1. Jeli sad jasno zasto neigra za Zvezdu i na koju foru je osmisljena povreda koja nepostoji jednostavno Topic nesme da igra dok mu neda zeleno svetlo Misko Raznjatovic.
    (slavisa, 19. februar 2024 22:37)

    # Link komentara

  2. Dečko je klasa. Ne sme da ide u timove gde neće igrati.
    (Paolo De Chiesa, 12. decembar 2023 15:55)

    # Link komentara

  3. (Dzeronimo, 12. decembar 2023 12:40)

    To sto pises nije bila poenta, samo sam naveo 2 coveka iz ove zadnje generacije, koji su napravili najuspesnije karijere koje se protezu i kroz uspehe u EL i kroz neke zapazene uloge u NBA, a da su stasali Zvezdi i Partizanu.

    A ako vec analiziras, te 2 godine Bjelice u Zvezdi su ga napravile onim sto ga je kasnije izbacilo u vrh evropske kosarke, postao je “all around” krilo, koje zna da kontrolise igru sa vise pozicija, i kao poenter i kao organizator. Bogi je od starta bio supertalentovani strelac (takodje i veci talenat) i logicno je da su imali drugaciji razvojni put. Bogdan je odmah posle Partizana mogao u NBA, decko je snajper kakav se retko vidja i koji moze u svakom ritmu kosarke da ima ulogu. Bjelici je trebalo jos godina da stasa.
    (dzordz, 12. decembar 2023 15:43)

    # Link komentara

  4. Precenjen je. Dizete ga u nebesa nadam se da nece raocarati
    (čak nori, 12. decembar 2023 15:32)

    # Link komentara

  5. Beli plej u nba, u napadu mora da bude bomba jer će ga ovi ameri pretrčavati kao čunj u odbrani. Može ko gidi da bude iz okc, ko luka teško.
    (Fitipaldi, 12. decembar 2023 15:23)

    # Link komentara

  6. Bolje mu da ne bude 1 pik, samo ce imati atrahovit pritisak. da bude od 2-10 mesta top
    (Neko, 12. decembar 2023 15:05)

    # Link komentara

  7. Kako stvari stoje, on će tek nekoliko meseci igrati u Zvezdi. Najviše godinu i po i to ako sledeće godine budemo igrali EL. Pokazao je do sada ono što se od njega i očekivalo, pa i više od toga. Ekstra talenat. Samo, malo mi je sumnjivo drugo poluvreme sinoć. Kao da je pao neki dogovor tipa : " Gledaju ga iz NBA, pustite ga malo ".
    (Bocko, 12. decembar 2023 14:48)

    # Link komentara

  8. Momak me po stilu igre najviše podseća na Spanulisa. Voleo bih da se dokaže u NBA, ali ako ne uspe, opet nema brige, mislim da će dominirati Evroligom. Jedini problem je stagnacija, ukoliko ne bude dobijao minutažu. Po tom pitanju je Jokić imao sreće. Osim toga, Pokuševski je dobio pravu šansu, ali sklonost povredama ga je udaljila sa parketa i za njega je najpametnije da se vrati u Evroligu. Micić doživljava sudbinu Saše Đorđevića u Portlandu i potrebno je da se pod hitno vrati u Evropu ako želi da igra košarku, a ne samo da zarađuje dolare. Ne poredim Đorđevića i Micića po kvalitetu. Vasilije je više nivo Marka Jarića, malo iznad tog kvaliteta, ali je upao u tim gde se neće naigrati pored Šaja. Možda bi i za Nikolu Jovića bilo pametnije da dođe kod Željka Obradovića, bez obzira da li je Zvezdaš ili Partizanovac. Ne bi bilo nemoguće da se posle toga vrati na malo šira vrata u NBA, kao Egzum. Ovo pišem kao Zvezdaš. Sportski pozdrav!
    (Srdjan, 12. decembar 2023 13:53)

    # Link komentara

  9. Koje mesto će zauzeti na draftu potpuno je nebitno.Pogledati pod Miličić i Jokić.Da li će uspeti u NBA , Bog sveti zna. Ono što ja znam da su se o njega ogrešili i Pešić i Zvezda o čemu sam davno pisao.Za njega je moralo biti mesta u reprezentaciji za SP kao ulog u budućnost i vezivanje mladog momka za nacionalni tim. Bar tri igrača ,da ih ne nabrajam sada i ne kvarim kult reprezentacije, koji su bili lošiji od njega.Što se Zvezde tiče stvar je i prostija. Topić igra u Megi i igra ABA ligu, KUP i prvenstvo Srbije sa nekih 30ak minuta u igri kako bi se razvijao.To je mogao potpuno isto i u Zvezdi s tim da ukoliko bi igrao dobro mogao je nastupati i u EL , bar u nekim utakmicama i sticati neophodno iskustvo protiv vrhunskih igrača. Sad šta je tu je.
    (Tex Willer, 12. decembar 2023 13:46)

    # Link komentara

  10. ma jok, vratiće se u efenpe...
    (cirkus, 12. decembar 2023 13:16)

    # Link komentara

  11. Nema šanse, momak nema fizikalije da ide tako visoko. Da igra Evroligu pa i nekako, ovako će biti kraj prve runde ili početak druge.
    (gg, 12. decembar 2023 12:43)

    # Link komentara

  12. Svako ko pise da je trebao u Zvezdu “da bi napredovao”, ne prati kosarku izgleda zadnjih 20 godina. Zvezda i Partizan su najvece ubice talenata u evropskoj kosarci. Na svakog Bogdana, ili Bjelicu ima 10 15 protracenih talenata. Svaki nas igrac koji je projektovan da moze da dobije sansu da gradi ozbiljnu NBA karijeru, treba da zaobilazi blizance u sirokom luku. Sto se vidi i na primeru ovog momka.
    (dzordz, 12. decembar 2023 12:24)

    Sa sustinom tvog posta se slazem.
    Ne slazem se sa poredjenjem igraca koji su izuzeci kada je to pravilo u pitanju. Bjelica je postao igrac tek po odlasku iz Zvezde, imao je tek po koju solidnu partiju i nista vise, mnogo se eksperimentisalo sa njegovim mestom u ekipi tako da napredak nije bio velik. Bukvalno je eksplodirao u Spaniji. Ne treba zaboraviti da je u Zvezdu dosao sa 20 godina.
    Bogdanovic je skroz druga prica, dosao u Partizan sa 18 i ostao 4 godine (Bjelica 2 u Zvezdi), odigrao mnogo dobrih meceva kao GLAVNI igrac tima.
    (Dzeronimo, 12. decembar 2023 12:40)

    # Link komentara

  13. Po talentu teško je reci precizno...pa trenutnom kvalitetu sigurno u 5.
    Duga je sezona i neko ce iskociti sigurno.
    Ako bi gledali po ekipama loše opcije po njega( od ekipa koje cu birati visoko) svakako Detroit, Šarlot, Portland.
    Mogao bi da prodje u Sparsima, Juti.
    Čikago priča( loša priča ) za sebe...
    U svakom slučaju dominantan na svojoj poziciji u odnosu na sve neameričke igrače uzrasta od 18-20 g. To je cinjenica, a i na najozbiljnijem nivou košarke igra...
    (Nba true fan, 12. decembar 2023 12:34)

    # Link komentara

  14. Umesto da igra EL, zavitlava se i gubi vreme u Megi.
    Ovako mlati praznu slamu u Megi.
    (koki, 12. decembar 2023 11:53)
    I brat Jokara je napravio istu grešku.
    Ljudi nikako da se nauče na tuđim greškama.
    Iznova i iznova ponavljaju greške.
    Šta da kažem, proći će kao i Jokić.
    A mogao je biti mahač peškirom u Zvezdi.
    (Panter, 12. decembar 2023 12:31)

    # Link komentara

  15. Svako ko pise da je trebao u Zvezdu “da bi napredovao”, ne prati kosarku izgleda zadnjih 20 godina. Zvezda i Partizan su najvece ubice talenata u evropskoj kosarci. Na svakog Bogdana, ili Bjelicu ima 10 15 protracenih talenata. Svaki nas igrac koji je projektovan da moze da dobije sansu da gradi ozbiljnu NBA karijeru, treba da zaobilazi blizance u sirokom luku. Sto se vidi i na primeru ovog momka.
    (dzordz, 12. decembar 2023 12:24)

    # Link komentara

  16. U njegovim godinama Doncic je vec igrao trecu sezonu u Realu.
    Katastrofalna greska sto je trazio da ode iz Zvezde.
    Umesto da igra EL, zavitlava se i gubi vreme u Megi.
    Klaj klaj aba liga, ima vise poraza nego pobeda.
    To malo sto se napregne protiv Zvezde i Partizana nije nista.
    A znacio bi i Zvezdi jer ima dobar sut za razliku od Sabaza i Gedraitisa.
    Imao bi sigurno minute, mogao bi da igra sa Teom zajedno da menja Nedovica, da menja Tea i preuzme odgovornost.
    Ovako mlati praznu slamu u Megi.
    (koki, 12. decembar 2023 11:53)

    # Link komentara

  17. Tuga
    (Mikii, 12. decembar 2023 11:37)

    # Link komentara

  18. Topic ili Sar (centar iz Francuske) ce biti prvi pik. To je moja prognoza na osnovu trenutnih trendova kada je u pitanju ova generacija. Buzelis i Holand koji su bili jako ishajpovani prethodnih meseci rapidno padaju, igraju promenljivo i deluje da nisu kalibar da budu u top 5. Isaiah Collier igra prilicno lose u poslednjim mecevima, mnogo izgubljenih lopti, ni on ne uliva nikakvu sigurnost da bi ga neko izabrao sa prvog mesta, plus sad povratkom Bronija, mislim da ce mu produktivnost dodatno padati. Zaccharie Risacher (jos jedan francuz) igra za Burg jako dobro trenutno, ali je imao uzasno proslo leto na u19 svetskom. Top 10 sigurno, top 5, mozda, top 3 tesko.
    Topic je ubedljivo najkonstantniji i ima najbolju sezonu od svih prospekata, samo sto jos uvek svi pomalo bojazljivo gledaju na njega, jer prakticno niko nije ni obracao paznju na njega preko bare, do pocetka ove sezone. "Bleacher report" ga ima na drugom mestu, "No Ceilings" na trecem, a "SB nation" od juce ga vidi kao prvog pika. Ostali stidljivo prate, i postepeno ga pomeraju ka gore na listama. Samo je pitanje vremena kada ce na svim biti stabilno u top 5.
    (h00die, 12. decembar 2023 11:37)

    # Link komentara