Vojvodina osvojila Superkup Srbije

Rukometaši Vojvodine osvojili su Superkup Srbije, pošto su u hali SC “Banjica” pobedili ekipu Dinama iz Pančeva sa 32:22 (15:9).

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. JEDNA JEDINA!
    (Aloha, 5. februar 2024 07:19)

    # Link komentara

  2. Evo jedne teme za razmisljanje svim Vovodjanima, Novosadjanima. Fudbal i kosarka su 2 nasa najpopularnija i najvaznija sporta i Partizan i Zvezda tu imaju uvek najvise ambicije i bilo kome trecem je nemoguce da se tu umesa, eventualno kao incident. Sa druge strane, tu je vaterpolo, koji je jeftin sport, ali nije atraktivan i ne privlaci publiku.
    Po meni, rukomet je treci sport po atraktivnosti i zao mi je sto Zvezda, za koju navijam, nije redovan ucesnik LS. Da sam neki tajkun, funkcioner itd iz Vojvodine, investirao bih u RK Vojvodina, pa i OK Vojvodina i napravio dugorocne sampione zemlje i redovne ucesnike LS. Siguran sam da bi hale u NS uvek bile pune. Gledam sad na netu, najplaceniji igraci u rukometu primaju oko 1-1.5mil, i to je pitanje da li je to neto. Znaci za 500k mogu da se dovode igraci ranga LS. To je cifra koju primaju polufudbaleri stranci u Zvezdi i Partizanu. Radmislite malo sponzori i vi koji imate novca, Vojvodjani bi znali ovo da cene.
    (kosmonaut, 4. februar 2024 23:25)

    # Link komentara