Het-trik Jelene Janković

Jelena Janković osvojila je i treću titulu u samo tri nedelje, pošto je u finalu Kupa Kremlja u Moskvi savladala Ruskinju Veru Zvonarevu, sa 2:0 (6:2, 6:4).

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. House closed...
    (JJ, 13. oktobar 2008 19:05)

    # Link komentara

  2. @ Nisam teniser

    Jelenin tata Veselin je uvek prisutan na svoj način, i ima kao i cela porodica mnogo obaveza oko Jecine karijere; samo ne voli da gleda njene mečeve jer se jako nasekira i nervira kad ona igra.
    Naprosto nisu svi isti, i ne moze se čoveku zameriti.
    Putovao je i on s njom dok je bila mladja - smenjivali su se majka, otac, stariji brat (koji je bio s Jecom na obe Olimpijade).
    A onda su zaključili da je najpraktičnije da ipak majka stalno putuje s njom.
    Fotografije Jecinog tate mozes videti na njenom sajtu, na više mesta, u blogu, fotogaleriji, kontaktu, a ima ih i u ovom blogu iz Štutgarta gde je otac takodje bio, kao i u Moskvi, samo nije sedeo u boksu.
    (Veca, 13. oktobar 2008 13:53)

    # Link komentara

  3. ako osvoji cetiri dal mozemo to zvati kvadrela ili kvadripl efort, dajte ideju...
    (mlbrnsrb, 13. oktobar 2008 13:19)

    # Link komentara

  4. Jelena je postigla fantasticni uspehe u poslednje vreme koji me odusevljavaju. E,da je samo pre dve godine uzela ovog trenera:-))))) Covek je mnogo dobar i stalo mu je do Jeleninog uspeha sto i one suze pokazuju. Jelena ima dobar tim i veliku podrsku i u svojoj mami ( uvek sa osmehom aplaudira svojoj ceri cak i kad gubi!!!) i tati (koji u mecu protiv Venus skoro nije smeo da gleda kad Venus servira - bas je bio simpa sa onim posmatranjem ispod oka i sa rukom ispred ociju- a i u treneru. Jelena me takodje odusevljava sa onim svojim stalnim aplaudiranjem protivnicama za dobre poene, cak i kad gubi!!! Bravo Jelena, samo nastavi tako!!!!
    (viva, 13. oktobar 2008 11:08)

    # Link komentara

  5. Jelenu u HAG!!! Genocid nije nigde dozvoljen, pa ni na teniskom terenu. Najbolja si. Za razliku od prethodnih turnira, sada svaki mec gledam sa ubedjenjem da dobijamo. Bravo Jeco!!!!!
    (Pedja, 13. oktobar 2008 10:19)

    # Link komentara

  6. Za one koji pitaju sta je s Jeleninim ocem: Jelena je do sada vec vise puta izjavila da njen otac nema zivaca da prisustvuje njenim mecevima nego je npr. u hotelskoj sobi (kao sad u Moskvi). Na Jeleninom sajtu se mogu naci slike porodice (Jelena s roditeljima), pa ko hoce moze da ode i da pogleda.
    (Info, 13. oktobar 2008 09:42)

    # Link komentara

  7. Na kraju meča, plakali su i Zvonarjeva i Jelena i njena mama i trener. Neki od radosti neki od tuge, ali to je zaista bilo dirljivo i pokazuje koliko je napora i emocija bilo uloženo da bi se došlo do uspeha odn. do pozicije na kojoj se sada nalazi Jelena.
    (Space Jam, 13. oktobar 2008 09:34)

    # Link komentara

  8. BRAVO ZLATNA JELENA!!!
    Divno je gledati te kako igras, a uzivas u svakom mecu. I kad je pobeda i kad je poraz ti si divna devojka i pravi sportista.
    BRAVO
    (DRagana, 13. oktobar 2008 09:18)

    # Link komentara

  9. Мало да демантујем "Dex-a", ма да се потпуно слажем са њим: после претходног меча се Демантијевом, када је у другом сету Јеца почела (као у некадашња времена) да се нервира, њена мама је (мимо обичаја) викнула гласно да се заорила цела хала "Не жури, Јецо!" и наша тенисерка је затим направила заиста невероватан низ у своју корист 6:1 и 6:0, па сам на том и скренуо пажњу у свом коментару. Допринос њене мајке и новог тренера Санчеза је непроцењив у њеном учвршћењу на месту које јој је одавно требало припасти, али и у понашању: још нисам видео тенисерку из "топ 10" да пљеска противници на неком добром потезу као што Јеца ради ударајући дланом о рекет! Узгред, заиста ме занима шта је са оцем ЈЈ, има ли разлога што се о њему ништа не чује...?
    (Нисам тенисер, 13. oktobar 2008 09:14)

    # Link komentara

  10. da,da...pokazala je venus sta moze protiv jelene...kad ono?pre nekih par dana su se susrele,kaze venus sad ce da pokaze kako se igra tenis...pokazala...:)))
    (jelena, 13. oktobar 2008 08:46)

    # Link komentara

  11. Vaidisova 2005 je osvojola tri titule za redom.26.09.2005.Seoul-KOR,03.10.2005.Tokyo-JPN,10.10.2005.Bangkok-THA
    (Nina, 13. oktobar 2008 07:46)

    # Link komentara

  12. Fantasticno! Jelena igra trenutno najbolji tenis u svom zivotu. Nevrovatno kolika promena u njenoj igri u odnosu na US Open. Tri finala, tri pobede, tri puta rutinski bez vecih problema, bas sampionski. Ako je odmorna i spremna neka gazi i u Cirihu jer ovaj zalet treba iskoristiti. Prvo mesto na kraju godine prakticki obezbedjeno sto je fenomenalan rezultat. Ako je sve ovo posledica rada sa trenerom moze samo da zali (a i mi) sto ga nije ranije angazovala. Ali nikada nije kasno. Napred Jelena!
    (Dusan, 13. oktobar 2008 05:56)

    # Link komentara

  13. Slazem se sa svim pohvalama i glorifikacijama JJ, AMA JOS UVEK CEKAMO GODOA (CITAJ OSVAJANJE GRAND SLAM TURNIRA).Dok ne osvoji GS nije kompletna.
    (Gavra, 13. oktobar 2008 01:10)

    # Link komentara

  14. JJ, no mercy!
    (Bingo, 13. oktobar 2008 00:21)

    # Link komentara

  15. Zao mi je sto je Enan napustila tenis.U stvari to je njen sjajan potez jer se povukla u pravom trenutku.Setimo se: U svih 7 ili 8 Jelinih poraza od Enan nikad to nije bilo ubedljivo. Uvek velika borba i uvek malo vise srece u vaznim trenucima meca na strani Enan. Sada Jelena igra 40% posto bolje nego ranije. Bobedjuje ubedljivo i sigurno sto ranije nije bio slucaj.Steta, zaista steta sto nemamo priliku da Jeca igrom skine Enan sa trona. Ljudi shvatite: Jelena je postala veliki sampion.Prelomila je nesto u svojoj karijeri i sada ce vladati koliko ona to bude htela. Jelena postaje ovakvom igrom sampion u rangu Stefi, Monike, Serene, Enan...videcete njeno carstvo ce trajati.
    (nenad, 13. oktobar 2008 00:00)

    # Link komentara

  16. Postoji li osoba bilo gde u Svetu da zna koja je Teniserka osvojila 3 Titule za redom...Ja ZNAM...Samo JELENA JANKOVIC...jedina i najbolja Teniserka Sveta.BRILJANTAN USPEH ko zna koji po redu ali mi (Australci Srpskog porekla)sada ocekujemo da "padne" i sledeca Titula u Svajcarskoj iduce nedelje.Bravo i hvala JECO za neopisivu radost koju si priredila nama, verujem Tvojim najvernijim, navijacima van Srbije.Iskrene pozdrave svim navijacima nase PRAVE AMBASADORKE iz daleke Australie.
    (Wogy, Australia, 12. oktobar 2008 23:50)

    # Link komentara

  17. Bravo lepotice!!!
    (Bojana, 12. oktobar 2008 23:33)

    # Link komentara

  18. braco i sestre ne preterujte. imamo dve najbolje teniserke na svetu, ali ne postoje razlozi za kolektivni orgazam.budimo umereni.
    (janko, 12. oktobar 2008 23:18)

    # Link komentara

  19. Ево имам још један политички мотивисан коментар за ову фантастичну победу Србкиње Јелене Јанковић на "Купу Кремља" у Москви, што је, наравно, шала:

    ЈЕЛЕНА ЈАНКОВИЋ ИЗВРШИЛА ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ РУСКИЊА НА "КУПУ КРЕМЉА" У МОСКВИ! ХАГ?

    :)
    (Тешић Горан, 12. oktobar 2008 23:08)

    # Link komentara

  20. Bravo JJ!! Bravo kraljice!! Samo gazi!!
    (*alexandra*, 12. oktobar 2008 22:39)

    # Link komentara

  21. Sve cestitke Jeleni nego mene nesto drugo brine.Prosto ne mogu da verujem da ima bar desetak komentara koji su omalovazavajuci,smeta im sto devojka pobedjuje ili ne mogu a da usput ne opletu po Ani,smeta im sto se mi radujemo,mislim,samo da im porucim da moraju pod hitno da odu kod psihijatra jer su bolesni,jer sutra nece imati slogu ni sa bracnim partnerom,ni sa decom,ni sa komsijama i rodbinom,jer su zlo!
    (D.Savic,Paris, 12. oktobar 2008 22:21)

    # Link komentara

  22. Preko 200 komentara, a niko još da spomene Jecinu MAMU koja je uvek uz svoju kćer! Koja je to predivna osoba, koliko pozitivne enrgije iz nje zrači! Ne znam nijednog drugog "teniskog roditelja" koji iskreno aplaudira protivnicama, čak ih teši kad izgube od njene kćeri! Iz njenih usta nikada nijedna ružna reč - ni prema kome, uključujući i funkcionere i Teniski savez Srbije (Alo, Djokovići, je l' se čujemo?).
    Dok Jeleninog Tatu ja nikada nisam ni video! Čovek, očigledno nema potrebu da svoj ego hrani istupima u medijima i soljenjem pameti drugima. A mogao bi, zar ne?

    E, to je PRAVA porodica - ljubav, podrška (i kad ti ne ide), smirenost, skromnost (pa i kad ti je "dete" broj 1 na svetu!)... a ne nekakvi "Femili (sic!)Corporation" i slične megalomanske idiotarije. Besumnje, i njima pripada velika zasluga za sve Jecine uspehe i zato ih ovom prilikom posebno pozdravljam:
    BRAVO Mr. & Mrs. JANKOVIĆ!!! Ako je Jeca uzor hiljadama mladih u Srbiji, vi ste primer za sve naše roditelje! Odgajili ste predivnu kćer, svetskog šampiona i pritom ostali na zemlji. Naklon do poda!
    (dex, 12. oktobar 2008 22:14)

    # Link komentara

  23. Ajde gogo vrati se pod kamen ispod koga si ispuzala, a nas Srbe pusti da se raduje sitnim stvarima kao sto su pobede JJ NASE prve igracice sveta.
    (Petar, 12. oktobar 2008 22:10)

    # Link komentara

  24. Ma kakva Žastin Enan,uzor treba da joj bude Štefi,ako ćemo o harizmi,nju su imale jedino Štefi i Kris Evert.Čestitam Jeleni i mislim da je sada najbitnije da osvoji završni masters,a ako osvoji i Australijan Open,biće u velikom naletu...
    (Rafaelica, 12. oktobar 2008 22:09)

    # Link komentara

  25. Svaka cast J.J.,nemam rijeci,samo tako nastavi i pokazi zasto si br.1.Nastavi da uzivas dok igras jer ti je taj uzitak pomogao da budes tu gde si sada a pomoce ti i da ostanes jos dugo,duuuggoooo....Pozz
    (Janja, 12. oktobar 2008 22:08)

    # Link komentara

  26. Bravo Jeco!Ne moze to svako!!!
    (queenJJ, 12. oktobar 2008 22:06)

    # Link komentara

  27. LA TORMENTA!:))))

    Who's next?;)
    (Jeca, 12. oktobar 2008 22:03)

    # Link komentara

  28. Bravo Jeco
    (De(j)o, 12. oktobar 2008 22:02)

    # Link komentara

  29. Ovo je kulturan i ugledan sajt.
    Prema tome crnogorci ne gnjavite nasu predivnu Srpkinju, kapitena teniske reprezentacije Srbije.
    Dosadili ste i Bogu i narodu.
    Napred Jeco Srpkinjo!
    (Ajd odatle, bre, 12. oktobar 2008 21:56)

    # Link komentara

  30. super Jelena, puno pozdrava sa Fuerteventure
    od Milene
    (milena, 12. oktobar 2008 21:37)

    # Link komentara

  31. Zvezdino dete sa druge planete!
    Bravo Jeco!
    (vlajko, 12. oktobar 2008 21:16)

    # Link komentara

  32. Nemam reci!!! Srecan sam zbog tebe,Jecooo…oo !!!! Samo da si zdrava,ostajes na vrhu,dugo,dugo.....
    (Ivan, 12. oktobar 2008 21:06)

    # Link komentara

  33. svaka cast Jelena....morash sada malo pustiti i Anu da osvoji koji turnir.
    (Stefan, 12. oktobar 2008 21:02)

    # Link komentara

  34. Čestitke i iz Crne Gore za našu nesuđenu reprezentativku a možda i buduću snajku!!!
    (Pera Janović, 12. oktobar 2008 20:47)

    # Link komentara

  35. Svaka cast, Jeco!
    Samo Napred!
    (Vladimir, 12. oktobar 2008 20:47)

    # Link komentara

  36. Bravo za Jelenu, ali ljudi smirite se, ova euforija samo pokazuje da srbi nemaju nista drugom da se raduju nego vrlo obicnim i malim stvarima kao sto je ova cetverta titula JJ za ovu godinu. Ona je daleko od najboljih i mora jos puno da radi i da se concentrise u toku igre. Podsecam vas da R. Federer je osvajao izmedju 10 i 13 titula godisnje u zadnjih nekoliko godina. Ako srbe zadovoljava JJ u tolikoj meri onda i ja im se pridruzujem..ajd u zdravlje.
    (goga, 12. oktobar 2008 20:46)

    # Link komentara

  37. Bog ti dao zdravlje to ti je sada najpotrebnije da se odrzis i jos dugo dugo nam pruzas ovakvo zadovoljstvo.Hvala ti za ovo do sad.
    (vesna, 12. oktobar 2008 20:16)

    # Link komentara

  38. Bravi Jeco
    Napred devojke
    (Djole, 12. oktobar 2008 20:01)

    # Link komentara

  39. JEEECOOOO!!!
    kako je lepo plakati od radosti.
    CESTITAM,
    Koji si ti LIK,
    BRAVO
    (Sofija, 12. oktobar 2008 19:35)

    # Link komentara

  40. Наша младеж треба да се угледа на тебе.Ти си пример како се радом стиже до победе.Све честитке овога света,Мерима
    (Merima, 12. oktobar 2008 19:15)

    # Link komentara

  41. Ovo baš postaje opasno.Sjajno.Hvala.
    (maki, 12. oktobar 2008 18:59)

    # Link komentara

  42. Svaka cast Jelena. Mozda sam bio Tvoj kriticar, ali ispostavili se da sam bio u pravu. Tvojom talentu je nedostajao dobar trener, i evo sada si nepobediva! Nadam se da ce i Nole uraditi nesto na tom planu!
    (sasa jokic, 12. oktobar 2008 18:36)

    # Link komentara

  43. Sta sam vam rekao, najbolja na svetu 2008! Pa biti broj jedan u godine je bolje nego 4 GP, sto znaci da si uvek dobar a ne samo par puta.
    Srdacan poljubac i pozdrav za """GREAT J.J.""":
    (delia glingon, 12. oktobar 2008 18:28)

    # Link komentara

  44. Ljudi, ljudi Ameri raspisali novcanu nagradu za informacije o optuzenim za ratne zlocine a Putin daje 5 miliona dolara ko pobjedi Jelenu!
    (dunda, 12. oktobar 2008 18:20)

    # Link komentara

  45. Al me ponizi i to u Moskvi.Jadna ja!Nemojte me pitati sto sam plakala!
    (Vera Zvonareva, 12. oktobar 2008 18:13)

    # Link komentara

  46. Sve je gotovo,sve je svrseno,nasa Jela prva ponovo!!!:)))
    (Mackey, 12. oktobar 2008 18:11)

    # Link komentara

  47. Tvoje pobede su moja hrana,Jeco.Sta bre ti mislis da se toliko ugojim ? Prestani vise sa pobedama!Salim se , samo tako nastavi !!!
    (Jecin obozavalac, 12. oktobar 2008 18:08)

    # Link komentara

  48. Gde li je sada Dragan BGD.??
    (Dr.Senada, 12. oktobar 2008 17:55)

    # Link komentara

  49. Bravo Jeco, svaka cast.
    Mi iz Republike Srpske smo uz tebe. Samo nastavi tako i blizu je i prva GS titula.
    (igor, 12. oktobar 2008 17:40)

    # Link komentara

  50. Тенисер ЦХ,

    Браћа у вери и по крви, Руси, одлично су организовали овај турнир, што је и сама Јелена Јанковић рекла на додели трофеја. Што се тиче публике, она је била одлична. Имали смо прилике да видимо како се понаша господа сверуске земље. Људи су долазили на тениске мечеве лепо обучени као да иду у позориште или да гледају балет ("Баљшој" театар, најбољи балет на свету). Навијали су, пре свега, за своје играче и играчице, што је и нормално, али су били фер и према противницима и увек су им аплаудирали за добре потезе. Наравно, као и свуда, било је и бучнијих навијача, као на пример данас на финалном мечу, али су они бучно навијали искључиво између поена и никада нису реметили концентрацију тенисерки. И сама Јелена Јанковић је после меча рекла да је данас публика била забавна. Браво за браћу Русе на организацији турнира и за понашање на трибинама!

    Браво за шампионку Јелену Јанковић! Напред Србија!
    (Тешић Горан, 12. oktobar 2008 17:40)

    # Link komentara

  51. Kad porastem biću Jelena Janković..:):):)!
    Bravo Jeco, i neka si počistila Ruskinje na njihovom terenu... Neka se zna ko je JJ!:)
    (jagodica_bobica, 12. oktobar 2008 17:34)

    # Link komentara

  52. Mislim ,sta reci!!!!
    (Vladimir, 12. oktobar 2008 17:30)

    # Link komentara

  53. Napred Ana!
    (bOLE, 12. oktobar 2008 17:22)

    # Link komentara

  54. Sta drugo reci nego:
    BRAVO JECO!!! :D
    JELENA, SRBIJA!
    (vnd pop, 12. oktobar 2008 17:21)

    # Link komentara

  55. Nsim fudbalerima sve cestitke na pobedama ovog vikenda uz romansu "Podmoskovske veceri)
    (Jelena Jankovic, 12. oktobar 2008 17:07)

    # Link komentara

  56. VELIKO HVALA JELENA!!!.
    Kako se samo brzo stize iz Stuttgart-a do Moskve.
    (sa novim Porshe-om)
    (posmatrac iz daleka, 12. oktobar 2008 16:53)

    # Link komentara

  57. Jeca igra srcem !
    Go JJ !
    (Stoorb, 12. oktobar 2008 16:52)

    # Link komentara

  58. Leti, Jelena, leti na krilima pobede i uspeha. Nista ti ovih dana ne stoji na putu, ni jet lag, ni govorna podrucja, ni jake a ni slabe protivnice.

    Pozdrav Teniseru CH, imali smo isti san, Jelenu iz danasnjeg izdanja sa jednim jakim trenerom. Ja sam joj prizeljkivala Rodrigeza & co, uh, uh, ali je Sanches, pokazalo se, ono najbolje za Jelenu. Mnogo, mnogo lepe titule, Jelena.
    (Milana, 12. oktobar 2008 16:36)

    # Link komentara

  59. Bravo,najjaca si i to si konacno dokazala! Pocela si da igras napadacki!! Samo gruvaj!!
    (sale126, 12. oktobar 2008 16:34)

    # Link komentara

  60. Rikardo me podseca na Staloneovog trenera u Rokiju :-) Uporni i emotivni cikica, mnogo mi je drag, posebno sto je Jeleni dao finesu, i uoblicio je u pravog teskasa SAMPIONA !
    (Igysa, 12. oktobar 2008 16:32)

    # Link komentara

  61. Jeleni zahvaljujem, cestitam joj na dosadasnjim divnim uspesima i molim je da se DOBRO odmori za dalja takmicenja, jer njen zamor, ne samo da njoj licno skodi i sprecava je da duze bude uspesna, vec i deluje nama, koji je sa brigom i ljubavlju pratimo na televiziji, zabrinjavajuce i izaziva sazaljenje. Najsrdacniji pozdrav od vernih navijaca i iskrenih rodoljuba.
    (SRPKINJA U DIJASPORI, 12. oktobar 2008 16:32)

    # Link komentara

  62. Sta reci sto vecina vec nije rekla sem, ova devojka zna sta radi. I samo nastavi tako, Jelena!

    "....čak i ako se Šarapova, sestre Vilijams i Ivanović potpuno oporave od povreda...
    (Ženevljanin, 12. oktobar 2008 13:41)

    Maske kad tad definitivno padnu!
    (Suza, 12. oktobar 2008 16:28)

    # Link komentara

  63. jelena je PONOS Srbije!!!
    (ivana, 12. oktobar 2008 16:17)

    # Link komentara

  64. GS se igra dve nedelje, a ona tri nedelje uzastopno pobedjuje. U prvoj nedelji GS-a igra protiv kvalifikantkinja ili igracica sa wild card-om. Zadnje tri nedelje je pobedjivala top 20 igracice, finalistkinje i pobednice GS-a, osvajacice medalja na Olimpijadi. Znam da ovo nije isto kao GS, ali definitivno uspeh koji moze da se meri GS-om.
    Bice ona i GS sampionka uskoro.
    Bravo Jeco!!!
    (luka, 12. oktobar 2008 16:17)

    # Link komentara

  65. Jelena, kraljice, ni ti ni tvoji nemate pojma koliko se tek mi jadni postidjeni Crnogorci veselimo tvojim pobjedama!. Braco Srbi, radujte se i budite ponosni i ne zamjerite sto i mi pomalo toga krademo od vas.

    Jeco, Nole, Ana & Co, znajte da i nama pruzate neizmjernu radost. SAMO NAPRIJED !!!
    (Anita i Dragan, Podgorica, 12. oktobar 2008 16:16)

    # Link komentara

  66. Kako bre?

    Pa ti nemas harizmu.
    Ti samo vracas loptice.
    Ti si psihicki nestabilna.
    Ti nemas servis.

    CARICE NAS OSMEH,
    SAMO CEPAJ!!!
    UVEK SMO UZ TEBE BILI
    I OSTALI!

    NAPRED JELOOO!
    (ludojko, 12. oktobar 2008 16:12)

    # Link komentara

  67. mislim,shta reci...WTA lista sve govori!Bravo Jeconi :)
    (vishe volim anu, 12. oktobar 2008 16:07)

    # Link komentara

  68. sjajno,samo tako da se zna ko smo mi SRBI!
    (vladica, 12. oktobar 2008 16:06)

    # Link komentara

  69. Definitivno najbolje sto Srbija ima velika Jelena,za najvece uspehe.
    (mare, 12. oktobar 2008 16:03)

    # Link komentara

  70. Ovo je veliki uspeh. Važno je da Jeca ne poleti posle ovih rezultata, već da nastavi vredno da trenira i radi na unapređenju svoje igre i ličnosti. Verujem da će tako i biti i da ćemo još nekoliko godina gledati Jecu na nivou njenih mogućnosti. Ovo nije maksimum, Jeca ima još prostora za napredovanje, njeno vreme tek dolazi. Zasluga trenera je očigledna. Izgleda da je bilo potrebno da joj neko govori: "možeš, možeš, možeš...A što se tiče harizme, Jelena pleni svojom lepotom, dobrotom, osmehom, fanatičnom borbenošću, svaki meč je mali spektakl... Draga Jeco, želim ti dobrog zdravlja, pameti i sreće u nastavku. Ajde da ne menjamo ime na prvoj poziciji još nekoliko godina!? Veliki pozdrav za sve navijače JJ; bili smo u pravu.
    (Boki, 12. oktobar 2008 15:58)

    # Link komentara

  71. Bgboy, 12.oktobar 2008 13.39
    „.... Bojim se da je ovaj (Mladjan Janović) ne ubedi da igra za Montenegro.
    Crnogorcima bas i ne moze da se veruje...“

    Beogradsko momče, Jelena se uvek ponosito izjašnjavala kao Srpkinja...
    Ali, ona je Crnogorka po ocu (otac joj iz Berana), pa ti sad veruj ili ne veruj
    Crnogorcima, ili veruj u ljudsku dobrotu...ili nešto drugo (prepušam to tebi)..
    More, da sam žensko, bogami bi se i ja primio na Janovića,
    mnogo je bre zgodan dasa...
    (Susedna ulica, 12. oktobar 2008 15:57)

    # Link komentara

  72. bravo Jelena nadam se da ce i Ana uskoro da zaigra svoj najbolji tenis pa da onako u duetu stojite na vrhu svetske liste
    (CAR NL, 12. oktobar 2008 15:55)

    # Link komentara

  73. Svaka čast Jeleni, ali j ipak više volim Anu!
    (maki, 12. oktobar 2008 15:48)

    # Link komentara

  74. Bravo ludo luda! Ocu da vidim bar 1000 komentara na ovaj clanak. Ako je to neko zasluzio onda je to JELENA!
    (Zmaj Strasni, 12. oktobar 2008 15:47)

    # Link komentara

  75. trazili su dominantnu, voila...
    (mlbrnsrb, 12. oktobar 2008 15:45)

    # Link komentara

  76. E da nam je u obicnim zivotima vise Jelena, Novaka, Ana ili Zimonja, gde bi nam kraj svima bio... Sve najbolje JJ, sto se mene tice da sutra okaci reket o klin, ostace zauvek u nasim srcima.
    (Sale, 12. oktobar 2008 15:30)

    # Link komentara

  77. sestre Williams a ni Anci nemaju trenutno nikakvih povreda. Serena se nesto kobajagi zalila, ali ona je od Us opena odigrala samo 1 turnir i ispala u 1.kolu, tako da nije imala kad da se povredi. Venus se nije ni zalila na neke povrede a Anin palac je odavno izlecen, jedino sto joj je samopouzdanje malo poljuljano i nadam se da ce se i to izgladiti...
    A kao sto je svima poznato JJ od pocetka Us opena je zdrava i pogledajte sta radi- razbija!
    Oduvek sam se pitala kakva ce Jelenina igra biti ako bar malo poboljsa servis i evo mi odgovora: od poslednja 5 turnira 4finala i 3 titule.
    (milena, 12. oktobar 2008 15:28)

    # Link komentara

  78. Ma nema ona pojma...nije ona nikakva teniserka.
    (Sloboo, 12. oktobar 2008 15:27)

    # Link komentara

  79. jeco mi te volimo.To je prava srpkinja i pravi covek
    Bice nesto valjda i od nas
    (Srecko, 12. oktobar 2008 15:24)

    # Link komentara

  80. Svaka cast! Jecu pratim od pocetka, i ovo je stvarno neverovatno! Nisam mogao da poverujem kada sam na semaforu nakon njenog servisa video 178km/h! Svete, dobio si novu kraljicu! A GS? Predvidjam bar 2/4 u 2009.
    NaJJbolja si!
    (N., 12. oktobar 2008 15:21)

    # Link komentara

  81. Draga Jejo!
    Samo napred i svako dobro.
    Goran
    (Goran Marinković, 12. oktobar 2008 15:20)

    # Link komentara

  82. (boban,nis, 12. oktobar 2008 13:29)

    Razlika je u tome sto na GS-u dodju Serena i Venus i pokazu sta je to tenis...
    (zoran, 12. oktobar 2008 15:18)

    # Link komentara

  83. Evo opet SRBIJE na sampionskom postolju.Evo opet srbije koja ima sa cim da se ponosi.Evo opet srbija za kompjuterom pise,divi se i raduje nasoj sampionki.Evo opet kapa dole.Evo opet smo najbolji.i na kraju EVO OPET I MENE,PONOSNOG SRBINA i dace Bog da se godinama ovako radujemo!!!!! Jeco hvala ti za sve!!! To je SRBIJA to su nasi ANDJELI!!!!
    (Svetsko,a NASE!!!, 12. oktobar 2008 15:12)

    # Link komentara

  84. Daj bre,sta se toliko palite. Devojka jeste poboljsala svoju igru i svaka cast na trecoj uzastopnoj tituli, ali ipak se jos nije pokazala protiv onih za koje se smatra da su joj najveci konkurenti. Ok za to nije ona kriva ni najmanje, nije kriva sto je ana van forme, sarapova i serena ne igraju, a safina isto popusta sa formom, al ako sled godine i njih bude ovako dobijala onda ok, onda cu moci da kazem svaka cast jelena, stvarno si ubedljivo najbolja od svih teniserki na wta tour. Realno igracice kao sto su dusevina, zvonareva, peneta... i ranije je dobijala, a isto tako ni venus joj nije bila neki prob, a kuznetsovu ne racunam u finalima, ona tamo kao da nema pojma da igra
    (daka, 12. oktobar 2008 15:10)

    # Link komentara

  85. @coolinar,
    Jel' moze to malo originalnije?
    (Chuck Norris, 12. oktobar 2008 15:10)

    # Link komentara

  86. Nisam citao predjasnje komentare, samo zelim da se Jelenina dominacija anstavi jer ovakvom igrom iz eljom je nepobediva. Napred JJ i sve cestitke na zavrsnici sezone na pozociji broj jedan , Jedna je JJ
    (marko-washington, 12. oktobar 2008 15:09)

    # Link komentara

  87. Ljudi, mislim da je vreme za docek ispred skupstine!!!!!!
    (Vreme je za docek, 12. oktobar 2008 15:09)

    # Link komentara

  88. bravo!!! 3 in a row, kapa dole...granica je ponovo pomerena, zelim da na ucini isto u najskorijoj buducnosti onoliko koliko zelim jeleni da uzme gs.
    (ana ivanovic's fan, 12. oktobar 2008 15:06)

    # Link komentara

  89. Svaka cast Jeleni tako igra br1....Ali zasto mi nemamo ni jedan WTA turnir, sta radi nas savez???
    (zoran021, 12. oktobar 2008 15:04)

    # Link komentara

  90. Ma kad sam cula Ramireza ja sam jednostavno POLUDELA:)
    (Jelena Jankovic, 12. oktobar 2008 15:04)

    # Link komentara

  91. FENEMENALNOOOO JECIKAAAA !!!
    Svaka cast!Ovako divnu devojku samo MAJKA SRPKINJA radja a cela SRBIJA a i Srbi van nje VOLE.
    Jecikia, BOG odgpvara na tvoje iskrene molitve a i molitve naseg srpskog roda sirom sveta za tebe, za Anu, Noleta, Janka, Viktora, Tipsu , Nenada...SRECNA JE ZEMLJA SRBIJA STO VAS IMA !!!
    (Deki, 12. oktobar 2008 15:04)

    # Link komentara

  92. Bravo Jeco!!!
    (Hmmm, 12. oktobar 2008 15:02)

    # Link komentara

  93. Hheheh, Jecika bravooooo, sreco moja...;)
    Od kako si u vezi sa Mladjanom, pobede se nizu...ah ti Crnogorci...:)))
    (Jovana, 12. oktobar 2008 14:48)

    # Link komentara

  94. Kakav komentar ostaviti... Svaki komentar je suvisan! BRAVO JELENAAA…AA !!!!!
    (IVan, 12. oktobar 2008 14:48)

    # Link komentara

  95. svaka cast za nasu najbolju i najlepsu teniserku ...
    (nikola, 12. oktobar 2008 14:47)

    # Link komentara

  96. BRAVOOOOOO!!!!!!! Tako se igra glavom i srcem!!!! LJUDI MORAMO DA JE DOCEKAMO KAKO DOLIKUJE!!!…!!
    (Marko Radojevic, 12. oktobar 2008 14:44)

    # Link komentara

  97. Jelena, sta je sa tobom? Igras kao poludela. Ljudi, ne lecite je ako Boga znate... :)
    (Mrmot, 12. oktobar 2008 14:42)

    # Link komentara

  98. MELJI JECOOO…OO ........ :)))…))
    (REALAN, 12. oktobar 2008 14:42)

    # Link komentara

  99. Čestitam, zaista sam srećna zbog Jelene. Pratim je od početka, i eto, došlo je njenih pet minuta. Vidi se da želi da igra, svaka čast Sančezu i njenoj ekipi, kao i njenoj mami na bezrezervnoj podršci? Nego, da nije Jeca tamo upoznala i nekog Rusa, za svaki slučaj? Mislim, oni su nežniji i osećajniji, i više poštuju ženu!!!LOL! Srećno u Cirihu!
    (biba, 12. oktobar 2008 14:40)

    # Link komentara

  100. Evo kako je to bilo...

    Jelena Jankovic, the WTA's No. 3 player, seemed to be craving a coaching relationship back in March at Indian Wells.


    "I don't want to be alone anymore," she said. "I want to listen to somebody who has better knowledge than I do. If I have the right coach, who can raise my level by putting me on the right track.



    "All the good coaches are already taken, or maybe they don't want to travel. It's very, very difficult."


    A month later, she had found support from a familiar source. Ricardo Sanchez, who has overseen her career for some time, took over the full-time traveling job. Jankovic promptly won the Italian Open. Jankovic, Sanchez declared, had the game to become No. 1.



    Jankovic, sounding far more confident than she had a few months earlier, confirmed her coach's opinion.
    (Radoje Domanovic, 12. oktobar 2008 14:39)

    # Link komentara

  101. Biti kraljica svetskog tenisa, a zadrzati svu lepotu licnosti kakvu devojka tih godina moze imati, uzivati u svojoj mladosti...to moze samo JJ.Snezanina priroda! Sancez definitivno postaje nas covek, pored znanja taj ima i dusu.
    (hogy, 12. oktobar 2008 14:33)

    # Link komentara

  102. Jeco odmori malo... I Melburne ce bi tvoj
    (somebody, 12. oktobar 2008 14:29)

    # Link komentara

  103. Nema reci da Ti se zahvalim, sto mi ulepsavas dan, ne dan nego dane. Srbija do predgradja Moskve!!!
    (todos, 12. oktobar 2008 14:25)

    # Link komentara

  104. AUH!!! ovo se BAS retko vidja... ne samo 3 titule, nego i u 3 nedelje!
    jeco, legendo! ZIDU! :)
    Reci "svaka cast" je postalo jadno...
    HVALA TI!

    nego... nesto se slabo javlja u poslednje vrem onaj zistinin rodrigez...
    (srle, 12. oktobar 2008 14:22)

    # Link komentara

  105. Bravo Jelena ! Svaka cast na prikazanoj igri . Konacno si stala rame uz rame sa legendama tenisa poput Graf , Seles , sestre Viliams , Devenport , Enan i druge . Trecu nedelju za redom na 3 jaka turnira osvajas prvo mesto i sasvim zasluzeno dolazis do mesta najbolje teniserke sveta. Sa puno samopouzdanja , koncentracije i poboljsanim servisom na GS titula nije daleko . Samo tako nastavi i u 2009. godini i GS titula ce vrlo brzo stici.
    (Adnan, 12. oktobar 2008 14:22)

    # Link komentara

  106. Veličanstveno!!!!
    Ovo je terorisanje protivnica.
    (djole, 12. oktobar 2008 14:20)

    # Link komentara

  107. Jeca je kao Žistin Enan u njenim najboljim danima!!! SAMO BOLJA!!! NAPRED JECOOO!!!
    (Igor, 12. oktobar 2008 14:20)

    # Link komentara

  108. Fenomenalan rezultat!! Sve cestitke
    (montana, 12. oktobar 2008 14:17)

    # Link komentara

  109. WOW, Jeco, popi pivo Holsten - with respect
    (milan, 12. oktobar 2008 14:16)

    # Link komentara

  110. Ljudi,svi znamo kako se ''nazivaju''3 uzastopna turnira,ali sta ako ih bude bilo 4??? FANTASTICNO BRAVO za srpsku JEDINU kraljicu,i cestitke mami i Sanchezu koji su se setili da ponesu papirnate maramice...ko je gledao,razumece...
    JJ-KRALJICA MOGA SRCA!!!
    (JJ and Masha fan, 12. oktobar 2008 14:16)

    # Link komentara

  111. Bravo!
    Jeca opravdava svoje prvo mesto. A vidi se i da je izbor novog trenera prava stvar.
    (Branislav Zekic Zeka, 12. oktobar 2008 14:15)

    # Link komentara

  112. Milsim da je Jelena zapusila usta onima koji su govorili prosle nedelje da ona dva turnira zajedno nisu kao moskva! Znaci da je jelena osvojila ta 2 + Moskvu (koja vredi kao 2 ) odnosno 4 turnira :) Valjda nisu vise skeptici. Svaka cast Jelena!
    (Viktor, 12. oktobar 2008 14:10)

    # Link komentara

  113. Jelena ti si jedno Veliko srce.
    (Milko, 12. oktobar 2008 14:08)

    # Link komentara

  114. Najnovija vest! Rusi su pod pritiskom priznali Jelenu za najbolju teniserku sveta! Njihov komentator je rekao da Jankoviceva trenutno igra tenis dostojan prvog reketa sveta!
    (miki, 12. oktobar 2008 14:04)

    # Link komentara

  115. Jelena zbog tebe sam ponosan sto sam srbin!!!Hvala ti na svemu i samo tako nastavi!!!!
    (akson, 12. oktobar 2008 14:03)

    # Link komentara

  116. STA RECI...3/3!!!
    (Ivan, 12. oktobar 2008 14:00)

    # Link komentara

  117. Mislim sta reci??? SVAKA CAST JECO i samo tako nastavi...
    (Dragan Vs., 12. oktobar 2008 13:59)

    # Link komentara

  118. sta radi Mladen Janovic!

    Cuda izgleda :))))))))
    (raka, 12. oktobar 2008 13:58)

    # Link komentara

  119. Sve cestitke, Jeco... i svaka cast... :)
    (jasnasto, 12. oktobar 2008 13:57)

    # Link komentara

  120. Srecan sam iz vise razloga i navescu ih.
    Pre svega dokaz sazrele Jelene da sa trenerom i mudrom taktikom sa pravom sedi na samom vrhu, a moglo je mnogo ranije..bar pre dve godine da je imala ono sto ima sada i da je vise trenirala.
    Srecan sam i zato sto je priucenim Ruskinjama u centru Moskve pokazala razliku izmedju skolovanog/kompletnog tenisa i priucenog i snagatorskog trckaranja posle 80% vremena provedenih u teretani. Jednu jedinu su imali klasu... Sharapovu..koja se izdigla iz buljuka priucenih , naucila i igrala atomski tenis, a sve ostalo je sramota gledati i komentarisati. A tek njihovu publiku, sirovu i kivnu bez trunke postovanja prema strancu koji pobedjuje.
    Ovo je lekcija Troickom i Tipsarevicu, sta treba da urade i sa kim da bi usli u vrh svetskog tenisa.
    (Teniser CH, 12. oktobar 2008 13:55)

    # Link komentara

  121. jelena je naj-naj!!!neznam koliko je voli njena majka,ali ja nemam svoju decu aJelenu volim i svaki njen mec pratim sa molitvom da je bog sacuva.Boze cuvaj moju Jelenu!!!!Dokazala je da je najbolja!!!
    (nadica, 12. oktobar 2008 13:55)

    # Link komentara

  122. svaka cast jeco, ko da je ona prozivka onog sveznalog trenera probudila zver u tebi !
    (Goran, 12. oktobar 2008 13:52)

    # Link komentara

  123. Шта рећи.
    Још grand slam да освоји па да палимо ватромет
    (petAR, 12. oktobar 2008 13:52)

    # Link komentara

  124. Bravo Jelena! NaJJbollja si!
    (Masa, 12. oktobar 2008 13:51)

    # Link komentara

  125. svaka cast jeleni.ovakvim igrama pokazuje da je ipak najbolja na malo duze staze,a ne kao do sada jedan turnir dobra pa losa i tako dalje.mislim da ona izjava trenera henin da jelena nije prava prva teniserka sveta,jelenu dodatno motivisalo.igra stvarno fantasticno,i kad joj ne ide dobro sto je normalno,brzo dolazi do njenje igre i ne dozvoljava protivnici da koristi mali pad jelene.ali mislim da bi trebala da napravi malu pauzu,ali dobro izgleda da je krenula da bude nedodirljiva na 1 mestu.
    (joe gr, 12. oktobar 2008 13:51)

    # Link komentara

  126. Meni je glupo i bravo da napisem, ili too jeeccoo, ili nesto u tom stilu, kada sam prosto znao da ce osvojiti titulu. Vec neko vreme se ne nerviram kada ona igra, jer se jasno vidi da zna sta radi na terenu.

    A jeste videli kako je na kraju plakao Sancez? Hehe, dok nije postao Jecin trener, bio sam ubedjen da sam ja najveci navijac JJ !!!
    (bg-liga, 12. oktobar 2008 13:50)

    # Link komentara

  127. JELENA je Srbija !!!!
    (s samardzic, 12. oktobar 2008 13:50)

    # Link komentara

  128. vrh brate
    (dragan, 12. oktobar 2008 13:49)

    # Link komentara

  129. Jeco pa ti si stvarno najbolja!
    (koja, 12. oktobar 2008 13:48)

    # Link komentara

  130. Kako mi zao njenih protivnica,mislim da noc pre meca sa Jecom ne mogu ni da spavaju!!!
    (sa, 12. oktobar 2008 13:46)

    # Link komentara

  131. Cestitam Jeco i zelim ti puno srece na narednim turnirima.
    (Erik Kartmen, 12. oktobar 2008 13:46)

    # Link komentara

  132. KRALJICE NASA NAJVECA NA SVETU!!!!
    Ovo je neverovatno!!!
    I Rikardo je zaplakao!!!
    (Ana, 12. oktobar 2008 13:45)

    # Link komentara

  133. Jelena je u 6-oj brzini! Za 3 nedelje 3 trijumfa! Bravo! Bravo! Bravo! VOLIMO TE JECO!!!
    (Milan J., 12. oktobar 2008 13:44)

    # Link komentara

  134. Ovako igra pravi sampion! Bravo Jelena!
    (vadamp, 12. oktobar 2008 13:44)

    # Link komentara

  135. jeeeeeeeeeah!!!!!
    (nkt, 12. oktobar 2008 13:44)

    # Link komentara

  136. Antić: "Vidim napredak u igri"
    (Bravo JJ, 12. oktobar 2008 13:43)

    # Link komentara

  137. Bogami, Jelena pokazuje iz nedelje u nedelju da je svetska klasa i da je u zivotnoj formi. Samo napred Jeco!
    (Triput, 12. oktobar 2008 13:42)

    # Link komentara

  138. Suze su rekle sve!!!Sta reci sem nova Zastin je rodjena tj dobila je naslednicu u svakom pogledu - pohvale za ceo tim nase teniserke i za Sanceza koji uci srpski - ko je gledao prenos razumeo je !
    a bruka za prenos jer Nemci su mogli da ispostuju i dodalu pehara!!!
    (Zorica, 12. oktobar 2008 13:42)

    # Link komentara

  139. KOJA JELENA OVA CARICA!!!!!!
    (SLUCAJNI PROLAZNIK, 12. oktobar 2008 13:42)

    # Link komentara

  140. Bravo! Odakle ti toliko snage?
    (peronimo, 12. oktobar 2008 13:42)

    # Link komentara

  141. Yupiiii-:)
    CESTITAM OD SRCA!!Zelim ti da nastavis ovaj niz pobeda,mada sam ja iskreno mislila da ces sledece nedelje odmarati,ali ti znas sta i kako mozes,zato puno srece u Cirihu,pa da se jos radujemo,voli te Anica,Kiss!!
    (anica, 12. oktobar 2008 13:42)

    # Link komentara

  142. Bravo za Jelenu. Samo tako nastavi sampionko
    (Alekasndar, 12. oktobar 2008 13:41)

    # Link komentara

  143. From Z(vonareva) to Z(urick)!
    Nemojte da odgovarate Jelenu od učešća u Cirihu, baš smo se lepo navikli na prvo mesto svake nedelje.:-) Mislim da će ovog puta Ana doći do finala... a ako se to desi onda će biti 7:2 ili 8:1:-). Ali, to je samo pretpostavka. Ono što je činjenica je da je Jelena u fantastičnoj formi. I ne samo u formi, verujem da 'nema nazad', to jest da je trajno digla nivo svoje igre ( Sančes glavni faktor?)i da će možda u sledećoj godini biti dominantna br. 1, čak i ako se Šarapova, sestre Vilijams i Ivanović potpuno oporave od povreda...
    (Ženevljanin, 12. oktobar 2008 13:41)

    # Link komentara

  144. Sve cestitke Jeleni na osvojenoj 3. tituli u 3 sedmice, i to u vrlo jakoj konkurenciji, posle odigranih dosta dobrih meceva. Posebnop me raduje sto ona i igra dobro, sto je znacajno popravila one segmente igre koji su je ranije sprecavali da vec dobijene meceve privede kraju. Popravila je bitno servis pa svoje servisgemove ne gubi tako lako kao ranije, koncentracija se bitno popravila (ne dekoncentrise se vise ocijukanjem s publikom i obracanjem paznje na nebitne sporedne stvari, ne svadja se s sudijama). Ima mnogo vise samopouzdanja i VERUJE u sebe i da zasluzuje da bude na 1. mestu. Steta sto jos nije bila u ovoj fazi na USO inace bi vec imala GS titulu (mada je mozda i poraz u tom finalu uticao da se uozbilji i konacno pocne punim kapacitetom da eksploatise svoj potencijal).
    U svakom slucaju sve cestitke, da je ova forma i ova stabilnost i koncentracija drze i dalje, da se cuva povreda i da i na zavrsnom turniru odlicno odigra.
    (Komentar, 12. oktobar 2008 13:41)

    # Link komentara

  145. svaka cast jelena!!!
    (markooo, 12. oktobar 2008 13:40)

    # Link komentara

  146. Jelena je najbolja i najaca teniserka na svetu!!!Niko ne moze da je pobedi!!!Jupi!!!
    (Irena, 12. oktobar 2008 13:40)

    # Link komentara

  147. BRAVO JELENA!!!Super igras sta li bi tek bilo da imas harizmu:)
    (Irena.M., 12. oktobar 2008 13:40)

    # Link komentara

  148. the new queen of tennis is deffinitely born! long live the queen!
    (AbagnaleJr, 12. oktobar 2008 13:40)

    # Link komentara

  149. JJ-Talas koji preti da srusi sve!!! Pa ima li ko jaci:)))
    (Milan nbgd, 12. oktobar 2008 13:39)

    # Link komentara

  150. Sad se vidi sta je Jeleni nedostajalo da bude the best! Pravi muskarac u liku Mladjana Janovica. Samo me jedna stvar brine. Ona se ocigledno bas primila na ovog momka iz Crne Gore. Bojim se da je ovaj ne ubedi da igra za Montenegro. Crnogorcima bas i ne moze da se veruje...
    (Bgboy, 12. oktobar 2008 13:39)

    # Link komentara

  151. bravo,bravo,bravo...svaki dalji komentar je suvisan...
    (markotaxi, 12. oktobar 2008 13:39)

    # Link komentara

  152. Bravo JJ
    (rasa, 12. oktobar 2008 13:39)

    # Link komentara

  153. Samo tako JECO...Zapusi usta svim onima koji te ne vole..normalno je da neko vise voli ANU..ali nema pravo da je unapred krunisu i nazivaju SRPSKOM KRALjICOM..TI si svojom igrom i odnosom prema SRBIJI odavno postala prva SRPSKA KRALjICA....
    (kuzman, 12. oktobar 2008 13:38)

    # Link komentara

  154. Jelena, ovo je fenomenalno. Ubedljivo si najbolja.
    (Aleksandra, 12. oktobar 2008 13:38)

    # Link komentara

  155. Radujem se svakom Jeleninom uspehu kao da je moje dete u pitanju.
    POSTALA JE POBEDNICA.
    BRAVO MALENA!!!
    ... a suze njenog trenera sve govore, a najviše kakav je Jelena čovek.

    Srećno vam svima, naravno i velikoj mami

    Mojoj Ani želim Jelenino srce i puno ljubavi
    (Smajlić, 12. oktobar 2008 13:37)

    # Link komentara

  156. Poštovana gospođice Janković, odmorite se. Manite se više nas. Brinite o sebi. Punog srca, želim Vam sve najbolje.
    (Maksimalno orao pozitivno, 12. oktobar 2008 13:37)

    # Link komentara

  157. najlepse cestitke jj i njenoj porodici posle ove trece pobede bilo te je zadovoljstvo gledat .ti si ponos srbije .samo nastavi ovako zelim ti puno srece u svici
    (ljiljana, 12. oktobar 2008 13:37)

    # Link komentara

  158. aaa…aa :)))) kraljice :D
    (fan :), 12. oktobar 2008 13:37)

    # Link komentara

  159. bravo jeco .najbolja si.
    (MILICA, 12. oktobar 2008 13:36)

    # Link komentara

  160. Nacin, na koji je JJ dobila zadnji poen u prvom setu, nisam siguran da je skoro vidjen u zenskom tenisu.
    Mislim da je vremenu bezvlasca u zenskom tenisu došao kraj.
    Kraljica ili carica, kako je mnogi nasi navijaci zovu, je potpuno zasluženo na tronu.
    Ono sto me takodje impresionira su suze trenera Sancesa. MIslim da ce, kada osvoji GS, JJ biti njegovo zivotne delo, ako to već nije, već sada. Mislim da je i on toga svestan, zbog toga i u njegovom navijanju ima toliko emocija.
    Živela JJ. Kada budeš dolazila u Beograd, nadam se da češ biti u mogućnosti da pozdraviš svoje navijače, a da će gradske vlasti organizovati veličanstven doček ispred gradske skupštine. Ti i tvoji navijači to zaslužuju.
    (Aleksandar, 12. oktobar 2008 13:36)

    # Link komentara

  161. retko se odlucujem na komentare...ali sad moram
    necu trositi reci na pohvale i cestitanja...zna se ko je najbolji :)
    ...ali te molim da odustanes od ciriha...ili bar ispadni u drugom kolu(slobodna u prvom) ako bas imas zelju da vidis cirih :)
    yours truly
    mario ancic
    (mario ancic, 12. oktobar 2008 13:36)

    # Link komentara

  162. Otkad je nasla decka jeca samo redja pobede, trebalo bi i Ana da ga nadje, i evo ja se nudim da joj budem decko....BRAVO Jeco....ne daj se kraljice...
    (Aca kg, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  163. j.j. je definitivno boginja. dokazala je da je stvarno najbolja.
    (spasoje, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  164. svaka cast!
    (enes, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  165. Svaka cast!!!!Samo napred JJ!
    (Majcek Maja, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  166. idemo dalje :)
    (rara, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  167. Svaka cast! To se zive upornost, rad i talenat. Ocigledno je poboljsanje Jelenine igre, narocito servis, ali fizicka sprema pored svih postojecih povreda. Upornost i igra do kraja meca, bez predaje je donela rezultate. Bravo Jelena zasluzila si, a zelim da i sledaca 2009. ubedljivo bude tvoja i da imas srece sa zdravljem!
    BRAVAAA…AA !!!!
    (Nenad, 12. oktobar 2008 13:35)

    # Link komentara

  168. Jos od Justine Henin, svet tenisa nije imao svoju kraljicu. Sve do sad. Jelena je definitivno pokazala da je najbolja na svetu! Vise ne samo po broju osvojenih bodova. Pokazala je kompletnu dominaciju, i uspesima, i igrom.
    (NS, 12. oktobar 2008 13:34)

    # Link komentara

  169. I sta kazu "strucnjaci":
    "trenutno u zenskom tenisu, nema dominantne igracice"!?!
    Pa ovo nije dominacija, ovo je terorisanje!
    Bolje joj je da ne osvoji Cirih, zabranice joj da igra na duzi period!
    (Gogisa, 12. oktobar 2008 13:34)

    # Link komentara

  170. Jelena, dokazala si da si stvarno najbolja.Zadovoljstvo je gledati te.Ostani takva i dalje.
    (Olja, 12. oktobar 2008 13:34)

    # Link komentara

  171. Sta sad imaju da kaze trener Henin i otac Anne Chakvetadze koji je rekao da Jeca cesto gubi od Ruskinja!?

    Bravo JJ!!!
    (Aca Srbin, 12. oktobar 2008 13:34)

    # Link komentara

  172. Pa sta vise da se kaze?!??!!
    (AA, 12. oktobar 2008 13:33)

    # Link komentara

  173. nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine,mogu samo danas mrze oni koji nas nevole. BRAVO JECO PA TI SI NEUNISTIVA!DOKAZALI SMO DA SMO NAJACI SRBIJA!!
    (jasmina, 12. oktobar 2008 13:33)

    # Link komentara

  174. Bravo Jelena! Ti si nas ponos!
    Ti si nesto najlepse sto Srbija sada ima. I sve sto si postigla, postigla si svojim radom, vrednim radom. Nadam se da ce te sacekati u Beogradu, kao sto dolikuje da se saceka neko ko je najbolji. Zelim ti dobro zdravlje i pobedi sledece nedlje opet!
    (peraperic, 12. oktobar 2008 13:33)

    # Link komentara

  175. Steta sto neki Gren Slem nije osvojila jer to je jedino sto se pamti.
    (malo je to vinera, malo GS titula, 12. oktobar 2008 13:33)

    # Link komentara

  176. Наполеон је хтео да освоји Русију и ушао је у Мосву са војском. Руси су то истерали напоље. Хитлер је хтео да освоји Русију и дошао је пред Москву са војском. Руси су и то истерали напоље. Јелена Јанковић је дошла да освоји Русију тениским рекетом и успела је у томе. Руси су јој предали победнички пехар.

    Браво Јелена! Напред Србија!
    (Тешић Горан, 12. oktobar 2008 13:33)

    # Link komentara

  177. Svaka cast!!! Puno mi je srce kad nas neko tako fantasticno predstavlja u svetu. Samo napred! Jos i kada se Ana izdigne, bice sjajno. Zivela Jeca, zivela Srbija!!!
    (Sasa The Grobar, 12. oktobar 2008 13:32)

    # Link komentara

  178. Mi imamo naseg boga, to se zove JELENA JANKOVIC
    (Jasika Dragan, 12. oktobar 2008 13:32)

    # Link komentara

  179. Svaka ti cast Jelena, ti si ponos SRBIJE !!!
    (Steve, 12. oktobar 2008 13:32)

    # Link komentara

  180. Cestitam na pobedi i na obezbedjenom prvom mestu do kraja sezone! Svaka cast!
    (Danijel, 12. oktobar 2008 13:32)

    # Link komentara

  181. Bravo Jeco ,samo tako! Tri turnira u tri sedmice. Zaista nevjerovatno. Ali molim te, otkazi Cirih. Nema potrebe da igras taj turnir. Zasluzujes odmor. Nadam se da ce nas i Ana obradovati dobrim rezultatom sledece sedmice. Samo mislim da bi trebala prvo odigrati neki turnir iz trece ili cetvrte kategorije da malo vrati samopouzdanje. Na ovim velikim turnirima je u prvom kolu slobodna, a u drugom odmah ide na ozbiljnu protivnicu. Tako se ne vraca poljuljano samopouzdanje. Sve u svemu, bravo za kraljicu Jelenu Jankovic i hvala joj za ove tri carobne sedmice.
    (Sherif, 12. oktobar 2008 13:32)

    # Link komentara

  182. Tri titule za tri nedelje,9oo poena vise u odnosu na Safinu,suze mame i trenera,osmeh,fantasticna igra!Neprocenjivo!!!!!Bravo,Jeco!A sad ostavi devojcice da se igraju u Cirihu,a ti dodji kuci da te docekamo kako zasluzuje KRALJICA belog sporta!Jos jednom,Jeco,bravo i svaka ti cast!!!!
    (branka, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  183. Ajdeee Jecooooo!
    Kraljica je naša JJ, bravo!!!
    (NS, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  184. Nema harizme ali zato brate nema ni milosti, melje sve pred sobom!!! Napred Jeco...
    (Karlos Rodrigez, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  185. BRAVO
    (JA, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  186. Sta reci osim: demonstracija sile !!!
    Bravo carice, najjaca si, obozavamo te !
    (Krsman, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  187. BRAVO JECO, LJUDINO OD ČOVEKA !!!
    A vi koji ne volite Jelenu i pucate od zavisti prema njoj, nemojte ni da pisete u tekstovima o JJ.
    Posebno vam nisu nista krivi njeni navijaci na kojima se iskaljujete.
    Niko vas ne tera da volite Jelenu ali ne prosipajte jed i mrznju.
    Ako imate časti, treba da se divite ovim uspesima.
    Na žalost ove godine se toliko mučila sa povredama koje niko ne želi i ne sanja.
    Od kada je bila prva juniorka sveta i osvojila Australian Open, ona je kao i svaki vrhunski sportista imala svoje uspone i padove, ali i pored toga je ostala normalna i uspešna, a u tenisu je uvek dokazala svoju prvu klasu.
    (Thunderbird, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  188. Svaka joj čast!
    (Jole, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  189. Šta reći?! Samo tako nastavi
    (Milan Pavlica 89, 12. oktobar 2008 13:31)

    # Link komentara

  190. Jelena je i formalno zacementirala svoj boravak na prvom mestu rang liste u sledecih 100njak dana, tako da o tome vise ne mora da razmislja i u tom predstojecem periodu treba samo da se skoncentrise na dva kljucna turnira - zavrsni masters koji ide pocetkom novembra i naravno Australijen Open u januaru, za koje treba da ostane fizicki ovako spremna i sto bolje iskoristi zivotnu formu u kojoj se nalazi. O danasnjem mecu ne bih mnogo trosio reci, jer je razlika u kvalitetu bila previse ocigledna.
    (WTATP Lista, 12. oktobar 2008 13:30)

    # Link komentara

  191. Neverovetno koliki napredak u Jeleninoj igri. Zvonareva se ovaj put nije ni ponadala...
    (ttx, 12. oktobar 2008 13:30)

    # Link komentara

  192. Taman da sam nashao livescore,kad vidim da je Jeca vec dobila i ovaj mech...i turnir. SVAKA CHAST
    (Prcko, 12. oktobar 2008 13:30)

    # Link komentara

  193. Bravo IMPERATORKO JANKOVIC. Samo nastavi tako. Predlazem da se Jeca nakon zavrsene teniske karijere postavi na mesto ministra odbrane. Pokazala je kako se bori za svoju drzavu, a ume i da zaradi. Jeco, neka te sreca prati.
    (DID, 12. oktobar 2008 13:30)

    # Link komentara

  194. ВЕЛИЧАНСТВЕНО!!!ПЕРФЕКТНО!!ФАНТАСТИЧНО!!!
    (peko, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  195. Svaka čast, JJ!
    Od devojke koja je očigledno imala problema na psihološkom planu (setimo se toliko već dobijenih setova sa Henin-Arden i Williams koji su otišli u propast) došla si na zavidan nivo odlučnosti i petlje (što da ne!) u pravim momentima u toku meča. Što se tiče napretka u bazičnim elementima igre (servis, kretnja ka mreži) napredak je i više nego očigledan! Samo tako nastavi!
    (iggy, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  196. Tako to rade najbolji!!!!!

    … A vi kako te???
    (Stefan ns, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  197. Jeco, 'ajde igraj za Dejvis kup reprezentaciju kada budemo igrali protiv Spanije, jer jedino tako mozemo da pobedimo!
    (Lavche, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  198. Sad ce mnogi "strucnjaci",nema GS pa nema GS,a sta se to GS u zenskom tenisu razlikuje od ovih turnira.Igra se isto na dva dobijena seta,jedina razlika sto mozes da slucajno izgubis od nekog tamo anunimusa koji znaju da im je to zivotna sansa,pa daju sve od sebe i koji na ovakve turnire nikad nebi bili pozvani.
    (boban,nis, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  199. Na krovu sveta...
    (:), 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  200. Branila se kao Nadal napadala kao Nole igrala kao prava SAMPIONKA kao JELENA JANKOVIC!I meni su posle suze na oci a kome i ne bi!BRAVO NAJBOLJA!
    (Radomir, 12. oktobar 2008 13:29)

    # Link komentara

  201. Hvala ti ponosu naš, hvala ti heroju Srbije!!!
    Nek je sa srećom!!!
    (GO JJ, 12. oktobar 2008 13:28)

    # Link komentara

  202. jednom se radja ovakva teniserka....koja se bori kao lavica koja odgaja mladunce. svi smo ponosni na tebe jeco. ponosna je ova zemlja sto ima takvu sportiskinju. svaka cast!!!
    (J.J., 12. oktobar 2008 13:27)

    # Link komentara

  203. Jelena kraljica belog sporta!Sve čestitke!
    (HappyGirl, 12. oktobar 2008 13:27)

    # Link komentara

  204. bravo Jeco! samo napred...
    (NikolaPO, 12. oktobar 2008 13:27)

    # Link komentara

  205. Jelena, ti nikad nisi krila da u tenisu uvek najbolja si bila.
    Celo jutro mi ta pesma u glavi!!!…!!

    Nema sta da se kaze. Jecina igra govori sve!!!!!!!!!

    Mislim da sad vise niko ne moze da je pobedi.

    BRAVO JECO!!!…!!

    Samo molim te, nemoj da igras Zurich.
    Odmori se za YEC. Zasluzila si
    (Jeca_Broj_1, 12. oktobar 2008 13:27)

    # Link komentara

  206. Svi su plakali na kraju i mama i trener i protivnica,samo neko od srece neko od tuge!!!
    Bravo JJ volimo te neba!
    SADA CEKAMO SAMO GS!
    (mix018, 12. oktobar 2008 13:27)

    # Link komentara

  207. Ti si jednostavno nesto najbolje sto ova napacena zemlja ima!!!Hvala ti puno za sve ove uspehe....Mnogima od nas si ulepsala dan...Hvala ti!!!
    (Nikolaoos, 12. oktobar 2008 13:26)

    # Link komentara

  208. BRAVO JJ!!!!
    (medicus, 12. oktobar 2008 13:26)

    # Link komentara

  209. E sad mozete samo da joj pljunete pod prozor....=]]]]]
    (AlexandraBG, 12. oktobar 2008 13:26)

    # Link komentara

  210. Sve sto bih mogla reci malo je da izrazim divljenje prema nasoj divnoj Jeleni
    (gordana, 12. oktobar 2008 13:25)

    # Link komentara

  211. Jelena ne da igra nego rastura kako igra,neka nam je bog u pomoci sa njom...
    (Ana,Serena,Marija,Dinara,Svetlana, Elena..., 12. oktobar 2008 13:25)

    # Link komentara

  212. bravo, stvarno najbolja!!!!
    (kimi, 12. oktobar 2008 13:25)

    # Link komentara

  213. nista novo...
    idemo dalje
    CIRIH je na redu!!! pa na 4titulu
    (Bojan, 12. oktobar 2008 13:24)

    # Link komentara

  214. bravo jeco.najbolja si,ponos si nas.....
    (MIKI, 12. oktobar 2008 13:24)

    # Link komentara

  215. sta drugo reci osim veliko B R A V O!!!!!! NAPRED JELENA I S R B I J A!!!!!!! S S R R B B I I J J A A A A A A A A !!!…!!
    (Dejan, Dragan, Darko, 12. oktobar 2008 13:24)

    # Link komentara

  216. Dominacija!
    (Cofi, 12. oktobar 2008 13:24)

    # Link komentara

  217. Superman wears Jelena Jankovic pajamas.

    Jelena Jankovic's tears cure cancer. Too bad she never cries.

    When Jelena Jankovic jumps in a pool, she doesn't get wet, water gets Jelena Jankovic

    Jelena Jankovic is the only person to have beaten a wall at tennis.

    Jelena Jankovic can make Onions cry.

    Jelena Jankovic can't be arrested because every time the police come for her,the police arrest themselves.

    Jelena Jankovic is so fast that when she goes to bed she switches off the light in her room and she is in bed before the room goes dark !!!

    Jelena Jankovic doesn't read books. She stares them down until she gets the information she wants.

    Jelena Jankovic once ate an entire bottle of sleeping pills. It made her blink.

    Jelena Jankovic counted to infinity - twice.

    The only time Jelena Jankovic was wrong,was when she thought she had made a mistake.

    King Kong was Jelena Jankovic's toy.

    Jelena Jankovic can now fly, as Gravity is afraid to try pulling her down.


    JECO,HET-TRIK ! ! !

    Hvala ti za sve lepe trenutke kojima usrecujes ovu naciju,bicemo ti zahvalni do groba ! ! !
    (coolinar, 12. oktobar 2008 13:24)

    # Link komentara

  218. Svaka ti cast kraljice nasa!!!
    Od samog pocetka igrala si savrseno,ni jednog trenutka nisi nas uplasila.
    Hvala ti za ovu i za sve istale titule,i ne zaustavi se na njima.
    ajmo sada do Ciriha po 4 uzastopni a 5 u sezoni trofej,
    HVALA TI DO NEBA SVETSKA A NASA KRALJICE....
    ko je naJJaci??????
    JJ
    ZIVELA
    (KRALJICA NASA, 12. oktobar 2008 13:23)

    # Link komentara

  219. Daj bre Jeco,odmori malo!
    (Aguero KG, 12. oktobar 2008 13:23)

    # Link komentara

  220. Bravo Jeco !!! :) :) :) Jelena je definitivno u ovom momentu najbolja igracica i ako je bude pratilo dobro zdravlje moze to da ostane jos dugo vremena. Sa manjkom povreda ,dosle su i bolje igre a i samopouzdanje. Nadam se da ce i Ana uskoro da se sabere i da se pridruzi Jeci. Volim kada igraju i jedna portiv druge ,kao i jedna sa drugom. Lepo je kad se za nas cuje po nekim lepim stvarima.
    (mk, 12. oktobar 2008 13:23)

    # Link komentara

  221. Jelena, kapa dole! NEMOJ DA BI NEKO PROZIVAO ANU - PRVI SRPSKI GS!
    (Obe su nase, 12. oktobar 2008 13:23)

    # Link komentara

  222. TITULA!!!!!! BRAVO JJ!!! Ko je sledeci?!?!? :)
    (marko-nbg, 12. oktobar 2008 13:23)

    # Link komentara

  223. Jedina i neponovljiva.
    (mirkolino, 12. oktobar 2008 13:22)

    # Link komentara

  224. Nema potrebe za nekim komentarom, sve je pokazala u proteklim nedeljama !!!
    Bravo JJ !!! Umlati ih i u Cirihu pa onda zavrsni turnir laganezi !!!!
    (@leksandar, 12. oktobar 2008 13:22)

    # Link komentara

  225. Ovo stvarno vise nema smisla, postala je pravi terminator. A ono poigravanje macke i misa kada protivnicama da 6 gemova prednosti, tek to je pravi bezobrazluk.

    Jecu za predsednika!
    (3MAJ`, 12. oktobar 2008 13:22)

    # Link komentara

  226. YES!!!

    PALCICE!!!

    Slobodno stavi JELENIN poster na zid u sobi!

    Nemoj biti stidna.

    Nemoj biti balavica sirota u mozak.

    BUDI HRABRA! You can do it!

    SHOW US THE WAY!


    LittleThumb Society President


    p.s.

    Cestitka Jeleni na sjajnoj sezoni bio bi veliki korak za tebe.
    (ScoreKiller, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  227. bravo
    (graovcan, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  228. Aplauz za Jelenu, Snezu i Sanceza!
    (teniserka, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  229. BRAVO JELENA, igras kao zmaj!!! Svaka ti cast na teniskom umecu i borbenosti, postala si nepobediva! Ulepsavas nam dane svojim pobedama, samo tako nastavi i puno srece na sledecem turniru.
    (jj@thebest, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  230. Het-trik dame u crvenom usred Moskve!
    Respekt Jelena i bravo na furioznoj igri i borbi!
    Celom svetu si igrom, borbenošću i upornošću dokazala, pokazala i opravdala broj 1 u svetu,a nevernim tomama zapušila usta.

    Napred Jelena, ovo je tvoje vreme i tvoje zvezde sreće
    rasute po teniskim terenima širom sveta. Neka tako bude
    još dugo, dugo, a mi tvoji navijači....presrećni i uvek uz tebe!
    (Beogradjanin, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  231. Sta reci!PONOS SVAKOG SRBINA!!!!!
    (JJ CARICA, 12. oktobar 2008 13:21)

    # Link komentara

  232. Bravo Jeco Sampionko ! ! !
    3 titule za 3 nedelje ,pa ti si carica.
    (*100 %*, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  233. niz se nastavlja,samo je nebo granica!
    (sale, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  234. jeco ti si bog!!!
    (nenad, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  235. *speechless*
    (Mia, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  236. Jeco,covece bozji!
    Cmok-cmok i cmok, ako nekom nije bilo jasno i CMOK!!!!
    (blueberry, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  237. Jelenu za predsednika :)))))))
    (sale, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  238. Nema sumnje, svet je dobio novu tenisku šampionku. Čestitke!
    (Baki, 12. oktobar 2008 13:20)

    # Link komentara

  239. Klasika...
    (JJ, 12. oktobar 2008 13:19)

    # Link komentara

  240. Iz Rusije s ljubavlju!!!
    JELENA SAMPION
    (Nicky Luciano, 12. oktobar 2008 13:19)

    # Link komentara

  241. Brilliant! Just brilliant!
    (Zika, 12. oktobar 2008 13:19)

    # Link komentara

  242. Ona je zvijer!!
    (stoka17, 12. oktobar 2008 13:19)

    # Link komentara