1. Preminuo na svom stadionu i poslednje sto je gledao je klub koji voli! Ako postoji lepa smrt, onda je to nesto slicno ovome.
    (Pandora, 10. decembar 2023 19:12)

    # Link komentara

  2. Kredit- ali Španija i druge zemlje nisu na njihovu sreću ono što smo mi , ovde bi brat brata prodao za pare. To je naš mentalitet nažalost. Tipičan balkanski ,tamo se svaki incident maksimalno poštuje. U Belgiji je ubijeno 2 navijača i to van stadiona , i utakmica je prekinuta, a ovo se desilo na samom stadionu. Što da je to kod nas, nama bi to bilo "prirodno" , jadan li naš mentalitet. Uostalom, ko god da je, saučešće porodici i klubu za koji navija.
    (Milan, 10. decembar 2023 19:01)

    # Link komentara

  3. @Kredit

    Vidiš druže ljudi cene ljudski život i ispoštovali su ga što nisu nastavili sa igrom, pevanjem i drekom. Ko ti je kriv što tebe niko ne ceni. Bože me sačuvaj ovih idiota bez ikakvih osećanja. Da nisi i ti slučajno bio deo one rulje što je pevala na utakmici Partizana dan posle ubistava u onoj školi? Možda da te neko nauči poštovanju pre svega jer očigledno ne znaš ni šta je to.
    (smeh, 10. decembar 2023 18:39)

    # Link komentara

  4. Bože oprosti, ali meni je ovo nepotrebna patetika. Nepoznat navijač, jedan od desetina hiljada na stadionu, u svojoj 70. godini.

    Sasvim prirodno, čemu prekid? Mislim da nastavak ne bi bio nepoštovanje, a da se meni desi, rekao bih nastavite deco, ja nisam bitan.
    (Kredit, 10. decembar 2023 18:15)

    # Link komentara