Marija Riš za B92: „Mogu do velikog Kristalnog globusa“

Protekle dve sezone u Svetskom kupu Marija Riš je bila najveća konkurentkinja Amerikanki Lindzi Von u borbi za veliki Kristalni globus. Ove sezone uloge su se promenile, Nemica skija bolje nego ikada i već ima osetniju prednost u odnosu na svoju najbolju drugaricu. Najveći izazovi joj tek predstoje, a oni uključuju i Svetsko prvenstvo u Garmiš-Partenkirhenu, a u ekskluzivnom intervjuu za B92 Rišova otkriva kakve ciljeve ima pred svojom publikom, detalje svog prijateljstva sa Vonovom i koja uloga je čeka za nekoliko meseci...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. Svaka Vam cast na ovim intervjuima! Jedino jos uvek pravi problem ovaj Vas nepregledni dizajn sajta (ko li VAs je na to terao...)
    (AR, 8. februar 2011 09:11)

    # Link komentara

  2. Navijamo i jako bi voleli da se nadjemo u Garmisu, ali to je ipak tesko izvodljivo... Zato nam ostaje da pratimo prenose na eurosportu i komentare na sajtu b92(svaka cast za ove intervjue). Sto se tice Marije verujem da ce ove godine osvojiti veliki kristalni globus, jer je pokazala u dosadasnjem delu sezone da je najsvestranija skijasica danasnjice. Licno bih voleo da ponovo osvoji i kristalni globus u slalomu, jer mi je to omiljena disciplina i najvise je pratim. Puno srece Mariji na prvenstvu u rodnom gradu, pa nek osvoji bar tri zlata!
    (Slalom, 8. februar 2011 00:55)

    # Link komentara

  3. Marija je trenutno najsvestranija skijasica i zato ce i osvojiti kristalni globus. Uzivao sam citajuci ovaj intervju i svaka vam cast sto ste uspeli da uhvatite tako velike zvezde kao sto su ona, Svindal i Sild, ali i ostali.
    (Hermann Maier, 7. februar 2011 23:51)

    # Link komentara