1. Kada je Srbija u pitanju, nikakve rezerve u meni nikad nije bilo. I nije mi bilo teško da letim po 12.000 kilometara iz Japana da bih igrao za reprezentaciju, iako mnogi na mom mestu to ne bi radili.

    To je istina ali zašto prozivaš Jokića? Ili se Jokić sam prozvao?
    (Jo kara, 6. decembar 2023 19:01)

    # Link komentara

  2. Garant ljudi iz FSS-a preko i u dogovoru da Piksijem peru pare tako da verovatno on i ne vidi sav taj novac...a mozda i gresim. Sta Vi mislite?
    (semafor, 5. decembar 2023 23:59)

    # Link komentara

  3. Sram ga bilo
    (letece visocanstvo, 5. decembar 2023 23:37)

    # Link komentara

  4. Pa kolika je plata?
    (Aleks, 5. decembar 2023 23:05)

    # Link komentara

  5. Pa prosto.. Kao što sam napisao.. To što je Vidić umeo sa loptom Pixi je umeo da uradi sa ragbi loptom.. Po tehniki..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 20:22)

    Druže, za trenera ili selektora nije uopšte nužno da si vrhunski tehničar. U suprotnom bi Maradona bio deset puta bolji trener od Gvardiole. Nužno je da imaš fudbalski kliker, znanje, kredibilitet, autoritet. Bitno je i da si vrhunski motivator. A ono što si potpuno promašio u priči je to da se ne nudi Vidić savezu kao selektor nego kao predsednik. Njih dvojca nisu kompeticija. Potpuno druga funkcija. Nemanja bi bio šef Piksiju. A pošto planira da zavrne slavinu, jer očigledno negde curi, mnoge su se zmije i nečastivi razgmizali da ga spreče. To je sva mudrost. E, i ne kaže se tehniki, nego tehnici brate.
    (Voja, 5. decembar 2023 20:48)

    # Link komentara

  6. Ja sam na strani Vidića ali realno ne može da se stavi Piksi i Vidić u istu korpu fudbalera.. Piksi je za 3 klase iznad.. Malo si prekardašio..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 16:34)

    Po kojim parametrima je "3 klase iznad"? Po karijeri? Trofejima? Rezultatima? Klubovima u kojima je igrao? Godinama u top formi? Evo ti jedan malecki parametar. Vidic ima osvojenu Ligu Sampiona. Sta Piksi ima? Kup Japana?
    (Bane, 05. decembar 2023 16:45)

    Pa prosto.. Kao što sam napisao.. To što je Vidić umeo sa loptom Pixi je umeo da uradi sa ragbi loptom.. Po tehniki.. Sad što je on bio od stakla sa puno povreda je druga stvar.. A naravno bio je i užasna diva kao de fakto mnogo naših fudbalera.. Zato ga niko nije ni hteo u klubu od velikana.. Ali kao fudbaler na našim prostorima samo Savićević i Prosinečki mogu da se spomenu u istu priču.. Po meni nemože ni Modrić. On ima dobru tehniku ali nema istu brzinu koju je Piksi imao.. Piksi je bio fenomenala i gledljiv.. Kad je bio najbolji bio je fenomenalan. To je ćinjenica..
    Ali kao što sam napisao. Siguran sam da je Vidić u pravu.. Ove izjave Piksi ja u suštini pokazuju zašto nije bio uspešniji u svojoj fudbalskoj karijeri.. Bio je velika diva, i bio je pun sebe.. Ali kao fudbaler je bio neprkosven na ovim prostorima.. Ali i ako ga mi nekako gledamo kao "luzera" on je ipak pobednik LŠ sa Marseillom ako se ne varam. I ako je ta pobeda bila u sakou..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 20:22)

    # Link komentara

  7. Ovo je bre kao Igre Prestola serija. Mi se tu lozimo ko je Za Pikseta ko za Vidaru, a sva ta fudbalska ekipa puni ko brod. Verujte, niko tamo ne volontira iz ljubavi, svima fotelja i evri iz očiju vire.
    (Mitar, 5. decembar 2023 20:08)

    # Link komentara

  8. He,he jel ti pisao bjeka licno pisao govor znamo nije 16 bilo je 15,700.
    (slavisa, 5. decembar 2023 19:08)

    # Link komentara

  9. Posle plasmana na SP Pixi daje veliki intervju jednoj televiziji. Intervju je trajao 90 min, 90 min hvalospeva o sebi i svojoj igrackoj i trenerskoj karijeri. Mnogo manje sam ga cenio kao coveka posle tog intervjua. O njegovim trenerskim kvalitetima je bespotrebno pricati, nema ih. Trener koji tvrdoglavo forsira tri igraca pozadi(koji ni ne igraju na svojim pozicijama jer Milinkovic nije bek kao ni sto Pavlovic nije centralni), iako svi vide da primamo golove na isti nacin, ne zasluzuje da se i dalje naziva trenerom ili selektorom.
    (Dule, 5. decembar 2023 18:50)

    # Link komentara

  10. Zaradjuje vise of selektora Nemacke, Engleske, Spanije i Franciske a znanje nedovoljno da trenira bilo koji klub Superlige Srbije plus jako gord covek sto i jeste karakterna osobina neznalice!
    (Milan, 5. decembar 2023 18:44)

    # Link komentara

  11. Ja imam ime i prezime i nadimak koje zna svatko na svetu…

    Dragi moj Piksi, ni u doba kad si bio na vrhuncu slave nisi bio ni približno tako poznat…
    (Boze pomozi, 5. decembar 2023 18:43)

    # Link komentara

  12. Čovek koji ima čak nadimak koji navodno celi svet zna igrao je u najboljim godinama sa tsubasom u japanu
    Niđe veze
    (Cherif Ndiaye, 5. decembar 2023 18:39)

    # Link komentara

  13. Ima čovek čak i nadimak
    (Cherif Ndiaye, 5. decembar 2023 18:36)

    # Link komentara

  14. Sve se opet vrti u krug,ne znam zast je Vidic rekao sta je rekao ali jedno je sigurno Srbija u Kataru nije bila uspesna! po povratku niko iz Saveza nije vodio diskusiju je li to neuspjeh i zasto se to desilo.ali o tom se moralo razgovarati.Poslednje utakmice u kvalifikacijama za E:P. bile su neuspeh i igrom i bodovima. Piksi to slavi ali uspeli smo zbog rezultata drugih klubova ne i nasih.O tome se mora govoriti ne bud li se govorilo u Nemackoj necemo nikoga pobediti.Naravno uspjeh donosi nagradu neuspjeh postavlja pitanje sposobnosti str. staba.
    (Max von Laberg, 5. decembar 2023 18:35)

    # Link komentara

  15. Sve se opet vrti u krug,ne znam zast je Vidic rekao sta je rekao ali jedno je sigurno Srbija u Kataru nije bila uspesna! po povratku niko iz Saveza nije vodio diskusiju je li to neuspjeh i zasto se to desilo.ali o tom se moralo razgovarati.Poslednje utakmice u kvalifikacijama za E:P. bile su neuspeh i igrom i bodovima. Piksi to slavi ali uspeli smo zbog rezultata drugih klubova ne i nasih.O tome se mora govoriti ne bud li se govorilo u Nemackoj necemo nikoga pobediti.Naravno uspjeh donosi nagradu neuspjeh postavlja pitanje sposobnosti str. staba.
    (Max von Laberg, 5. decembar 2023 18:35)

    # Link komentara

  16. Bolje da nije odgovarao, još bih imao neku sumnju oko Vidićeve cifre, ovako... bojim se da nije i više....
    (Pera, 5. decembar 2023 18:34)

    # Link komentara

  17. Lupeta na sve strane kako zna i ume… Nisam to očekivao od njega… ai ipak, produkt sistema, pa lupaj do daske !
    (Kajgana, 5. decembar 2023 18:23)

    # Link komentara

  18. Piksi je Bog !
    (Dar, 5. decembar 2023 18:10)

    # Link komentara

  19. Takmicarske?A ove to nisu bile?Valjda je mislio da je to turnirrki sistem takmicenja?
    Pixi kako god uspeo si sto ovi ranije nisu.E sad sto mi aktuelne igrace i taj sport toliko volimo a tanji je kvalitet od zelje to je drugi problem.
    (nesa, 5. decembar 2023 17:48)

    # Link komentara

  20. E Vidara, Vidara. Ovakvog čoveka si hteo da falsifikuješ..
    (Obrad, 5. decembar 2023 17:46)

    # Link komentara

  21. Ama kakve veze ima ko je kakav igrac, ko je kakav selektor! Pitanje je kolika je plata Piksija i pomocnika i jesu li podaci da je potrošeno 16 m evra za 2 godine samo na plate strucnog staba tacne, i ako nisu gde su pare otisle!?
    (marko ue, 5. decembar 2023 17:44)

    # Link komentara

  22. znači istina je koliko je koštao stručni štab...
    (Das, 5. decembar 2023 17:40)

    # Link komentara

  23. Treba naglasiti da je Vidic bio jasan kada je rekao da o cemu prica nema veze sa kvalitetom Piksija, nego sa samim sistemom i naglasio je sa pitanjem koliko ce savez placati nekog u buducnosti koji je ima jos bolji resume.

    Uprkos time, Piksi ga je napao na licnoj osnovi sto govori vise o losem karakteru Piksija i o losem stanju u savezu nego bilo stå drugo.

    Nemanja Vidic je pobedio.
    (ELHombre, 5. decembar 2023 17:39)

    # Link komentara

  24. Selektor nas je odveo u Katar, a sada i na Euro. E sad… ko ga ne simpatise i to je malo. Kada nekoga ne volimo, lako je da mu nadjemo manu. Cela Srbija mu je klicala nakon razbijanja Portugala u sred Lisabona, ali nekima je dovoljno malo da od hvalospeva spadnu na mrznju. Lose smo prosli u Kataru. Lose smo igrali kvalifikacije za Euro, ali mi smo uvek bili slabi, jer nemamo fudbal. Budimo realni. Najgore smo ipak igrali oada je Vidic nosio dres. To je zaboravio!
    Hvala Pixi!
    (Goel, 05. decembar 2023 16:27)

    Ti si malo kontradiktoran, kazes selektor nas odveo nas odveo u katar i euro a nemam fudbal. Pa ciji je posao da napravi dobar fudbal, ko sastavlja tim, taktiku i ostalo ? Covek je los trener i selektor, tacka. A to sto smo lose igrali u Vidicevo vreme se obrati bratu panteli i ostalim dunsterima
    (marko, 5. decembar 2023 17:33)

    # Link komentara

  25. Kad si takva postenjacina zasto ne kazes cifru koju si uzeo...Smeta Ti Vidic jer je izneo istinu.
    (Fenomen, 5. decembar 2023 17:30)

    # Link komentara

  26. Vidića na čelo FSS-a, Paunovića na mesto selektora.
    (vreme pravih promena, 5. decembar 2023 17:30)

    # Link komentara

  27. Piksi se ne bavi finansijama u FSS
    Vec je isljucivo samo selektor i to je izjavio mnogo puta
    A Vidic je deo FSS
    Zasto ne bi bilo tacno to sto je izjavio
    (Rade, 05. decembar 2023 16:35)
    Hvala vam na glasu.

    Da je to tacno Piksi se onda ne bi oglasavao, ako ne znas onda nema sta da palamudis. Ovako cim se on brani znaci da ima istine u Vidicevim recima. A Piksi proca mnogo a ne kaze nista, sve se svodi na los tajming sto je apsolutno ne bitno jer niko ne moze da utice na zreb, i na to sto se osetio prozvan pa eto sad je kao uvredjen.
    (marko, 5. decembar 2023 17:29)

    # Link komentara

  28. Čemu ova hajka? u poslednje 2 godine naša reprezentacija otišla na svetsko, ušla u A diviziju lige nacija i evropsko. Najveći uspeh u poslednjih 20 godina. Vidić neka obajsni prvo onaj penal protiv Slovenije i napravljen penal na svetskom pa onda neka napada nekoga.
    (no_6, 05. decembar 2023 16:15)

    I tebi je najveći problem što je Nemanja Vidić napravio penal protiv Nemaca i promašio penal protiv Slovenije.Jeli Piksi promašio penal na SP,Jeli Pedja promašio penal protiv Argentine i to ne u grupnoj fazi već u odlučujućim utakmicama za prolaz dalje
    (Dlina, 5. decembar 2023 17:27)

    # Link komentara

  29. Pixi je odveo ekipu i na SP i na EP, 1.mesto u Ligi nacija, ulazak u A diviziju...
    Ne moze sve odjednom, napravio je uspeh i dok isporucuje rezultate, on je selektor !
    (C i n i k, 5. decembar 2023 17:26)

    # Link komentara

  30. Ja sam na strani Vidića ali realno ne može da se stavi Piksi i Vidić u istu korpu fudbalera.. Piksi je za 3 klase iznad.. Malo si prekardašio..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 16:34)

    Piksi je jedan od milion talenata koji nije hteo da radi vec da ladi onu stavar i uzima pare, zapitaj se sto nije uspeo nigde u Evropi posle Zvezde vec je otisao u Japan. Japan je danas koliko toliko respektabilna fudbalska zemlja ali tada su bili totalni amateri. Vidiv je legenda za Piksija.
    (marko, 5. decembar 2023 17:25)

    # Link komentara

  31. Nije mi jasno što se Piksi našao pogodjenim kada Vidić uopšte nije spomenuo njegovu platu jer je pitao za šta je određena suma 16 miliona evra za dve godine.Piše za stručni štab svih naših selekcija
    (Kića, 5. decembar 2023 17:24)

    # Link komentara

  32. Prema videnoj igri niste ni dinara zasluzili
    (Zika, 5. decembar 2023 17:23)

    # Link komentara

  33. Vidic je jasno rekao da je kao clan skupstine dobio podatak o tih 16 miliona za strucni stab. Pa mi nije jasno da li je taj izvestaj onda netacan. A ocigledno nije. A Piksi vrda pa vrda. Vise govori da nije trebao da ga blati itd. I ovo nije kritika za Piksija, covek zaradjuje koliko ga plata. Ali je kritika prema savezu. I sta je sad tu problem.
    (Sasa, 5. decembar 2023 17:15)

    # Link komentara

  34. sedamnesti pa pokazite kome verujete.
    (maglarBajern0-6, 5. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  35. Pogodio ga Vidić ko hladno kvaran zub.
    Podrška za Vidica od pravog Partizanovca.
    (NijeBitno, 05. decembar 2023 15:59)

    Zahvaljujemo se na glasu

    ha,ha,ha...
    (tompus, 5. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  36. Piksi kad si mangup, objavi sve usplate tvoje do sada od FSS, i kraj.
    (Darko, 5. decembar 2023 17:06)

    # Link komentara

  37. Rad i igra za reprezentaciju bi trebalo da bude privilegija i čast. Plate bi svakako trebalo da postoje za te radnike ali ne da budu više nego li što ih imaju recimo u vojsci. Naravno da se uspesima reprezentacije zarade veliki novci ali to treba uložiti u razvoj nacionalnog fudbala, pre svega mislim na najmlađe. Da najtalentovaniji dobiju najbolje moguće uslove za napredovanje.
    (Amater, 5. decembar 2023 17:02)

    # Link komentara

  38. Mnogo si nisko si pao,Piksi!Ni jednom recju te nije spomenuo licno,svaki put kada bi izgovorio tvoje ime stavio je u kontekst opsteg sistema,a ne tebe kao pojedinca. Ako si hteo da se oglasavas,trebao si da stavis ugovor na uvid javno,i na sve ovo stavis tacku. Ovako si samo ispao naivan,a verovatno su te na ovo naterali drugi.
    (nexxx, 5. decembar 2023 16:58)

    # Link komentara

  39. Bravo
    (rđa, 5. decembar 2023 16:51)

    # Link komentara

  40. Čemu ova hajka? u poslednje 2 godine naša reprezentacija otišla na svetsko, ušla u A diviziju lige nacija i evropsko. Najveći uspeh u poslednjih 20 godina. Vidić neka obajsni prvo onaj penal protiv Slovenije i napravljen penal na svetskom pa onda neka napada nekoga.
    (no_6, 05. decembar 2023 16:15)
    piksi promasio penal u 1/4 finala svetskog prvenstva protiv argentine...
    ne bih ga u zivotu pitao da to objasni... stvar je poprilicno jasna... penali se svakodnevno promasuju...
    (lal, 5. decembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  41. Piksi mani se jeftine demagogije. Nego, daj intervju istom novinaru NIN-a koji je intervjuisao Vidića. Izvadi iz džepa sve crno na bijelo i pokaži konkretno koliko ste keširali ti i tvoj stručni štab u protekle dvije godine. Ako tako ne postupiš velika većina ovog naroda će biti ubijeđena da Nemanja Vidić definitivno govori istinu, a ti Piksi definitivno lažeš.
    As simple as that.
    (gloria, 5. decembar 2023 16:45)

    # Link komentara

  42. Ja sam na strani Vidića ali realno ne može da se stavi Piksi i Vidić u istu korpu fudbalera.. Piksi je za 3 klase iznad.. Malo si prekardašio..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 16:34)

    Po kojim parametrima je "3 klase iznad"? Po karijeri? Trofejima? Rezultatima? Klubovima u kojima je igrao? Godinama u top formi? Evo ti jedan malecki parametar. Vidic ima osvojenu Ligu Sampiona. Sta Piksi ima? Kup Japana?
    (Bane, 5. decembar 2023 16:45)

    # Link komentara

  43. ako nije 16 miliona,koliko je?
    (diktatoralex, 5. decembar 2023 16:42)

    # Link komentara

  44. Bukvalno je ozbiljan politikant i demagog postao. Ovakve su mu i konferencije za stampu posle neuspeha. Isprica mnoooogo ali na kraju ama bas nista ne kaze. Zasto nije rekao "ne dobijamo 16 miliona nego toliko i toliko". Nesto ne vidim da je spomenuo koliko zaista dobija nego samo da informacija o 16 miliona nije tacna. Pa to moze znaciti i da dobija 15 ali i 20 miliona.
    (Nikola, 5. decembar 2023 16:42)

    # Link komentara

  45. Joj Srbijo pod sljivama.
    Kaze selektor uspeh name je da prodjemo u drugi krug
    :(
    (Dejan M, 5. decembar 2023 16:42)

    # Link komentara

  46. Han Solo, 05. decembar 2023 16:34)
    Da li je moguce da si ovo napisao? 3 klase iznad Vidića? 3 klase iznad coveka koji je bio kapiten jednog junajteda pored onakvih igrača. Sa ovim sto si napisao samo si pokazao nepostovanje i ne znanje
    (Molim da se objavi, 5. decembar 2023 16:41)

    # Link komentara

  47. Partizan-Monako Arena 20:30
    (Umesto B92, 5. decembar 2023 16:39)

    # Link komentara

  48. Patritizam i ljubav prema zemlji meri se milionima dolara.
    Izgleda mi da je jedan od najplaćenihih trenera u regionu a i šire.
    (golub, 5. decembar 2023 16:37)

    # Link komentara

  49. Piksi se ne bavi finansijama u FSS
    Vec je isljucivo samo selektor i to je izjavio mnogo puta
    A Vidic je deo FSS
    Zasto ne bi bilo tacno to sto je izjavio
    (Rade, 5. decembar 2023 16:35)

    # Link komentara

  50. Kada pominjes Vidicevo ime, da ustanes. Ovo pritom kazem kao Zvezdas i kao neko ko je kao klinac sa odusevljenjem gledao legendarnu generaciju Crvene Zvezde.
    (Inception, 05. decembar 2023 16:05)

    Ja sam na strani Vidića ali realno ne može da se stavi Piksi i Vidić u istu korpu fudbalera.. Piksi je za 3 klase iznad.. Malo si prekardašio..
    (Han Solo, 5. decembar 2023 16:34)

    # Link komentara

  51. Vidic je pricao o troskovima strucnog staba! Nije rekao da si ti uzeo 16 miliona za dve godine.
    Vas je tu preko 20,mozda i 30. Treba to sve poplacati,plate i to u bruto iznosu,sva putovanja i "premije"...
    Ne znam sto se Piksi uopste osetio prozvanim ? Nisi ti sam sebi (i strucnom stabu) dao te plate. Covek kad prica o troskovima saveza,zna se ko je odgovora za to. Predsednik sa upravom !
    (Sergio, 5. decembar 2023 16:32)

    # Link komentara

  52. Reci Piksi kolika ti je plata.
    (Milos, 5. decembar 2023 16:31)

    # Link komentara

  53. Kako si odgovorio Vidicu svaka ti cast Piksi legendo.
    Samo si potvrdio da je Vidic upravu. Ako nije tvoja plata i ostalo problem sto sve to ne bude transparetno kao u NBA.
    (neko iz mase, 5. decembar 2023 16:30)

    # Link komentara

  54. Sve ce da kaze samo koliko zaradjuje nece. Pri tom je poptuno jasno da je reprezentacija sa njim u velikom plusu jer dva plasmana na zavrsni turnir su doneli veliki novac. Ali ima to nesto u njemu, (mozda cak saznanje da nema dovoljno znanja?) pa misli da je sramota da to kaze. Zato ispada smesan, prica kao navijen a ne kaze nista.
    Potpuno isto je i za taktiku reprezentacije. Ni rec za sve vreme koliko je selektor nismo culi. Samo pravdanja, to je fudbal i ostale floskule.
    Sto je nagore, nije sramota ni biti slab takticar - nadjes strucnjaka i stavis ga na klupu. A ti budis motivator sto i jesi i svima lepo. Ali sujeta je cudo…
    (dejan, 5. decembar 2023 16:30)

    # Link komentara

  55. Selektor nas je odveo u Katar, a sada i na Euro. E sad… ko ga ne simpatise i to je malo. Kada nekoga ne volimo, lako je da mu nadjemo manu. Cela Srbija mu je klicala nakon razbijanja Portugala u sred Lisabona, ali nekima je dovoljno malo da od hvalospeva spadnu na mrznju. Lose smo prosli u Kataru. Lose smo igrali kvalifikacije za Euro, ali mi smo uvek bili slabi, jer nemamo fudbal. Budimo realni. Najgore smo ipak igrali oada je Vidic nosio dres. To je zaboravio!
    Hvala Pixi!
    (Goel, 5. decembar 2023 16:27)

    # Link komentara

  56. Koji bre povratak Srbije na fudbalsku mapu kad ispadamo na prvenstvu kao najveci jadnici. Pa nas ko god izvuce u grupu slavi sto nas je izvukao, na kakvoj smo mi to fudbalskoj mapi? Eto i Albanija se plasirala jel i ona sad odjednom na fudbalskoj mapi? Ajde bre. Plasirao si se na prvenstvo sa 24 tima gde ne ode samo ko nece i jos to si bio bez pobede sa Madjarima i Bugarima, najslabiji drugoplasirani tim kvalifikacija, zamisli se malo Piksi
    (Luka, 5. decembar 2023 16:25)

    # Link komentara

  57. A kada si bio trener u Kini pa odveo Duška pa mu prodao kuću u Beogradu za par miliona?Pa ostao toliki dug posle tebe u Zvezdi?
    Teško ti je verovati.!
    (Bojan, 5. decembar 2023 16:24)

    # Link komentara

  58. Pa da,svaki vlah je ima po jednu vlahinju jebaljku na prvenstvu u kataru,jel mislite da su to plaćali iz svog džepa ?
    (deki, 5. decembar 2023 16:23)

    # Link komentara

  59. " Imam ime i prezime i nadimak koji znaju svi na svetu."
    Ako su svet Srbija i Japan onda da. Volim što mu je skromnost vrlina a trenerskog znanja mu ne manjka...
    (žž, 5. decembar 2023 16:22)

    # Link komentara

  60. Ruzno ili ne aj nama odgovori o tim parama
    (Nikola, 5. decembar 2023 16:21)

    # Link komentara

  61. Imamo dovoljno vremena da razmislimo i o nekim taktičkim stvarima, o pozicijama igrača, da se promene, da se uđe u možda neki drugačiji ritam, drugačiju kompoziciju tima.... Ja bih na ovo samo dodao: imamo dovoljno vremena da nademo selektora koji zna sta radi.
    (dule, 5. decembar 2023 16:19)

    # Link komentara

  62. Da budem iskren, Vidic je ipak bio veci fudbaler od Piksija. On je legnda Man Utd i danas dan. S druge strane i Piksi je bio velicina, ali definitivno ne tog klibra kao Vidic. Takodje, imajte na umu da je Man Und ne samo klub, vec obiljna firma, institucija, a za Engleze je fudbal ozbiljan biznis. Tako da kapiram odakle dolazi ta Nemanjina frustracija, jer ocito covek ima referentnu vrednost Premier Ligu i kada to uporedi sa nasim fudbalom, jasno je o cemu o prica. Mada koliko vidim Piksi to ne kapira. Iskreno, mnogo sam ga vise cenio pre 10 godina. Nekako mi sada izgleda kao vrlo mali covek.
    (Mirko, 5. decembar 2023 16:18)

    # Link komentara

  63. Kaze covek kome totalno raspali Kamerun da dva gola za 5 minuta.
    (realista, 5. decembar 2023 16:18)

    # Link komentara

  64. da ti se smuci...
    (patrijota, 5. decembar 2023 16:18)

    # Link komentara

  65. Prezadovoljan sam sa onim što smo učinili reče Piksi. Izgubiti obe od bezveznih Madjara i ne pobediti raspale Bugare njemu stvara zadovoljstvo? On ili je delusional ili je pogrešio zanimanje. Koliko je samo utakmica Hrvatske bilo gde su pobedili protivnika a Dalić zabrinuto nakon utakmice objašnjava javnosti kako nije zadovoljan nekim stvarima i kako neki segmenti moraju bolje. A onda gledam naše, kao da su osvojili Mundijal se ponašaju ovih dana. Nos u nebesa.
    (Glava, 5. decembar 2023 16:17)

    # Link komentara

  66. Piksi se bas svojski trudi da mi iz dana u dan bude odvratniji.
    (kakone, 5. decembar 2023 16:16)

    # Link komentara

  67. Čemu ova hajka? u poslednje 2 godine naša reprezentacija otišla na svetsko, ušla u A diviziju lige nacija i evropsko. Najveći uspeh u poslednjih 20 godina. Vidić neka obajsni prvo onaj penal protiv Slovenije i napravljen penal na svetskom pa onda neka napada nekoga.
    (no_6, 5. decembar 2023 16:15)

    # Link komentara

  68. Ko tebi više da veruje.
    (Zoran, 5. decembar 2023 16:15)

    # Link komentara

  69. Piksi petlja,nikako da decidno odbaci tih 16 miliona
    (Napo Leon, 5. decembar 2023 16:13)

    # Link komentara

  70. Ako si pošten i nisi oteo milione evra od ove sirotinje, čemu onda ovoliko pravdanje i histerija? Ili te možda grize savest? Ako nije istina što priča Vidić zbog čega mediji istog napadaju svaki dan?
    (Goran Loznica, 5. decembar 2023 16:10)

    # Link komentara

  71. Piksi, ti si totalno neobavešten. Vidi ovako. Ti si zaposlen u FSS. Najviši organ koji rukovodi savezom je Skupština FSS čiji je Vidić delegat. To znači da je on član organa koji je nadređen i tebi i Džajiću i onoj nesreći Nedimoviću. Zato, kada on nešto kaže, ako želiš da demantuješ, moraš to da uradiš kulturno, kao i prema svakom drugom poslodavcu. Ako je pogrešio, ti daj prave podatke njemu, ne moraš nama. Siguran sam da će ti se Vidić izviniti javno ako mu dokažeš da nije u pravu. Zato nemoj da pričaš da on nema prava da te proziva za pare ili za igru reprezentacije, jer on i ostali delegati u Skupštini imaju više prava da to rade nego iko drugi u državi. Zato prestani da budeš arogantan i bezobrazan, nego se ponašaj kao bivši kapiten a sadašnji selektor, jer si ti uzor i nekoj današnjoj deci.
    (grobAR, 5. decembar 2023 16:08)

    # Link komentara

  72. Pa, koliko je plata selektora i saradnika?
    (Urosh, 5. decembar 2023 16:07)

    # Link komentara

  73. Sve sto je rek’o, svodi se na moglo bi!
    Mada i posle dve godine ni On sam ne zna šta hoće!
    Svedimo račune i polako se pakuj ali ne kao onda kad si Zvezdu upropastio i pobegao! Sada ćeš odgovarati za svoja dela
    (juga, 5. decembar 2023 16:07)

    # Link komentara

  74. Kada pominjes Vidicevo ime, da ustanes. Ovo pritom kazem kao Zvezdas i kao neko ko je kao klinac sa odusevljenjem gledao legendarnu generaciju Crvene Zvezde.
    (Inception, 5. decembar 2023 16:05)

    # Link komentara

  75. Prikazujes nam ti lojalnost tako sto si uzeo nekoliko miliona evra,izgubio od Madjarske oba puta i nisi pobedio Bugarsku nijednom????? i plasirao se na evropsko zato sto i kurta i murta idu tamo i sad prosipas pamet kako treba da budemo presecni sto smo se plasirali.Reci da smo imali vise srece nego pameti,da je igra bila uzas,taktika uzas i onda da krenemo ispocetka!
    (Ivan V., 5. decembar 2023 16:03)

    # Link komentara

  76. I koliko na kraju zaraduju,nije rekao?
    (mario, 5. decembar 2023 16:02)

    # Link komentara

  77. Spremi ti nama jednu lepu bunkericu da svaku utamicu kao Grci kad su uzeli ovo dobijemo sa 1:0 i Bog te video.
    (Realno, 5. decembar 2023 15:59)

    # Link komentara

  78. Pogodio ga Vidić ko hladno kvaran zub.
    Podrška za Vidica od pravog Partizanovca.
    (NijeBitno, 5. decembar 2023 15:59)

    # Link komentara

  79. vidiš druže moj ...kada si se pridružio tapšačima izgubio si mnogo od svojeg velikog ugleda a i društvu si sa lopovima koji su zbog toga bili u zatvoru . Nemanja je sve rekao sa razlogom.
    Pozdrav.
    (Dule Sumadinac, 5. decembar 2023 15:58)

    # Link komentara