1. Jokića kao da je neko puškom naterao da igra. Tako smoreno je izgledao veći deo meča. Pored toga još i gomila (za njegove standarde) netipičnih promašaja.
    Ali opet, sa druge strane, u poslednjoj četvrtini kada je to bilo i najbitnije, opet pokazuje ko je tata ove igre.
    I ovaj neočekivani poraz OKC im ide na ruku, tako da se polako ali sigurno približavaju vrhu na tabeli.
    (samo primećujem, 1. mart 2024 19:30)

    # Link komentara

  2. Definitivno Jovic, a mozda i Spolstra citaju nase komentare. ;) Posle prosle utakmice sa Portlandom sam kritikovao Jovica da ama bas nista nije pokazao, da se samo krije u cosku...

    Kad ono..nocas sasvim druga slika. Od samog pocetka je krenuo onako kako i treba. Ulazio pod oba kosa, trudio se, borio se za lopte, nije bezao od duela..

    Samo da nastavi ovako, i puno, puno da trenira. Makar taj sut da vezba, valjda za to ima vremena.
    (Hm, 1. mart 2024 11:42)

    # Link komentara

  3. @76er Naravno da sam siguran da ce Francuz biti ruki godine a Spursi su jedna od najgorih ekipa ubedljivo,ne znam dal ste nekad gledali njihove preglede oni imaju toliko neinteligentne igrace da je to strasno,Francuz utrcava sam ispod kosa,lik ga ne vidi i dribla pored dva igraca i milion takvih situacija. Sad cu citirati naseg kikboksera Nenada Pagonisa "Profesionalni sport je obicno sredstvo za manipulaciju,usmeris coveka na neke nebitne stvari,ko ce pobediti Zvezda ili Partizan,Fjuri..sta ce to doneti dobrog covecanstvu? Nista" To je ujedno i poruka za one sto porucuju "budimo srecni sto zivimo u vremenu odredjenog sportiste". Robovski mentalitet,naravno da i sebe ubrajam u ljude kojima je ta glupost usla u krv ali bar sam svestan toga. Jedino sto sam izmenio da se uopste ne nerviram oko tih gluposti,nijedan mec Lige Sampiona recimo nisam pogledao,jos ovo da izbacim😂
    (vc, 1. mart 2024 11:38)

    # Link komentara

  4. @76er

    trebaš malo oladiti sa nebulozama , pričamo o rookiju godine ne o MVP igraču , rookiji obično dođu u slabe ekipe koje vrlo često ne uhvate play off , vidi pod Lebron , Dončić , Ben Simmons itd itd .. nikad se nije rookije kažnjavalo zato što su im ekipe slabe već se birao najbolji igrač a u ovom slučaju to je Francuz , oko njega je veliki hype ali potpuno zasluženo , pogledaj koju utakmicu Spursa pa koju utakmicu OKC i onda napiši tko je od njih dvojice bolji , a ne ovako napamet kao da su jučer počeo pratiti NBA , obzirom na komentar ne bih se uopće čudio da i je tako
    (Irac, 1. mart 2024 11:33)

    # Link komentara

  5. @76er Dal si stvarno odgovorio coveku da Francuz nece biti ruki godine? Hoces ja i ti da se kladimo,evo ako ne bude ruki godine ja vise necu ostavljati komentare ovde. Kakve veze ima koje je mesto Oklahoma kada je Shai glavni igrac njihov ubedljivo,zameni mesta Holmgrenu i Francuzu pa pisi te tvoje nebuloze.
    (vc, 01. mart 2024 10:28)

    Znaci bavimo se pricama sta bi bilo kad bi bilo, dobro, to je tvoj modus operandi.

    Recimo da je moj komentar vise bio usmeren ka tome da nece biti defanzivni igrac godine, sto je mnogo veca nebuloza nego moja navodna nebuloza da bi Holmgren mogao biti ruki. Da li mogu da tvrdim da nece biti ruki godine? Naravno da ne mogu, ali ti si uvek bio bukvalista.
    Da dace je Francuzu jer je toliki hajp oko njega da je to neverovatno i stvarno ce biti dobar igrac, to je ocigledno, niko to ne spori.

    Scenario: OKC je drugi seed, Shai igra odlicno, medjutim Holmgren vec u svojoj ruki godini igra preozbiljnu ulogu u tom timu, dakle vidi se neosporiv kvalitet. Je l treba da ga kazne zbog toga sto igra pored Shai-a i da mu ne daju ruki godine?

    Te price aj da zamenimo ovoga sa ovim i fantaziranja nisu realne jer nisu moguce i nikad se ne zna sta i kako bi bilo, iako si ti def siguran, jer eto, mozes da gledas u alternativne buducnosti.
    Isto tako mozes da stavis Holmgrena u SAS i ja bih mogao da tvrdim da bi imao mnogo vecu slobodu i ko zna kakve brojke, ali necu jer nisam idiot.
    Te fore i fazone opklade i to ostavljam tebi i dokonim ljudima poput tebe koji ostavljanje komentara na ovom portalu shvataju preozbiljno, nadji neki hobi, zdravo.
    (76er, 1. mart 2024 11:18)

    # Link komentara

  6. Види ове, скроман учинак. Дабл-дабл и за мало и трипл-дабл. Играо претходну ноћ, нека ови наши играју дан за дан утакмицу и какви би били резултати?!
    (todos, 1. mart 2024 10:35)

    # Link komentara

  7. Kada Majami nije uspeo da ih dobije umorne šta će tek biti kada igrači Denvera budu odmorni? Šalu na stranu Denver se očigledno više ne šali i sada izgleda svaku ekipu shvataju maksimalno ozbiljno. Ako na kraju sezone opet budu prvi u konferenciji ne vidim ko može da ih dobije na zapadu u doigravanju dok sa druge strane Boston ili Milvoki će predstavljati ozbiljnu pretnju. Možda je Boston konačno sazreo da opravda očekivanja ali to se godinama priča pa nikako da naprave taj poslednji korak. Porter se izgleda preksinoć nije umorio pa jedini u Denveru izgledao odmorno i sveže, barem 3 četvrtine. A i bilo je vreme da pokaže zašto je maksimalno plaćen igrač. Sa druge strane Jokić i ostali vidno umorni ali su nekako, na mišiće, pobedili. Valjda Marej neće opet duže odsustvovati zbog povrede. Možda bi bilo pametno njega odmarati na jednoj utakmici kada igraju dan za danom.
    (Malo smeha nije na odmet, 1. mart 2024 10:31)

    # Link komentara

  8. @76er Dal si stvarno odgovorio coveku da Francuz nece biti ruki godine😂 Hoces ja i ti da se kladimo,evo ako ne bude ruki godine ja vise necu ostavljati komentare ovde. Kakve veze ima koje je mesto Oklahoma kada je Shai glavni igrac njihov ubedljivo,zameni mesta Holmgrenu i Francuzu pa pisi te tvoje nebuloze.
    (vc, 1. mart 2024 10:28)

    # Link komentara

  9. Kako je sinoc Wemby elitno zatvorio pitanje rukija godine,3,4 trojke kad se utakmica resavala i blokada bas na najvecem konkurentu Holmgrenu posle koje je seo na parket. Mozda ce biti prvi igrac koji ce osvojiti nagradu za rukija godine i defanzivnog igraca godine.
    (Lalo Salamanca, 01. mart 2024 08:23)

    Ništa nije zatvorio ! OKc je na vrhu tabele, a Sparsi na dnu, Ajde možda ruki, ali defanzivno ? Džaba kad je tim među najgorim odbranama, nije dovoljno damo individualni ucinak !
    (Karakondžula, 1. mart 2024 10:24)

    # Link komentara

  10. Kako je lepo videti na jednom mestu dugogodišnje navijače i poznavaoce istorije velikih Denver Nagetsa.
    (acdc, 1. mart 2024 10:17)

    # Link komentara

  11. Dobra slika.
    (lj, 1. mart 2024 10:01)

    # Link komentara

  12. Nije izgledalo da je pobeda dolazila previše u pitanje jer su saigrači bili raspoloženi. Da nisu, Jokic bi dodao gas. Tri stvari: Mari toplo hladno celu sezonu. Povredio se, razumem, ali i te povrede su deo njegovog stila igre. Mislim da će posle ove sezone biti u silaznoj putanji. Dobro je da mali Braun preuzima ulogu pleja i solidno to radi kada Džeksonu udare bubice. To se veceras videlo 5 minuta pre kraja kada je Meloun mahao rukama i gestikulirao da izadje Džekson a udje Braun koji je solidno odigrao pleja do kraja meča. Vatson. Mislio sam prošle godine da je solidan talenat ali dečko sve više pokazuje manjak kosarkaske inteligencije. Često se loše postavlja, leti ko muva bez glave, pravi neinteligntne faule (navlace ga lako), nerezonsko trčanje i osecaj nesigurnosti kada je lopta kod njega. (Isto važi i za Zik Nadja). Da ima inteligenciju malog Brauna, bio bi od njega igrač. Ajde sto je na 9,5 minuta pre kraja promašio zakucavanje i sto će takva glupost obići drustvene mreže jer je ekstremno neinteligentno i smešno. Napad pre toga divljacki pas u aut. Umalo da ubije ritam celoj ekipi jer se videlo da su Gordon i KCP bili isfrustrirani njegovim potezom. Meloun ga po kazni izvodi i više nije ulazio do kraja meča. Da sam Jokic, u svlačionici bi mu napravio praćku od uveta.
    (Drnch, 1. mart 2024 09:10)

    # Link komentara

  13. Šta mu je sve iscurilo iz koša, gotovo svaki šut za dva poena je lopta volšebno izlazila iz obruča, otud i slabiji procenti i slabiji poenterski učinak. Defanzivno pristojan, ofanzivno usled promašaja bez dovoljno sigurnosti u igri, ali na kraju ipak morao on da rešava što se od njega i očekuje. Nekoliko puta su se odvajali na priličnu razliku ali Majami se nije predavao. Votson sa dve katastrofalno odluke u kontrama vratio Majami u život. MPJ 3/4 fenomenalno u poslednjoj nestao. KCP i Gordon sjajni, Nikola lošiji nego obično, K. Braun i Redži solidni. Mali Jović pristojan pogotovo u defanzivi. Za dva dana Lejkersi a onda od 5 marta na svaka dva dana 14 utakmica, zaista to treba izdržati. Nastavljena je serija pobeda, i čini mi se da su blizu mesta u prvih 4 do kraja. Trenutno su treći Oklahoma im beži za jednu a Minesota za dva poraza (sa Minesotom još 3 utakmice do kraja regularnog dela). Da li vredi forsirati i juriti prvo mesto ili sačuvati odredjene rezerve zavisiće najviše od skora u paklenom martu (sa ove dve zadnje odigrane 17 utakmica za 33 dana).
    (Dragan Feliks, 1. mart 2024 09:05)

    # Link komentara

  14. Kako je sinoc Wemby elitno zatvorio pitanje rukija godine,3,4 trojke kad se utakmica resavala i blokada bas na najvecem konkurentu Holmgrenu posle koje je seo na parket. Mozda ce biti prvi igrac koji ce osvojiti nagradu za rukija godine i defanzivnog igraca godine.
    (Lalo Salamanca, 01. mart 2024 08:23)

    Nece biti ruki godine, a pogotov nece biti defanzivni igrac godine.

    Koji seed je OKC, a koji SAS?
    (76er, 1. mart 2024 08:48)

    # Link komentara

  15. Denver gura do pol pozicije, ili makar drugog mesta. Nece da rizikuju sa potencijalnim minama u povoj rundi, i svakako hoce da izbore domaci teren koji im mnogo znaci. Koliko god nebitna bila regularna sezona ovo je najvazniji faktor.
    (milos, 1. mart 2024 08:46)

    # Link komentara

  16. Porter je dao 30 ali nijedan u 4/4, u koju je Denever usao sa 15 razlike, a koju su rezervisti uspeli da prokockaju kao po obicaju, pa se uslo u neizvesnu zavrsnicu. Jokic je i pored umora i par izgubljenih lopti uz standardno diskutabilne odluke sudija, uspeo da ubaci najvise poena i nekako privede utakmicu kraju. Kad niko nista nije mogao da pogodi, on je pronasao neke koseve i ubacio sva bacanja, i ponovo resio mec.
    (Nik, 1. mart 2024 08:46)

    # Link komentara

  17. Za Jokićeve MVP standarde jedna osrednja partija uz dosta slab šut iz igre , ako nije baš 100% fit ili je umoran neke ovakve utakmice može mirne duše preskočiti , imaju dosta pobjeda u nizu a ovakve slabije predstave mogu mu samo naštetiti u MVP utrci ( nije da ga zanima , samo primjećujem ) . Da preskoči do kraja nekoliko utakmica biti će svježiji u ostalima i ovakve partije se vjerojatno ne bi niti događale .
    (lujo, 1. mart 2024 08:45)

    # Link komentara

  18. Opet je umoran?
    (ja, 1. mart 2024 08:24)

    # Link komentara

  19. Kako je sinoc Wemby elitno zatvorio pitanje rukija godine,3,4 trojke kad se utakmica resavala i blokada bas na najvecem konkurentu Holmgrenu posle koje je seo na parket. Mozda ce biti prvi igrac koji ce osvojiti nagradu za rukija godine i defanzivnog igraca godine.
    (Lalo Salamanca, 1. mart 2024 08:23)

    # Link komentara

  20. Jokic je odigrao svoje, KCP i Gordon pratili, MPJ dobar, klupa mora bolje, Marej nažalost povreda, ne izgleda previše ozbiljno kako pišu američki mediji, ali verovatno će pauzirati protiv Lejkersa, posle im slede dve solidne partije protiv Sansa i Seltiksa… OkC izgubili, Denver u dobrom ritmu, imaju vremena za bitku oko prvog mesta !
    (Karakondžula, 1. mart 2024 08:23)

    # Link komentara

  21. Goat, najveci, kosarkaski tesla, genije, Dzordan će plače!
    (Boja, 1. mart 2024 08:10)

    # Link komentara

  22. A da li je bio i hrabar? Najvaznije je da bio hrabar, pa neka onda i umor i porazi.
    (Rootkit, 1. mart 2024 08:09)

    # Link komentara

  23. Bravo
    (Milos, 1. mart 2024 08:09)

    # Link komentara

  24. Sombor shuffle.
    (River Phoenix, 1. mart 2024 07:56)

    # Link komentara

  25. Gledao dobar dio meca, Jokic se mucio u sutu, malo i forsirao u nekim trenucima. MPJ odigrao jako dobro, kao i Gordon, bas su mucili Majami visinom i snagom. Jovic igrao solidno, cak i cuvao Jokica u par posjeda sto je ovaj znao da iskoristi. Drago mi je da dobija sansu. Denver zamalo da izgubi utakmicu koju je kontrolisao od pocetka ali sve ok. Nadam se opet iste ekipe u finalu ove godine zbog nasih momaka
    (marko, 1. mart 2024 07:55)

    # Link komentara