Novak Đoković za B92: "Plakao sam posle poraza"

Novak Đoković nije uspeo da pridoda tituli sa Otvorenog prvenstva Australije iz 2008. godine, još jedan gren slem trofej u ovoj sezoni. Međutim, igrama u drugom delu godine, srpski teniser je pokazao da je nikad bliži poziciji broj jedan na ATP listi. Đoković je u novembru trijumfovao na dva turnira, u Bazelu i Parizu, a na putu do 15. i 16. trofeja u karijeri savladao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Đoković je u emisiji televizije B92 "Vrlo važni (subota, 19.05h), govorio o svojim dosadašnjim uspesima, odricanjima, motivima, značaju porodice za njegovu karijeru...
Ovo je prvi u seriji intervjua koje Biljana Šešević radi u okviru emsije Vrlo važni.

Biljana Šešević
Pošaljite komentar
  1. Mogu samo da te mrze oni sto te ne vole.
    (Sone, 13. decembar 2009 00:45)

    # Link komentara

  2. Sta reci a ne ponoviti ono sto su mnogi pre mene rekli?Samo,blago zemlji iz koje si dosao.Mnogi ti zameraju tvoja visestruka interesovanja,to samo znaci da nisi jednodimenzionalna licnost!
    (Kajzer Soze, 8. decembar 2009 08:22)

    # Link komentara

  3. Devojcica mu je ekstra... samo da se ne unisti solarijumom...
    (Mile, 7. decembar 2009 18:07)

    # Link komentara

  4. jedan je rodzer
    (aleksandar, 5. decembar 2009 23:05)

    # Link komentara

  5. Itervju uspjesnog covjeka, koji ima jasnu viziju sta zeli da postigne. Samo da ispravim par zabluda: Za njega su muzika, gluma itd. relaksacija i odmor, nesto sto se radi u slobodno vreme, kao za mene tenis. Sto se tice politike, nadam se da nece dalje od teniskog i olimpijskog saveza, a sto se tice jezika, engleski mu je stvarno odlican, a ostale jezike natuca, ali i to je za svaku pohvalu i to ce usavrsiti, jer ima volju i talenat. A ta volja i talenat ce ga dovesti do jos veceg uspeha u tenisu, gde se vide velike promene i veliki rad ove godine, koji bi se trebao isplatiti tek dogodine.
    (Predo, 2. decembar 2009 09:18)

    # Link komentara

  6. Ljudi strpite se jos malo, jos par meseci i eto Noleta na krovu svet, no. 1!
    (djon, 25. novembar 2009 12:45)

    # Link komentara

  7. @ on bi da bude glumac, maneken, politicar, ekonomista covjek za sve i svasta a ni jednu jedinu rijec nije izgovorio kako ce jos vise da trenira , kako ce jos vise da napreduje , da zuzme tron broj 1 , i osvoji rekordan broj GS, zasto jednostavno ne kazes istinu , imam brdo para i tenis mi nije vise zanimljiv i ne zelim da ostavim svoj trag i istoriji tog sportA
    (cili, 22. novembar 2009 17:50)

    - Izgleda je tacna ona nas: U Srbiji se uspeh ne prasta.
    Mozes samo da hejtujes coveka i da ga pljujes ovde, ali on je sa svojih 20 i nesto godina sve sto ti nikada neces biti.
    Igra tenis na vrhunskom nivou, zna 4 strana jezika i prica ih veoma tecno, ima harizmu i koliko vidim sposoban je za sve i svojom pojavom otvara i gvozdena vrata.
    A docice i on na No.1 ATP liste u to budite uvereni
    (IVORY, 25. novembar 2009 05:32)

    # Link komentara

  8. NOLE je NOLE to se zna,i kako covjek da nastavi da nastavi igra tenis i poslije finala u Madridu,a sto se mane tice neka sveke godine pobjedi samo onaj u Australiji samo zbog onolike mrznje i netrpeljivosti prema SAMPIONU,zato neka DOKOVIC kaze u pravo vrijeme sta ima da kaze.ZIV ELA SRBIJA I SRBSKI PRIJATELJI
    (SRBIN usa, 24. novembar 2009 01:58)

    # Link komentara

  9. Bravo Nole , na posten nacin si od"reketa" zaradio pare ,alal vera ,teraj dalje do vrha!
    Buca
    (Stevan, 23. novembar 2009 19:52)

    # Link komentara

  10. Koliko samo karizme, iskrenosti, entuzijazma i zainteresovanosti za svet u jednom coveku. Izuzetan lik. Perfektno prica 5 jezika, voli muziku, slusa operu, voli modu, voli ljude i druzenja, obozava svoju zemlju, rado vidjen medju cuvenima... Dakle veliki intelekt sa bogatim karakterom, i sve to poseduje a tako mlad i jos nas. WOW! I posle teniske karijere, neminovno mu sledi jos veca slava bilo uz sport, bilo uz film, bilo uz muziku, bilo uz modu, bilo uz politiku.
    (postovanje, 23. novembar 2009 17:16)

    # Link komentara

  11. on bi da bude glumac, maneken, politicar, ekonomista covjek za sve i svasta a ni jednu jedinu rijec nije izgovorio kako ce jos vise da trenira , kako ce jos vise da napreduje , da zuzme tron broj 1 , i osvoji rekordan broj GS, zasto jednostavno ne kazes istinu , imam brdo para i tenis mi nije vise zanimljiv i ne zelim da ostavim svoj trag i istoriji tog sportA
    (cili, 22. novembar 2009 17:50)

    # Link komentara

  12. Ono sto je rekao VLADA RIM i ja bih rekao!
    Mnogo odricanja, mnogo rada i ogromnog napora da bi bio 3. na PLANETI koja nije bas mala!
    SVAKA CAST!!!

    Ostani normalan!

    Ni to nije lako...
    (aleksandar, 22. novembar 2009 11:17)

    # Link komentara

  13. Pa meni nije jasno kako mu je idol u tenisu Pete Sampras, a od njega nista bas nije poprimio? Sampras je imao strasan servis i odlican volej, stalno je trcao na mrezu i brzo i agresivno zavrsavao poene. Takodje je igrao jednorucni bekhand. Nole vise forsira igru sa osnovne linije, a ponekad je cak i previse defanzivan.Najjace mu je oruzje beckhand(dvorucni) paralela.
    (imposible, 22. novembar 2009 02:15)

    # Link komentara

  14. Sve u redu samo se politike drzi dalje....
    (D.Savic,Paris, 21. novembar 2009 23:54)

    # Link komentara

  15. veoma pametan i talentovan decko, nije ni cudo sto je svakim danom sve bolji i bolji u svemu...
    (iivviiccaa79, 21. novembar 2009 23:04)

    # Link komentara

  16. Sve u svemu mozemo svi zajedno da ti skinemo kapu.Po mom licnom misljenju,a nadam se i mnogo sirem srpskom mnjenju,ti si trenutno NAS BOG-NAJVECI AMBASADOR NASE ZEMLJE I SIGURNO NAJUBEDLJIVIJI PREDSTAVNIK OVE TAKO MALE A TAKO PONOSNE DRZAVE!!!!!! Bilo kakva vrsta zavisti na tvoje zarade je izlisna,jer ti to i zasluzujes,a plus deo sredstava ulazes i u nasu zemlju,sto je samo za divljenje a nikako za zavist.Svaka ti cast,samo nastavi ovim stopama,pa i ako ne postanes br.1 za Nas si to vec i bices zauvek!!!!!!!!!!
    (Vlada Rim, 21. novembar 2009 22:49)

    # Link komentara

  17. Jedino gde me je Novak razocarao je onaj poraz u cetvrtfinalu RG-sa od Kolsrajbera.Najteze mi je pao u finalu Madrida,mada sto rece Moja,bez ikakve dileme najkvalitetniji mec ikada odigran na sljaci. Odusevljava me sto nije zaboravio organizatore u Bankogu i ako je to za njega sad uslovno receno mali turnir. I steta je sto nije McEnroe u njegovom stabu,jer je jedini na zapadu,a i kod nas,prepoznao velikog sampiona.
    (Jack Sparrow, 21. novembar 2009 22:24)

    # Link komentara

  18. I da jednog dana dobijemo jednog pravog šampionskog predsednika države.
    (100%, 21. novembar 2009 22:12)

    # Link komentara