1. Je jaka po Terzicevim baladama, i naručenim novinarskim pričama.Krš je to. Bacanje para ovog naroda.
    (Zvezda, 28. decembar 2023 11:35)

    # Link komentara

  2. Mora fizicka sprema da se popravi.
    Da se dovede jedan dobar stoper, umjesto Ilica, i jedan veznjak dobar.
    (RTM, 21. decembar 2023 08:19)

    # Link komentara

  3. У тунел у тунел
    марш у тунел 🤣🤣🤣🤣
    (Гробар, 21. decembar 2023 07:37)

    # Link komentara

  4. I na kraju kad budu 3 na tabeli bice kriv zna se ko 😂. Pa ce da se igra i Samba i kolo, od odbrane prema napadu ☺️. Eh novinari...
    (Joksa1986, 21. decembar 2023 07:35)

    # Link komentara

  5. Gledao sam derbi kao neutralni navijač i neko ko je uglavnom ne prati našu ligu. Moji zaključci su sledeći:

    - Zahid i Saldanja su neuporedivo korisniji igrači nego Hvang i Ndiaje. Ovom prvom su se smejali kao "pakistanskom vozaču za GSP", ali je pokazao kvalitet i korisnost. A i mislim da se u Partizanu baš našao.

    - Zvezda je puna igrača koji vrede, ali puna i dupliranih pozicija, ljudi koji su totalno nezainteresovani. Ali, srediće to Milojević, ima da napravi bombonicu od njih.

    - Jovan Mijatović me je iznenadio u poslednjim utakmicama, mislim da bi Piksi trebao da misli o njemu za EP. Dečko ima to nešto, mora još da radi na tehnici, ali ide u dobrom pravcu. Ja bih pre sa njim rizikovao nego sa Jovićem. Slično je i sa Nedeljkovićem, dobar bek u izgradnji. Možda i dobijemo Banetovog naslednika.

    - Duljaj mi je najviše simpa, kakav fajter, ekipa mu je poput gomile drva za ogrev, panj do panja, sa izuzetkom dvojca koji pominjem gore i Natha. Ali bore se, ugradio im je taj fajterski karakter, to je odlično. Nadam se da izdrže, ali sa dolaskom Milojevića, realno, biće teško.

    - U svakom slučaju, mislim da će sledeće godine izdanje oba tima biti mnogo bolje u Evropi, kao po navici, i da ćemo zaboraviti na ovogodišnju bruku.
    (Granota, 21. decembar 2023 07:15)

    # Link komentara

  6. Ono sto Duljaj jos nema nauci se u knjigama ili po seminarima. Ono sto Duljaj ima to se ne kupuje i ne da nauciti nigde. Odgovornost, hrabrost i etiku kakva se retko vidja. BRAVO MAJSTORE!!!
    (erik, 20. decembar 2023 21:59)

    # Link komentara

  7. Saldanja je u ovoj sezoni najkvalitetniji igrač u ligi. Ne znam kako je završio kod nas, verovatno je Duljaj to iskombinovao.
    (Dragan Lo, 20. decembar 2023 21:37)

    # Link komentara

  8. Ahahahahaahahahahaahahahahah.Pa sta je ovo?A Fiorentina i 5:0??A madjija i da je Balkan mali za zvezdu i da mora da igra u Super ligi Evrope sa najvecim klubovima u Evropi??A ulozenih 50 miliona ove sezone u tim???A 1 bod u Ls??Aaa??
    (Ivan V., 20. decembar 2023 21:11)

    # Link komentara

  9. Čitajući tekst, koji je tačan, potvrdjuje se da je Partizan očaj, od trenera do većine igrača. Kako li smo pobedili Zvezdu koja je individualno mnogo jača, ne znamo ni sami.
    (Deki, 20. decembar 2023 20:53)

    # Link komentara

  10. Čista i zaslužena pobeda Partizana koja će na žalost imati i dve izuzetno loše posledice po njega: prvo, ova pobeda i prvo mesto će, na žlost, ostaviti aktuelnog trenera i na proleće; akao drugo: ovaj poraz Zvezde će, opet na žalost po nas partizanovce, verovatno biti oproštaj i zadnja utamica Bahara u Zvezdi. Obe ove činjenice nikako ne idu u prilog Partizanu jer će Partizan i na proleće biti uskraćen pravim vođenjem sa klupe a sa druge strane će Zvezda biti pojačana jer će verovatno naći nekog trenera iole odgovornijeg i svesnijeg potencijala i kvaliteta tima kojeg ima, pa će to umeti i da prenese na teren gde će se ta razlika u kvalitetu i vrednosti igrača materijalizovati i kroz stanje na tabeli. To Bahar očigledno ne ume, jer da ovakav Partizan sa ovakvim trenerom jsen završi ispred Zvezde je jedan od većih neuspeha Zvezde u istoriji. Zato mislim da će ova pobeda ipak "skupo koštati" Partizan!!!
    (resistance, 20. decembar 2023 20:52)

    # Link komentara

  11. Bobi Firmino! :)
    (Kozuki Oden, 20. decembar 2023 20:43)

    # Link komentara