1. Bogdanović je trenutno na petom mestu u konkurenciji za najboljeg šestog igrača. Ispred njega su: 1.Austin Reaves 2.Tim Hardaway Jr. 3.Cole Anthony i 4.Malik Monk.
    (Steva, 7. februar 2024 02:10)

    # Link komentara

  2. Kari nocas, sut za 3 poena 4/11..
    (321, 6. februar 2024 18:24)

    # Link komentara

  3. Zasto vesti o Bogdanu nema na prvoj strani? Nema je ni na drugoj. A onda se pojavi u 7-8 redu, posle 5 vesti o Jokicu, 2 vesti o Doncicu, vesti o Lejkersima, Bostonu, Vucevicu i ostaloj kurti i murti. Stvarno sramota!
    (Under KV, 6. februar 2024 16:01)

    # Link komentara

  4. Hanter je postigao 11 pts na Bogijeve asistencie. 3 puta je bio potpuno sam. I sva 3 puta je postigao trojke. Samo kazem..Bogi je imao 6 asistencija. Kada bi i njemu tako dodali a koliko je samo puta sam u toku utakmice? A sta rade? Sutiraju sa 10m. probijaju kroz reket pa sta bude..Zato je muka gledati ovakvu Atlantu i mnogo puta sam rekao, nemam pojma kako Bogi opstaje u ovakvom timu da ima sansu da bude najbolji 6ti igrac NBA?? Pojma nemam..
    (xxx, 6. februar 2024 12:57)

    # Link komentara

  5. Stvarno ova Atlanta igra užasnu košarku za gledanje. Izgleda da i svakog protivnika uvede u to ludilo od košarke pa su česti ovakvi rezultati na njihovim utakmicama. Još kada vidiš statistiku, oba tima su imali samo po 30 asistencija na toliki broj poena, jasno je kakva košarka se igrala. Za Atlantu je to normalno jer tako igraju cele sezone ali mi zaista ne ide u glavu zašto protivnik prihvati takvu košarku. Još više mi ne ide u glavu zašto im je svaki put puna hala. Da nema Bogdanovića bio bi zaista teški mazohizam gledati ili spominjati takvu globtroter ekipu bez odbrane ovde. Verovatno bi barem polovina igrača dobila upalu butina ili listova kada bi stali u odbrambeni stav dok su im timske akcije kao statistička greška. I onda pogledaš npr. utakmicu Boston-Klipersi ili Boston-Denver i zapitaš se igraju li ovi timovi isti sport i u istoj ligi.
    (Malo smeha nije na odmet, 6. februar 2024 11:16)

    # Link komentara

  6. Нема ових, зна се којих, да спомену Богданов шут за три поена да нису можда "запали за креденац"?!? Задњих десет утакмица шутира: за два 47.0 %, за три 39.0 % и 92.9 % са слободних. Такође има и највише погођених тројки на истоку, мало ли је?
    Мада, зна се, све и да су му проценти 100% у све три категорије, не би они признали да је Богдановић врхунски шутер.
    (па да, 6. februar 2024 10:40)

    # Link komentara

  7. Kada je Chicago doveo Vucevica, Derozana, Lavina krenule su price kako imaju strasan tim, kako ih niko nece zaustaviti na Istoku.
    Tada sam napisao istim strucnjacima koji sada hvale Clipperse, to je tim za max 1-2 krug playoffa ako budu imali srece.
    Nijedan tim sa P.Georgom i Westbrookom nije za velike domete.
    Jedino sto Clippersima ide na ruku je cinjenica da Zapad nikada nije bio slabiji i sto konkurencija za titulu u NBA nije bila losija u zadnjih 20 god.
    Kakvi bre Clippersi sa Plamlijem i Zubcem.
    (Baron, 6. februar 2024 10:13)

    # Link komentara

  8. Neverovatno je kakva su sila postali Klipersi. Harden igra najpametniju sezonu karijere, Rasel, posle duzeg vremena radi ono sto zna (energicno probija do kosa, asistira), bez silovanja, Pol i narocito Kavaj ubitacni, tri vrlo korisna, a razlicita centra, sjajna tranzicija.. Po trenutnoj formi su najveci kandidati za titulu pod uslovom da ostanu zdravi.
    (Laki, 6. februar 2024 09:53)

    # Link komentara

  9. Јел Богдан био у конкуренцији за шутирање тројки на ол-стару, шта је критеријум? Мислим да би имао добру шансу
    (Соко сиви, 6. februar 2024 09:33)

    # Link komentara

  10. uskoro bi moglo da bude 215:216
    (Stojko moj, 6. februar 2024 08:48)

    # Link komentara

  11. Šala komika.
    - Basket kao rukomet, sa šesterca se puca pa ko bolje.
    - A smejali ste se Klipersima? Eto vidite sad, koliko nemate pojma o basketu.
    - Al se sigurno niste smejali Klipersima ko ja. Al to je drugo, ja sam se tada samo šalio i proveravao kolko vi znate o toj košarci...
    - Od svih je tu šala najveća NBA šala ovaj Bouns. Nije hteo da ostane u Denveru jer je hteo više minuta? Bolji crnjak odavno ne pamtim. Sad ima 4 AllStar igrača ispred sebe, pa onda upotrebljive Mana, Pauersa i Kofija. 7 igrača, od njega eto malo jača. Mislim da nije ušao zadnjih 10ak utakmica ni minut.
    - NBA je šarada diletantizma, uprkos svemu. Indijana je nezadovoljna rezultatima otpustila trenera? Ali on je vodio igrače koje ima, nije mogao da vodi šampionski tim koji nema. I vidno je poboljšao Atlantu kada je u nju došao. Ne, papani su mu i tu dali otkaz - evo im ga sada napredak...
    - Ovo je najbolja Bogdanova sezona ikad - i otići će ni u šta. Do PI verovatno i dobace.
    Ali eto možda bude "naj 6. igrač". Nek je sa srećom. Da Srbija pored MVP ima i MVP klupe. Kad je već šala komika nek je isplativa na taj način.
    (znanje-imanje, 6. februar 2024 08:25)

    # Link komentara

  12. Klipersi su zaista postali opasan tim. Kavalirsi sa Micelom igraju takodjer veoma dobro. Uz vec etablirane favorite bice zanimljivo doigravanje!
    (Zoran, 6. februar 2024 08:13)

    # Link komentara

  13. Samo čudo ili neka prevara mogu Bogdanu da uzmu titulu šestog čoveka ove sezone. Srećno.
    (Djenka, 6. februar 2024 08:09)

    # Link komentara