1. Šta je on to rekao? Samo je odbrusio svima koji zamjeraju Rafaelu Nadlau, da ih se njegova odluka ne tiče.
    Sjetila sam se kako se strica Tonija jako ticala odluka administracije Australije da Novaku Đokoviću daju izuzeće i vizu za ulazak u tu zemlju. Odmah nakon Đokovićevog objavljivanja da ide na AO, Toni Nadal se razgalamio, a vrli bratić nije prestajao klepetati sve dok Australijanci nisu urnisali sami sebe i svoje odluke i Đokovića protjerali. Zašto se njih lično to ticalo? Nemojte mi samo trabunjati o brizi za zdravlje Australijanaca i tenisera na AO.
    Nije se sjetio Toni Nadal da primjeti kako ruski i bjeloruski teniseri nisu krivi za rat u Ukrajini i da organizatori turnira u Vimbldonu nisu trebali zabraniti im učešće, a pogotovo ne teniserima učesnicima uskratiti osvojene bodove. Ali, možda je Nadalovima odgovaralo sve to cirkueijanje. Imali su oni svoju računicu tu, pa je valjda u ređu da se tako radi. Nastranu što nije mudro zamjeriti se Britancima.

    Siroti Saudijci, potreban im je Rafael Nadal da im spašava i jača status!!!???. Ja sam tako shvatila Tonijevo poređenje tog slučaja sa Maršalovim planom pomoći Amerike fašističkoj Španiji.
    Dakle, ako ja od nekog imam koristi, baš me briga čime se taj bavi i kakvo zlo čini. Filozofija hvale vrijedna, nema šta!
    (MILENA, 26. februar 2024 17:41)

    # Link komentara

  2. Ha, ha, pa nismo ni mislili da mu savest nije cista...
    (Bojsa, 26. februar 2024 16:24)

    # Link komentara