1. Pa ne znam bas ko je ogranicen.Sada pazljivo procitaj jos jednom komentar.Kazes, samo igraci namestaju?da da, kako da ne, normalno, da nece istazivati klubove, nace neke nebitne igrace da ih optuze.Inace,na čelu klubova sede "poštene" čikice, kojima je na prvom mestu ljubav prema fudbalu, a ne pare.Jel ti shvatas, da danas o svemu odlucuju kladionice?pa zbog njih se i pravi raspored tv prenosa utakmica.Bez njih ni klubovi ne bi imali toliko miliona.Sto se tice sponzorisanja klubova od strane kladionica,od 2019 godine, čak 10 klubova imaju za njih sponzore.A sto se tice najvecih svetskih klubova i to najvecih u svetu, znam 2 primera, gde je Bwin sponzorisao Real i Milan!Cao, zdravo, dovidjenja!
    (Alo alo, 8. decembar 2023 16:06)

    # Link komentara

  2. Mozda bih i ja poverovao da su rezultati cisti, da kladionice nisu sponzori svim ligama i klubovima širom sveta.Ovako, rezultati i ti preokreti bude sumnju.Klubovi od njih dobijaju milione za reklamiranje, zauzvrat, oni moraju da nameste mec kada im se kaze.Jednostavno je, profesionalni sport ti je cirkus, gde se vrte mililjarde, budi siguran da tu poštenja nema!
    (Alo alo, 8. decembar 2023 09:45)

    covek je sve lepo nacrtao za nepismene, a ti i dalje vrtis kuke i pricas nam kako je tvoja seljacka logika ipak zdravija. novim ugovorom o tv pravima, svaki tim u PL ce zaraditi preko £100M! plus ulaznice (liverpul od jednog meca inkasira £3M, a u sezoni odigra preko 30 utakmica kod kuce), plus raspodela novca na kraju sezone od plasmana u ligi, plus zarada od uspeha u evropi, sponzori... top 6 tima u PL godisnje obrnu preko £400M. koja kladionica ce to da im isplati? naravno da tu i tamo ima namestanja, ali sa pojedinim igracima. objasni molim te kako zamisljas semu strukturu slucaja gde totenhem kao klub namesti utakmicu? i kom su to vrhunskom timu u PL sponzori kladionice? a da niko ne sazna! liverpulu je banka standard chartered, junajtedu team viewer, sitiju etihad, arsenalu emirejts, totenhemu AIA, njukaslu sela... nijedna kladionica! kako vas ne mrzi vise da lupetate gluposti; nemoguce da ste vi kldionicari, toliko intelektualno ogranicene osobe? jeste, bas ce kladionica u dogovoru sa klubom da namesti 5 poraza zaredom timu koji se lozi da postane prvak engleske.
    (andreas kisser, 8. decembar 2023 11:32)

    # Link komentara

  3. Ja citao komentare kako su Totenhem i Arsenal najbolji… kako sad ovo.
    (ruski voz, 8. decembar 2023 10:13)

    # Link komentara

  4. (jojufff

    Znas kako, mozda bih i ja poverovao da su rezultati cisti, da kladionice nisu sponzori svim ligama i klubovima širom sveta.Ovako, rezultati i ti preokreti bude sumnju.Klubovi od njih dobijaju milione za reklamiranje, zauzvrat, oni moraju da nameste mec kada im se kaze.Jednostavno je, profesionalni sport ti je cirkus, gde se vrte mililjarde, budi siguran da tu poštenja nema!
    (Alo alo, 8. decembar 2023 09:45)

    # Link komentara

  5. Da kladionice su bas fascinantne. Sluze cak i za to da klubovi mogu za cas posla da izadju iz finansijskih priblema.
    (Vaske, 8. decembar 2023 06:44)

    Samo nam objasni kako se na tom nivou sa tako dobro plaćenim igračima štimaju rezultati u kladionici i kako klub na taj način profitira?
    Koje su to pare u pitanju kada bi se Tottenhamu više isplatilo biti na sredini tabele nego među prva četri??
    Znamo koliko dobijaju od tv prava, koliko od LP, a tek koliko od spoznora i navijača (naravno sto bolji rezultati to više para).
    Na kladionici bi morali zaraditi godišnje pola milijarde, a da niko ne skonta.
    (jojufff, 8. decembar 2023 08:54)

    # Link komentara

  6. Ne bi me uopšte začudilo da sad Vest Hem izgubi od Lutona ili Šefilda,čudna ekipa,pobedi najbolje,gubi od najgorih.
    (Mihajlo, 8. decembar 2023 08:42)

    # Link komentara

  7. David Moyes je i sa Evertonom bio uvek u sredini tabele -očigledno da radi dobar posao
    (baneks, 8. decembar 2023 06:56)

    # Link komentara

  8. Ja prvi put u životu vidim da jedan tim u 5 mečeva zaredom povede i na kraju 4 puta izgubi i tek jednom izvuče remi. Fascinantno.
    (Đorđije, 7. decembar 2023 23:14)
    Da kladionice su bas fascinantne. Sluze cak i za to da klubovi mogu za cas posla da izadju iz finansijskih priblema.
    (Vaske, 8. decembar 2023 06:44)

    # Link komentara

  9. A mislili su da će da osvoje ligu ?
    (ae, 8. decembar 2023 00:07)

    # Link komentara

  10. Kako je cekicarima legao Word-Praus, strasna kupovina!

    Moj omiljeni klub u PL! Upton park i sve to je bilo onako - engleski, nekako su mi pravi predstavnici tog fudbala ... oni i Milvol izvan PL!
    (Paranoid Android, 7. decembar 2023 23:53)

    # Link komentara

  11. Po mom misljenje W.HAM je jedna od 5 ili 6 Najbolji ekipa u Premijer Ligu, I ima sposobnost pobediti svaku Ekipu u Ligu.
    (REKOS, 7. decembar 2023 23:29)

    # Link komentara

  12. Ja prvi put u životu vidim da jedan tim u 5 mečeva zaredom povede i na kraju 4 puta izgubi i tek jednom izvuče remi. Fascinantno.
    (Đorđije, 7. decembar 2023 23:14)

    # Link komentara