1. Ma ljudi! Svaka cast pojedinim igracima opd prije 20 i vise godina ali bi samo nekolicina njih mogli da igraju danas u NBA. Razlioka je kao nebo i zemlja u korist danasnjih igraca!
    (Goran, 10. januar 2024 08:38)

    # Link komentara

  2. U odnosu na to "zlatno vreme" 90-tih, danas su igrači mnogo bolje tehnički potkovani, svi šutiraju trojke, svi imaju dobar ball handling. Pola centara iz tog vremena su bile drvoseče koji ništa nisu znali osim da tuku. Takvi ne bi mogli da privire terenu danas.
    Igra je evoluirala u međuvremenu, igrači su pametniji, ne igra se više u 90% pick&roll kao tada, igraju se više zone u odbrani, moraš da igraš pametnije i sa više protoka lopte.
    Ima i nekih negativnih stvari, meni najviše smeta što više ne sviraju korake ni za šta, trokorak, dvokorak i naskok, gubljenje stajne noge, duplo vođenje, onaj beskonačno usporeni eurostep, sve se to više ne svira, nemoguće je igrati odbranu u takvim uslovima.
    (meda, 9. januar 2024 19:52)

    # Link komentara

  3. Denver u seriji na 4 pobede ne bi smeo da dovede prolaz u pitanje protiv ovih timova !!!
    (Nba true fan, 9. januar 2024 15:46)

    # Link komentara

  4. Tvrdim da je razlika izmedju NBA 90-ih i danas enormna, i da je najveca razlika u odsustvu inteligencije kosarkasa, tj. u shvatanju same igre, pristupu.
    Kultura jeste degradirala sa njom i drustvo u zadnjih 20 godina, i ceo taj gestalt trenera, igraca izgubio je poprilicno na kvalitetu, posebno razumevanju igre i igraca.
    Da li bi jedan normalan trener 90-ih drzao u igri Nurkica, Zubca, Vucevica u prvoj postavi? Apsolutno NE.
    Ne mogu da shvatim da Phoenix trejduje prvog pika, kakav god da je za Nurkica i da sa tri igraca orjentisana samo na ofanzivu zele da napadnu titulu, a pored Nurkica tu je jos Alen, koji takodje ne igra odbranu.
    Bez razmisljanja, da su normalni treba da trejduju Bookera, Bila ili Duranta za Siakama i dovedu nekog defanzivnog centra tipa Capela.
    Ovako imaju Durenta koji u godinama ne moze vise da dominira toliko u napadu, koji ne igra odbranu i ne zna da dobaci loptu, Bila koji ce se povrediti 99% i u odbrani je posmatrac, Bookera koji ne zna da igra odbranu, nece da dobaci loptu, i koji u vaznim utakmicama uvek odigra u najboljem slucaju prosecno.
    Takav tim nema buducnost niti neku sansu da nesto vise pruzi u playoffu.
    (Baron, 9. januar 2024 15:20)

    # Link komentara

  5. Što bi rekao stucnjak Edin Avdic kada je presao Durent u Sanse sada su Sanse ubeljivo najveci favoriti za osvajanje.
    (Back in Black, 9. januar 2024 14:53)

    # Link komentara

  6. Najmilije mi je što svaka super ekipa na kraju raspada u koju god da se uglavi KD. Lik je negativna ličnost.
    (iskreno, 9. januar 2024 13:32)

    # Link komentara

  7. Vince Carter

    Ti si poznat ovde po svojim strucnim komentarima.
    (Roki, 9. januar 2024 12:25)

    # Link komentara

  8. A mozda je Booker lazna zvezda i igrac regularne sezone koji ponekad zablista ne nekoj utakmici playoffa. U finalu protiv Milvokija nije napravio nikakvu razliku,bio je deo tima koji je gubio 50 razlike u jednom trenutku od Dalasa u sedmom mecu playoffa. Doncic mu je usao u glavu i od tada ga dominira svaki put.
    (vince carter, 9. januar 2024 12:06)

    # Link komentara

  9. Cuj flertovao. Hoce da ga kresne
    (Zig, 9. januar 2024 11:48)

    # Link komentara

  10. Ništa od ovih Sunsa, totalno razočarenje. Tu su sad sva tri glavna igrača i ne mogu se uštimati. Po svoj prilici, još jedna promašena sezona. Opet se pokazuje da ekipa bez pleja ne može funkcionisati, bez obzira na sva imena. Naravno, Denver je izuzetak, imaju a nemaju pleja.
    (WillyWonka, 9. januar 2024 11:44)

    # Link komentara

  11. @Roki Ako mislis na 2012tu i kazes da je Harden tada bio u najboljim danima ti trebas da se odjavis iz komentarisanja kosarke,njega je Mario Chalmers nadigrao u finalu. Uci u finale kroz tadasnji zapad je valjda neki uspeh,Majami je imao supertim i mnogo iskusniji tim. Sta su Harden i Westbruk uradili u Hjustonu? Harden je vise bio van terena u Bruklinu nego sto je igrao a Duranta je nesrecno gazenje linije odvojilo od moguceg prstena. A kao sto vidite Finix ni sada nije nista sa Bilom i jacom klupom a kamoli prosle sezone kada se Durant prikljucio mesec i po pre kraja prvenstva,kada nisu imali nikog na klupi i Polom koji je prestao da postoji. Zato je Jokic rekao na klupi "igramo protiv samo dva igraca". A ovde su neki tu ekipu predstavljali kao supertim,a to nisu ni sad.
    (vince carter, 9. januar 2024 11:32)

    # Link komentara

  12. Na žalost ništa Klipersa ni ove sezone...
    (Lorimer, 9. januar 2024 11:28)

    # Link komentara

  13. Buker, Durant i Bredli Bil. Tu je i solidan centar Nurkic… Na papiru tim za titulu, u stvarnosti nevidjen krs
    (Straight Outta München, 9. januar 2024 11:14)

    # Link komentara

  14. Ja da sam na Durantovom mestu odjavio bih se iz kosarke. Ekipa sa Hardenom i Vestbrukom ga razbila, a on s njima u najboljim danima nije mogao nista da uradi.
    (Roki, 9. januar 2024 09:50)

    # Link komentara

  15. Klipersima je prednost i to što imaju vrlo pametnog, mudrog i dobrog trenera.
    (jovke, 9. januar 2024 09:05)

    # Link komentara

  16. Nisu pobedili Sanse nego razvalili! Malo lakši trening. Haha.
    (nba, 9. januar 2024 09:04)

    # Link komentara