Piksi dobitnik "Zlatne lopte"

Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović i Violeta Slović, dobitnici su tradicionalnog priznanja Zlatne lopte FSS za 2023. godinu

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. kakva bizarnost.....
    da nije tuzno...bilo bi...ah, da, samo je tuzno....
    (Ognjen Malenovic, 8. decembar 2023 18:46)

    # Link komentara

  2. Јел може неко да ме подсети шта овај тренира,кад је добио награду за најбољег тренера.Оно што сам видео на његовим утакмицама изгледа,као гуске у магли,јел и то неки спорт.?
    (Александар В., 8. decembar 2023 09:52)

    # Link komentara

  3. @momo brko ..
    Pre no sto objavis sledeci komentar gramatiku za 5-6 OS u sake, bar godinu dana!
    Savicevic, Miha, Jugovic, Vidic, Mijatovic ... svi su u velikim klubovima pokazali mnogo vise od ovog pic...cica "s Juznu Moravu", "kumceta na onu pevaljku" sto se prvo proslavila pod strama i kafancugama ...!
    Ako se nagradjuju: bahatost, oholost, nadmenost, neotesanost i nekultura, frfljanje nebuloza, ala;
    - "Mi smo izgubili al' nismo porazeni"..
    - "To june nece te mune..."
    onda je ovaj pajac od trenera zasluzio sve nagrade koje korumpirani, raspali i ofucani krimosi iz FS Srbije daju!
    Ne bi me cudilo da postoji i provizija za dodelu nagrada ... o kakvim ljudskim velicinama je rec? Pola od njih je bilo ili mora bitu u zatvoru, ona druga polovina da se dodatno istrazi, procesuira...!
    (boris.74.ns, 8. decembar 2023 07:30)

    # Link komentara

  4. Како знаш да је добио 16 милиона? Извор је?
    (Марко, 7. decembar 2023 19:24)

    A kako ti znas da nije dobio? Izvor je?
    (Xide, 8. decembar 2023 00:26)

    # Link komentara

  5. Farsa
    (popov, 7. decembar 2023 22:59)

    # Link komentara

  6. Ljubo,

    Bravo majstore, grohotom se smijem... ajde sad fino ponovo pročitaj šta si napisao pa prst na čelo. Nije ni čudo što pored takvih stručnjaka nogemet ( fudbal ) u Srbiji nezaustavljivo napreduje. Eeeeee... možda da ti plastično dočaram - Jesi li vidio kako Čilić razvaljuje na Zagreb Openu i splitskim Firulama, kakav Đoković, pogledaj Čilića...
    (Nebitno, 7. decembar 2023 22:48)

    # Link komentara

  7. Bravo za Piksija i Mitrovica. Bez njih dvojice nebi bilo evropskog prvenstva. Zasluzeno! Sve pare sto si dobio i bonuse Piksi zasluzio.
    (Dragos, 7. decembar 2023 22:21)

    # Link komentara

  8. Sramota da je Piksi dobio, toliko imamo trenera koji rade po vrhunskim evropskim klubovima, postižu sjajne rezultate, cenjeni su i poštovani. Pa onda, toliko je dobrih trenera u mlađim kategorijama - u21, u19, u17 reprezentacije.. sve one imaju odlične rezultate, proizvode sjajne igrače. Klubovi nam isto tako briljiraju u Evropi, ima puno sjajnih stručnjaka koji čuda sa njima prave.
    I onda Piksi da dobije nagradu, stvarno bruka. Ee Srbijo..
    (Ledolomac, 7. decembar 2023 21:57)

    # Link komentara

  9. Prvaci smo sveta po licemerju. Kakvi smo to ljudi pistali? Sve se danas može osporiti ali samo rezultati ostaju zapisani za sva vremena. Ako osporavamo Piksijeve rezultate da se kvalifikovao u najlakšoj grupi, da je pobedio samo jedan ozbiljan tim tj. Portugal i da je prošao na sreću budimo onda dosledni i osporimo Zvezdinu titulu prvaka Evrope. Znači onda je bilo najlakše osvojiti Kup evropskih šampiona bili su laki protivnici Grashopers, Dinamo Drezden, Glazgov i sl. Pobedili su 1 ozbiljan tim Bajern i osvojili titulu na penale tj. lutriju. Znači sve isto kao i Piksi sa reprezentacijom tj. ili su obe stvari neuspeh ili su obe stvari uspeh a ne da se tumači kako kome odgovara po potrebi.
    (Branko, 7. decembar 2023 21:01)

    # Link komentara

  10. Jel vam Vidara pokazao te izvode za 16 miliona ili samo rekao bez ikakvog dokaza?
    (Obrad, 7. decembar 2023 20:24)

    # Link komentara

  11. Пикси је сам допринео да постане омражена личност у Србији. Јако је надмен, само ја, ја па ја, а обрукао се у квалификацијама. Не бисмо ми ниједно ЕП пропустили да су и у прошлости учествовале 24 екипе, так иде пола Европе на ЕП. И поред тога, опет смо се мучили и стрепили против најслабијих Бугара у историји. 16 милиона је он са својом свитом добио за 2 године, и још нема стида, већ се бусаму прса и каже "па шта и да зарађујем 116 милиона"?! А од народних пара се граде стадиони који коштају преко милијарду евра. Пикси је сам себе закопао, нек се сад препуцава за Богдановићем, мада и у том препуцавању ће бити осрамоћен.
    (ацо, 7. decembar 2023 18:28)

    Како знаш да је добио 16 милиона? Извор је?
    (Марко, 7. decembar 2023 19:24)

    # Link komentara

  12. Ееее, ће падне и овде милионче за премију! Иххххааааа!
    (Нео@, 7. decembar 2023 19:24)

    # Link komentara

  13. Onolike pare uzeo, jos prima ZLATNE lopte.
    (ninepi, 7. decembar 2023 19:12)

    # Link komentara

  14. Cirkus:))
    (bole glava, 7. decembar 2023 19:05)

    # Link komentara

  15. @Aco Ako nisi znao vec dvaput je bilo da se Evropsko igra sa 24 tima i oba puta se nismo plasirali,upravo je Piksi preuzeo tim nakon Prislija kvalifikacija za Evropsko gde nam je prosečna Skotska bila preteška na našem terenu,još prosečnija Ukrajina nas masakrirala doslovce,gde kapiten nije hteo da igra najvažniji meč,totalno raspad sistema,covek uspe da vrati tim u kolosek,da se plasira gde treba da se plasira,objektivno precenjen tim,prosečnog kvaliteta i opet iako je možda i najveća legenda našeg fudbala doživljava takvu pljuvačnu,kakvu ne pamtim da je neki sportista doživljavao,jer se valjda očekuje da deremo sve,tako smo onomad svi bili za smenu Antića jer očekivasmo najmanje polufinale Svetskog,epilog znamo,Musliju iako nas je ubedljivo odveo u Rusiju nismo dali ni da vodi tim,ne igramo leeeepo,opet epilog znamo,sad ovo sa Piksijem(čovek nije cvrčka,ali jedno je kritika,drugo ovo što mi radimo),pa ko će hteti da posle svega na kraju sedne na klupu,da nije hteo Piksi,bukvalno bi nam bio trener neko iz kukuruz lige,neki Lalat,ponovo Ćurčić ako bi nam se posrećilo,inače da se razumemo apsolutno podržavam Vidića,ali poslednje je što treba da se delimo izmedju legendi,zna se ko je kancer u celoj priči,i uvek fokus treba na te večite i nedodirljive.A što se nagrade tiče,realno nije je Piksi zaslužio ovaj put,realno jedino Žarko Lazetić zaslužuje lauraeat
    (Mile rizik, 7. decembar 2023 19:00)

    # Link komentara

  16. слично као борац чорба. како изаћи из легенде. штета, мислим за наше паре :(
    (мерак, 7. decembar 2023 18:55)

    # Link komentara

  17. Neko ko posmatra sa strane (recimo neki Nemac) će zaključiti: prosečna Srbija je prvi put od 2000.godine spojila dva velika takmičenja plus ušla u A diviziju Lige nacija. Drugo, skoro isti nosioci igre su bili kao i kad ranije to nije uspela: Tadić, Kostić, Mitrović, SMS,... jedini od bitnijih se pojavio Vlahović. Treće, kao što je fudbal igra u kojoj se gledaju golovi, a ne umetnički utisak, tako i tri pobrojana uspeha idu Piksiju u prilog. U Kataru su prvo otisli povredjeni glavni igrači, drugo, slično u Kelnu 1988 su napravljeni hotelski propusti za koje jeste Piksi kriv, ali ne samo on. Ipak, kao i većina i ja ću da ga pljujem jer smo takvi mi Srbi, višestruki prvaci u fudbalu. Pljuvali smo i Karija i?
    (Piksijev Advokat, 7. decembar 2023 17:17)

    Sve bi bilo u redu kad bi sad posle svega dao otkaz. Verovatno bi ostao upamcen kao neko ko nas je odveo na dva prvenstva. Da preda stafetu nekom novom da proba da nesto napravi sa nama, jer je piksi od utakmice sa portugalom u lisabonu potpuno uzgubljen slucaj. Pokazao je temperament u nadoknadi vremena kad je ostavio tim i otisao u svlacioonicu posto nije smeo da odgleda kraj.
    (rahan, 7. decembar 2023 18:49)

    # Link komentara

  18. Ala što ovi iz srpskog fudbala jedni druge ponagradjivase što novčano što sa drugim nagradama. Našle krpe zakrpe.
    (me myself and i, 7. decembar 2023 18:42)

    # Link komentara

  19. Čovek odigrao 8 takmičarskih utakmica ove sezone i parnprijateljskih... Dobro da se isplaćuju bonusi.
    (V, 7. decembar 2023 18:35)

    # Link komentara

  20. @ljubisa dobio je na dojranu ubrzanu licencu. poslusaj radeta bogdanovica.
    (profesor, 7. decembar 2023 18:35)

    # Link komentara

  21. Zasto ne napisete ko mu je bio paklena konkurencija za izbor trenera godine? Mozda je bolje smjenu napraviti prije EPa
    (Boxa, 7. decembar 2023 18:30)

    # Link komentara

  22. Пикси је сам допринео да постане омражена личност у Србији. Јако је надмен, само ја, ја па ја, а обрукао се у квалификацијама. Не бисмо ми ниједно ЕП пропустили да су и у прошлости учествовале 24 екипе, так иде пола Европе на ЕП. И поред тога, опет смо се мучили и стрепили против најслабијих Бугара у историји. 16 милиона је он са својом свитом добио за 2 године, и још нема стида, већ се бусаму прса и каже "па шта и да зарађујем 116 милиона"?! А од народних пара се граде стадиони који коштају преко милијарду евра. Пикси је сам себе закопао, нек се сад препуцава за Богдановићем, мада и у том препуцавању ће бити осрамоћен.
    (ацо, 7. decembar 2023 18:28)

    # Link komentara

  23. Ne zaslužuje ni drvenu varlajcu, kamoli neku lotptu…
    (Kajgana, 7. decembar 2023 18:24)

    # Link komentara

  24. Piksi je podigao budućim trenerima reprezentacije Srbije lestvicu toliko visoko da sumnjam da će ga iko u ovom veku prestići po rezultatima. Kvalifikovao nas na SP i EP zaredom i usput uveo u 1. ligu LN.
    (Branko, 7. decembar 2023 18:23)

    # Link komentara

  25. Piksi je obican folirant kao trener.Kako je i od koga dobio diplomu,nikakvi trenerski uspesi.On je slika i prilika naseg fudbala.
    Benanja Vidic je potreban nasem fudbalu.
    Lopovi napolje.
    (Ljubisa, 7. decembar 2023 18:18)

    # Link komentara

  26. Više je Krstaja zaslužio ovu nagradu. Sa raspalim Bugarima vodio do 90 minuta protiv Srbije
    (Mare, 7. decembar 2023 18:08)

    # Link komentara

  27. Свака част Митру и овој капитенки, али Пикси је један
    (Кими, 7. decembar 2023 18:08)

    # Link komentara

  28. Največa prevara od fudbalera sa ovih prostora. More igrača sa ovih prostora je imalo bolju karieru od njega. Gurali su ga noviari. Kad je otišo u inostranstvo nikde ga nije bilo slično, ko Đajić.
    (maxi, 7. decembar 2023 18:04)

    # Link komentara

  29. Đoković je od turnira ove godine zaradio $10,590,175, a Piksi oko 16. Eee i da je pola od toga u ovoj godini to je skoro kao Đoković koji je jedan od najplaćenijih sportista.
    (Dubioza, 7. decembar 2023 18:03)

    # Link komentara

  30. Voli on zlato , steta sto nije stvarno zlatna ;)
    (kladzom do bola, 07. decembar 2023 16:08)

    Može od plate iz FSS da je uradi u zlatu za pola mesečnog primanja...
    (Darko, 7. decembar 2023 18:03)

    # Link komentara

  31. A jel dobija i neki bonus u kesu uz ovu nagradu? Malo je 16 miliona. Pojačajte to rođaci.
    (ISTINA, 7. decembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  32. Dajte Zeljku tu loptu pa da sudije malo odahnu.
    (G, 7. decembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  33. Ja stvarno ne razumem ove likove što se vataju za njegovu platu i bonuse, šta je tu sporno? To je svugde u svetu normalno, pa i kod nas. To je stnadarni deo svakog sporta, ako odradiš šta je zacrtano i ispuniš cilj, dobijaš svoj bonus! Problem je ako se kradu pare i za to neko treba da odgovara, ali ja ne vidim problem da se čoveku da za ono što je učinio za kratko vreme, a to je odlazak na dva takmičenje, a na jedno nismo bili 24. godine!!!

    A pritom, da imamo neki kvalitetan tim, pa i nemamo, možemo da se lažemo koliko hoćemo ali to je istina!



    Živela Srbija!
    (znalac, 7. decembar 2023 17:59)

    # Link komentara

  34. U GLASANJU UCESTVOVAO JEDAN COVEK
    (STEVAN VARGA, 7. decembar 2023 17:57)

    # Link komentara

  35. Najbolji fudbaler ovih prostora?! Nije tebi lako... Marsej - rezerva, Verona, Nagoja...
    (Nebitno, 7. decembar 2023 16:37)

    Nije tebi lako,jel si ga slučajno gledao u Zvezdi,ako nisi pogledaj na internetu kako najbolji svih vremena igra,i to ne samo sa ovih prostora već mnogo šire.Pojma ti nemaš.
    (Ljubo, 7. decembar 2023 17:56)

    # Link komentara

  36. A CIME JE ZASLUZIO NEZNSLICA TRENERSKOG POSLA PIKSI DA DOBIJE ZLATNU LOPTU SRPSKE FUDBALSKE LAKRDIJE
    (STEVAN VARGA, 7. decembar 2023 17:56)

    # Link komentara

  37. Ovo nema nigde stvarno...
    Zasto je dobio zlatnu loptu? Za sedenje na istoj,napravio je vise jajastih lopti nego bilo ko od dece kad smo bili mali.Ko sta radi on sedi na lopti i govori "bre"
    (Aca, 7. decembar 2023 17:49)

    # Link komentara

  38. Pejča lovac…
    (Van Damme, 7. decembar 2023 17:49)

    # Link komentara

  39. Piksi@ Moj prijatelj je isto bolji igrac od Modrica. Igra trecu zupanijsku ligu ali Modric ima vise trofeja hahahha
    (CheCro, 7. decembar 2023 17:47)

    # Link komentara

  40. Ima li i za ovo neki bonus? Nekih 1.2 miliona nije losa cifra
    (Nije nego, 7. decembar 2023 17:39)

    # Link komentara

  41. Jedini velikan Slović.
    (miro, 7. decembar 2023 17:33)

    # Link komentara

  42. Čovek bez stida srama i obraza...... umesto da je posle Katara i one bruke tamo sam otišao on nastavlja da pelješi kasu FSS a i da se bruka ......trener koji u 4 utakmice sa velesilama Bugarskom i Madjarskom uzme 2 boda od 12 bude trener godine ???
    (Ivanko, 7. decembar 2023 17:32)

    # Link komentara

  43. Dno dna.
    (miro, 7. decembar 2023 17:32)

    # Link komentara

  44. Piksi i kao fudbaler i sad kao trener je super svako ko to ignoriše bolje da nekomentariše jer se u fudbal malo razume već piše komentare da bi se javijo da se injegov komentar pročita!!
    (momo brko, 7. decembar 2023 17:26)

    # Link komentara

  45. Jel i za Zlaznu loptu milionce, tacnije 1,2 mil.?
    (Teča iz Kanade, 7. decembar 2023 17:26)

    # Link komentara

  46. Bio je juce gost na jednoj televiziji i kaze da nikad nije cuo ko je Rade Bogdanovic. Ne moze da prodje ulicom koliko mu ljudi daju podrsku. Nigde na svetu niko ne pita koliko selektor ima platu samo kod nas. To je bilo samo top 3 najvecih gluposti a bilo je jos mnogo toga.
    (Boro iz Pobede, 7. decembar 2023 17:23)

    # Link komentara

  47. Ma Piksi je trebao da bude smenjen već posle debakla na Svetskom prvenstvu , a ne da prima neku Zlatnu loptu..
    (Djole, 7. decembar 2023 17:23)

    # Link komentara

  48. Neko ko posmatra sa strane (recimo neki Nemac) će zaključiti: prosečna Srbija je prvi put od 2000.godine spojila dva velika takmičenja plus ušla u A diviziju Lige nacija. Drugo, skoro isti nosioci igre su bili kao i kad ranije to nije uspela: Tadić, Kostić, Mitrović, SMS,... jedini od bitnijih se pojavio Vlahović. Treće, kao što je fudbal igra u kojoj se gledaju golovi, a ne umetnički utisak, tako i tri pobrojana uspeha idu Piksiju u prilog. U Kataru su prvo otisli povredjeni glavni igrači, drugo, slično u Kelnu 1988 su napravljeni hotelski propusti za koje jeste Piksi kriv, ali ne samo on. Ipak, kao i većina i ja ću da ga pljujem jer smo takvi mi Srbi, višestruki prvaci u fudbalu. Pljuvali smo i Karija i?
    (Piksijev Advokat, 7. decembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  49. "najboljg fudbalera ovih prostora u istoriji"

    Hahaha.... Razlika između Piksija i Modrića je otprilike kao između Bobe Živojinovića i Novaka. Boba je bio odličan teniser, družio se sa Bekerom, bio prvi u dublu na svetu... ali...
    (Joca, 7. decembar 2023 17:08)

    # Link komentara

  50. Uzas!
    (ja, 7. decembar 2023 17:08)

    # Link komentara

  51. Jel presudio glas Nagoje Grampus Ejt?
    (Joca, 7. decembar 2023 17:06)

    # Link komentara

  52. Što ne objavi platu i niko ga neće pozivati.
    (golub, 7. decembar 2023 17:06)

    # Link komentara

  53. Zlato + evri = ljubav prema zemlji
    (golub, 7. decembar 2023 17:06)

    # Link komentara

  54. hahahah jedva se plasirao u gruii u kojoj je teze bilo ispasti nego proci je. Porazi od Madjara, remiji sa Bugarima eej. Srecom pa su nam i u takvoj lakoj grupi rezultati drugih ekipa isli na ruku.Da se nije prosirio spisak ucesnika EP nikad s ene bi ni plasirali tamo. I na kraju piksi dobije nagradu ? Hhahahahahahah
    (realNo, 7. decembar 2023 17:02)

    # Link komentara

  55. Nekada legenda,a od kada je okacio kopacke u klin kad god je u Srbiji na nekoj funkciji(predsednik saveza,predsednik Zvezde,sada selektor)lovi u mutnom.
    (macconi, 7. decembar 2023 16:56)

    # Link komentara

  56. Sta je tu HITNO pa odluku donosi odbor za hitna pitanja FSS?
    (Zivota, 7. decembar 2023 16:51)

    # Link komentara

  57. i dalje zivite u Jugoslaviji
    (haha, 7. decembar 2023 16:46)

    # Link komentara

  58. Sada recimo Italijani izaberu Ancelotija,Spanjja Gvardiolu itd.

    I onda mi ocekujemo neke rezultate.
    (Eric Cartman, 7. decembar 2023 16:10)

    Gde se uhvati bas za Italijane? Njih su Bugari oducili od fudbala pa ne odose na SP?
    (ccc, 7. decembar 2023 16:38)

    # Link komentara

  59. (Piksi, 7. decembar 2023 16:11)

    Najbolji fudbaler ovih prostora?! Nije tebi lako... Marsej - rezerva, Verona, Nagoja...
    (Nebitno, 7. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  60. Kratak je put od ljubimca nacije do srozavanja svoje sjajane karijere!E moj Pixi!
    (I dalje si mi idol ali...., 7. decembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  61. Posle dobijeni 16 Miliona Evra ovo nije nista.
    (REKOS, 7. decembar 2023 16:32)

    # Link komentara

  62. U konkurenciji Piksija i nikoga vise, pobedio je Piksi...
    ($$$, 7. decembar 2023 16:32)

    # Link komentara

  63. A u glasanju je učestvovao ko???
    (Paradajz, 7. decembar 2023 16:27)

    # Link komentara

  64. За не рекоше они Шолакови са Спортклуба да ове године неће бити доделе? И то пре само 4-5 дана! Није ваљда да су они лагали, ма не би они… Сазнали из поузданих извора - колико смо само пута то чули од таквих и све је била лаж.
    (всс, 7. decembar 2023 16:26)

    # Link komentara

  65. Za sta je dobio? najhore odigrane kvalifikacije ikada?
    (4k4.Dex, 7. decembar 2023 16:26)

    # Link komentara

  66. Mitar zaslužio, jedina svetla tačka.
    (Saša, 7. decembar 2023 16:26)

    # Link komentara

  67. Човек сам себи додели трофеј, болест !!!
    (Градимир, 7. decembar 2023 16:21)

    # Link komentara

  68. Спрдачина
    (Стрелац, 7. decembar 2023 16:19)

    # Link komentara

  69. Sad i piksi i Modrić imaju zlatnu loptu

    RESPECT!!
    (Pa ti reci, 7. decembar 2023 16:18)

    # Link komentara

  70. kakvo priznanje za ovog sarlatana
    (maglarBajern0-6, 7. decembar 2023 16:18)

    # Link komentara

  71. dali bi mu i Nobelovu nagradu kad bi mogli…ko se ovo sa nama sali.
    (stado, 7. decembar 2023 16:17)

    # Link komentara

  72. auuuuuu, druze.....
    (i tako..., 7. decembar 2023 16:17)

    # Link komentara

  73. Заслужено ???!!
    (мирослав, 7. decembar 2023 16:15)

    # Link komentara

  74. Piksi.....dobitnik......nagrade........za......najboljeg...….. trenera.....
    ...…..
    HAHAHAHAAAHAHAHAHAAAA
    .........
    ........
    .........
    HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
    (pero, 7. decembar 2023 16:15)

    # Link komentara

  75. Napokon neko da oda priznanje za odlazak na Evrkpsko i Svetsko, igrali smo sa Brazilom a sada cemo sa Engleskom. Nemojte hejtovati coveka, najboljg fudbalera ovih prostora u istoriji i neka je Modric trofejniji, svaka cast ali zna se da je Piksi za sva vremena, ajde malo postovanja. Sami stvarate tu negativnu atmosferu, a vec na leto igramo sa Dancima od kojih zavisi prolazak grupe, evo zivnuo je i Luka Jovic, uz Mitrovica i Vlahovica imamo najaci napada na celom evropskom. Na svetskom su i Mitrovic i Vlahovic bili u stakama povredjeni, sada cemo videti kako peolazimo grupu, cak i kladionice nas forsiraju samo 1.6 za prolazak grupe. Sve je u redu, bice u redu, samo manje negative, sve je ok.
    (Piksi, 7. decembar 2023 16:11)

    # Link komentara

  76. Ono kada izgubiš dve utakmice od Madjarske i jedva izvuceš dva puta nerešeno protiv raspale Bugarske i dobiješ nagradu za najboljeg trenera.

    Sada recimo Italijani izaberu Ancelotija,Spanjja Gvardiolu itd.

    I onda mi ocekujemo neke rezultate.
    (Eric Cartman, 7. decembar 2023 16:10)

    # Link komentara

  77. Voli on zlato , steta sto nije stvarno zlatna ;)
    (kladzom do bola, 7. decembar 2023 16:08)

    # Link komentara

  78. Samo još jedan od razloga zašto treba da resetujemo fudbal u Srbiji...
    (kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare, 7. decembar 2023 16:05)

    # Link komentara

  79. Piksi, da se ne ljubimo...
    (razz, 7. decembar 2023 16:05)

    # Link komentara