1. Vec par utakmica Jovic dobija dosta vremena. Medjutim..nije ni cudo sto ga je Spolstra slao u razvojnu. Veoma je slab. Pozitivno..zna sa loptom, zna da je lepo prenese.. i to je otprilike sve.

    U odbrani je kao muva bez glave. Na preuzimanju se pogubi pa stane negde izmedju..bas se lose krece. Nema osecaj za skok, za postavljanje...

    U napadu je takodje los. Ima ocajan sut i mora mnogo da radi na tome. Da, desi se da pogodi ali nije konstantan.

    Nedostaje mu samopouzdanja, pogotovo u napadu. Ne napada kos a ima i visinu i snagu. Kao da se plasi promasaja.. Gledam nocas, onaj Hakez, tri uzastopna napada zabrlja, al' nikom nista, igra se i dalje a komentatori su puni hvale za njega.

    Nasuprot njemu, Jovic se sve nesto plasi, ustrucava... npr. pod kosem trazi loptu, dobija je i umesto da zakuca, pokusava da polozi i promasi. Sam je bio. E, to je nedopustivo. Nije ni cudo sto su na kraju igrali penzioneri a on je sedeo na klupi.

    Jovic mora da poradi na sutu i na veri u sebe. Da bude agresivniji, pogotovo u napadu. Ima visinu, ima snagu, i tehnika mu nije losa ali treba zaista puno da radi.
    (Lagano, 13. januar 2024 11:32)

    # Link komentara

  2. Dobio je šansu , trudi se ali šut ga muči , vidio sam ranije prozivanja onog drugog mladog igrača iz petorke Miamia kako uzima Joviću minute nezasluženo i slične stvari , dajte pogledajte neku utakmicu pa ćete vidjeti zašto momak ima prednost nad Jovićem , trenutačno je bolji igrač i to je to.
    (Ja, 13. januar 2024 10:39)

    # Link komentara

  3. Nema veze…samo neka gura.
    (Karakondžula, 13. januar 2024 09:22)

    # Link komentara