Aleksandar Atanasijević za B92: Ne bih poželeo bolju godinu

Godinu koja je za nama pored mnogobrojnih poznatih ličnosti iz sveta sporta u Srbiji, Dušana Ivkovića, Milorada Čavića, Nađe Higl, fudbalera i vaterpolista, obeležio je i korektor kadetske odbojkaške reprezentacije i Partizana Aleksandar Atanasijević.

18-godišnji Atanasijević je svoj tim predvodio do prve zlatne odbojkaške medalje za Srbiju na Svetskim prvenstvima, a uz to je na tom šampionatu dobio titulu najboljeg igrača. U razgovoru za B92 budući seniorski reprezentativni korektor otkriva kako je počeo da se bavi odbojkom, koliko mu znače komplimenti bivših i sadašnjih reprezentativaca, i koje su mu želje za 2010. godinu...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. E, pa Bato bas si uzor i svaka cast i Tebi i treneru, pardon TRENERU koji te trenira. Budi sa svojom generacijom i najbolji junior na svetu...Ako ti Zare ostane mozda ces i biti...
    A Vi Pero kad ste vec strucnjak za pravopis procitajte sve knjige koje je neposvecen trener svom poslu napisao. Pa kako Vas nije sramota da jednog superintelektualca koji je zavrsio dva fakulteta prozivate za neposvecenost svom poslu.
    Moj sin je prosao kroz Partizan i juniorsku reprezentaciju i on ga je trenirao i znajte da njemu nije mesto u juniorskoj vec u seniorskoj reprezentaciji.Ali sta ce covek kad je SUMADINAC , a mi kao i Vama slicni takve gushimo i komentarima i neznanjem.
    (stana, 6. april 2010 22:11)

    # Link komentara

  2. @sta te boli uvo
    Ne znam na osnovu cega ste doneli zakljucak da nemam pojma o odbojci, mozda na osnovu iznetog licnog misljenja?
    Ako o odbojci nemam pojma, o pravopisu sigurno imam... Znam da se recenica zapocinje velikim slovom, da se NE ZNAM pise upravo kako ste videli, itd, itd... Za razliku od mnogih.
    (Pera, 3. januar 2010 15:33)

    # Link komentara

  3. bravo bato smekeru!!! pero ne lupaj nemas ti pojma...nista neznas o odbojci!!!
    (sta te boli uvo, 1. januar 2010 21:56)

    # Link komentara

  4. Inace,veliki je Zvezdas!!!Sportski zurnal 31.12.2009.
    (Nikola, 1. januar 2010 16:53)

    # Link komentara

  5. Ako ništa drugo, u Partizanu redovno igra, što je u svakom slučaju bolje nego da greje klupu u Zvezdi pored Dokića... ili što bi takođe radio u Radničkom.
    (Miško, 31. decembar 2009 23:10)

    # Link komentara

  6. sjajan momak! Bato svaka cast!
    Zbog ovakvih izjava velikih sportskih licnosti mladi igraci znaju da dignu nos i propadnu, ali znam da Bata nije takav, veliki je to radnik...

    P.S. zna se zbog kog trenera je Bata napredovao...
    (vlada, 31. decembar 2009 13:21)

    # Link komentara

  7. A sta mislis,jel bi u Radnickom mogao da napreduje?
    (kg, 30. decembar 2009 23:59)

    # Link komentara

  8. Atanasijevic ima veliki potencijal i smatram da je za njega najbolje da sto pre promeni sredinu. Partizan nema uslove za napredak mladih igraca... Premalo treninga, predsednika koji gleda iskljucivo licni interes, trenera koji nije posvecen svom pozivu, itd.
    (Pera, 30. decembar 2009 23:32)

    # Link komentara

  9. Decko bez mane. Samo napred, Batice.
    (Nas dvojica, 30. decembar 2009 20:59)

    # Link komentara

  10. Majtore sve najbolje!
    (1054, 30. decembar 2009 20:02)

    # Link komentara