1. Sretan sam što živim u vrijeme kad ova dva majstora igraju. Niko nije savršen, Jokić je trenutno bliži savršenstvu po mojim kriterijima, ali i Dončić je već sada obilježio jedan period u NBA. Stvar je ukusa, u svakom slučaju želim im obojici da budu još bolji.
    (WillyWonka, 9. mart 2024 22:52)

    # Link komentara

  2. Svi su bili u obrani Jokića koji je stalno dobro igrao, nije bio ovde kritiziran i najmanje što bi mogli napraviti je da za Dončića imate isti kriterij, jer će samo slijepac reći da on ne igra dobro, dakle problem nije u Dončiću, odnosno bilo bi tako da su kojim slučajem Jokić i Dončić reprezentativne kolege, ali obzirom da nisu Dončić automatski postaje štetočina i prevara od igrača. Tko vas ne zna skupo bi vas platio.
    (Ja, 9. mart 2024 16:24)

    Ti trazis nemoguce, koliko si puta video isti kriterijum ovde za bilo sta, u bilo kojoj sekciji? To ako bi gledali u procentima, mozda svega 5% komentatora ima makar briblizno isti kriterijum i za one koje vole i za one koje ne vole. I to je tako apsolutno na svim mogucim vestima, gde su ukljucene emocije, strana za koju se navija ili igrac kog vole, ali to posebno dolazi do izrazaja u sportskim vestima. Koliko sam se samo puta zapitao gde na pojedinim vestima (sportskim, ratnim...) nestanu svi oni zanimljivi likovi sa komicnim komentarima u delu zivot? Kad udjes na sportski deo, kao da im se promeni licnost, ako neko kaze nesto dobro za njihovog ljubimca, odma je legenda, dobar momak, car, ako kaze nesto makar malo lose, ili ne mora ni to, ako se izgovoreno samo ne poklapa sa njihovim misljenjem, odma krece paljba, ko je on da ovog komentarise, on je panj, on nema pojma, prevara, ma primera koliko ti volja. Poenta je, ovde trazi sve, samo isti kriterijum nemoj nikako, to jako boli.
    (Sta to bese kriterijum, 9. mart 2024 20:59)

    # Link komentara

  3. Doncic je davitelj lopte koji najstrasnije smori svoja 4 saigraca. Zato nikada nece nista osvojiti. Kao sto nece ni Vestbruk, Harden, Jang i slicni igraci...
    (Milos, 9. mart 2024 16:52)

    # Link komentara

  4. Pošteno bi bilo za Dončića gurati istu priču kao i za Jokića , sve dok Jokić nije osvojio naslov . To je izgledalo otprilike ovako ; " Jokić igra sa grupom građana " , " Jokićevi suigrači nemaju pojma , mnogi nisu ni za ABA Ligu " , " Malone je amaterski trener " , " Reggie Jackson je bolji od Murraya " , " Murray je prevara treba ga trejdati za vreću krumpira " , " Jokiću traži trade i bježi iz te luzerske franšize " itd , itd , dakle svi su bili u obrani Jokića koji je stalno dobro igrao , nije bio ovde kritiziran i najmanje što bi mogli napraviti je da za Dončića imate isti kriterij , jer će samo slijepac reći da on ne igra dobro , dakle problem je u Kiddu , Irvingu i kompaniji , a ne u Dončiću , odnosno bilo bi tako da su kojim slučajem Jokić i Dončić reprezentativne kolege , ali obzirom da nisu Dončić automatski postaje štetočina i prevara od igrača . Tko vas ne zna skupo bi vas platio .
    (Ja, 9. mart 2024 16:24)

    # Link komentara

  5. @vc
    Luka sa Dalasom, ima od 3 češća u plej-ofu, 2 ispadanja na samom startu plej-ofa i jednom u polufinalu Zapada (2.faza). Za Jokića svi znamo da je neuporedivo uspešniji. Kada se već baviš statistikom, onda obelodani i da Dončić ima mnogo lošiji procenat šuta iz igre, za 3 poena, sa slobodnih bacanja i mnogo više izgubljenih lopti.To samo po sebi govori da je Luka veliki potrošač lopti i da je štetočina za svoju ekipu. Ti si majstor da praviš glupa poređenja.
    (Steva, 9. mart 2024 15:30)

    # Link komentara

  6. Jokić je genije košarke. Luka je bolji od njega. Zašto ? Iz samo jednog razloga, košarka je igra bekova, pre svega.
    (Goks, 9. mart 2024 15:00)

    # Link komentara

  7. Jokic je NBA superstar,
    Doncic je NBA Mega Superstar.
    (Toleranti, Peje, 9. mart 2024 13:49)

    # Link komentara

  8. Playoff statistika Jokica je 27,12,7 a Doncica 32,9,8..toliko o tome da Doncic igra samo u regularnoj sezoni,serija Doncica protiv Klipersa je jedna od najboljih ikada. Da Jokic ima visinu Doncica verovatno ne bi bio u ligi..Doncic bi bio medju top 6 centara u ligi da i ovakav igra tu poziciju.
    (vc, 9. mart 2024 13:31)

    # Link komentara

  9. Isto toliko je i Srbin, koliko i Jokić.
    (Slobodan, 9. mart 2024 10:42)
    @Slobodan, Dončič je toliko Srbin koliko je Djokovič Crnogorac ili Hrvat.., pa ti sad razmisli.. I jedan i drugi imaju roditelje iz mešovitog braka, poštuju i jednu i drugu stranu ali su patriote. Dok se neki tu stalno kačite i vi njima govorite šta su.
    (opet neki dnk stručnjak, 9. mart 2024 13:11)

    # Link komentara

  10. Ivane šta izjavi i ostade živ
    (Kreso, 9. mart 2024 12:54)

    # Link komentara

  11. A zapravo i Dončić je Srbin! Samo iz Slovenije.
    (Roque Santa Cruz, 9. mart 2024 12:49)

    # Link komentara

  12. Dončić je sjajan igrač, ali nema ni približno košarkašku inteligenciju i pregled igde kao Jokić
    (Ivan, 9. mart 2024 12:25)

    # Link komentara

  13. kad osvoji prsten onda ce ova konstatacija da bude djelimicno tacna.
    (Beranac, 9. mart 2024 12:00)

    # Link komentara

  14. Mladji, nezreliji, brat koji bi da bude kao stariji brat (Jokic) pa kopira i pumpa statistiku. Zato je i tu gde jeste. Paljevina da ubaci 70 slaboj Atlanti, ubaci u Plajofu kad treba i Jokic moze tako ali on se protiv slabih ne trosi kao Doncic i Embid koji se preforsira pa se povredi. Treba cuvati telo ne akati ga bez potrebe. Inace ga gotivim jer je talenat ali ovo je realnost.
    (Brat, 9. mart 2024 11:52)

    # Link komentara

  15. mogu napraviti sve = mogu da urade bilo šta
    (Srpski na srpskom, 9. mart 2024 11:28)

    # Link komentara

  16. Povremeno čitam ovu NBA sekciju i zaista mi je drago da su prostaci sa nje odmileli!

    Više se ne pominju prostački izrazi poput Dončara, Jokara, Jovara...

    Nek je sa srećom preostalim komentatorima, a i provokatorima i zelim im da zadrze bar minimum elementarne kulture u svojim objavama!
    (Ljaksara, 9. mart 2024 11:00)

    # Link komentara

  17. Isto toliko je i Srbin, koliko i Jokić.
    (Slobodan, 9. mart 2024 10:42)

    # Link komentara

  18. Samo donekle. Da je isto i ovaj veliki beli slaboskačući zezvezek. Koji ih isto ne ferma 3% i koji ih isto razbija 103%. Ali je Jokić ipak drugačiji od basketaša Dončića. Naša je slon-balerina, sada sve sa roze patikama, na košarkaški teren greškom banuli vaterpolista (položaj tela ispod vode nije bitan za odašiljanje lopte). Pa kad je već zalutao među te muve zunzare okolo njega onda se ispomaže dronom iznad terena, a i AI anticipacijom događaja. U tom pogledu Luka je tek negde na trećini puta ka Jokiću.
    (znanje-imanje, 9. mart 2024 10:25)

    # Link komentara

  19. Znaci ako napišeš komentar sa nove aplikacije taj komentar ima sam na toj aplikaciji i nigde više.

    Zanimljivo.
    (Freak on a Leash, 9. mart 2024 10:19)

    # Link komentara