1. Tamo neki Kavalir prebacio na rafalnu paljbu i 'unakazio' Dalas a vi pisete kao da je Snajper njegov kalibar a on ni blizu. Jednostavno
    nema petlju za velike stvari.
    (Laki, 28. februar 2024 16:22)

    # Link komentara

  2. Posto mi je neverovatno da oni ne vide ono sto svi vide, a to je da bolje igraju bez direktora carine, raspitao sam se kod kompetentnog coveka, i on kaze da sin vlasnika Atlante mnogo voli Janga. I to je sve sto treba da se zna. Steta za sve igrace da propadaju sa ovim.
    (Ivan Bg, 28. februar 2024 09:56)

    # Link komentara

  3. Odlicna, odlicna partija. Dobra na obe strane parketa... Tri poraza sa njim pa dve uzastopne pobede od kako ne igra znate vec ko :)
    (Pera Ždera, 28. februar 2024 09:25)

    # Link komentara

  4. Sve smo ovo videli i prosle sezone, samo oni od pocetka Janga prave kao marketinsku zvezdu, realo i prosle godine tim na utakmicama bez njega je igrao mnogo bolje, ali on ako ne carini loptu on ne moze drugacije da se istakne, nije on Jokic.

    Bogdan bi trebao da menja tim iz vise razloga a jedan je takodje da ne igra za gubitnicku ekipu, za organizaciju koja ne zeli titulu a bogdan je pobednik..

    Mislim da bi bilo idealno za Bogdana Denver, Milvoki a i za te timove bi to bilo bas dobro.
    Licno mislim da Denveru treba Igrac kao Bogdan da osiguraju dinastiju, jer im je to jos samo ostalo da urade. On bi popunio sve nedostatke u odbrani i ne igranje mareja.

    Porter
    Jokic
    Marej
    Bogdan
    Gordon
    (aca, 28. februar 2024 08:51)

    # Link komentara

  5. U toku cele sezone, na 56 odigranih utakmica, Bogdan je najbolji u +/- u celom timu Atlante!
    (Under KV, 28. februar 2024 08:39)

    # Link komentara

  6. Mislim da sam odgledao 5, 6 mečeva Atlante (i to je previše, prebacio bih kanal da niej Bogdanovića) i stekao sam dojam da bi to bio sasvim solidan tim ako urade jednu od sledeće dve stvari 1. Da sklone Trej Janga ili 2. Da jednu loptu daju Jangu a jednu ostalih 9 igrača na terenu. Nisu skontali u Atlanti, trebali su ga Trej(d)ovati dok je bio mlad (Young).
    (Predo, 28. februar 2024 08:31)

    # Link komentara