1. Ne znam čemu toliko negativnih komentara, biti na OI u bilo kojem kolektivnom sportu je uspeh, jer se kvalifikuje samo 12 reprezentacija na svetu!!
    (

    U pravu si. Krivci su oni koji se previse hvale po medijima bez ikakvog pokrica. Protivnicima se maltene gace tresu kad cuju da
    Srbi/Srpkinje dolaze a na kraju ostanemo ko popisani jer obecanog zlata nema pa nema a oni se prebace na drugi sport pa jer se od
    laznih obecavanja ponekad dobro zivi. Uostalom niko ne voli da mu istinu saspes u lice.
    (realno iz Krivog Potoka, 12. februar 2024 20:28)

    # Link komentara

  2. Ne znam čemu toliko negativnih komentara, biti na OI u bilo kojem kolektivnom sportu je uspeh, jer se kvalifikuje samo 12 reprezentacija na svetu!!
    (Grunf..., 12. februar 2024 06:42)

    # Link komentara

  3. Ove cure reprezentativke su ostavile srce na terenu! Gledao sam zadnja dva meca i ostavile su vrlo dobar utisak. Steta sto ne dobise jaku Australiju u danasnjoj utakmici. Veliko postovnje za Ivon Anderson, bila je fenomenalna u obe zadnje utakmice, sa po 30 i 20 poena u svakoj. Stankoviceva isto vrlo, vrlo dobra. Jedino me brine, sto previse u igri Srbije zavisi od nje. Srecno na OI.
    (Bojan_RS, 12. februar 2024 04:34)

    # Link komentara

  4. Nemacka pobedila Brazil. Znaci Srbija se kvalifikovala za OI kao treca u grupi....
    (Peta licna, 12. februar 2024 02:22)

    # Link komentara

  5. Pariz!
    (milos, 12. februar 2024 02:21)

    # Link komentara

  6. Kraj, Srbija na OI!
    (bimbonja, 12. februar 2024 02:20)

    # Link komentara

  7. Jedini sport od svih kolektivnih sportova koga je možda i lepše gledati kad igraju žene a ne muškarci je odbojka. Svi ostali sportovi su mnogo negledljiviji u ženskoj konkurenciji. Ženska odbojka je po meni atraktivnija i lepša za gledanje jer se igra sporije, više je napada, odbrana, blokova, mnogo više igre nego kod muškaraca gde je igra previše brza i praktično se poeni osvajaju u sekundi. Košarku ne bih komentarisao. Ok individualni sportovi tipa atletike, gimnastike, plivanje...
    (Džoni, 11. februar 2024 22:18)

    Muška odbojka je toliko napredovala da su napadi dosta efikasniji sada i stvarno je sve teže odbraniti se. Sve više i više igrača na najvišim nivoima prelazi na smeč servise jer flot servisi prosto više ne stvaraju nikakve probleme za prijem protivnika. Igra se dosta brže, na idealan prijem tehničar ima četiri ili pet opcija za napad uvek, pa ti kao srednji bloker isprati dizanje i spoji blok, pogotovo kad moraš protivničkog srednjaka uvek da ispratiš. Napadači su takođe napredovali tako da se proći na jedan blok već podrazumeva. Prijem je napredovao, dizanje je napredovalo, sposobnost igrača da sve konstantnije pogode pravce napada je napredovalo, više se skače, jače se udara, igra se nenormalno brže, taktika je minimalna. Dok kod žena npr. kao što si naveo se igra sporije, slabije udaraju pa se lakše brani, poeni traju duže, taktičke zamisli su dosta evidentnije, lako je za praćenje.
    (Tragikomedija, 12. februar 2024 01:51)

    # Link komentara

  8. Juče za 1 , danas za 2 !!

    UžAS.

    Nemanje sreće ili znanja. Ili jedno i drugo. Nešto ne štima i kako god bude biće najbolje za njih. Ako ne odu i treba da ne odu. Ako odu i treba da odu.
    (Nikol Dž. Femija, 12. februar 2024 01:50)

    # Link komentara

  9. Jedini sport od svih kolektivnih sportova koga je možda i lepše gledati kad igraju žene a ne muškarci je odbojka. Svi ostali sportovi su mnogo negledljiviji u ženskoj konkurenciji. Ženska odbojka je po meni atraktivnija i lepša za gledanje jer se igra sporije, više je napada, odbrana, blokova, mnogo više igre nego kod muškaraca gde je igra previše brza i praktično se poeni osvajaju u sekundi. Košarku ne bih komentarisao. Ok individualni sportovi tipa atletike, gimnastike, plivanje...
    (Džoni, 11. februar 2024 22:18) # Link komentara

    Bukvalno je tenis 10 puta bolji u zenskoj konkurenciji. Muski ne biste ni vi gledali da nema Djokovica.
    Gimnastiku da ne spominjem, zenska miljama bolja od onog sto rade muskarci a ritmicka za muskarce ni ne postoji. Klizanje, plivanje, pucanje bukvalno isto koga god da gledas. I trcanje na krace deonice pogotovo
    (joj, 12. februar 2024 01:32)

    # Link komentara

  10. Koliko su samo nase spore ove su brzi voz za svaku Srpkinju vise manje zavisimo od Amerikanke Anderson ma bezi zasto uoste pratim zensku kosarku igra puzeva protiv kengura em su jaci em brzi Australke sa kvalitetnijim trenerom lagano uzimaju zlato a nekvalitetnim muce se protiv super spore Srbije razlika izmedju evrope i Amerikanka i j Amerike je prevelika u zenskoj kosarci vidi se da su nase samo za radjanje dece dok ove mogu jednakopravno sa muskarcima da idu u vojsku ili obaraju drva u sumi.
    (slavisa, 11. februar 2024 23:28)

    Slavisa ne znam sta si ti gledao al u ovoj utakmici je Australija jedva izvukla pobedu i to u zadnja 2 minuta. A radjanje dece je sigurno vaznije od obaranja drva u sumi tako da nisam sigurna sta je pisac hteo da kaze.
    (elem, 12. februar 2024 01:26)

    # Link komentara

  11. Brazil će povesti 9 razlike u zadnjoj minuti i sam sebi dati 2 poena za plus 7..nekoliko sekundi prije kraja
    (Sancho zg, 12. februar 2024 00:37)

    # Link komentara

  12. Ove devojke u gradu svetlosti mogu da idu samo da navijaju za Novaka .
    (Sladjan, 11. februar 2024 23:54)

    Zasto ne odbojkasice koje imaju vecu sansu za zlato od Nole. Kosarkasice nekako imaju uvjek srece, osvoje medalju iako nisu taj kvalitet bile nikada
    (Borna Goljo, 12. februar 2024 00:27)

    # Link komentara

  13. Sto nasa jedina igracica iz WNBA nije nastupala na ovom turniru, mislim na Nikolinu Milic?
    (Dak, 12. februar 2024 00:18)

    # Link komentara

  14. Vodi Nemačka
    (bimbonja, 12. februar 2024 00:16)

    # Link komentara

  15. Ove devojke u gradu svetlosti mogu da idu samo da navijaju za Novaka .
    (Sladjan, 11. februar 2024 23:54)

    # Link komentara

  16. Predpostavljam da ovde komentare ostavljaju osobe mladje od 30-40 god . Dobro bre deco ( slobodno mogu to reci i za one of 40 god . ) . Zasto toliko negativnosti, autosovinizma I nerazumevanja na svaku temu . Shavatite mi smo mala zemlja sa proporcijalno vise talenta . Sad su i ove devojke na liniji paljbe. Stanite malo pa one su nam u zadnjih 20 god . donele 2 evropske titule, srebro sa OI sto se vec zaboravilo . Onda je dosla velika smena generacija, 5-6 najboljih se penzionisalo i sad smo tu gde smo i opet te devojke prave rezultate, eto najverovatnije ce na OI , malo li je , pa tamo sta bude - bude ali to je vec veliki uspeh uci u tih 12 zemalja ( od 190+ ) . I to je to . Zemlja od 7-8 mil. ljudi ne moze dati sprtiste svetske klase u svim sportovima ali ko sto rekoh mi smo I tu u samom svetskom vrhu po tome . Isto i od Marine se ocekuju cuda sto je nemoguce. Marina je jedna od najboljih trenerki u svetu po svemu ali ona sastavlja i radi najbolje i sa najboljim sto ima i to je to , opet uradila super posao i odvela nas na OI , pa cemo videti dalje. Ovo se odnosi na sve sportove . I za kraj zasto se pljuje po zenskom sportu? Ako vam ne lezi, pa sto gledate? Ono sto me ne interesuje ja ne gkedam , tacka. Zivotni nauk svima: manje nhstivnosti vise tolerancije i to je to .
    (Cale, 11. februar 2024 23:54)

    # Link komentara

  17. Ja ne znam kolika je realna snaga reprezentacija u ženskoj košarci s obzirom da skoro sve imaju neku Amerikanku koja je najbolji strelac,igrač. Bez tih Amerikanki rezultati bi bili 40:37 sudeći po napadačkom kvalitetu ostalih košarkašica.
    (Mihajlo, 11. februar 2024 23:48)

    # Link komentara

  18. Šta dešava ako Brazil pobedi sa 7 p razlike ali posle produžetka? Kako se to računa u slučaju kad se pravi krug? Jer recimo mogu da kalkulišu ovako u sledećoj situaciji : vodimo 2 razlike 10 s pred kraj i ajde da pustimo lagano polaganje pa da probamo u produžetku da napravimo +7...
    (Elgin, 11. februar 2024 23:41)

    Nekad se računala koš razlika iz produžetka, više ne. Pobeda u produžetku sa bilo koliko razlike se računa kao pobeda sa 0 razlike.
    (Pera, 11. februar 2024 23:47)

    # Link komentara

  19. Sonjin otac,bivsi sudija, Rade Petrovic,joj je zbog svadje sa savezom zabranio da igra za reprezentaciju sest godina.Kada je D.Dj. dosao za predsednika KSS,rekao je da je prioritet da se ona vrati i da sa njom mozemo biti prvaci Evrope.Ja sam mislio da se sprda s nama.Vise nemamo takvu igracicu i to je to.Osim Ametike i Kine,druge ekipe nisu za gledanje.
    (Aca bg, 11. februar 2024 23:45)

    # Link komentara

  20. Pa dobro, nisu samo kengurke problem za nas, pa i kenguri su pojam za nase kosarkase
    (Sta ce mi zivot bez kablovske draga, 11. februar 2024 23:45)

    # Link komentara

  21. Gde su oni koji su govorili, samo da Srbija ne izgubi - 33 od Australije, i plasirace se na OI.
    (ZORAN, 11. februar 2024 23:07)

    Druže, ako Brazil pobedi Nemačku samo sa rezultatom 75:68, biće to jedan od najneverovatnijih razvoja događaja ikada u košarci, neka idu onda obe te reprezentacije. Nama je svakako uslov bio da ne izgubimo -33 od Australije, jer onda nama nikakva kombinatorika ne dolazi u obzir. Svakako Brazilke će gledati da pobede sa plus 8, a Nemice da ne izgube. Boli ih uvo za taj tačan rezultat, samo je bitno da ostvare svoj cilj. Kažem i ako se desi taj neverovatni splet okolnosti pa bude 75:68, što je moguće u rasponu od 1 prema milion, onda Srbija ne treba da ide u Pariz. U svakom slučaju, hvala ovim devojkama za svaku medalju koju su osvojile i zato što se bore za Srbiju.
    (srle, 11. februar 2024 23:43)

    # Link komentara

  22. Šta dešava ako Brazil pobedi sa 7 p razlike ali posle produžetka? Kako se to računa u slučaju kad se pravi krug? Jer recimo mogu da kalkulišu ovako u sledećoj situaciji : vodimo 2 razlike 10 s pred kraj i ajde da pustimo lagano polaganje pa da probamo u produžetku da napravimo +7...
    (Elgin, 11. februar 2024 23:41)

    # Link komentara

  23. Anderson izasla manje od minute van i odmah iz plus 5.idemo na -3 ma bezi Zenska kosarka je negledljiva ako izuzmemo Australke,Amerikanke i J.Amerikanke vidi se brzina i snaga kad samo pogledas Atletiku kraljicu sportovas nas nema na atletskoj mapi a ove mogu svaku nasu da pretrce nekoliko krugova da se vrate i opet stizu pravovremeno da nas zaustave sem Anderson sve ostalo tuga neravnopravna borba kao da u ring sa pitbulom stavljas pudlicu.
    (slavisa, 11. februar 2024 23:38)

    # Link komentara

  24. Znači sad u ponoć gledamo Brazil-Nemačka
    (bimbonja, 11. februar 2024 23:30)

    # Link komentara

  25. Koliko su samo nase spore ove su brzi voz za svaku Srpkinju vise manje zavisimo od Amerikanke Anderson ma bezi zasto uoste pratim zensku kosarku igra puzeva protiv kengura em su jaci em brzi Australke sa kvalitetnijim trenerom lagano uzimaju zlato a nekvalitetnim muce se protiv super spore Srbije razlika izmedju evrope i Amerikanka i j Amerike je prevelika u zenskoj kosarci vidi se da su nase samo za radjanje dece dok ove mogu jednakopravno sa muskarcima da idu u vojsku ili obaraju drva u sumi.
    (slavisa, 11. februar 2024 23:28)

    # Link komentara

  26. Ako Brazil pobjedi tačno 7 razlike sa 74:67, 75:68.... Srbija ispada. U svim drugim rezultatima ide na OI.
    (Слободан, 11. februar 2024 23:27)

    # Link komentara

  27. Nase su se plasirale na OI. U medjusobnom duelu sa Nemackom i Brazilom, nase imaju 0, Nemice +7, Brazilke -7. U slucaju pobede Brazilki sa tacno 7 poena razlike, onda se gleda 3. kriterijum a on je ukupna kos razlika, gde nase imaju -2, a Brazilke bi u tom slucaju imale -5, a Nemice -33, dakle prosle bi Brazilke i mi.
    Bilo koja pobeda Nemica nas vodi dalje. Ako Brazilke pobede sa 7 ili vise poena razlike onda mi i Brazilke idemo dalje, a ako Brazilke pobede sa manje od 7, onda mi i Nemice idemo dalje.
    (zar nije tako, 11. februar 2024 23:21)

    # Link komentara

  28. Za ove pametnjakovice sto komentarisu kako je ovaj nivo kosarke ocajan kako je to negledljivo da ih podsetim da gledaju zensku kosarku i da je neumesno ocekivati nivo kvaliteta kao kod muskaraca sto je uostalom slucaj i sa zenskim fudbalom ili vaterpolom. Zenska konstitucija i motorika neomogucava mnoge pokrete i izbacaje. Jedino se osecaj u ruci donekle izjednacava sto se vidi pri slobodnim bacanjima i otvorenim trojkama.
    (Leksa, 11. februar 2024 23:21)

    # Link komentara

  29. Au koliko smo loš narod pa to je strašno. Devojke (mlade) se bore za Olimpijadu ej Olimpijadu gde će biti samo 12 reprezentacija iz cele planete, a pljuvanje na maksimun. Mnogo su vam jadni životi. Pljujete devojke koje troše svoje vreme na reprezentaciju, umesto na neki provod, putovanje, letovanje... Pljujete Marinu koja osvojila sa malenom i smešnom i siromašnom Srbijom bronzu na Olimpijadi i 2 evropska zlata
    (Frankfurt, 11. februar 2024 23:21)

    # Link komentara

  30. dusan jichici@
    Cekaj bree,kakav odlazak u Pariz.
    Vidis da jos nije sigurno.
    (Marko Markovic, 11. februar 2024 23:20)

    # Link komentara

  31. Želja postoji ali znanja i inteligencije jedva u tragovima.
    (Pravda za Vukčevića, 11. februar 2024 23:19)

    # Link komentara

  32. Verujem da će sve biti dobro na kraju i da će devojke otići na OI. E sad, nije mi jasna jedna stvar. Kada god se pomene pitanje stranog igrača u dresu Srbije (bilo koja sekcija) krene masa negativnih komentara, tipa: "bolje i zadnji, ali svi naši, nego li prvak sveta sa strancem u timu". Pa otkud sad tolika podrška timu koji bi bez Anderson mogao samo da sanja Pariz i Olimpijske Igre? Koji smo mi licemeri... Zamislite da fudbaleri ili odbojkaši imaju u timu stranca svetske klase...I ove uvrede Marini Maljković... Žena osvojila 2 evropska zlata i olimpijsku medalju i opet nekima i to nije dovoljno.
    (goran, 11. februar 2024 23:18)

    # Link komentara

  33. Bravo nase devojke na svemu ...na borbi, zelji...bile ate sjajne...nadam se da ce te biti jos bolje u Parizu na OI...bice prelepo gledqti ave nase selekcije i basketase...brqvo jos jednom
    (Goran, 11. februar 2024 23:17)

    # Link komentara

  34. Bravo nase devojke na svemu ...na borbi, zelji...bile ate sjajne...nadam se da ce te biti jos bolje u Parizu na OI...bice prelepo gledqti ave nase selekcije i basketase...brqvo jos jednom
    (Goran, 11. februar 2024 23:15)

    # Link komentara

  35. Ova ekipa je borbena i koliko moze toliko pruza. Jeste nam mesto na OI, ali to je to.

    Ali samo osvrt na vas koji se vracate u proslost i sumirate rezultate selektorke i bacate razna imena…

    Medalja nije bilo pre Sonje (Petrovic) Vasic i nece ni posle nje za sada.

    To je bio faktor uspeha i prevaga, svi drugi su prateci glumci bili tu.

    Pa da se nadamo se ce se pojaviti opet takav igrac na nasem prostoru kad tad, ne samo kosarkaski vec i karakterno.
    (Realnost, 11. februar 2024 23:14)

    # Link komentara

  36. (veliki strumf, 11. februar 2024 23:02)

    Šta se ponavljaš sa tim da je bitno što smo izgubili manje od 5 razlike koliko je izgubio Brazil. To nikakvog uticaja nema.
    (Dragan, 11. februar 2024 23:12)

    # Link komentara

  37. @Džoni

    Fudbal. Potraži polfinalne in finalnu utakmice prošlogodišnjeg SP. Poezija. Bez trunke ironije i zezanja.
    (Marko, 11. februar 2024 23:09)

    # Link komentara

  38. Posed Australije, -4p i 20s do kraja, a naše devojke ne prave faul!!!
    Neka mi neko objasni logiku.
    Inače, upropastilo nas je loše izvođenje slobodnih bacanja (kao i protiv Nemačke).
    A i nešto nisam primetio volju, želju i srčanost kod naših devojaka, kao da nije ulog odlazak na OI.
    (Nikola, 11. februar 2024 23:09)

    # Link komentara

  39. ...zasluzen odlazak na OI.
    Da nema Srbija Andersonovu
    ko zna sta bi bilo.
    (dusan jichici, 11. februar 2024 23:09)

    # Link komentara

  40. Verovatno će proći, ali... Devojka koja je u našoj ekipi bek šuter, na ovoj utakmici šut 1/9, a računajući sve tri utakmice mizernih 7/42. To je Nogić, trenutno bez kluba a na ovoj utakmici igrala 34 minuta. Ako izuzmemo Anderson i Stanković, naša ekipa ima šut oko 20%.
    (Mirjana, 11. februar 2024 23:08)

    # Link komentara

  41. Baš oprečne informacije jedni uzimaju koš razliku ukupnu računajući i meč protiv Australije a drugi u slučaju pobede Brazila sa 7 razlike protiv Nemačke računaju koš razliku Srbije,Nemačke i Brazila.Šta je tačno???
    (Niki, 11. februar 2024 23:08)

    # Link komentara

  42. I sta cemo sad a
    (Milos, 11. februar 2024 23:07)

    # Link komentara

  43. Zaista mi nije jasno sta Raca i Nogic traze u reprezentaciji...bazen ne mogu da pogode, a prodaju gomilu lopti. Neverovatno sta Stankoviceva moze da promasi. Budimo realni i treba reci da bi bez Anderson bili treca klasa zenske kosarke. U ovoj generaciji nemamo kvalitet i padacemo sve nize.
    (Fenomen, 11. februar 2024 23:07)

    # Link komentara

  44. Gde su oni koji su govorili, samo da Srbija ne izgubi - 33 od Australije, i plasirace se na OI.
    (ZORAN, 11. februar 2024 23:07)

    # Link komentara

  45. Kada bi pogađali zicere imali bi medalje sa svih takmičenja zauvek. Slično kao i u rukometu. Ali ne vredi. Pogineš u odbrani, ukradeš 15 lopti i realizuješ 2-3 kontre.

    Daleko je Australija od onoga što su nekad bile, plus ih Kembidž odjavila tako da sa njima može itekako da se igra, ali gluposti ne mogu ni protiv koga.

    Šteta za ovo, moralo je bolje. Ne bi trebalo da bude problema oko vize noćas, ali baš šteta.

    Nemam šta da im zamerim osim koordinacije pokreta i brzopletosti. Nažalost za ispravljanje ovog prvog je već kasno, a drugo izgleda nikada neće naučiti.

    Idemo dalje.
    (Gde ja živim, 11. februar 2024 23:06)

    # Link komentara

  46. Pojma one nemaju , uključujući i trenera.
    (Baš zato što te znamo, 11. februar 2024 23:06)

    # Link komentara

  47. Sad je sve moguće sad ce na kraju ovi tačno dati 75 poena i 7 razlike Brazilke mi smo snobovi hahaahah
    (Aki, 11. februar 2024 23:04)

    # Link komentara

  48. Iskreno nisu zaslužile ni u Malu Moštanicu da idu, a kamoli u Pariz. Vola ne znaju da pogode, ziceri nebrojeno promešeni, slobodna bacanja kamena s ramena, pogrešna dodavanja. Na 1:25 do kraja australijanka prolazi kroz 4 naše igračice, BRUKA!
    (SAŠA FRANKFURT, 11. februar 2024 23:03)

    # Link komentara

  49. 49 puta su nase sutnule za 2 poena a samo 15 puta za 3. Zato su izmedju ostalog i izgubile.
    (Deki, 11. februar 2024 23:03)

    # Link komentara

  50. Bravo devojke, sjajna utakmica. Revanširaćemo se u Parizu. Pljuvači nezadovoljni svojim životom, shvatite da je bila smena generacija, ove devojke su se mnogo bolje pokazale nego što je to bilo ko mislio i to za kratak period a tek će napredovati kada budu osetile zajedništvo i hemiju
    (Ljubitelj Eura, 11. februar 2024 23:03)

    # Link komentara

  51. Ha ha
    (Milos, 11. februar 2024 23:03)

    # Link komentara

  52. Evo!
    Brazil pobeđuje sa 7 razlike I sa preko 75 poena na kontu.
    Kakav sport, kakvi bakrači!
    Dogovoriće se šta god da treba!
    (Staka Zulu, 11. februar 2024 23:03)

    # Link komentara

  53. Šteta! Vratile se, povele pred kraj i onda opet pad u igri kao i protiv Nemacke
    (Pedja, 11. februar 2024 23:02)

    # Link komentara

  54. Tesko je dobiti jakog protivnika uz masu promasenih zicera i slobodnih bacanja,ova zadnja trojka je sasvim slucajno pogodena,u zenskoj kosarci preciznost sa linije penala je u vecini slucajeva kljuc pobede,a i sudijski kriterijum je isao na stranu protivnika
    (celinc, 11. februar 2024 23:02)

    # Link komentara

  55. Јаооооо значи морамо да чекамо исход и задње утакмице… Значи невероватно шта смо испустили, плус 6 на неколико минута пре краја. Колико промашених бацања на крају… Све је почело од два везана промашена пенала капитена Тине Крајишник. Капитен… Опет Раца промашила битно бацање, на крају чак и Ногић… Бар она да је дала, било би нерешено… Једино што је добро из овог пораза је што смо изгубили са мање од 5 разлике, за случај да неким чудом Бразил добије баш 73-66. Значи, сада нам треба било који резултат на другом мечу осим победе Бразила са тачно седам разлике и зо резултатом 74-67, 75-68, 76-69 итд. Навијамо за што мање кошева тамо, за сваки случај.
    (veliki strumf, 11. februar 2024 23:02)

    # Link komentara

  56. Stvarno treba zabraniti kockanje,da vise ne citamo ovde nebuloze frustriranih pacenika,koji izgube na kocki pa prosipaju ovde svoje nezadovoljstvo i mizeriju.Inaci bi gledali normalno sport i ne bi toliko bili negativni
    (Mar, 11. februar 2024 23:00)

    # Link komentara

  57. Smešni su ovi nekorekrni komentari. Decu na sve načine oslobadjamo od fizičkog, a hoćemo vrhunske sportiste.
    (Bily the pljuc, 11. februar 2024 23:00)

    # Link komentara

  58. Каква драма, штета. Пар играчица не заслужује Репрезентативни дрес. Андерсон за плеја који недостаје Институцији.
    (todos, 11. februar 2024 23:00)

    # Link komentara

  59. Šteta. Jedan poen. Bravo devojke.
    (soko, 11. februar 2024 22:59)

    # Link komentara

  60. Namešteno a Stanković bazen ne može da pogodi dok joj se sklanjaju protivnice
    (Mimi, 11. februar 2024 22:58)

    # Link komentara

  61. I na kraju nas dobise na kondiciju i snagu.
    Steta!
    (Hrundi Bakshi, 11. februar 2024 22:55)

    # Link komentara

  62. Ko promasi 3/4 bacanja u kljucnim trenucima ne zasluzuje olimpijske igre.
    (ZOmbie, 11. februar 2024 22:55)

    # Link komentara

  63. Nisam ih gledao do večeras, i to ovo malo posle utakmice Bostona. Vidim samo da one ne znaju da hodaju po terenu. Žalosna je ženska košarka kod nas. Koliko para toliko muzike. Malo se ulaže u sport ako nije fudbal ili ako nisu Partizan i CZ u košarci…
    (Goran Loznica, 11. februar 2024 22:54)

    # Link komentara

  64. Ovo do sutra da se igra, iz aviona se vidi da ne možemo da dobijemo. Kao i uvek u životu, očekujemo od drugih da nam pomognu. Kontradiktorna smo i vrlo dvolična nacija. U muškoj košarci se gadimo strancima, dok u ženskoj se klanjamo!
    (Pečenjevce centar sveta, 11. februar 2024 22:53)

    # Link komentara

  65. Smešna ekipa posle odlaska Sonje Petrović...
    (Top, 11. februar 2024 22:46)

    # Link komentara

  66. Brazil navija za Srbiju, zato što im onda samo pobeda protiv Nemačke, bilo kojom razlikom odgovara i vodi ih na OI uz Australiju i Srbiju...
    (Peđa, čačak, 11. februar 2024 22:46)

    # Link komentara

  67. Zasto Brazil navija za nas? Zbog koje Matematike?
    (Hrundi Bakshi, 11. februar 2024 22:39)

    # Link komentara

  68. naše su ko usporen snimak!
    Mora bre to mnogo brze i kretanje i dodavanje. Užasno su spore!
    (Dragče, 11. februar 2024 22:36)

    # Link komentara

  69. Nama je jedini cilj da ne izgubimo od Australije sa preko 30 razlike, tačnije sa 33 razlike. Mi sigurno idemo na Olimpijadu, evo pred kraj 3 četvrtine je minus 1. Uopšte nas ne interesuje meč Nemačke i Brazila, one međusobno odlučuju u tom meču ko ide kao treći, s tim da ako mi izgubimo od Australije onda Brazil mora dobiti sa makar plus 8. Srećno srpske devojke u Parizu.
    (srle, 11. februar 2024 22:33)

    # Link komentara

  70. (Džoni, 11. februar 2024 22:18)

    Slažem se sve osim za odbojku. Takođe je bolja u muškoj konkurenciji.
    (smeč, 11. februar 2024 22:30)

    # Link komentara

  71. Neverovatno je da u ovoj ekipi nema nijedna talentovana igracica.Da nije Andreson davali bi po 40 poena !Kako Cadjo da pogodi kad nema klub cele sezone,isto vazi za Jovanovic kako su onda tu ???Ove devojke su nas puno puta obradovale ali bez Dabovic ,Petrovic i Milovanovic i bez Crvendakic ovo je nasa realnost.
    (Ocekivano, 11. februar 2024 22:25)

    # Link komentara

  72. Uh.. Mnogo mi je da gledam cijelu utakmicu, uključiću TV poslednjih 5 min 4 Q, jer ovo je živo mučenje i za igranje i za gledanje..
    (milos, 11. februar 2024 22:24)

    # Link komentara

  73. Jedini sport od svih kolektivnih sportova koga je možda i lepše gledati kad igraju žene a ne muškarci je odbojka. Svi ostali sportovi su mnogo negledljiviji u ženskoj konkurenciji. Ženska odbojka je po meni atraktivnija i lepša za gledanje jer se igra sporije, više je napada, odbrana, blokova, mnogo više igre nego kod muškaraca gde je igra previše brza i praktično se poeni osvajaju u sekundi. Košarku ne bih komentarisao. Ok individualni sportovi tipa atletike, gimnastike, plivanje...
    (Džoni, 11. februar 2024 22:18)

    # Link komentara

  74. Za sada bazen ne mogu da pogode, neverovatno! Nadam se, da će da se trgnu i počnu da igraju košarku!
    (SAŠA FRANKFURT, 11. februar 2024 22:16)

    # Link komentara

  75. Serija 8-0… i to bi bilo to…
    (Karakondžula, 11. februar 2024 22:16)

    # Link komentara

  76. Šut za tri, i jedne i druge, živi smehotres… Naše katastrofalne od početka turnira, ne mogu ni 20% da dostignu !! Doduše kad pogledaš ostale ekipe ništa bolje, kao sto neko reče neka kos bide niži ili šta ti ja znam ovo je apsurdno.
    (Karakondžula, 11. februar 2024 22:15)

    # Link komentara

  77. Veliki nedostatak talenta u ovoj generaciji.Usplahirene,sa očajnim rešenjima u napadu.Ko je rekao Nogićevoj da je veliki igrač,pa ovoliko divlja na svakoj utakmici?Borbene su svaka čast,ali znanje...
    (Voja, 11. februar 2024 22:15)

    # Link komentara

  78. Каква серија глупих потеза Драгане Станковић у 3/4, па ово је невероватно!!! 3 зицера промашена, лопта јој у нападу пролази кроз руке, па јој лопта у одбрани пролази кроз руке и примамо кош, па онда краде лопту и баца је у напад у аут! Све то за 4 минута! Па нестварно. Колико је јуче била сјајна, толико је данас лоша.
    (veliki strumf, 11. februar 2024 22:13)

    # Link komentara

  79. Stankovic je kraljica zicera,do sada ih je 5 promasila
    (celinc, 11. februar 2024 22:11)

    # Link komentara

  80. ma idemo na OI sigurno, mada ne znam sta cemo tamo uopste. Al aj sad. Sto se kaze nikad se ne zna.
    Nego niko nit pise nit pominje epsku kradju na utakmici Madjarska Španija. Nula slobodnih bacanja za Madjarsku u 4/4 a Španjolke jurile zaostatak od 14 koseva razlike?!?
    A Madjarice se ne bune nilek ko da su igrale prijateljsku a ne kvalifikacije za OI?!?!? Sta se danas sve mulja u sportu ne bi me cudilo da je utakmica prodata na pauzi. Španci su poznati po tome. Lova busi gde i burgija nece.
    Malo potplate sudije, malo igrace i ko zna koga sve ne i zavrse posao.
    Molim da mi se objavi komentar.
    (Vaske, 11. februar 2024 22:07)

    # Link komentara

  81. Dakle ako izgubimo od AUS, pobeda Brazila nad Nemačkom od 73:66 stavlja Nemačku na 1. mesto u toj mini grupi izjednačenih timova sa 139 datih poena, a Brazil i nas izjednačava na 138. :) Ko li onda uz Nemačku ide dalje?

    A svaki veći rezultat od toga (74:67, 75:68...) nas izbacuje, pod uslovom da je tačno 7 razlike.

    Tako piše.
    (I onda tumbaj..., 11. februar 2024 20:51). У тој готово невероватној ситуацији важно би било да изгубимо са 4 или мање разлике од Аустралије, јер је Бразил изгубио 5.
    Него, морам да се освенем на један коментар о Марини Маљковић (како неко написа татиној ћерки). Прво, ваљда смо сви нечија деца и ваљда је лепо ако су наши родитељи били успешни! Или је то мана??? Па пошто су наши родитељи били неуспешни и непознати, да мрзимо све којима јесу, је ли??? Друго, немогуће да људима не ваља ни Марина! Две титуле првака Европе са Србијом, олимпијска медаља, и ни то нам не ваља??? А пре Марине наша кошарка је била на европском ДНУ! Нисмо знали за женску кошарку од Арбутине наовамо! И опет нам не ваља??? Па ми смо невероватан народ! Плус је жена освајач титула првака Европе и са клубовима које је тренирала, доказала се свуда. И још једна ствар: да ли је могуће да је толико мрзитеља и исфрустрираних ликова међу људима који пишу коментаре???
    (veliki strumf, 11. februar 2024 22:04)

    # Link komentara

  82. sve,sve al sut za 3 poena uzas ona ?adjo kao da kamenje baca da nije anderson nebi 20 koseva dali
    (sele, 11. februar 2024 21:59)

    # Link komentara

  83. Prošlo je vreme šampiona, dolazi vreme tigra
    (Czv, 11. februar 2024 21:55)

    # Link komentara

  84. Australijanke su vec u Parizu. One veceras igraju bez ikakvog znacaja i trebalo bi pustiti nase devojke da i one zajedno sa njima uzmu karte za Pariz.
    (Milan, 11. februar 2024 21:35). Ево сад ће да нас пусте, све се нешто размишљају… Тако као ти размишља само неко ко се не бави спортом! Сваки спортиста жели да победи, нарочито кад игра за своју земљу! Брига њих за калкулације других, то се само они који седе у својим фотељама баве калкулацијама док се прави спортисти боре.
    (veliki strumf, 11. februar 2024 21:55)

    # Link komentara

  85. Volim ja da Srbija ode na OI, ali ženska košarka je negledljiv sport, za razliku od ženske odbojke, čak i rukometa. Meni nikako nije jasno zašto koševi nisu niži kod žena, kao što je mreža niža u odbojci. Pretpostavljam da je to tehnički teško izvodljivo. Australke su baš krupne i visoke.
    (Predo, 11. februar 2024 21:52)

    # Link komentara

  86. Какав пад у игри у 2/4. Превише лагано примљених поена због непотребне јурњаве по терену и неуспешног пресинга и тако смо их разиграли сами. У нападу слабо налазимо решења јер нам је шут за три опет очајан. Крај је полувремена а ниједну тројку нисмо погодили плус пар чистих зицера које је промашила јуче сјајна Драгана. Ногићева превише шутира из дриблинга и из тешких позиција без икаквог разлога и све је промашила. Чађо чим види лопту распали за три и све живо промашује, али зато кад је сама на 2 метра од коша не сме да шутне. Опет, као и јуче, играмо без икаквог учинка Анђеле Дугалић и то никако није добро. Уопште ми није јасно зашто не улази Мина Ђорђевић која је и борбенија и више скаче и уме да се снађе да погоди кош… Колико смо лоше одиграли 2/4, -1 је јако добар резултат.
    (veliki strumf, 11. februar 2024 21:50)

    # Link komentara

  87. Siguran poraz bar 10 razlike za Australiju
    (Mirex72, 11. februar 2024 21:49)

    # Link komentara

  88. Cim pocne neckanje kod suta,satro extra pas, dolazi najgori sut kao resenje. Okrenuse nas zonom
    (Laki, 11. februar 2024 21:49)

    # Link komentara

  89. Siguran poraz bar 10 razlike za Australiju
    (Mirex72, 11. februar 2024 21:49)

    # Link komentara

  90. nemaju veze u kosarci takodje i selektor ko ih pozvao
    (line, 11. februar 2024 21:48)

    # Link komentara

  91. Australija nas pusta, igra sa 30% ali ne vredi, drasticno nam je pao kvalitet reprezentacije, ok ocekivano s obzirom na smenu generacije. Ne mazem, samo kazem! Vredi singlirati 1!
    (Nasi smo, 11. februar 2024 21:46)

    # Link komentara

  92. Sretno djevojkama, vidimo se u Parizu.
    (Republikanac, 11. februar 2024 21:45)

    # Link komentara

  93. ako su ove nase najbolje sto imamo bolje da ne idemo ovo je katastrofa i smesno da
    se gleda ove veze nemaju
    (reks, 11. februar 2024 21:44)

    # Link komentara

  94. Negledljivo.
    (Realno, 11. februar 2024 21:44)

    # Link komentara

  95. kakva blamaga sa gledanje
    (akk, 11. februar 2024 21:42)

    # Link komentara

  96. ovo je jedna vrlo vrlo losa generacija
    (karle, 11. februar 2024 21:41)

    # Link komentara

  97. katastrofa ko sve igra sa nas pa ove dame veze u kosarci nemaju osim aderson
    (ljiu, 11. februar 2024 21:39)

    # Link komentara

  98. Australijanke su vec u Parizu. One veceras igraju bez ikakvog znacaja i trebalo bi pustiti nase devojke da i one zajedno sa njima uzmu karte za Pariz.
    (Milan, 11. februar 2024 21:35)

    # Link komentara

  99. Samo tako cure.
    (Zuca, 11. februar 2024 21:25)

    # Link komentara

  100. Selektorka Australije kao da je izašla iz neke knjige Tolkiena ! Sunce ti…
    (Karakondžula, 11. februar 2024 21:19)

    # Link komentara

  101. Amerikanka peva Boze pravde, a tatinoj cerki, kao i uvek, mucno dok je slusa. Izraz na licu "mrzim ceo svet" tad se najbolje vidi.
    (Slavisa Vukosavljevic, 11. februar 2024 21:12)

    # Link komentara

  102. Brazil navija za nas, jer onda njima treba bilo koja pobeda protiv nemira, a ne 7+.
    Brazil je domaćin, pa razmislite ko će dobiti
    (ninja, 11. februar 2024 21:11)

    # Link komentara

  103. A šta ako mi izgubimo,a Brazil dobije sa više od 7 razlike? Niko o tome ne piše :)
    (joj, 11. februar 2024 20:40)

    Nemacka ispada…
    (Karakondžula, 11. februar 2024 21:08)

    # Link komentara

  104. Бразилци навијају за нас. Нисмо размишљали о томе, али њима је веома важно да ми добијемо, јер у том случају њима ће бити потребна победа са само поеном разлике над Немачком да би прошле (јер би имале бољи међусобни скор). Ако ми изгубимо, морале би да добију са 8 разлике за сигуран пролаз.
    (veliki, 11. februar 2024 21:07)

    # Link komentara

  105. Petar Denda i dalje komentariše košarku? Pa ovaj čovek je neuništiv...
    (Darko, 11. februar 2024 21:05)

    # Link komentara

  106. Ako pobede bice 20ak komentara a ako izgube 100+.
    (ja sam crni carobnjaci, 11. februar 2024 21:00)

    # Link komentara

  107. Preumorne, Australija kvalitetnija, gubimo preko 20 razlike
    (g, 11. februar 2024 20:59)

    # Link komentara

  108. A šta ako mi izgubimo,a Brazil dobije sa više od 7 razlike? Niko o tome ne piše :)
    (joj, 11. februar 2024 20:40). Па не пише зато што је просто: тада идемо ми и Бразилке, јер би Немице имале кош разлику у минусу, ми смо на нули, а Бразилке би биле у плусу.
    (veliki, 11. februar 2024 20:52)

    # Link komentara

  109. Dakle ako izgubimo od AUS, pobeda Brazila nad Nemačkom od 73:66 stavlja Nemačku na 1. mesto u toj mini grupi izjednačenih timova sa 139 datih poena, a Brazil i nas izjednačava na 138. :) Ko li onda uz Nemačku ide dalje?

    A svaki veći rezultat od toga (74:67, 75:68...) nas izbacuje, pod uslovom da je tačno 7 razlike.

    Tako piše.
    (I onda tumbaj..., 11. februar 2024 20:51)

    # Link komentara

  110. Znači, da bi namestile da mi ne odemo na OI, Brazilke moraju da pobede Nemice sa tačno 7 razlike i da bude meč na veliki broj poena.
    (Mile, 11. februar 2024 20:49)

    # Link komentara

  111. I državo, jesi odlučila šta nam je potrebno za siguran plasman ili će i to ostati jedna od velikih misterija svemira?
    (remax, 11. februar 2024 20:43)

    # Link komentara

  112. Vazno je da kontrolisu skok ispod oba kosa protiv kengura.
    (samo kazem, 11. februar 2024 20:42)

    # Link komentara

  113. A šta ako mi izgubimo,a Brazil dobije sa više od 7 razlike? Niko o tome ne piše :)
    (joj, 11. februar 2024 20:40)

    # Link komentara

  114. Idemooo
    (Hmmm, 11. februar 2024 20:10)

    # Link komentara