Selektor Srbije: Tužno je...

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar izneo je utiske posle poraza od Crne Gore.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Tuzno je Gospodo da odbrana amaterska, a nikako da ova Mitrovic izFrancuske(koliko sam upratio i Nemackog drzavljanstva) dobije sansu...zaista ko prati rukomet zna da igra odbranu bolje nego i jedna iz sadasnjeg kadra... Nemamo Srednjeg beka trenutno, dok ove juniorke ne stasaju.. a Mizrovic srednji bek i to dooobar organizator.. a opasna i za gol.. igra u oba pravca.... Pratim evtopske lige zato mi je u Nici skrenula paznju... Vidim i u januaru i u februaru kandidat za igracicu meseca..Pa Crna gora uzima sa 35 i 30 god , daje drzavljanstva a mi se odricemo jos i naseg..Tuzno je sto nema Garovic ...Igrati sa jednim bekom , je zaista nerazumljivo, ..o tome Vi razmislite da li je tuzno ili ne..Pa kad ih druge drzave prime u sportsko drzavljanstvo..onda pljuvacemo iz sve snage.
    (Tuzno je, 5. mart 2024 13:11)

    # Link komentara

  2. Ovako izgleda pristojno, dva poraza od po jedan razlike od bolje ekipe. Medjutim, zenska reprezentacija je izgubila 9 od zadnjih 10 utakmica ukljucujuci ove EP kvalifikacije, SP i pripremne utakmice prije tog SP-a?! Jedino je trecerazredni Cile pobijedjen na SP-u. To je po meni, ocajan rezultat sveukupno gledano. Posto rukovodeci na pozicijam u rukometnom savezu nemaju stida da podnesu ostavke, zna li neko koliko su placeni mjesecno i to kada im traju mandati. Smjena sto prije je potrebna.
    (Bogi, 4. mart 2024 20:24)

    # Link komentara

  3. Nije strašno kad izgubiš od slabije ekipe !
    (BG, 4. mart 2024 08:23)

    # Link komentara

  4. Ovo je samo proizvod lose rada Rukometnog Saveza Srbije poslednjih 15 godina.
    I u rukometu vise nikad necemo uzeti medalju.
    Nesto kad se unistava sistemski godinama,i postavljaju nekompetentni a poslusnici,da bi se napunili privatni dzepovi,jer nista drugo ne znaju da rade i bez ideja su,onda to ovako izgleda na terenu.
    Nista neocekivano…Sve je kako se radilo…
    (kafa s ukusom slobode, 4. mart 2024 07:50)

    # Link komentara

  5. Druze iz Slovenije
    Doveden si da napravis rezultat a njega nema !!!!!
    Mani se demagogije i "dobre igre" !!!!!
    Izgubio si od Crne Gore 2 puta a Crna Gora nikad gora u zadnjih 10 godina i bez par vrhunskih igracica koje su povredjene ili vise ne igraju i tebi je to uspeh
    Sta je cilj da budes tu jos par godina,uzimas fine pare i prosipas demagogiju
    Druze doveden si da napravis REZULTAT jel ti to mozes ili ne mozes ???!!!
    (Danilo Perovic, 4. mart 2024 07:29)

    # Link komentara

  6. Umesto da kazu tanki smo, moramo jos da vezbamo i napredujemo, oni se ponose porazom i kako su odigrale... Gubitnicki mentalitet totalno, idem na utakmicu da izgubim.
    (Shonex, 4. mart 2024 07:24)

    # Link komentara

  7. Rukomet je sport koji svi igraju a Srbija uvek izgubi za jedan gol :/
    (Ma Nije Nego, 4. mart 2024 06:21)

    # Link komentara

  8. Na šta si ponosan? Zbog čega smo izgubili od Turske? Imamo snage da igramo 40-45 minuta i posle toga potop. Tako je bilo i na prethodnom takmičenju. Napad bez ideje. Još nemamo igračicu koja će da povuče, kad je teško. Bar ja ne vidim da u nekom segmentu napredujemo u odnosu na prethodni period. Uvek su mi treneri govorili da treba da se pozabavimo nama i našom igrom, a ne sudijama. Da li nam je sudija kriv što ne damo zicer ili bacimo loptu protivniku u ruke. Da sude loše, sude. Pokradu i druge i to u četvrtfinalu, polufinalu i finalu. Rukomet će se igrati i sutra, prekosutra, za godinu dana... Treba napraviti plan kako da se što više dece uključi u trenažni proces. Bez kvantiteta ne možemo dobiti kvalitet. Teško da će mo u nekom narednom periodu da napravimo neki dobar rezultat, ako to ne uradimo, pogotovo, sa ovakvim ligama koje imamo.
    (Rukometaš, 3. mart 2024 23:56)

    # Link komentara

  9. Ponosan na dva poraza od solidne Crne Gore. Hajde da su odigrali ovakva dva meča protivu Norveške ili Francuske pa i da razumem. Klasičan gubitnički mentalitet.
    (Mikii, 03. mart 2024 22:42)

    "Solidna" Crna Gora je poslednjeg evropskog prvenstva odigranog pre 15 meseci, dobila Francusku u borbi za bronzanu medalju, i sedmoplasirana na svetu na svetskom prvenstvu odigrano pre 3 meseca.
    (bob71, 3. mart 2024 23:14)

    # Link komentara

  10. Veze Ti nemas, doduse nisi jedini...
    (Fenomen, 3. mart 2024 22:58)

    # Link komentara

  11. Cast struci, ali nekad ne zasluzuju ni cast struci kad cujemo "strucan" kom. Smarate vise sa atmosferom i ponosom.
    (aha, 3. mart 2024 22:53)

    # Link komentara

  12. Ponosan na dva poraza od solidne Crne Gore. Hajde da su odigrali ovakva dva meča protivu Norveške ili Francuske pa i da razumem. Klasičan gubitnički mentalitet.
    (Mikii, 3. mart 2024 22:42)

    # Link komentara

  13. Da ne bude kao sa Špancem. Neće bolje preko noći ...
    (Djorgo nišlija, 3. mart 2024 22:31)

    # Link komentara