1. Tejtum odma iza Jokica...
    (Nba true fan, 2. mart 2024 16:10)

    # Link komentara

  2. Boston ima dobru prvi petorku i to je to. Svaka atletski jaka ekipa sa dobrim centrom i solidnim krilnim centrom će im ozbiljan napraviti problem. Majami, Denver i Minesota su previsoki za njih, a problem im mogu predstavljati i Fila i Indijana na istoku. Jedno je regularna sezona, druga priča plejof. Uzdati se da će Porzingis i matori Horford nešto da sačuvaju nije baš dobra karta za titulu, pogotovo što kada dodje plejof Tejtum i Braun nisu na nivou. Mogu do finala, ali me ne bi iznenadilo i da ispadnu u prvom krugu plej-ofa.
    (Jimbo, 2. mart 2024 14:29)

    # Link komentara

  3. Jedina mana Bostona je Tejtum kao glavni igrač. Stavite bilo kog top 10 igrača u Boston umesto njega i 100% osvajaju. Ovako, ostali imaju čemu da se nadaju
    (kvame braun, 2. mart 2024 14:14)

    # Link komentara

  4. @Daa

    Bitno da je Jokić odmah u prvoj sezoni stigao do titule , neka on bude stanard za sve , on i Michael Jordan koji je prvi prsten uzeo sa 28 godina , osim Jokare i MJ-a sve su to luzeri , a Slovenac Luka pogotovo . U NBA imaš svake godine 29 gubitnika i jednog pobjednika , ali eto ti ne vidiš dalje od Dončića jer te češe što momak ima dobru statistiku , da barem igra kao Bogdan ili Micić manje bi ga prozivao , bolje je zabijati 15 koševa nego 35 , srpski jal nitko nikad dosegnuti neće , ne daj bože pohvaliti nekoga tuđega , tuđe treba pljuvati a Dončića pogotovo jer je gubitnik koji nije nikada uzeo prsten i treba ga kritizirati , samo se sramoti tamo u Americi davajući koševe.
    (kako kome, 2. mart 2024 12:39)

    # Link komentara

  5. Dončić napravi sjajan tripldabl, a ekipa izgubi 30 razlike. Tu nešto debelo nije u redu. U prvom komentaru, čovek napisa da Boston ima sjajnu klupu??? Druže šta ti gledaš? Boston je prošle sezone imao sjajnu klupu, ali su trejdovali te igrače, da bi napravili ovakvu prvu petorku. Ovo što trenutno imaju na klupi je dosta tanko.
    (Miroslav, 2. mart 2024 12:08)

    # Link komentara

  6. Navikao je Doncic da njegova statistika bude beskorisna. Imaće impresivnu statistiku skoro svaka sezona prosek 30+ poena, a ekipa ništa značajno ne uradi.
    (Daa, 2. mart 2024 10:59)

    # Link komentara

  7. meda - sinoć je na primer odličan bio Xavier Tilman. Uz Holforda to su dve zamene za Porzingisa. A sa kojim imaju ostala 4 izuzetna i defanzivca i ISO igrača visinu pod košem koja im treba. Nikad bliže po kvalitetu i potrebnoj strukturi tima nisu bili tituli, i jer završavaju 1. u NBA. Oni imaju takvu igru i takvu klupu da nemaju kao Denver "vreme bez Jokića". Ili igra Tejtum ili igra Braun, a završavaju sa oba.
    To i nije bila utakmica. Ali je zato u Minesoti bila najbolja utakmica sezone. Bez Edvardsa su bili egal sa Kingsima bez Foksa. I Minesota ima vrlo opasnog Džejdena MekDanijelsa. Tihi ubica. A odavno im je odličan i Naz Rid, treći visoki teškaš u timu ali i trojkaš.
    Sve to nije bilo dovoljno. Kao i nekada Lu i Monk je tip igrača koji jednostavno nije za početak utakmice ali je svakako za njen kraj. Sinoć posebno Monk je bio bukvalno Majkl Džordan na terenu. Ceo tim Kingsa je mašio ali Malik je bio sam dovoljan u napadu i sam je dobio Minesotu.
    (znanje-imanje, 2. mart 2024 10:44)

    # Link komentara

  8. @Moljac
    Slažem se gotovo u potpunosti, osim u par stvari.
    Boston ove sezone po prvi put (u Tejtumovoj eri) deluje baš jako, tako da i pored toga što mi je Tejtum neko poput Embida kada je u pitanju PO, zaista ne vidim ko bi na istoku mogao da ih natera na tu sedmu utakmicu gde bi on verovatno ponovo trokirao na kraju.
    Boston mi zato i deluje kao gotovo siguran prvak na istoku.
    Ukoliko bi Denver stigao do velikog finala, što će ove godine biti dosta teže, mislim da u tom slučaju prednost domaćeg terena neće presuditi, pošto Denver deluje kao onaj tip ekipe kojoj je naravno bitno kada igra kod kuće (pogotovo zbog nadmorske visine), ali sa druge strane i kao ekipa kojoj je potpuno nebitno ukoliko igra u gostima, gde ume tako da pritisne domaćina, da ovaj ne zna šta ga je snašlo, što smo sve lepo videli u prethodnom PO.
    Pošto se PO ionako igra u dosta skraćenim sastavima, u suštini je najbitnija zdrava prva petorka uz još ponekog.
    (samo primećujem, 2. mart 2024 10:40)

    # Link komentara

  9. Ko dovede Irvinga u Dalas to je bruka! Šteta za Luku koji zaslužuje bolje.
    (Facaldo, 02. mart 2024 08:42)

    Bolje?! Koga, npr. Porzingisa?
    (haujesnou, 2. mart 2024 09:43)

    # Link komentara

  10. Kulpa Bostona 37-godišnji Al Horford, Payton Pritchard, Sam Hauser i ređe uđu Luke Kornet i Oshae Brissett.
    OK klupa, bolja od Denverove, ali nemojmo preterivati nekoliko osrednjih igrača.
    (meda, 2. mart 2024 09:10)

    # Link komentara

  11. Ko dovede Irvinga u Dalas to je bruka! Šteta za Luku koji zaslužuje bolje.
    (Facaldo, 2. mart 2024 08:42)

    # Link komentara

  12. Boston je jaka ekipa, ali to treba da potvrdi u plejofu, tu Tejtum nije isti, pa ni Porzingis…
    (Karakondžula, 2. mart 2024 08:40)

    # Link komentara

  13. Boston ima strašnu prvu petorku, jedva nešto slabiju od Denvera (pre svega zbog Jokića, ali su i ostali iz te petorke više nego sjajni igrači, Marij i MPJ u napadu, Gordon i KCP u odbrani). Ali onda na poređenje dolazi klupa. I tu je onda Boston u izuzetnoj prednosti. U Denveru mlađi Braun nazadovao u odnosu na ruki sezonu, Votson dobar u blokadama i u poslednje vreme u šutu za tri, ali mu je košarkaški IQ u napadu blizu nule, Redži Džekson se trudi ali je ipak polupenzioner čiji je vrhunac davno prošao, DA Džordan je tu zbog sjajne atmosfere koju pravi u svlačionici i na klupi, i zato da Jokić imam protiv koga da igra na treninzima (kad ih ima, a to je retko), svi ostali su ili promašeni igrači poput Nađija ili rukiji bez velike perspektive. A na klupi Bostona, ako nisu ubice, ipak sve sami vrhunski košarkaši. Nadam se novoj tituli Denvera, ali ako s druge strane bude Boston, koji će još imati prednost domaćeg terena, ne očekujem je. Šansa je samo da Seltiksi ranije ispadnu, što nije nemoguće imajući u vidu da je Tejtum do sada imao velike propade u bitnim trenucima i utakmicama.
    (Moljac, 2. mart 2024 08:37)

    # Link komentara