Primera 2007/2008, deo prvi

Jedan od kriterijuma kojim redom predstaviti klubove Primere bio je plasman u prošloj sezoni, drugi trenutna vrednost tima na tržištu, a treći istorija. Velikih dilema oko prvih pet nije bilo, ‘superteškaši’ iz Madrida i Barselone, osvajači poslednja dva Kupa UEFA, redovni učesnik Lige šampiona Valensija i drugi klub Madrida – Atletiko. Kladionice procenjuju da je gotovo izvesno da će titula prvaka na ‘Santijago Bernabeu’ ili ‘Kamp Nou’. Izgledi da neki klub koji nije u ovih pet bude prvak nisu mali, potpuno su zanemarljivi.

Pošaljite komentar
  1. B92 je najbolja televizija. zahvaljuju'i njoj mozemo da gledamo kako Barsa osvaja i ove godine ligu sampiona. ove seyone Real moze da se pozdravi sa titulom, jer ko zna kad ce je opet osvojiti.
    (Dragan, 9. decembar 2007 16:02)

    # Link komentara

  2. Barsa je prošle godine nesrećno izbubila titulu, jer je u 90-om minutu primila gol u meču sa Espanjolom. Siguran sam da se to ove godine neće desiti. U Barsi igraju moja dva omiljena igrača:Xavi i Ronaldinho, verujem u njih i znam da će ove godine Barsa osvojizi i Ligu šampiona i Primeru.
    (Dragan, 9. decembar 2007 15:56)

    # Link komentara

  3. Pa, da podsjetim na svoju prognozu od 13. septembra!!! Atletik Bilbao i Valjadolid su ekipe za sredinu. Bilbao, mozda i za Evropu! Jos da nije bacao bodove protiv Deportiva, Espanjola,Almerije i Betisa... No, u subotu je "derbi krvi" i Madrid bi mogao pasti. Da su zdravi Iraizoz i del Orno, bio bih siguran u "jedinicu". I ovako nije daleko.

    EUP ATHLETIC!!!
    (Montenegro, 3. decembar 2007 13:24)

    # Link komentara

  4. daleko najbolji u spanskoj primeri je niko drugi nego Real Madrid,istina je da i oni moraju jednom izgubiti nakon svega i porazom od espanjola,sto se tice barcelone ona uopste nije klub koi dominira u spaniji,ocekujem trece mjesto za barcelonu,drugo za valensiju,cetvrto za sevilju,a prvo za Real Madrid,kraljevski klub je na samo 3 igraca potrosio 92 miliona,kupio je igrace koi su trazeni u svim velikim klubovima kao sto su,,milan,mancester,celsi,valensija,sevilla,inter,roma,arsenal...real ce biti sampion,od malih nogu ja sam za real madrid moja prva utakmica koju sam gledao bila je finale lige sampiona gdje se real susreo sa valensiom i pobjedio je 3:0. REAL MADRID JE ZAISTA KRALJEVSKI KLUB!!!…!!
    (vlado, 24. oktobar 2007 10:34)

    # Link komentara

  5. Tamudo el autentico Raul.Ajmo plavo-beli
    (PORTOHANSZ, 22. oktobar 2007 16:51)

    # Link komentara

  6. Ajmo barselona!!! Moj drug Ronaldinjo izlazi u zlatnim kopackama za vikend na derbi i daje pet golova! Barsa sampion!
    (Shef, 19. oktobar 2007 14:15)

    # Link komentara

  7. Ako nastavi sa ovakvom igrom Barca ce osvojiti sve trofeje... VAMOS BARCA! VAMOS MESSI!
    (barca girl, 12. oktobar 2007 00:32)

    # Link komentara

  8. Naravno ja bih najvise zeleo da Barca osvoji Primeru, imaju najbolji tim samo da ne bude povreda... a ovi iz madrida da idu u 2 ligu, tamo im je i mesto...
    (Nebojsa, 11. oktobar 2007 21:19)

    # Link komentara

  9. zna li neko ima li gde na netu prenos valensija-espanjol?
    (gandraa, 6. oktobar 2007 19:28)

    # Link komentara

  10. Barselona uopste ne zasluzuje toliko hvalisanje, Henry je visak jer u postavi nema mesta ni za Etoa(kad se oporavi skroz). Real i ove sezone igra svoju igru, jaki su, organizovani i kao tim kvalitetniji od Barse i pravo stanje u primeri ce se videti tek u klasiku. Sevilja polako ulazi u formu, ali ce biti mlaka kao i uvek...
    (Bane Joksimovic, 6. oktobar 2007 11:51)

    # Link komentara

  11. Mislim da ce ovo ipak da bude godina u znaku ATLETIKO MADRIDA. AJMO CRVENO-BELI !!!!
    (veljo-kula, 1. oktobar 2007 14:32)

    # Link komentara

  12. Ja bih najvise voleo da Valensija osvoji titulu. Narocito sada kad je Zigic u ekipi. Odlican prvi tim ima Valensija: Vilja, Zigic, Hoakin, Visente (Silva), Edu, Baraha, Albelda, Albiol, Moreti (ne bash sjajan, ali...), Migel, Marcena i uvek nasminkani Kanjizares.
    Dobri su oni...
    Nisu toliko zvucni kao Barsini igraci, ali su lepo uigrani. Bice lepo spansko prvenstvo.Uz Engleze, Spanci su najbolji ove godine.
    (Paya, 20. septembar 2007 09:51)

    # Link komentara

  13. ja mislim da pepe uopste ne zasluzuje da ga se za tolko para kupi...
    (Srbija uvek u srcu, 14. septembar 2007 16:02)

    # Link komentara

  14. Ove sezone BARSA osvaja sve.A RONALDINJO ce ponovo da dokaze svima da je on igrac kakav se vise ne radja.Samo je BARSA vise od kluba.BARSA SAMPION
    (bojic, 14. septembar 2007 15:06)

    # Link komentara

  15. Veoma cijenim vase analize. No, ako su najavljene ekipe za naredni teks druga jakosna skupina, mislim da grijesite. Betis i La Korunja tu ne spadaju. Siguran sam da su Majorka, Bilbao, Osasuna pa i Hetafe -za klasu jaci.

    Obratite paznju pogotovo na Bilbao, koji se dvije sezone jedva spasio. Super su se pojacali (Aitor Osio, Del Orno, Iraizoz, David Lopez, Kueljar, Munjoz i trener Kaparos, plus supertalentovani klinci Susaeta i Veles, i zanimljivi lijevi bek Koikili). Novi je predsjednik, Makua, dobra atmosfera i polako pretvaraju Athletic u reprezentaciju Baskije. Da, tu su oporavljeni Tiko i Orbaiz. Ako skinu suspenziju Gurpegiju i u januaru dovedu Eskera - tim je za Evropui. Ovako od 6, o 10.!
    Obratite paznju i na Valjadolid, Trenira ih fenomenalni Mendilibar. Nije se snasao u Atletic Bilbau prije dvije godine, zamijenio ga Klemente, ali je sa Eibarom i Valjadolidom cicinio cuda u Segundi.

    EUP ATHLETIC. E VIVA BASKIA. E VIVA MONTENEGRO
    (Montenegro, 13. septembar 2007 23:59)

    # Link komentara

  16. Super teXt, naravno, samo sto je Barselona zestoko precenjena...Zanimljivo je da neki ljudi, ukljucujuci vecitog entuZijastu Rajkarda veruju da njih cetvorica mogu da igraju zajedno...Sacekajte jos dve ili tri nedelje, i videcete o cemu pricam...

    Da se ne laZemo, i spanska repreZentacija ima daleko najjaca imena na papiru...Primera radi...
    (Ana Yorke, 13. septembar 2007 20:25)

    # Link komentara

  17. Barca campiones!!!!
    (dzavre, 13. septembar 2007 18:57)

    # Link komentara