1. Mimo Jokića jedini iole kršteni centar u NBA je Embid ,vidjelo se u par utakmica kad su igrali jedan protiv drugoga kako ga je Jokić zaustavio na samo 50 poena i 20 skokova...a Embid je od O'Nilla fizički slabiji,sporiji i tehnički manje podkovan....to što Jokić ima odličnu statistiku je više stvar katostrofalno loših odbrana i nepostojanja kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji....strašnu statistiku imaju i Janis,Domatas...imali su i Westbrook,Harden...imaju a tek će imati Wenbenjama,Šengun...pa...!!
    O'Nell Olajuwon Duncan Robinson osim što su imali odličnu statistiku (poeni,skokovi) trošili su se ekstremno i u odbrani....Nikola Jokić ni ne pomišlja da igra odbranu....!!!
    Ako je ta današnja NBA toliko dobra kako to da dedice od 38-39 godina Durant,LeBron,Curry i dan danas imaju statistiku kao što su imali i prije 10 godina....kako to da klinac od 19 godina bez 10 ozbiljnih utakmica (Wenbenjama) dođe u NBA i ima statistiku odmah kao Dunkan i Garnett na vrhuncu ...kako to da neki Zubac i Nurkič imaju statistiku kao Vlade Divac...kako to da centar koji nije prošao u Zvezdi ode u Portland i ima 15 poena i 10 skokova ...kako to da u roku od tri dana Embid i Dončić zabiju preko 70 a Booker preko 60 a neki Kegan Murray 50...kako to da nema utakmice da neko ne ostvari tripldabl...a onda te mega igračine Jokić, Dončić,Janis dođu na Evropsko prvenstvo pa ispadnu od Italije,Finske,Poljske...još jednom ću reći koji ste vi retardi i debili..samo toga niste svjesni jer ste debili
    (Black Sabbath, 8. mart 2024 20:57)

    # Link komentara

  2. Nekoliko miliona građana Srbije je teško bolesno i psihički poremećeo...država Srbija nema taj smještajni kapacitet da u ludnicama drži 4+5 miliona ljudi....zato i jeste osmišljen i realiziran koncept "Kolektivna psihijatrijska ustanova Srbija"....stari dobro isprobani recept iz bivšeg SSSR-A i današnjih mega kolektivnih psihijatrijskih ustanova kao što su Rusija,Kina, Sjeverna Koreja....!!!
    Zamislite koliko su građani Srbije bolesni kad neko napiše da će car Putin izbrisati zapad sa lica zemlje svi mu sa oduševljenjem daju lajkove a ne može njihv bolesni mozak da shvati da će tom prilikom biti izbrisani i 5-6 miliona Srba koji tamo žive i rade...tamo živi i Novak Đoković sa porodicom,Nikola Jokić sa porodicom...vaši rođaci,tetke, stričevi...Jel shvatate koliko ste bolesni i retardirani...i sve to dok glumite velike Srbende u nacističkim autima Mercedes BMW Audi Opel i satanističkim zapadnjačkim brendovima garderobe Nike Adidas Under Armor Diesel Lewis...a svoje bolesne komentare ostavljate na zapadnjačkim platformams Google, YouTube...noću gledate satanističku Američku NBA ...godišnje iz Srbije na taj zli zapad pobjegne oko 50 hiljada ljudi...što bježe kod onih koje mrze a ne kod onih koje vole (Rusa)....!!!
    Kolektivno ludilo jednog naroda u rangu sa ludilom Nijemaca za vrijeme Nacista...razlika je jedino što su Nacisti bili strah i trepet,sila...a vas Srbijance niko ne jebe ni 2 %...
    (Black Sabbath, 8. mart 2024 20:05)

    # Link komentara

  3. Svaka cast na komentaru.
    Sve 100% tacno, ali ne vredi vecina je indoktrinirana medijskim uticajem, bombasticnim naslovima, woke kulturom, nacionalistickim porivima, tako da tu nema pomoci. Ne mogu oni da shvate da je Jokic jako precenjen igrac.
    Najveci problem im je sad D.Sabonis, ne znaju da li je on prosecan centar ili novi superstar. Ne odgovara da je prosecan zbog statistike od koje zivi njihov idol, a evidentno je da nije superstar.
    (baron, 8. mart 2024 16:47)

    Jokc je precenjen igrac???
    Mi Srbi smo najgori od najgorih, pitam se koliko imas godina i koliko kosarku poznajes kao sport.
    Shvati nebitno ko stoji ispred Jokica ovaj cega svojom inteligencijom osecajem za igru i prostor, svojim mekanim sutom nadmudriti.
    Shvatie vec jednom da je Jokic jeda jako inteligentan i svestran igrac i da je nebitno u kojem vrmenu da je igrao ostvarivao bi vrhunske rezultate.
    kad jedan Larry Bird kaze da gleda svaku njegovu utakmicu jos kaze da bi rado voleo da moze da ira protiv njega vi ste se nasli tastatura sportisti da pametujete.
    (sremac, 8. mart 2024 19:09)

    # Link komentara

  4. @Black Sabbath

    Druze, Divac je za ovog momka pomoćni centar. Razumes li ti, da ovome Dejvis (!) nista ne moze?!
    Ovaj momak igra pleja a najjači je i najveći na terenu (duži i viši i spremniji od divca).
    On bre igra preko 48 minuta po utakmici ako treba. Igra svaku završnicu, šutira neverovatno dobro, baca floutere, horoge, neverovatno precizna dodavanja preko celog terena. Pa za njega su i Divac i Shaq (i realno svi sem Oladzuona i možda Dankana koji je realno imao mnogo gori šut) polupismeni košarkaši.

    Ne podnosim ga, jer je podržao ovog uništivača Srbije, ali Jokić je profesor košarke za mnooooge!
    (Eto, 8. mart 2024 18:37)

    # Link komentara

  5. Konstantan
    (Milos, 8. mart 2024 16:58)

    # Link komentara

  6. (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11)

    Svaka cast na komentaru.
    Sve 100% tacno, ali ne vredi vecina je indoktrinirana medijskim uticajem, bombasticnim naslovima, woke kulturom, nacionalistickim porivima, tako da tu nema pomoci. Ne mogu oni da shvate da je Jokic jako precenjen igrac.
    Najveci problem im je sad D.Sabonis, ne znaju da li je on prosecan centar ili novi superstar. Ne odgovara da je prosecan zbog statistike od koje zivi njihov idol, a evidentno je da nije superstar.
    (baron, 8. mart 2024 16:47)

    # Link komentara

  7. Kad vrhunski sportista reklamira kladionici to je kao da sveštenik u crkvi veliča đavola....!!!
    Ali sve je dozvoljeno i sve je normalno u kolektivnoj psihijatrijskoj ustanovi zvanoj Srbija...!!!
    Normalno je i da osuđivani kriminalac,narkobdiker,ubica Kristijan Golubović dokazi u osnovnu školu da djeci drži predavanje...sutra će biti normalno da osuđivani pedofil dođe u vrtić da čuva djecu...???
    (Black Sabbath, 8. mart 2024 16:41)

    # Link komentara

  8. Svako ko se razume u kosarku i ako nije pristrasan,moze da vidi da Jokic katastrofalno igra odbranu...da li se ne trudi vec svu energiju trosi u napadu...takva je danasnja kosarka da to moze...dueli centara su smesni,a Jokic je predominantan u napadu...on ove brojke ne bi mogao da ima u eri Mutomboa,Morninga,Juinga,Sejkila itd...takvih centara danas nema ,a njihov najbolji kvalitet je bila dobra odbrana,pa onda sve ostalo...toliko su bili dominantni da je sudijski kriterijum bio podredjen njima ,igra sa vise kontakta...Odbrana je tada bila jako vazna...Divac kada je dosao u Lejkerse ,Karim Abdul Dzabar ga je ucio da igra odbranu da bi uopste i mogao da igra u tadasnjoj Nba ligi.
    (macconi, 8. mart 2024 16:39)

    # Link komentara

  9. Ako je O'Nill imao 30 poena i 12-13:skokova po utakmici protiv Olajuwona, Robinsona, Ewinga, Mutomba, Morninga, Bena Wollasa, Sabonisa, Divca....šta mislite koliko bi imao da ga čuvaju ovi manekenki i pićkice Jokić,Towns, Domatas, Šengun, Vučević, Gober, Nurkić, Ayton....realno imao bi 40 poena 15-16 skokova....
    (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11)

    Ne trebunjaj.
    Ne bi rekao da je u svim timovima tog vremena bio neki super centar. Bilo ih je i gomila krševa, i svejedno, protiv njih Šejkil nije imao ništa posebno više skokova nego pored tih koje si nabrojao.

    Evo sam uzeo npr H2H protiv Raše Nesterovića koji je igrao tih godina.
    (Raša inače prosek tokom karijere 7 poena, 6 skokova).
    I Šejkilov broj skokova u okršaju sa tim nevorovatnim skakačem je bio (po utakmicama): 5, 7, 12, 6, 6

    Nigde 40-ke
    (Goran, 8. mart 2024 16:24)

    # Link komentara

  10. (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11)

    Manje vise si u pravu. Zaboravio si Embiida dal namerno ili slučajno i njega kao najveću curskusku budalu u 2023.
    Takodje ako neko misli da je iko bolji vozac od Ajrtona Sene ili Šumaher nije normalan.
    Ima tu jos itekako najvećih u bilo kojoj sferi zivota iz proslog veka koje klinci ne znaju, al vole da laprdaju
    (Deda Mironija, 8. mart 2024 15:49)

    # Link komentara

  11. @Black Sabbath

    Ovakav tekst, moze pustiti neko uz blagoslov redakcije? Konverzacija je gora nego na ulici!
    (Formalista, 8. mart 2024 15:39)

    # Link komentara

  12. @Black Sabbath

    Preporučio bih ti da odeš kod lekara koliko danas da vidiš ima li pomoći za tebe. Blago rečeno ti nisi normalan. Mada nisi jedini na ovom sajtu kome treba razgovor sa stručnim licem u belom.
    Što se tiče Denvera da igraju samo protiv jakih klubova recimo svaka druga 2 ili 3 dana verovatno bi imali manje od 10 poraza za celu sezonu uključujući doigravanje. Sasvim je realno da odbrane titulu ako ostanu svi zdravi. Videćemo da li će se to zaista i desiti ali verovatno su sada na vrhu liste kandidata za titulu. A Jokić nastavio da igra fenomenalno od All Star utakmice sa izuzetkom protiv Finiksa. On i njegovi saigrači su dobro upalili motore i izgleda da više nema igre u leru već sada svakog protivnika shvataju za ozbiljno. Neka samo nastave.
    (Malo smeha nije na odmet, 8. mart 2024 15:34)

    # Link komentara

  13. (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11)

    Najiskrenije te zalim. Ne zbog misljenja,nego zbog nacina izrazavanja. Petak,evo nam i sunca,a iz tebe kulja bes i mrznja. Nadam se da ces prevazici probleme koji su te zadesili i prijatan vikend ti zelim od srca.
    (Truefi, 8. mart 2024 15:04)

    # Link komentara

  14. (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11) # Link komentara

    Razumem da svako ima svoje misljenje, al mislim da tebi druze nije bas dobro. Ozbiljno mislim. Tolika kolicina negativnih emocija na tudje misljenje i stavove mora da ima neku dijagnozu.
    (nba, 8. mart 2024 14:10)

    # Link komentara

  15. Kako je porzingis
    (Milos, 8. mart 2024 14:10)

    # Link komentara

  16. @ Black Sabbath
    Ako te toliko pogodi mišljenje debila
    koji NBA prate kroz vizuru Srbin
    pobedio pa zbog toga pišeš čaršav od
    komentara onda si ti debil na kub.
    (Mad Artur, 8. mart 2024 14:04)

    # Link komentara

  17. Brate ne igraš svaku isto,protiv Finiksa si bio loš ne zato sto su oni bili nesto kao dobri nego se tebi nije igralo,ono sto sam ja gledao.
    (Ivan, 8. mart 2024 13:54)

    # Link komentara

  18. Naravno da je zatezao.Protiv ovakvih plejof timova i treba da igra pun gas pokaze da je majstor. Ove ostale ekipe moze da resi pod rucnom, to je za njega luk i voda.
    (Ks, 8. mart 2024 13:51)

    # Link komentara

  19. Naravno da je zatezao.Protiv ovakvih plejof timova i treba da igra pun gas pokaze da je majstor. Ove ostale ekipe moze da resi pod rucnom, to je za njega luk i voda.
    (Ks, 8. mart 2024 13:50)

    # Link komentara

  20. Lepo receno
    (aca, 8. mart 2024 13:29)

    # Link komentara

  21. Domatas Sabonis izrastao u igrača 25 poena,15 skokova i skoro 10 asistencija ...ima više tripldablova od O'Nilla , Olajuwona,Jabara,Dunkana zajedno...znači jedan od najboljih svih vremena...!!!!
    Ako je O'Nill imao 30 poena i 12-13:skokova po utakmici protiv Olajuwona, Robinsona, Ewinga, Mutomba, Morninga, Bena Wollasa, Sabonisa, Divca....šta mislite koliko bi imao da ga čuvaju ovi manekenki i pićkice Jokić,Towns, Domatas, Šengun, Vučević, Gober, Nurkić, Ayton....realno imao bi 40 poena 15-16 skokova....upravu su ovi što pišu da je današnja NBA cirkus...a treba dodati Nikola Jokić je dvije godine zaredom bio cirkuska budala godine....90-ih Jokić bi bio u rangu Divca,možda ali možda malo bolji,15-16 poena desetak skokova...a ova nova retardirana generacija koja misli da je Jokić bolji od O'Nilla,Olajuwona,Robinsona...da bolji je kao što su Lrvandovski,Salah,Haland bolji Ronalda,Zidana,Ronaldinja...kao što su Furry,Usik,Wilder bolji od Tysona,Holifilds,Lenoxa Lewisa...kao što su Vojaž,Karleuša,Rasta bolji Tome Zdravkoviča ili Bijelog Dugmeta....kao što je DiCaprio bolji glumac od De Nira a Bikovič bolji od Dragana Nikolića....
    Koje ste vi retardirane budale i debili
    (Black Sabbath, 8. mart 2024 13:11)

    # Link komentara

  22. Lazes Nikola, lazes.
    Opete je poznato da protiv jakih
    timoova/igraca pruzas najbolje
    partije, dok protiv krs timova
    cesto umes da se setkas po terenu.
    (Cole, 8. mart 2024 12:51)

    # Link komentara