da je Bosko mogao da bude jedan od najboljih igraca Evrope da ga povrede nisu oomele. Najkompletniji fudbaler Srbije, ima sut, centarsut, dribling, lucidnost, brzinu, smek... Mogao bi on jos uvek da pomogne reprezentaciji, jer je za tri koplja bolji od Bambija.
     (cofi95, 5. januar 2015 11:06)

    # Link komentara

  4. Kompletan igrac, dobar iz oba profila, sjajan udarac glavom, ime kriterijum i kontrolu lopte. Milina kako je igrao za Mallorcu. Uvek i sada rado pogledam Veronu, ali cini mi se da vise igra po boku, slabo ga vidim u prekidu i malo suteva sa distance.
    (Igrao sam na ostrvu, 5. januar 2015 03:28)

    # Link komentara

  5. Naš najbolji tehničar i najlucidniji reprezentativni fudbaler. Šteta što zbog saveza nema mesto u reprezentaciji.
     (Aleksa, 5. januar 2015 01:24)

    # Link komentara

  6. Meni vrlo drag igrač neću nikad zaboraviti njegove slobodnjake ,štikle i driblinge,golove npr protiv PSV-a i Portugala i makazice protiv Španije u mladoj reprezentaciji!Mogao je mnogo više u karijeri da uradi i zaigra za neke od najvećih klubova evrope ali nažalost povrede su ga sprečile.
     (mj11, 5. januar 2015 01:09)

    # Link komentara

  7. Član jedne od najtalentovanijih generacija u Zvezdi, tj. poslednje dobre generacije. Celu tu generaciju je dotični gospodin jednog leta prodao i nedugo nakon toga zapalio ka izlazećem suncu, nakon čega se pojavljuju priče o višemilionskim dugovima i kola kreću nizbrdo.
    Boško je izgradio solidnu karijeru, ali je svakako bio potencijal za daleko veću.
    (zvezdale, 5. januar 2015 00:39)

    # Link komentara

  8. Neka hvala. Kvari atmosVeru.
     (lepota poroka, 4. januar 2015 23:31)

    # Link komentara

  9. nema potrebe
     (...., 4. januar 2015 22:31)

    # Link komentara