1. Dogodine u Kinu
    (aca, 25. februar 2024 11:58)

    # Link komentara

  2. Izgleda da se nije razumeo sa trenerom i da je to najveci problem. Meni je delovalo kao katastrofa u najavi kada su ga stavili da igra centra, suludo. Dečko je tip igrača Ingrama, Djurenta ili Kukoča, znači klasično krilo i to zna da igra. Onaj trener ga je gurao na centra što nema veze sa mozgom i tu se Poku i pogubio jer jednostavno nije centar. Do povrede je igrao na krilu i imao i dobre rezultate, jedan tripl dabl i bio je u jednom momentu pre povrede jedan od najboljih blokera. Od novih zainteresovanih tu su Knicks, Majami i Minesota. Ja bih nekako najvise voleo da uleti u neku raspad ekipu ko Vasa, pa da dobije lepu minutazu i najbitnije slobodu i da igra svoju poziciju i igru.
    (tocka, 24. februar 2024 23:00)

    # Link komentara

  3. Mozda da proba odbojku, i ovako nam treba srednji bloker.😀
    (Brankoni84, 24. februar 2024 20:38)

    # Link komentara

  4. Poku trenutno nije igrač za OKC, imaju mnogo mlad, jak i perspektivan tim sa mnogo pikova na sledećim draft ovima ali bi mogao da pređe u neki jak klub za siću i ulaziti sa klupe LAL ili Milvoki možda, ili neki Detroit gde bi mogao da se dokaže. Sličan put je imao i Luka Šamanić i on se vratio u NBA preko G lige, a Aleksej je mnogo veći potencijal od Luke. Pa i Micić je pokazao da može u Šarlotu a Poku je mnogo kvalitetniji igrač za NBA od Micića.
    (ja i moja e, 24. februar 2024 20:26)

    # Link komentara

  5. @polupripitomljeni texasanin


    Sve tacno napisano ali zanemarujes da je mali sam sebe unazadio odbijajuci da igra za reprezentaciju. Na pripremama i takmicenjima, okruzen vrhunskim saigracima i igrajuci protiv najboljih koji grizu se postaje igrac. Samo pogledaj Avramovica i Jovica na skorasnjim takmicenjima, da ne pricam o Bogdanovicu, Bjelici i Kalinicu ranije. Pa i Jokic je eksplodirao u NBA nakon OI 2016.
    (U reprezentaciji se postaje igrac, 24. februar 2024 18:42)

    # Link komentara

  6. On je i dalje talenat , mogao bi da igra jednog dana na visokom reprezentativnom nivou, da nas pojaca, ali treba mu pomoc. Deluje da je u krizi, treba neko da mu pruzi ruku danas, da ga izvuce, vratice se to visestruko, bilo bi steta da propadne. Talenta za igru ima puno vise nego na primer Smajlagic. Secam se da je povredjen dolazio na pripreme, on zeli da ucestvuje, nisam siguran zasto je svojevremeno odbio, nadam se da neko razgovara sa njim. Verujem da mu je nesigurnost najveci problem, najbolje je igrao kad startuje, ima slobodu, ali cesto se povredi, ispadne iz rotacije, onda brzo padne. Kad bi ga Denver uzeo i dao mu jos godinu dana mozda bi uz Nikolu koji je odlican trener i pozitivna, stabilna licnost, uvek vuce prave poteze (pricam o kosarci) izasao na pravi put.
    Za pocetak bilo bi lepo da se neko potrudi i objavi njegovu pricu, dugo ga nismo culi.
    (Pera, 24. februar 2024 18:41)

    # Link komentara

  7. Treba da dodje kuci i da igra za neki domaći klub. Da stekne ponovo samopouzdanje. Biće sve ok. Nije on zaboravio da igra, samo se tamo nije snašao.
    (basketaš, 24. februar 2024 18:14)

    # Link komentara

  8. Partizan, Zoc, Evrotitula.
    (Boja, 24. februar 2024 12:55)

    Kad on bude doleteo ovde, u prvom vise nece biti ni drugog ni sanse za trece.
    (Antimitoman, 24. februar 2024 17:51)

    # Link komentara

  9. Dečko je imao priliku o kojoj svaki košarkaš mašta i nije je iskoristio da li zbog manjka talenta ili možda nezalaganja na treninzima. U svakom slučaju upropastio je ogromnu šansu koja se dobija jednom u životu. Da nije dobijao šansu pa da se kaže ali trpeli su ga toliko dugo, ulagali u njega, igrao je više nego što je bio zaslužiot. Pitanje je ima li nade za njega i u EL.
    (Malo smeha nije na odmet, 24. februar 2024 17:47)

    # Link komentara

  10. У Партизану, бар овом који ја као његов навијач глдам у последње 3 године, играчи не напредују. Потпуни промашај у каријерама Смајлагића, Вукчевића и Копривице је долазак у Партизан. Просто вену у најбољим кошаркашким годинама. Ако нисам у праву, молим те ми брате, реци у ком су сегменту игре напредовали?
    (Раде, 24. februar 2024 13:25)

    Ne bih se složio, Aleksa je znacajno bolji igrač nego pre KKP, to se jasno videlo i po nastupima za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Smajli se znacajno popravio u defanzivi u jednom momentu je bio starter jako važan igrač u klubu, nažalost ove sezone ima još više problema sa povredama i zdravljem, pa nikako da napravi kontinuitet.. Balsa je znacajno bolji kosarkas u oba pravca i pored svih povreda i bolesti. Jedino možda Tristan nije napredovao ali sigurno nije ni lošiji nego sto je bio. Druga je stvar sto se u statistici ne vidi da su bolji- jer je jaka konkurencija u timu a rezultat je ispred razvoja igrača.
    Svako od ove četvorice bi u nekom Evrokup timu imao znacajnu ulogu i odličnu statistiku. Gde su to igrali i kakve uloge su imali svi pomenuti u prethodnim timovima pre KKP osim Alekse donekle?
    (ChuVar, 24. februar 2024 17:15)

    # Link komentara

  11. jako smešno

    pomalo,samo pomalo rasistički
    (Mika, 24. februar 2024 16:54)

    # Link komentara

  12. Obicno se zalimo da igraci ne dobijaju sansu u NBA, a ovaj decko je i dobio i predobio.
    (Sto jes, jes., 24. februar 2024 16:39)

    # Link komentara

  13. Decko podseca na Tonija Kukoca, koga su Majkl i Skoti polupali kad je dosao u NBA. Potpisao je 2-way, sto sa ovakvim, iznenadjujucim OKC mu i pripada. Igrace u G league, gde ce da dobije minute i da se kali. Ne zatvarajte Poku knjigu hejteri, sve ce vreme i teretana popraviti.
    (Jezicar, 24. februar 2024 16:34)

    # Link komentara

  14. У Партизану, бар овом који ја као његов навијач глдам у последње 3 године, играчи не напредују. Потпуни промашај у каријерама Смајлагића, Вукчевића и Копривице је долазак у Партизан. Просто вену у најбољим кошаркашким годинама. Ако нисам у праву, молим те ми брате, реци у ком су сегменту игре напредовали?
    (Раде, 24. februar 2024 13:25)

    Pitanje je i za njih ne samo za trenera i Partizan. Nekad je stvar više sile.

    Smajliju je jedina referenca bila sto se izborio za NBA ugovor slično ko Poku. U NBA nisu glupi, čim su ih otpustili verovatno su videli nesto sto mi navijači ne mozemo.

    Slično je sa Tristanom, brutalan šut, ali da je toliko dobar mislis da bi ga Real lagano pustio nakon što je uložio godine rada sa njim.

    Koprivica jeste napredovao s obzirom da je čelu prošlu sezonu propustio.

    Na njima je da rade, jer se ne napreduje vremenom nego treningom.
    (Logs, 24. februar 2024 15:50)

    # Link komentara

  15. Bas ga briga, uzeo im je pare, a i ne mora da nosi one rasisticke, "black hitory month", majice pre utakmice
    (TikTuk, 24. februar 2024 15:47)

    # Link komentara

  16. Najveci kmecavci na svetu grobari vazda vikali drz te lopova dok kradu i otimaju al cete na kraju opet da nam gledate u pozadinu ko po obicaju,nece vam pomoci sva ova otimanja protiv surdulice i ostalih fenjerasa
    (Penaltik, 24. februar 2024 15:33)

    # Link komentara

  17. Auuu kakav smo mi narod!? Sve svesnalice i dušebrižnici. Ima li neki pozitivan komentar u vidu podrske decku koji samo sto je napunio 22 godine a možda slučajno pročita ovo? U Ametici se postaje punoletan sa 21. On nije imao priliku da prodje nasu ulicu ili fakultet pa nije na istom nivou zrelosti kao tipičan dečko od 22 godine u Srbiji. Roditelji izbegli s a kosova neposredno pre njegovo rodjenje. Svašta prošli.

    Dečko je čudo prirode i vanserijski talenat!!! SGA je rekao da najviše voli s njim da igra od svih saigrača! Dečko razume igru i nije sebičan! Već je potpisao 2-way ugovor pre nego sto je otpušten samo nije jos izaslo u medije, jer ga boli uvo za šta mediji pišu. Ti isti mediji pustili priču da se povredjuje. Sve njegove povrede su mehanicke prirode.

    Imace veliku šansu da se dokaze jer ce igrati sa odličnim veteranima, najboljim suterima možda i u istoriji (hint). Kakva crna EL? Mislite da su Ameri glupi pa će da puste taj raspon ruku da ode iz NBA tek tako???

    Dečko je veliki radnik postao i sazreva. Ostaće u NBA i ako nastavi da radi inače super karijeru!
    Ja mu predvidjam minimum $100M u narednih 10 godina.

    Srećno u CA Poku i pokidaj i pokaži ko si i šta si!!!
    Srbi ubi nas neznanje~ Vladika Nikolaj. Pomozite vaše najbliže i komšije. Pomozite decu, pomozite i ovog dečaka i dajte mu podršku.
    (polupripitomljeni texasanin, 24. februar 2024 15:28)

    # Link komentara

  18. Nemam pojma znam samo da ga ne treba zvati za reprezentaciju vise
    (Padaju mi kapci, 24. februar 2024 15:25)

    # Link komentara

  19. Dobar igrač mora imati pobednički stav i mora znati šta hoće. Njemu je trebala da bude čast da ga neko kao početnika zove u reprezentaciju. Da je kao Jokić, Antetokunpo, pa da si MVP lige i da igraš 80, 90, 100 utakmica po trideset i više minuta, pa da to bude razumljivo. Pravi stav ima Jović. On je iskoristio reprezentaciju za napredak. trudi se, radi, napreduje. Pa čak i da ne napravi veliku karijeru u NBA, postaće jedan od najboljih igrača Evrolige. Možeš biti i Marjanović, da budeš svstan svojih limita i da budeš presretan što sediš na klupi u NBA i zato primaš velike pare. Ali, taj isti Marjanović, da ga je Pešić zvao neki dan, bi preplivao okean i došao. Bojim se da će kod Pokuševskog sve ostati na pokušaju.
    (Predo, 24. februar 2024 13:53)

    Ma upala mu kasika u med, nemam pojma dal je od tada ista pokusavao, niti dal ga zanima da pokusava. Bukvalno ne postoji napredak od kad je dosao u NBA. Treba u zivotu imati i srece. Nek uziva.
    (Fergi, 24. februar 2024 15:12)

    # Link komentara

  20. (Boja, 24. februar 2024 13:52)
    Мислим брате да ниси у праву. Ако су, како кажеш, "лимитирани", зашто су их онда доводили и како то да се деси да понекад бљесну? Ево, мислим да уназађују своје каријере, то кажем као навијач коме је репрезентација Србија изнад Партизана. Смајлагић није научио да загради, нема константност у нападу, у игри без лопте не напредује, не може леђима да нападне ни 20 цм ниже играче, на терену су му везане руке и нема самопоуздања. Копривица тек нема сампоуздања нити игру леђима. Не може да искористи висину и брзину нити да да повратни пас. Жалосно га је гледати кад противничком плеју искаче на центар. Синоћ је Пешић усред утакмице утрчао на терен да му скрене на то пажњу. Тристан, који по мени има "златну праћку" није унапредио игру у одбран нити игру без лопте у нападу. Да ли си га видео у некој кретњи сем чекања у углу на линији за 3 поена? Каква му је игра без лопте? Тренер ни нема поверења у њих, нити им даје праве прлике, нити их у правим тренуцима убацује у игру. Користи их искључиво кад је неко од странаца повређен или у проблему са личним грешкама. Нико се научен није родио, сви играчи који су се остварили добили су шансу, а у Партизану су ови играчи добили једино прилику да играју у "гарбиџ тајму".
    (Раде, 24. februar 2024 14:55)

    # Link komentara

  21. Razlika između Pokuševskog i Nedovića je što ovaj prvi bar ne dodje u reprezentaciju dok drugi uvek ugane prst na pripremama
    (srki, 24. februar 2024 14:46)

    # Link komentara

  22. Cak u Kini ne bi dominirao. Plafon 12-15 poena 7-8 skokova. Ako je to dominacija ja ne znam......
    (Rkoma, 24. februar 2024 14:41)

    # Link komentara

  23. Americka arogancija i neznanje.

    Zato najbolji trener Evrope ikada nije zeleo da radi tamo a nudili su mu brda i doline, kao i Bodirogi koji je pravio smesnim Lebrona, Karmela, Vejda, Bosa, Karija i ostale "legende" NBA.
    (Boja, 24. februar 2024 13:55)

    Vrlo vrlo loš pokušaj sarkazama. Brukaš se već par dana sa tim nespretnim dečijim pokušajima.
    (golf, 24. februar 2024 14:40)

    # Link komentara

  24. Pokuševski nikada nije igrao ozbiljnu košarku, igrao za drugi tim Olimpijakosa, i u Oklahomi koja je bila u fazi rebuildinga, a i tu je dosta vremena proveo igrajući u G Ligi, treba da ode u neki tim koji se zapravo takmiči da pobedi.
    (nkunku, 24. februar 2024 14:38)

    # Link komentara

  25. U juniorskoj ligi….
    (sasa the king, 24. februar 2024 14:31)

    # Link komentara

  26. o upropaštemim karijerama drže slovo ovi što dovode 15 igrača godišnje. Ne da se ne sećaju imena od prošle sezone nego ne znaju ni ko im je sve bio od početka ove.
    (Spartak, 24. februar 2024 14:13)

    # Link komentara

  27. Ako nije razumeo igru u NBA u evropi tek nece znati sta treba da radi :) i ako mu zapadne bilo koji temperamentniji trener eto klipova davljenja i samaranja.
    (Luka, 24. februar 2024 14:12)

    # Link komentara

  28. Ceo svet zanima kako ce OKC nastaviti dalje nakon ere Micica i Pokusevskog…
    (aca, 24. februar 2024 14:07)

    # Link komentara

  29. Americka arogancija i neznanje.

    Zato najbolji trener Evrope ikada nije zeleo da radi tamo a nudili su mu brda i doline, kao i Bodirogi koji je pravio smesnim Lebrona, Karmela, Vejda, Bosa, Karija i ostale "legende" NBA.
    (Boja, 24. februar 2024 13:55)

    # Link komentara

  30. Dobar igrač mora imati pobednički stav i mora znati šta hoće. Njemu je trebala da bude čast da ga neko kao početnika zove u reprezentaciju. Da je kao Jokić, Antetokunpo, pa da si MVP lige i da igraš 80, 90, 100 utakmica po trideset i više minuta, pa da to bude razumljivo. Pravi stav ima Jović. On je iskoristio reprezentaciju za napredak. trudi se, radi, napreduje. Pa čak i da ne napravi veliku karijeru u NBA, postaće jedan od najboljih igrača Evrolige. Možeš biti i Marjanović, da budeš svstan svojih limita i da budeš presretan što sediš na klupi u NBA i zato primaš velike pare. Ali, taj isti Marjanović, da ga je Pešić zvao neki dan, bi preplivao okean i došao. Bojim se da će kod Pokuševskog sve ostati na pokušaju.
    (Predo, 24. februar 2024 13:53)

    # Link komentara

  31. @раде


    Tesko da si navijac Partizana. Napredovali su u svim segmentima kod Zoca ali ne moze on da im resi probleme kao sto su inteligencija, posvecenost, zdrav zivot, razumevanje igre.

    Svako ko se malo razume u kosarku vidi napredak.
    (Boja, 24. februar 2024 13:52)

    # Link komentara

  32. Ја још увек верујем у овога момка па макар као доброг евролигашког играча и репрезентативца Србије.
    (Миле, 24. februar 2024 13:47)

    # Link komentara

  33. Uvek mi je nesto smrdelo oko njega. Mislim da u reprezentaciju nije dolazio jer bi se otkrilo koliko nema poima.
    Realno mislim da nije cak ni za EL ali mozda se preobrazi u Evropi.
    Naravno ni Jaramaz i Andjusic nisu za EL pa je ipak igraju…
    (Daulex, 24. februar 2024 13:24)

    Ja mislim da ti o poimu nemas pojma.
    (Marko, 24. februar 2024 13:45)

    # Link komentara

  34. Pričah ovđe od kako je počeo u NBA, sasvim običan igrač, jedan od mnogih. Ničim se nije isticao od drugih. Eto imaće klubova đe će igrati, možda Kina...možda ABA...
    (šmrkenzi kikiriki everi najt, jes aj krk, 24. februar 2024 13:45)

    # Link komentara

  35. Mozda bi od Karija nesto naucio, da ga nije odjavio onomad.
    (Rootkit, 24. februar 2024 13:36)

    # Link komentara

  36. Kako kad 'nikada nije razumeo igru'?
    (pitam za druga, 24. februar 2024 12:59)

    Tako je i izgledao, kao da je mislima na nekom desetom mestu a ne na terenu. Cak i u garbidz tajmu kad se mnogi igraci dokazuju on je delovao totalno nezainteresovan. OKC kida ove sezone i zele da se rese takvih igraca.
    (aca, 24. februar 2024 13:31)

    # Link komentara

  37. Partizan, Zoc, Evrotitula.
    (Boja, 24. februar 2024 12:55

    У Партизану, бар овом који ја као његов навијач глдам у последње 3 године, играчи не напредују. Потпуни промашај у каријерама Смајлагића, Вукчевића и Копривице је долазак у Партизан. Просто вену у најбољим кошаркашким годинама. Ако нисам у праву, молим те ми брате, реци у ком су сегменту игре напредовали?
    (Раде, 24. februar 2024 13:25)

    # Link komentara

  38. Uvek mi je nesto smrdelo oko njega. Mislim da u reprezentaciju nije dolazio jer bi se otkrilo koliko nema poima.
    Realno mislim da nije cak ni za EL ali mozda se preobrazi u Evropi.
    Naravno ni Jaramaz i Andjusic nisu za EL pa je ipak igraju…
    (Daulex, 24. februar 2024 13:24)

    # Link komentara

  39. Bar je pokušao, ne može se reći da nije
    (Aca, 24. februar 2024 12:59)

    # Link komentara

  40. Kako kad 'nikada nije razumeo igru'?
    (pitam za druga, 24. februar 2024 12:59)

    # Link komentara

  41. Partizan, Zoc, Evrotitula.
    (Boja, 24. februar 2024 12:55)

    # Link komentara