1. Класичан приватник.
    (Imay, 6. mart 2024 23:26)

    # Link komentara

  2. Kidd je stvarno loš trener, sad ima dobro popunjenu ekipu, ali ne zna on od ovoga posla ništa. Njemu Dončić i Irving još uvijek igraju jedan pored drugog, po sistemu sad ću malo ja, pa ćeš onda malo ti, bez ikakvog smisla. Pa onda, ako krene, krenulo je, ako ne krene, nikom ništa. Kad je izvjesno da će utakmica izgubljena, Kidd ide sa blagim telećim pogledom, te gleda kroz one naočale da izgleda kao neki intelektualac😂
    (WillyWonka, 6. mart 2024 13:57)

    # Link komentara

  3. secam se vremena kada je ceo tim zajedno sutirao 13 trojki, Doncic je sjajan ali nema potrebe forsirati nesto ako funkcionise ispod 50%.
    (Eto, 6. mart 2024 11:03)

    # Link komentara

  4. Da je sutnuo 40 puta, mozda bi pobedili..30 puta je malo..
    (ccc, 6. mart 2024 10:40)

    # Link komentara

  5. Na početku sezone, razmišljao sam kako bi za Dalas bio dobar trejd sa Torontom. Da pošalju Irvinga i Vilijamsa (uz možda još nešto) u Toronto, za Siakama i Aniobia. Uz drugog trenera, i još jednog centra, to bi bila ekipa šampionskog potencijala. Sada ih čeka burno leto.
    (Miroslav, 6. mart 2024 09:52)

    # Link komentara

  6. Neće Dalas ni u PO.
    (Jafet Koto, 6. mart 2024 09:46)

    # Link komentara

  7. Kidd ima autoritet prema svojim igračima otprilike kao i ja koji ovo sada komentiram . Nikakve promjene u rotaciji igrača bez obzira što je očigledno da su neki igrači u krizi , nikakve reakcije u tijeku utakmice , ako ti je Dončić uz P.J.Washingtona najbolji obrambeni igrač onda znaš da takva obrana ne može štimati , Irving dosta sakriven , često krene u akciju , zapetlja se , naleti na zid i uzme ili težak šut ili vraća Dončiću da spašava stvar , obzirom da je dosta nizak ne može ni dobro dodati kada upadne u problem . Kidd tvrdi da bez T.H.Juniora ne mogu biti dobri ali taj isti Hardaway baca ciglu za ciglom već 10 ak utakmica a mladi Hardy koji je sličan igrač , samo mlađi i sa boljom obranom dobija 0 ozbiljnih minuta u tom periodu . To nije ozbiljan trener , možda bi bio dobar pomoćnik , ništa drugo , sjećam se kada je vodio Buckse da je bio jako loš i da su jedva čekali da ga se riješe , Knicksi isto tako , nije lako biti glavni trener u NBA a on tom poslu definitivno nije dorastao . Philla bez Embida i Indiana nisu loše ekipe , ali da te ta ista Indiana dobije dva puta u 7 dana kao od šale je znak za uzbunu jer Dallas ima dovoljno talenta da im mora moći parirati , trenerova odgovornost je najveća , u obrani pogotovo .
    (Donny Brasco, 6. mart 2024 09:17)

    # Link komentara

  8. Neka trazi trejd u Denver i uzme 3..4 titule ...!
    (navi, 6. mart 2024 08:43)

    # Link komentara